24 nov 16, 23:48:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen mobilod van, melyik a kedvenc tipusod? Miért?
Asus - 0 (0%)
Sony Ericsson - 65 (24%)
Sagem - 0 (0%)
HTC - 8 (3%)
Nokia - 61 (22.5%)
Alcatel - 6 (2.2%)
RBM (Red Bull mobile) - 1 (0.4%)
Samsung - 62 (22.9%)
LG - 20 (7.4%)
Motorola - 4 (1.5%)
Panasonic - 0 (0%)
Apple (iphone) - 27 (10%)
BlackBerry - 6 (2.2%)
Sharp - 1 (0.4%)
Siemens - 0 (0%)
Más... - 10 (3.7%)
Összes szavazó: 217

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami Mobil/Iphone...  (Megtekintve 128932 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #360 Dátum: 13 jan 02, 23:03:55 »

Jelenleg Huawei telóm van, de most gyűjtök egy HTC Desire X-re Nevet
Mi a véleményetek a Desire X-ről?
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #361 Dátum: 13 jan 03, 14:20:54 »

Hajaj...nekem nem a szülők biztosítottá...helyesbitve ,de ...szal karácsonyra megkaptam mert akkor meg nem volt elég pénzem,de tudtam ,hogy a nyári melóból mar összegyűlik annyi amennyire szükség van ...igy hát a 40.000ezer forintot levonva amit karácsonyi ajándék gyanánt kaptam én vettem meg a telefonom...
Nem érdekel, hogy menő vagy sem!Kellet egy telefon,ami helyettesíti a gépet is ,erre megfelelőnek tartottam a jelenlegi készülékem.Igen...nekem nincs gépem.Nem avattalak be ,de egy haverom megvenné a mostani telóm kb 140ert (ne érdekeljen miert)es az 5s-t akkor vennem meg ha kb 180ra csökken mert akkor nekem mar megszerzik 160körül.
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #362 Dátum: 13 jan 03, 15:32:21 »

mugen: jól olvastam, 4S-ed van? Nem tudom milyen haverjaid vannak neked... Alig használt, független 4S-t 100-110 között már lehet szerezni...
Mint fentebb írtam, ilyen célokra vannak jobb telefonok az iPhone-nál... Természetesen sokkal olcsóbban megkaphatóak.
Mikor az 5S-nek 180 lesz az ára, a többi gyártó 10x jobb telefonokat/tableteket fog adni ennyiért...

Az Android amúgy is behozta az iOS-t a JB megjelenésével. Most már nem lehet azt mondani rá, hogy "szar". Ugyan olyan gördülékeny, folyamatos, akadásmentes lett.
Azt még hozzátenném, hogy eddig se volt rossz az Andriod. Néha voltak fagyások, de a környezetemben nem egy iPhone-t láttam már szintén lefagyni, 1-től a 4S-ig.

Hardveresen az Androidos cuccok mindig is előrébb jártak.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #363 Dátum: 13 jan 03, 16:59:17 »

Akkor használj androidos készülékeket ,nem akarlak meggyőzni mert feleslegesnek tartom .Aki akar az Apple termékeket használ aki nem az nem ...illetve van aki nem tudja megengedni es ezert szidja...azoknak meg szebb jövőt !azt szeva ...
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #364 Dátum: 13 jan 03, 18:42:19 »

Nemrég szereztem okostelefont, egyik fő szempont volt, hogy tudjak Narutót olvasni   Pirul

Jelentem 4,3" telóval múlt hét reggel munka előtt már azon olvastam. Azt hiszem kisebb átmérőn már nem látszódna.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #365 Dátum: 13 jan 03, 18:55:45 »

...illetve van aki nem tudja megengedni es ezert szidja...

Ez elég érdekes elgondolás...  Gondolkozik
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #366 Dátum: 13 jan 03, 19:51:43 »

Én sem tudnám meg engedni magamnak az Iphone-t, viszont nem egyszer használtam és nekem nem jön be.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #367 Dátum: 13 jan 03, 19:56:11 »

...illetve van aki nem tudja megengedni es ezert szidja...
Nem tudom ezt mennyire szántad célzásnak... De ha nem bánod annak veszem ^^. Talán kicsit több mindent is megengedhetnék magamnak, mint te. Tudod én sose hagynám, hogy a szüleim 40k-t ajándékozzanak nekem. Utána pedig azzal ugráljak, hogy én vettem. Majd amikor rám száll a topicba járók 3/4-e, "hebegve-habogva" kimagyarázzam magam. Ha már így "személyeskedünk", eddig hol és mit is dolgoztál? Ha nem is itt, legalább pm-ben válaszolj.

Visszatérve a mondatodra: Azért "szidják", amiért te is pár hsz-el feljebb tetted azt az Androiddal.
Illetve, mert irreálisan magas a készülékek ára... Most felejtsük el az op. rendszert, nézzük magát a készülékeket, azon belül is a belső tulajdonságokat:
CPU:
iPhone 5: Apple A6, Dual core, 1300 MHz, Apple Swift
ASUS Padfone 2: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, Quad core, 1500 MHz, Krait
Grafikus gyorsító:
iPhone 5: PowerVR SGX543MP3
ASUS Padfone 2: Adreno 320
RAM:
iPhone 5: 1016 MB RAM - LPDDR2
ASUS Padfone 2: 2048 MB RAM - LPDDR2

Kiemeltem a lényeges különbségeket.
Amint látszik az ASUS semmivel se spórolt, az elérhető legjobb dolgokat pakolta a készülékébe. Akkor most mond meg nekem, a két telefon miért kerül ugyan annyiba?  Gondolkozik
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #368 Dátum: 13 jan 03, 20:47:50 »

Gondolom erre mondják, hogy az Apple profitorientált cég. De nemrég olvastam valamilyen fórumon, hogy az iPhne összeszerelése 200-250$-ba kerül, azt meg nem hiszem, hogy az iOS licencdíjak újabb 200-ba kerülnének (megjegyzem, még így is elég szép profit jönne az iPhoneokból).
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #369 Dátum: 13 jan 04, 07:56:47 »

Nemrég szereztem okostelefont, egyik fő szempont volt, hogy tudjak Narutót olvasni   Pirul

Jelentem 4,3" telóval múlt hét reggel munka előtt már azon olvastam. Azt hiszem kisebb átmérőn már nem látszódna.
zoom? Az Xperiam 4"-os és simán nézegethetsz weblapot rajta...ami apróbb csak rá kell zoomolni.
Laci hagyjad kár vele vitatkozni, 16 éves kiscsákó csak neki lehet igaza.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 04, 08:01:14 írta kornel » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #370 Dátum: 13 jan 04, 12:18:47 »

Gondolom erre mondják, hogy az Apple profitorientált cég. De nemrég olvastam valamilyen fórumon, hogy az iPhne összeszerelése 200-250$-ba kerül, azt meg nem hiszem, hogy az iOS licencdíjak újabb 200-ba kerülnének (megjegyzem, még így is elég szép profit jönne az iPhoneokból).
Ez rossz esetben is nagykerár. 50-60$-nál nem lehet több egy ilyen kütyü összerakása. Az árkülönbözet meg mindenféle adó, logisztika és nyereség.

Idézet
Akkor most mond meg nekem, a két telefon miért kerül ugyan annyiba?  Gondolkozik
Azért, kedves barátom, mert az Apple irdatlan sokat költ(ött) a marketing gépezetére, ami miatt ha megkérdezel bárkit az utcán, hogy melyik telefon kellene jobban, egy iPhone vagy egy Asus Padfone, akkor 98%-ban az iPhone-t választanák.
A másik része meg az, hogy az Apple prémium/divattermékeket gyárt, míg az Asusról ezt nem nagyon lehet lemondani. A luxustermékek pedig mindig túlárazottak.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #371 Dátum: 13 jan 04, 12:34:46 »

Egy dolgot leszögezhetünk, az Apple sosem gyártotta a legjobb terméket a piacon, sosem gyártotta a legelsőt, hanem zseniálisan használta fel a meglévő technológiát.
Az iPhone, iPad, iPod mind tökéletes marketing által lettek sikeresek.
Természetesen a készülékek jók, sőt kiválóak, de homokba dugni a fejünket és azt mondani, hogy ennél nincs jobb a piacon butaság és elfogultság.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #372 Dátum: 13 jan 04, 12:35:29 »

Senki sem mondta soha, hogy azok lennének.  Hümm-hümm
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #373 Dátum: 13 jan 04, 12:36:09 »

Bocs nem neked szántam hanem muggen-nek.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #374 Dátum: 13 jan 04, 21:48:17 »

Sajnos én most visszaestem egy időre a "butatelefonok" világába. Az egyébként ősi androidos készülékem akisja végleg badta a kulcsot, gyakorlatilag vezetékes telefonná változott. -.- Egy új akkumulátor meg ebbe már nem éri meg. Úgyhogy szépen visszatettem a sim-et a régi S5230as telómba, ami egyébként egy jó kis telefon volt, csak hát mostanra már hozzászoktam az okostelefonhoz. Na mindegy, IJ. Majd később szerválok egy új androidosat. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins