Dehogy véletlenül (gyakran ) keverem a két karaktert xDD
....
Kenpachinál a közelharc azért csak 60- mert szerintem nála ezen a téren inkább a brutális ereje dominál mintsem az ügyessége hmm.
Védelem meg, erős strapabíró, de az elkerülés szót nemigen ismeri.
Soifonnak tényleg kicsit sok lett. Mondjuk nála és Byakuyánál alapulvettem, hogy voltaképp Mindketten Yoruichi tanítványai. Ez inkább a közelharc és a gyorsaság teré re vonatkozik. de itt is azért vannak eltérések, míg Byakuya a kifinomult samuráj stílust képviseli, addig Soifon az orvgyilkosságra és kézitusára specializálódót.
A Bankait nem számoltam nála, mivel nem is nagyon használja, viszont helyette powerupnak szerintem ott van neki a Shunko ami kiválóan illik a harcstílusához.
MEg szerintem itt a Kenpachi Byakuya Soifon hármasnál egy körbeverés lenne.
Miszerint Soifon ügyességét felülmúlja Kenpachi ereje, Byakuya is felulmúlja kenpacshit ügyességben és gyorsaságban, de neki a támadóereje is megvan hozzá hogy padlóra küldje, viszont ügyesség terén egy kicsit lemarad Soifontól.
----
De tényleg nehéz pontos sorrendet meghatározni, mert ha pl leegyszerűsítjük a dolgot Közelharcra és kidoura (mágia)
akkor Kenpachi
Közelharc 100
Kidou 0
összesen: 100
Tousen
Közelharc 70
Kidou 60
összesen 130
ergo Kaname Chidori verné Zaraki kenpachit, a pojtok alapján, de mint láttuk Zaraki az erősebb.
Szerintem kb olyasmi lehet a dolog, hogy Kezdő shinigamik esetében a Kidou (valami kis tűzlabda) győz a kard ellen, viszont egy közepes erősségű Shinigamik esetében (tisztek) Inkább a kardforgatás a nyerő, míg kimaxolt esetben újra a Kidou vinné el a pálmát.
vagyis ha Zaraki egy hasonló erejű ellenféllel küzd, akkor az ellenél részéről min 70-es szintig a Kidou nem igen jelentene előnyt.