24 nov 16, 23:50:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen mobilod van, melyik a kedvenc tipusod? Miért?
Asus - 0 (0%)
Sony Ericsson - 65 (24%)
Sagem - 0 (0%)
HTC - 8 (3%)
Nokia - 61 (22.5%)
Alcatel - 6 (2.2%)
RBM (Red Bull mobile) - 1 (0.4%)
Samsung - 62 (22.9%)
LG - 20 (7.4%)
Motorola - 4 (1.5%)
Panasonic - 0 (0%)
Apple (iphone) - 27 (10%)
BlackBerry - 6 (2.2%)
Sharp - 1 (0.4%)
Siemens - 0 (0%)
Más... - 10 (3.7%)
Összes szavazó: 217

Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami Mobil/Iphone...  (Megtekintve 128935 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #375 Dátum: 13 jan 12, 12:42:52 »

Üdv! Kaptam egy Samsung Galaxy Mini 2-t, és az volna a kérdésem, hogy szenvedtem most azzal kicsit, hogy érzékelje a gépemen a bluetooth-t, de ugye ha fogadni akarok valamit, a letöltések menübe mindig be kell lépni. Olyat esetleg nem lehet, hogy rögtön elfogadja a teló a küldeni kívánt file-t?
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #376 Dátum: 13 jan 15, 17:45:26 »

Laci
Örülök ,hogy ilyen jol élsz ,hogy tobb mindent megengedhetsz magadnak ,látom ezek közé tartozik az is,hogy magadra veszel olyan dolgokat amiket nem céloztam konkrétan senkinek...
Amúgy nem azt mondtam,hogy mindenki aki nem szereti az Ihone-t az nem vehetné meg,azt sem állítom ,hogy a legjobb .Nekem tökéletes...
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #377 Dátum: 13 feb 19, 20:06:53 »

Durván tolja a samsung.
Március 14-én érkezik a galaxy SIV, 8 magos processzorral, és az új technológiával:
Állítólag(!) vezeték nélkül is tölthető lesz, igaz, csak maximum 2 méterről.
Itt a hangsúly az új technológián van. Ha ezt fejlesztik, megoldódik az okostelefonok áramellátási gondja Nevet
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #378 Dátum: 13 feb 19, 20:22:57 »

A Nokia Lumia 920 tavaly október környékén jött ki és már az is vezeték nélkül volt tölthető. A Nexus 4-ben is meg voltak az alapok, de az 1. ilyen töltő csak most jött ki ehhez a készülékhez.

Szép és jó a 8 mag + az 5"-os FHD kijelző, csak ha 4 maggal és HD kijelzővel nem bírta ki 1 napig, akkor ....

Inkább foglalkoznának az android optimalizálásával és nem kellene még a 4 mag sem.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #379 Dátum: 13 feb 19, 20:37:24 »

Szanisz, erről valami linket nem akarsz dobni esetleg, mert nagyon jól hangzik meg minden, csak irtózatos nagy baromság az egész.

Vezeték nélküli töltés, két méterről? Ezt hogy kellene elképzelni, hogy a mágneses indukció két méteres körben létrejön? Ez érdekelne a leginkább.

A másik, az nem 8, hanem 2-szer 4 magos proci. Egyszerre a nyolc sosem fut, mindig csak négy, ennyit erről.

(Félre ne érts, nem neked akarok esni, csak érdekelne, hogy hol olvasol ilyesmiket, mert elég khm érdekes.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #380 Dátum: 13 feb 19, 20:39:00 »

Semmi nem szép és jó abban a 8 magban... Teljesen felesleges dolog, csupán marketing kérdése az egész. Így jobban eltudják adni, anyuci-apuci számlájára.
Hogy miért is felesleges az a 8 mag? Kérem szépen, 4+4 megoldásról van szó. Kisebb használat mellett az első négy mag fog működni (az is fokozatosan, magonként). Ha valami komolyabb teljesítmény kell, akkor kapcsol át a másik 4, kicsit durvább magra (szintén fokozatosan kapcsolja be a magokat).

Kérdem én: melyik app fogja túlpörgetni az S3-ban lévő 4 magot? Ugyanis ez lesz az első négy mag. A Pou fogja megakasztani? Esetleg a f@szbúk?
Teszem hozzá, hogy a Nova, illetve Modern Combat részek az én 2 magos csodámon is vígan futnak. Pedig egyrészt kicsit se kompatibilisek az én procimmal, másrészt elvileg kell nekik a vas.

Ha az elkövetkező fél évben jönnek olyan app-ok, amik tényleg zabálják a vasat, akkor egy jó megoldásról van szó. Ugyanis nem kell egész nap a nagyobb energiaigényes magokat használni. Így tovább bírja a telefon.
De mit is takar az, hogy tovább? Amikor naponta töltöm a telefonomat, aztán nem is használom sokat...

