| 
			| 

| Sora | 
								|  | «  Dátum: 10 aug 05, 16:56:27 » |  | 

Ha már a MAT-os szerepel, akkor ennek is legyen topicja.   Az akciós jegyelővételt meghosszabbították, szóval még lehet venni a jegyeket.   Nekem már sikerült megvenni a jegyet és most először fogok mind a két nap bemenni. Eddig mindig csak egynaposat vettem, de most az akcióra és programokra való tekintettel (és a fizetésemre való tekintettel xD) vettem kétnaposat. Remélem vagány lesz ez a Kokia koncert. Eddig csak egy számát ismertem, de az nagyon tetszik.  Program és a többi cucc:http://www.mondocon.hu/index_cosplay.php |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 okt 27, 06:16:17 írta Chakra » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Aes Sedai | 
								|  | « Válasz #1 Dátum: 10 aug 05, 16:59:11 » |  | 

Kiemeltem a témát.
 Moderátor
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Signor Doe 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #2 Dátum: 10 aug 24, 00:27:14 » |  | 

Remélem megint olyan színvonalas lessz mint a tavaszi.Csak nagyobb buszt küldjenek... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

„Vissza, soha!Csak most jöttünk.” |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

| 
								|  | « Válasz #3 Dátum: 10 aug 25, 15:29:26 » |  | 

Már nekem is megvan az óccóbb, akciós 2napos jegyem, szóval alig várom ezt a cont    Plusz Csillussal állok be a sorba, és ha vele vagyok, 5 perc alatt eljutok az elejérexD A Kokia koncertet várom a legjobban    Pont azelőtt 1-2 héttel szerettem meg nagyon, hogy kiderült, jönnek mondoconra   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Rega-chan 
								Újonc    Nem elérhető   Rejtett Levél Falu 

Klószvadász ._.

| 
								|  | « Válasz #4 Dátum: 10 aug 30, 17:38:08 » |  | 

Hát én sajna elkéstem az olcsó jeggyel...T^T De nem baj...majd veszek... *o* Remélem azért nem fogunk megint megdögleni a melegben...   :D Meg most valahogy szeretnék valami társasági életet is élni Conon ha már a tavaszin nem sikerült><   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Berohantak a szobába Mao éppen a videojátékon ugrált közben a fejét a falba verte és finom női hangon sikongatott." xD
 "-Babi néni, itt a bauxit, önmagának csináltam.
 - De szép bauxit.Honann van ?*.*"  "
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Dancsa | 
								|  | « Válasz #6 Dátum: 10 szep 26, 09:51:01 » |  | 

Nemigaz, hogy szombaton lesz a koncertT_T |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Animeplanet Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD |  |  | 
	| 
			| 

| Hiei 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #7 Dátum: 10 szep 26, 13:09:57 » |  | 

Cart rajzolj egy pálcika embert hírezd ki főoldalra és megalkotjuk, hogy te enyerjxDDDD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Signor Doe 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #8 Dátum: 10 okt 03, 18:01:24 » |  | 

Sajna én ez most kigagyom személyes okok miatt...+ Megint van munka szombatonként szal nincs pihenés.... |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 18:02:16 írta Signor Doe » |  Naplózva | 

„Vissza, soha!Csak most jöttünk.” |  |  | 
	| 
			| 

| Eszty-chan 
								Chuunin    Nem elérhető   Egyesített Shinobi Haderő 

♥ K-ON! ♥

| 
								|  | « Válasz #9 Dátum: 10 okt 03, 18:25:04 » |  | 

áhh nagyon jó volt mind a két nap!!!  nagyon jól éreztem magam, és szerintem a programok is jól voltak megszervezve.  amikre elakartam menni, azokra eltudtam, sose ütköztek egymásba.  És végre kipróbáltam a guitarhero-t is jobbkezes gitárral belkézzel, tiszta jóó volt.  persze béna voltam, de nem az a lényeg. =D és az egyik Wii-s játék, a just Dance volt a legeslegjobb.  a cosplayesek között ismét találni lehetett nagyszerűeket, igyekeztem velük fényképezkedni is.  az a jó a hungexpoba h bazinagy, tehát majdnem mindenhol ellehetett férni. egyedül a vásárcsarnokba nem (első nap), rrrengetegen voltak.  meghát a sushibárnál... =D nah mindegy... én lényegében csak pozitívat tudok mondani róla.
  megérte kimenni két napra. ^^ egyébként nem is tudtam, hogy Hiei lesz az egyik zsűri performanceben.
  :D |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Thanatos 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Akatsuki 

A Halál Istene

| 
								|  | « Válasz #10 Dátum: 10 okt 03, 19:17:13 » |  | 

Szerintem is nagyon jó volt mind a kettő nap, sajnálom hogy tegnap a Kokia koncerten és ma az eredményhirdetésen már nem tudtam ott maradni. NEkem ez a HUngexpo mint helyszín is nagyon bejött, el lehet férni, és szép a park is. Az abszolút favorit pedig a külfüldi PedoBear volt    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

A halál az egyetlen biztos pont az életben. |  |  | 
	| 
			| 

| Dancsa | 
								|  | « Válasz #11 Dátum: 10 okt 03, 19:39:39 » |  | 

Csak később tudtam meg, hogy külföldi, és akkor rájöttem, hogy akkor azért nem fordult meg, amikor szóltam nekiXD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Animeplanet Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD |  |  | 
	| 
			| 

| six 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

| 
								|  | « Válasz #12 Dátum: 10 okt 03, 20:06:02 » |  | 

Én csak a tegnapi napon voltam... Úgy éreztem reggel, mikor indultam, hogy max 2-4 körül hazajövök, mivel egyedül vágtam neki. De meg lettem cáfolva. Végig ott maradtam    Életem első conja jó emlékeket hagyott maga után. Kokia koncert nekem nagyon bejött.    Nem találtam kivetnivalót a szombati napban egyáltalán... Lehet, hogy rászoktam a conra?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Eszty-chan 
								Chuunin    Nem elérhető   Egyesített Shinobi Haderő 

♥ K-ON! ♥

| 
								|  | « Válasz #13 Dátum: 10 okt 03, 20:40:37 » |  | 

Sajnos Kokia koncerten én sem tudtam ottmaradni, és majd az eredményhirdetést is majd csak a honlapról tudom megnézni. de nembaj, ettől függetlenül jó volt. =)A PedóMaci az nagyon nagy volt, kaptam cukorkát tőle, mert megöleltem.
  és még közös képem is van vele, hell yea. ;D nekem ez a helyszín nagyon megtetszett. nagy a hely, nagyon sok füves rész (bár most hideg lett volna kint "csövelni"), csak hát ahhoz meg kell venni a jegyet, nem úgy mint a Pecsás conoknál. de én még mindig azt mondom, hogy megérte. ^^
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Amy Lee D. | 
								|  | « Válasz #14 Dátum: 10 okt 04, 13:01:31 » |  | 

A Kokia koncert nálam vitt mindent. Pedig azt gondoltam biztos unni fogom vagy valami mert alapjáraton nem az én stílusom azok a fajta a számok, amiket ő énekel. Nagyot csalódtam. Gyönyörű hangja van, egy szál gitárral, egyszer anélkül énekelt és akár reggelig elhallgattam volna. Nagyon nagy élmény volt.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |