laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 12 dec 01, 16:40:20 » |
|
Eltekintve attól, hogy rendkivüli mértékben megvetem a Sony-Ericsson-t (Most már simán Sony-t), mint telefon márkát. Ha úgy szeretnéd meglepni magad, hogy még évekig használható kis készülék legyen a tappancsodban, akkor ne csak szemezgess a Samu-val! Jelenleg övék a legjobb termék ilyen téren. (Jó-jó, a két magos proci mögött ugyan egy Ericsson platform van, de ennek ellenére is veri az ugyanezzel felszerelt Ericsson telefonokat. Az Xperia U-t is.)
Köszönöm a válaszodat! Akkor meg is lepem magam eggyel, habár az árát még mindig sokallom... A jövőhéten be is nézek hozzájuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 dec 01, 16:45:03 » |
|
Nem tudom, hogy ez is lesz-e akcióban, de közvetlen karácsony előtt és a két ünnep között is eléggé lehúzzák a telefonok árát, talán érdemes kivárnod.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 dec 01, 16:54:57 » |
|
Ha már alcatel, nekem tudjátok mi jut róla eszembe? -> Anyám első mobilja volt.. sose felejtem el.. Nekem 2 barátnőmnek volt az 1 telefonja ilyen (az 1iknek szürke a másiknak fekete). Én 1. telóm Nokia 3310-es volt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 dec 01, 17:14:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 dec 01, 17:15:00 » |
|
Nekem 6230i volt az első telóm. Imádtam, bármennyiszer le lehetett ejteni, sőt volt olyan osztálytársam, aki direkt a falnak csapkodta a nokiáját és néhány karcoláson kívül semmi baja nem lett, hetekig elvolt az aksival és a snake játék legalább annyira szórakoztató volt, mint most az angry birds. Ma meg már tiszta ciki nokiával telefonálni(főleg infó szakos egyetemistaként).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 dec 01, 17:18:58 » |
|
A Nokia ennyire "leamortizálódott" v mi (kiszorult a piacról)? Régen az volt a piacvezető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 dec 01, 17:23:53 » |
|
Nekem már írtam h az első 3310es (nokia), a második 3220-as Nokia volt (nem összekeverendő a 3210-essel), a 3. Nokia Xpress music walkmenmobil, és most a 4. Samsung Shark.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 dec 01, 18:05:55 » |
|
Új telefonom lett nemrég, egy Sony Xperia tipo. A régebbi Sony Ericsson W595-öm képernyője a nyáron kontakthibás lett, egy új képernyővel pedig a kép ugrált össze-vissza, ezért vált időszerűvé a csere. 2 hét használat után teljesen meg vagyok vele elégedve, gyors modell (a kategóriájához, és nem egy Galaxy S3-hoz képest), és jól van összerakva. Az meg már csak non plus ultra, hogy 4.0.4-es Androiddal és karcálló képernyővel rendelkezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 dec 01, 20:11:36 » |
|
A Nokia ennyire "leamortizálódott" v mi (kiszorult a piacról)? Régen az volt a piacvezető. Hát ha megnézed a részvény statisztikákat látszik, hogy a Nokia nagyon sokat vesztett, ez többnyire a Samsung android és Apple IOS sokkal felhasználóbarátabb és sokoldalúbb op rendszerének köszönhető. A symbian egyszerűen nem tudja felvenni velük a versenyt, ezért is állt át windows phone-ra több kevesebb sikerrel. A blackberry ami amerikában olyan elterjedt volt, mint nálunk a nokia szintén kiszorult a piacról. Ezekből és még sok minden másból is látszik, hogy még mindig kiforratlan az elektronikai piac.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 dec 01, 20:34:47 » |
|
Ugye tudod, hogy az Androidhoz a Samsungnak annyi köze van mint mondjuk az Ikarus-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 dec 01, 21:25:38 » |
|
Ez ^^^^ tetszett . A korábban írt pedig hülyeség: Samsung Galaxy S3-m van. Sokkal jobb, mint az Iphone 5.
laci1005 Mennyit szoktál havonta eltelefonálni? Ha 3,5 - 4 k körül, akkor inkább vegyél előfizetésest és így több teló közül választhatsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 dec 01, 22:28:28 » |
|
Mivel úgysem veszem meg egyiket sem, így nem néztem utánuk, de miért is hülyeség?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 dec 01, 23:26:48 » |
|
Ugye tudod, hogy az Androidhoz a Samsungnak annyi köze van mint mondjuk az Ikarus-nak?
A Samsung okostelefonokon Android operációs rendszer van ebből az következik hogy semmi közük nincs egymáshoz, logic fail Csukiice te meg nézz meg néhány tesztet, majdnem minden értékben a samsung nyer... Az alma csak egy logó, egy jó drága logó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 01, 23:30:02 írta viktor6665 »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 dec 01, 23:53:22 » |
|
Loah inkább arra gondolt, hogy amíg az IOS az Apple tulajdonában van és ez a Symbian Nokia párosra is megáálja a helyét (Állta, mert igazából itt sem az a helyzet, amit leírtál, a Symbian-t túl drága volt fejleszteni, ezért átálltak a WP7-re. Viszont az Accenture átvette a Symbiant, így az már nem is a Nokiáé... Bonyolult.) Lényeg, hogy az Android és s Samsung között ez a kapcsolat nem igaz, mivelhogy az Android nem a Samsung tulajdonában van, hanem a Google-ban. (Jó, a Samsungnak is volt saját OS-e, Bada néven, szintén JAVA alapokon, akár az Android, de az még annyit sem ért, mint a Symbian.)
Ennek is köszönhető, hogy az Iphoone 5-ben például nem Google Maps van, hanem "saját"-ként bemutatott Tom Tom térképek... (Kicsit utánaolvastam, de várom ám CsukiIce válaszát, mert Appleéknél nem vagyok otthon, nagyon nem. Mondjuk azért az már tényleg csak felesleges hype, hogy a fülesüket elnevezték Earpodnak... Ez már tényleg röhej. És amit a MicroUSB kicselezésével megcsináltak, hogy még az átalakítóból is legyen 20 dolcsijuk... Még ilyen szöveget nyomnak, hogy az aljat szimmetrikus és így akárhogy csatlakoztathatod a kábelt... Ezt a baromságot.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 01, 23:56:59 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|