Mivel meghalt a w890i-m, ezért úgy gondoltam meglepem magam karácsonyra egy új telefonnal.
Nézelődtem a
T-mobile oldalán és találtam egy-két számomra megfizethető telefont.
Az első egy Xperia Tipo lenne. A kamerája elég gyenge, nem mintha szükségem lenne rá. Viszonylag gyorsnak is mondható 800MHz-es procival, és 512MB RAM-al. De számomra elég kicsi.
Viszont 4.0-ás Androiddal jött ki.
A másik egy Galaxy Mini 2. Nagyjából megegyezik az előzővel. Szintén kicsi, gyors és rossz kamera. Itt 2.3 Andriod van.
És az utolsó egy Galaxy Ace. Szintén 800MHz-es proci. Az előzőekhez képest kevesebb, 384MB RAM. Viszont 3,5" kijelző. 2.2-es Androiddal.
És akkor jöjjenek azok a telefonok, amikhez kölcsön kell kérnem, ha szeretném valamelyiket
Xperia U: az 1GHz-es kétmagos procival és 512MB RAM-al elég gyors. 5 megapixeles kamerája is jónak mondható és mellé párosul HD videofelvétel.
Ha jól láttam nem bővíthető... 4GB belső memória mellé elférne még egy ugyanekkora SD is...
3,5"-os kijelzővel. És 2.3-as Andriod.
Galaxy S Advance: Szintúgy 1GHz-es kétmagos proci, viszont 768MB RAM, ami kell is a 4"-os kijelzőhöz. 5 megapixeles kamera és HD videofelvétel.
8GB belső memória és bővíthető (de minek...).
2.3-as androiddal.
Nem tudok dönteni az 5 közül. Az első háromra van pénzem, viszont én inkább a Galaxy S Advance-al szemezgetek. De az U-val együtt, nagyon drágák. Aztán lehet, hogy előfizetésbe veszem. Úgy nem is olyan vészes.
A hosszú és fárasztó komment után szeretném a segítségeteket kérni a döntésben