Szerk.:
heo beelőzött a magokat illetően... Azért még elküldöm Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 19, 20:40:23 írta laci1005 » Naplózva

viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #381 Dátum: 13 feb 20, 18:56:55 »

Már hogy ne lenne különbség 4 és 8as proci között. Volt 2magos okostelefonom most 4magos és a játékélmény ezerszer jobb. Próbáld ki az Asphalt 7-et, Legendet vagy a Wild bloodot, ilyen grafikás játékot pár éve még egy telóra sem tudtak rakni. Aki csak fb-ra használja telefonáláson kívül az meg válasszon magának egy olcsóbb márkát.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #382 Dátum: 13 feb 20, 19:20:13 »

Furcsa mód az én 2 magos S Advance-emen, 2.3-al simán futnak a durvább játékok is... Mint írtam Nova, Modern Combat részek, aztán még Most Wanted, Amazing Spider-Man, az a Batman-es izé és az általad említett Asphalt 7 is. Amikor lehetett HD és nem HD között választani, ott mindig a HD-t raktam fel. Amúgy nem tudom, hogy a plusz jelzőn kívül milyen különbség lehet...
Ha ezek nem vas igényes játékok, akkor egyik sem az.

És láttad, hogy heo vagy én mit írtunk? o.O
Sose fog egyszerre futni neked a 8 mag... Egyszerre csak 4. Nagyobb használat mellett kikapcsol az első 4 mag, majd bekapcsol a kicsit erősebb másik 4 mag.
Mint már írtam: mi akasztja meg az S3-mat*? Az S3-ban lévő proci lesz, az első processzor az S4-ben...
Innentől kezdve felesleges a 8 mag és semmi különbség nincs a 4-es és 8-as verziók között... Vagyis van: a marketing része.
Inkább csak az új processzorjukat rakták volna bele...

*Félre ne értsen senki, még ha a Samsung fizetne nekem, akkor se fogadnám el. Fel van kapva, holott a konkurencia négymagos csodái erősebbek...
Például HTC, vagy a Google referencia modelljei.
Azért azt még hozzátenném, hogy az árban is van különbség... Persze ez se a Samsung javára.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #383 Dátum: 13 márc 03, 09:45:10 »

A HTC most mutatott be vmi nagyon állat telefont ami nagyjából sokkal jobb mint a Samsung összes modellje ,meg a kezelő felülete is jobb.Mondjuk one x is jó csak 6orat bír és az kevés.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #384 Dátum: 13 márc 03, 10:05:22 »

A 6 óra az semmi... Reggel elmész suliba, vagy dolgozni, mire hazaérsz zokni a cucc...
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #385 Dátum: 13 márc 03, 10:51:37 »

A HTC legújabb telefonja a HTC One, ami tényleg egész jó, és az ára se kicsi Nevet . ami a One x 6óráját jelenti szerintem, az a beszélgetési időre vonatkozik.

Mit gondoltok az új Sony Xperia Z-ről?
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #386 Dátum: 13 márc 03, 11:03:39 »

Nos én úgy tudom ,hogy akciója bírja addig ,de mindjárt megnézem ,hogy tudjam Nevet
Jaja 6ora az semmi,meg nem is az h suli ,hanem pl utazol és kellene egy szimpla hívásra,de lemerült...egy kocsit meg nem veszek azért h utazás közben is tolthessem
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #387 Dátum: 13 márc 03, 11:40:34 »

Nekem annyira utazás közben nem zavaró a lemerült mobil, mert kocsival járok, és szivargyújtóról tudom tölteni a telót...
De ha 6 órát bír alapból az akksi, akkor annak mennyi a beszélgetési idő? smirksweat Csörög a telefon és rohan az istenszamara a konnektorhoz? smirksweat Ez már a rossz vicc kategória.. Minek gyártanak 28 magos meg hiperszoperokostelefonokat, ha nem tudnak hozzá megfelelő akksit adni? smirksweat Milyen jó volt még anno amikor tudott az ember gyermeke a keskenykijelzős mobillal sms-t küldeni, meg telefonálni, és az akksi bírta 2 hétig...
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #388 Dátum: 13 márc 03, 12:46:57 »

A sok magos proci fölös mármint ilyen 8magos pl..számítógépen más a helyzet mondjuk.a másik meg h nincs jól optimalizálása az android ...ezért nem tudja kihozni.sztem 4maggalvboven megvan a kellő szint,mondjuk nekem annyi sem kell.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #389 Dátum: 13 márc 03, 12:47:38 »

Már hogy ne lenne különbség 4 és 8as proci között. Volt 2magos okostelefonom most 4magos és a játékélmény ezerszer jobb. Próbáld ki az Asphalt 7-et, Legendet vagy a Wild bloodot, ilyen grafikás játékot pár éve még egy telóra sem tudtak rakni. Aki csak fb-ra használja telefonáláson kívül az meg válasszon magának egy olcsóbb márkát.
Nekem az előző telefonom olcsó volt és hát mindent lehetett rajta csinálni csak telefonálni nem Nevet 10-ből 9szer befagyott ha hívtam valakit Nevet ha olcsó teló akkor régi nyomógombos fajta azok még jók ha csak a telefonálás kell kacsint

Én az androidban csalódtam, nekem személyszerint nem jött be hogy ha ilyen kedve volt akkor pl ébresztő nem szólt, bezzeg ha szünet volt akkor felzavart 6kor... xD és hiába frissítettek rajta szoftvert mindig semmivel nem volt jobb.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 12:48:51 írta Lilus » Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins