Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 aug 05, 20:32:25 » |
|
Egyenlőre ez csak egy ötlet arra az estre ha szeptembere nem lesz naruto ccg a Holdfény-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 aug 05, 22:51:18 » |
|
Jövőhéten sztem elnézek a Holdfénybe is, majd jelentek h mi a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 aug 06, 08:19:04 » |
|
Túlságosan kevesen vagyunk, 4-5 ember az kevés. Csak reménykedni tudok hogy minimum leszünk 12-14 en. Ha ez nem lesz meg én nem megyek bele tulságosan a játékba Holdfénybe hiába menél el, mivel levelet kapok egyből ahogy náluk lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 aug 06, 08:41:42 » |
|
Oké szóval... Ha jól értelmeztem, akkor menetenként 1v1 van. Ha párosan vagyunk, akkor jó. Miért kell 12-14 ember? Hogy egész nap ott tespedjünk a pincében? Vagy, hogy kiszorítsuk a yugioh-sokat? Nem értem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 aug 06, 09:45:01 » |
|
Mondjuk 6 emberrel már jó lenne (szerintem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 aug 06, 09:57:03 » |
|
Én nem kis versenyekre gondoltam...... Ha nem HFC is ott tudjunk lenni és a kupá ért versenygeni. Meg ha vagyunk már anyian akkor mindig lesz kártya a hf-ben, mivel látják avagy tudják hogy menyien vagyunk, és igy számitanak arra hogy venni fogjuk a terméket. Igy még meg lehet sokszorositani az esélyét annak hogy valami very rare lapot tudjunk nyitni. Egy kicsit el is számitotam magamat, mert egy display-ben csak 24 booster van vagyis csak 240 lap, aminek az ára kb. 10.000 ft avagy 45$.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 aug 06, 10:04:52 » |
|
Tibchu mivan veled miez a nagy depresszió? Ha elkezdjük kevesen ,később lesznek újak Neked úgyis vannak már lapjaid csak lekell jönnöd játszani, de ha ősz végéig maradunk ennyien akkor áldásom rá nemcsináljuk Szeptemberi talin várunk mindenkit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 aug 06, 10:48:12 » |
|
Nem vagyok depresszios, csak rengeteg dolgom lesz még az ősszel mint a naruto. Mivel oktober 2-3 anime con, meg mér amugyis a pokemon eddig jobban megy .... Azon kivül szeptemberig ha nem leszünk minimum anyian hogy kis versenyt tudjunk tartani akkor nem is tom hogy mi lesz Amugy meg tényleg jó lenne ha folyamatosan jönnének új arcok, mert akkor tényleg jó lenne. A mutkori talizásnál én ki voltam a Six-től. Vagyis kellenek azok az új arcok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 aug 06, 11:04:07 » |
|
Nem is tudom... Őket is kikészítem, szóval készüljetek fel Vagy szóljatok és hanyagolom a dolgot De nem vagyok abban biztos, hogy egy hónap elég lesz arra, hogy szerezz még embereket. Több időre van szükség. Ráadásul még az előkészületek sincsenek meg, ha jól tudom. Előbb legyen egy használható magyar nyelvű szabálykönyv. Aztán ha ez megvan, akkor meg kell értetni mindenkivel a szabályokat. Amik szerintem nem olyan nehezek... Aztán ha ez megvan, akkor kell csinálni egy próbát, hogy tudjuk, minden oké-e. Ha minden oké, akkor mehet a Naruto tcg. De erre egy nap nem lesz elég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 aug 06, 11:31:05 » |
|
Hát én nem vagyok egy nagy angolos, de ha megcsinálnánk azt h részekre felosztjuk a szabálykönyvet, akkor én valamennyit vállalnék a fordításából
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 aug 06, 12:44:35 » |
|
Ma kezdtem el le forditani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alfa280
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 aug 06, 13:28:52 » |
|
Sok sikert ha kell segítség bármiben csak szólj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 aug 06, 13:51:04 » |
|
Az nagyon jó köszi Ha a végéből lecsípsz valamennyit és átküldöd lefordítom szerk.: Ha lesz magyar szabálykönyv tuti lesznek még jelentkezők ...a lapokat már csak le túdják maguknak fordítani
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 13:52:23 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 aug 06, 13:52:19 » |
|
Én pedig nem kérdőjelezem meg a játékot rendben? Komolyan. Tudom, hogy emiatt haragszol rám. Ígérem, nem teszem többé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|