Shuyin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 aug 04, 22:29:59 » |
|
Obi! Láttál a külön lapoknál Sasori-s lapokat? mert ha igen akkor valamelyik nap elkísérhetnél és akkor megvenném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alfa280
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 aug 04, 22:36:32 » |
|
Fúú most már engem is nagyon érdekel ez az egész csak kicsit húzós ez a 200-250ft/lap egy 50 lapos pakliba. :S Ettől függetlenül gondolom lehet csomagokba is venni és így olcsóbb remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 aug 04, 22:49:34 » |
|
Hát h volt-e Sasori arra nem emlékszem, Kisamet kerestem kigúvadt szemekkel Valameik nap úgyis megyek városnéző kőrútra kártyák után örömmel venném a társaságot , de ha nem azért nézek neked Sasorit Hát igen van 50 lapos pakli de annak is elég húzós még az ára, de erre majd tényleg a verseny lesz a megoldás 700 ftos nevezési díjjal amiért kapsz is egy boostert (10 kártya) de Tibchunak volt egy ötlete amit jó lenne ha megosztana ittis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 aug 05, 09:42:48 » |
|
És Itachi nem volt??? Nekem kell legalább egy Itachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shuyin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 aug 05, 10:05:44 » |
|
Obi majd írd meg melyik nap mennél és beszélünk róla és köszi hogy nézel nekem Sasorit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 aug 05, 10:50:16 » |
|
Shuyin pü Six én láttam missiont aminek a segítségével a pakliból kereshetsz egy Itachit vagy Kisamet, mondtam h te jössz is velem és vettem 3mat sztem még van sztem én csinálok egy vízpaklit Kisameval az élen....valamiért a hang nindzsák is víz típusúak (naés a szöcske ) és mellette még talán tűz...vagy...Sakura mien típusú?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 05, 10:58:37 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 aug 05, 13:03:21 » |
|
Sokat érek egy olyan lappal, amivel kereshetek egyet a pakliból, ha nincs a paklimban egy sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 aug 05, 13:12:06 » |
|
hát jó de nem muszály ebben a sorrenben vásárolni ,hamár tudod h akarsz bele Itachit mindenképp akkor érdemes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 aug 05, 13:37:20 » |
|
Jójó, de előbb inkább legyen egy Itachim, majd ha ez megvan, akkor javítom a kihúzás esélyeit egy olyan lappal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 aug 05, 17:12:26 » |
|
Obi, te asztán oda meg vissza vagy Sakurá-ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 aug 05, 17:38:29 » |
|
najó ez már off hát nemis tudom, te vettél nemtom hány pósztert és csaknem akartál arról az egyről lemondani főleg h mondtad h egyépként is van már neked otthon másik róla Ha legközelebb nem lesz új akkor kérem a másolatát --- és csak nem válaszoltok a kérdésemre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 05, 17:39:13 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 aug 05, 18:05:47 » |
|
Leginkább szél, de mindegyik tipusból van sakura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alfa280
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 aug 05, 18:16:06 » |
|
Tibchu elárulod azt az ötletet amiről Obi beszélt hogyan szerezhetnénk könnyen lapokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 aug 05, 19:17:05 » |
|
Ajh, nem igen akartam mindenkit bele keverni ugy hogy végül, de ha esetleg végül nem lenne belöle semi. Mert akkor mindenki igy meg ugy. Hát hogy ezt beszéltük meg, meg hasonloak.
Na de arról volt szó hogy közősen egy displayt rendelni. Ahánya be szálnak, annyi felé kell a boostereket is el osztani. De ez csak ugy hogy ki menyit add be, ez ugy lenne a legjobb ha mindenki ugyan anyit addna be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alfa280
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 aug 05, 20:26:00 » |
|
Ha eljutok odáig hogy egyszer elmegyünk kártyára vadászni Pesten én benne vagyok! Még annyi hogy egy ilyen displayben menyi booster van? Na meg hogy menyi is egy ilyen display?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|