mugen:
Ha a "vasat" nézzük, akkor már régóta nem az Apple van a csúcson. Ha a szoftvert, akkor a mostani Android verziók nagyon megközelítették az iOS szintjét. Még 1, maximum két év és fej-fej mellett fognak járni.
(Ha már a vasnál és a szoftvernél járunk: lestem milyen játékokkal játszottak a 4/4S-en (nem tudom, hogy melyik) a legújabb iOS mellet, és csodát csodára ugyan úgy mentek egy 3GS-en *hasra ütés* 3 évvel régebbi iOS-on. Szerencsére mindkettő tulajdonos az oszt. társam így könnyű volt összehasonlítani.
Kérdem én, akkor minek is ide a folyamatos fejlesztés? 3 évenként kiadnak egy új készüléket, egy új rendszerrel és mindenki örül.)
Hozzátenném, hogy a legtöbb helyen (asszem Angliában is) ahol eddig az Apple magasan a többiek felett állt eladás szempontjából, ott szépen csúszik vissza dobogón. Az Androidos nagyhatalmak (Sony, HTC, Samsung, etc.) sorra előzik meg.
Nem akarok teljesen hülyeséget írni, ezért majd keresek valami új statisztikát. Még év elején, infó órán néztünk ilyen cuccokat.
Gyerekkorom óta szeretnék egy 69-es Charger-t és ha még fizetnének, akkor se kéne valami hi-tech-es kínai vacak...
Lehet, hogy a kínai jobb, mert fénysebességgel mozog, 0,001mp alatt van 200-on és ezek mellett még antigravitációs izét is tartalmaz, aminek hála képes a lebegésre.
Kb. hasonló a helyzet a te iPhone-os példáddal, csak én egy autóról beszéltem.
amire még az iphoneosok is azt mondják
Na és ilyenek miatt szólják le az Apple tulajdonosokat, robbannak ki viták, etc... Igazából ehhez nincs is mit hozzáfűzni.