Sora
|
|
« Dátum: 10 aug 05, 16:56:27 » |
|
Ha már a MAT-os szerepel, akkor ennek is legyen topicja. Az akciós jegyelővételt meghosszabbították, szóval még lehet venni a jegyeket. Nekem már sikerült megvenni a jegyet és most először fogok mind a két nap bemenni. Eddig mindig csak egynaposat vettem, de most az akcióra és programokra való tekintettel (és a fizetésemre való tekintettel xD) vettem kétnaposat. Remélem vagány lesz ez a Kokia koncert. Eddig csak egy számát ismertem, de az nagyon tetszik. Program és a többi cucc: http://www.mondocon.hu/index_cosplay.php
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 27, 06:16:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 aug 05, 16:59:11 » |
|
Kiemeltem a témát.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 aug 24, 00:27:14 » |
|
Remélem megint olyan színvonalas lessz mint a tavaszi.Csak nagyobb buszt küldjenek...
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 aug 25, 15:29:26 » |
|
Már nekem is megvan az óccóbb, akciós 2napos jegyem, szóval alig várom ezt a cont Plusz Csillussal állok be a sorba, és ha vele vagyok, 5 perc alatt eljutok az elejérexD A Kokia koncertet várom a legjobban Pont azelőtt 1-2 héttel szerettem meg nagyon, hogy kiderült, jönnek mondoconra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rega-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Klószvadász ._.
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 aug 30, 17:38:08 » |
|
Hát én sajna elkéstem az olcsó jeggyel...T^T De nem baj...majd veszek... *o* Remélem azért nem fogunk megint megdögleni a melegben... :D Meg most valahogy szeretnék valami társasági életet is élni Conon ha már a tavaszin nem sikerült><
|
|
|
Naplózva
|
"Berohantak a szobába Mao éppen a videojátékon ugrált közben a fejét a falba verte és finom női hangon sikongatott." xD "-Babi néni, itt a bauxit, önmagának csináltam. - De szép bauxit.Honann van ?*.*" "
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 szep 26, 09:51:01 » |
|
Nemigaz, hogy szombaton lesz a koncertT_T
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 szep 26, 13:09:57 » |
|
Cart rajzolj egy pálcika embert hírezd ki főoldalra és megalkotjuk, hogy te enyerjxDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 okt 03, 18:01:24 » |
|
Sajna én ez most kigagyom személyes okok miatt...+ Megint van munka szombatonként szal nincs pihenés....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 18:02:16 írta Signor Doe »
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 okt 03, 18:25:04 » |
|
áhh nagyon jó volt mind a két nap!!! nagyon jól éreztem magam, és szerintem a programok is jól voltak megszervezve. amikre elakartam menni, azokra eltudtam, sose ütköztek egymásba. És végre kipróbáltam a guitarhero-t is jobbkezes gitárral belkézzel, tiszta jóó volt. persze béna voltam, de nem az a lényeg. =D és az egyik Wii-s játék, a just Dance volt a legeslegjobb. a cosplayesek között ismét találni lehetett nagyszerűeket, igyekeztem velük fényképezkedni is. az a jó a hungexpoba h bazinagy, tehát majdnem mindenhol ellehetett férni. egyedül a vásárcsarnokba nem (első nap), rrrengetegen voltak. meghát a sushibárnál... =D nah mindegy... én lényegében csak pozitívat tudok mondani róla. megérte kimenni két napra. ^^ egyébként nem is tudtam, hogy Hiei lesz az egyik zsűri performanceben. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 okt 03, 19:17:13 » |
|
Szerintem is nagyon jó volt mind a kettő nap, sajnálom hogy tegnap a Kokia koncerten és ma az eredményhirdetésen már nem tudtam ott maradni. NEkem ez a HUngexpo mint helyszín is nagyon bejött, el lehet férni, és szép a park is. Az abszolút favorit pedig a külfüldi PedoBear volt
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 okt 03, 19:39:39 » |
|
Csak később tudtam meg, hogy külföldi, és akkor rájöttem, hogy akkor azért nem fordult meg, amikor szóltam nekiXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 okt 03, 20:06:02 » |
|
Én csak a tegnapi napon voltam... Úgy éreztem reggel, mikor indultam, hogy max 2-4 körül hazajövök, mivel egyedül vágtam neki. De meg lettem cáfolva. Végig ott maradtam Életem első conja jó emlékeket hagyott maga után. Kokia koncert nekem nagyon bejött. Nem találtam kivetnivalót a szombati napban egyáltalán... Lehet, hogy rászoktam a conra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 okt 03, 20:40:37 » |
|
Sajnos Kokia koncerten én sem tudtam ottmaradni, és majd az eredményhirdetést is majd csak a honlapról tudom megnézni. de nembaj, ettől függetlenül jó volt. =) A PedóMaci az nagyon nagy volt, kaptam cukorkát tőle, mert megöleltem. és még közös képem is van vele, hell yea. ;D nekem ez a helyszín nagyon megtetszett. nagy a hely, nagyon sok füves rész (bár most hideg lett volna kint "csövelni"), csak hát ahhoz meg kell venni a jegyet, nem úgy mint a Pecsás conoknál. de én még mindig azt mondom, hogy megérte. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 okt 04, 13:01:31 » |
|
A Kokia koncert nálam vitt mindent. Pedig azt gondoltam biztos unni fogom vagy valami mert alapjáraton nem az én stílusom azok a fajta a számok, amiket ő énekel. Nagyot csalódtam. Gyönyörű hangja van, egy szál gitárral, egyszer anélkül énekelt és akár reggelig elhallgattam volna. Nagyon nagy élmény volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|