Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 11 nov 27, 20:04:48 » |
|
Ez a rész is határtalanul unalmas és ötlettelen volt számomra, de legalább végre a Grafika nem változott a részen belül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 11 nov 27, 20:15:29 » |
|
Ez egy eléggé furcsa rész volt tele mindenfélével. Még mindig nem tetszik, hogy tű vékonyságúak az emberek, ez a 10.résztől jöhetett be kb, mert a Suigetsus visszaemlékezésekben nem voltak ilyen véknyak. A nincs semmi baja Suigetsunak vicces jeleneteknél jókat mosolyogtam, az tetszett. Hát ez a Uchiha lány testvér eléggé váratlan és random volt, úgy ahogy CS kirándulása is. Amikor az utóbbi nézte a Tv-t a kirakatban, azon néztem egyet, nem tudom milyen progival csináltad de faszás lett, meg az ahogy énekeltél meg amit énekeltél... oké Az a Dark Cs kép nem kicsit lett vagány, fogadjunk hogy Dani rajzolta Itachi hülyesége meg... Hát így összefoglalóan semleges volt ez a rész számomra voltak jó, kevésbé, és gyenge megoldások.Ezt egy átvezető résznek mondanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 11 nov 27, 20:28:27 » |
|
Nekem valamiért kezd egyre jobban bejönni a Petramarús szál Tök jó, érdekes kis sztori + ezek a kép bevillanások az elején, meg a flashback nagyon odatette az ívet Epic beszélgetés: - Füves CS: Hanyadika van? Erre Juugo: Csütörtök ez de jó Meg aztán remélem Sui visszavág a kis mocskoknak Szövegek jók voltak, rajz is ott volt Garfield-os jelenet nagyon érdekes volt és tetszett, jó kis infó morzsák el lettek hintve ^^ Na meg Sasuke húgával egy új történet szál behozatalát érzem + a CS tv-s jelenete nagyon adta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 27, 20:37:44 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 11 nov 27, 20:43:11 » |
|
Ez a rész is határtalanul unalmas és ötlettelen volt számomra, de legalább végre a Grafika nem változott a részen belül.
Az "is" és az "ötlettelen" kivételével teljesen egyetértek veled. Ez egy eléggé furcsa rész volt tele mindenfélével. ... Hát így összefoglalóan semleges volt ez a rész számomra voltak jó, kevésbé, és gyenge megoldások...
Yattaaaa Köszönöm Ugyanis a "semleges" jelző sokkal jobb, mint amit én adtam rangot a résznek Samdav, Elis nem a huga, hanem a nővére NAGYON nem mindegy Am te továbbra is az én emberem vagy
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 11 nov 27, 20:57:14 » |
|
Ja igen, nővére, gomene Hát most mit mondjak, én nekem a sztori van, hogy ugyanolyan fontos, mint a poén vagy fontosabb. Egy jó sztorival le lehet kenyerezni engem Főleg, ha vannak benne csavaros fordulatok De mondjuk a szöveg se mind1, hogy mit mondanak Viszont te szöveg terén is topon vagy Amit pedig nem értem, lehet kicsit negatívum lesz, de Tutut és Orochimarut hiányoltam, alig volt szerepek, ami nem jó... (szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 11 nov 27, 21:40:25 » |
|
Chakra-sama van egy kis problema, nekem ott a tizenharmadik rész felirata, de link nem tartozik hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 11 nov 27, 22:24:58 » |
|
Miért van az, hogy nekem Rohadtul tetszett ez a rész? A poénok ott voltak, a történet izgalmas volt, sok új szál nyílott, és sok infót kaptunk Volt egy-két vágási hiba, de egyébként minden okés volt a résszel. Megkockázatom, hogy eddig az egyik legjobb
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 11 nov 27, 22:35:11 » |
|
A trágárság a sorozat velejárója , ehhez nem tudok hozzászokni . Az előző részekkel ellentétben itt voltak olyan momentumok , amik kifejezetten tetszettek. Például az ending scene tetszetős volt . Talán most először vagyok kíváncsi , hogy mi lesz a jövőben. De valamiért van egy olyan érzésem , hogy viszonylag nagy jelentősége lesz Tutu víziójának , de az is lehet , hogy semmi jelentősége nem lesz. Ami kifejezetten nem tetszik az Sasuke állítólagos/vagy tényleges nővére. Igaz , hogy ez a te alkotásod , de alapjaiban véve még mindig a Naruto univerzumában játszódik a storyd , így valamennyire a Naruto storyához is hűnek kellene lennie. De lehet rosszul gondolom , minden esetre ezen az állásponton vagyok. Sok sikert majd a következő epizódhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 11 nov 27, 22:53:06 » |
|
Höh, nem számítottam rá, hogy Mattennel azonos véleményt fogunk alkotni.xD Egyébként kivételesen premiert követően tekintettem meg az epizódot, szóval a frissen alakult véleményem itt fejtem ki. Ahoz képest, hogy még ZOLI is szénné szidta az epizódot, nekem abszolút bejött. Hirtelen nem is találok tradícionális kivetni valót. Garfield és FF jelenete abszolút kedvenc. 2 zseniális szinkronhang párbeszédét kaptam, imádtam. Az "in medias res" is jól jött. Igaz, megtekintettem volna egy FF-Suigetsu konfrontációt, mégis így apró bevillanásokkal tálalva jobban kiéleződött az egész helyzet hatása. Suigetsu agonizálása végre egy kis jóízű rééégi HB hangulatot teremtett. Főleg, ahogy lecsapódik az oromról.xD Amin még elmosolyodtam, az Csiga Marley filozófikus kérdése volt.xD Ezeket leszámítva szerintem nem nagyon volt vicces jelenet az epizódban. De nem is hiányoltam. Az egyetlen negatívum, amire ráfognám, hogy szemet szúró, az Elishez köthető. Tudom, hogy mennyire lutri szituba hoztad magad ezzel a húzással, Zolcsi. És nagyon óvakodva álltál az optimális körítéshez. De.. Elis behozása egy nagy kalap sz*r volt.^^" Sokkal érdekesebb lett volna, ha rejtélyes körülmények között jelenik meg, és eleinte nem fedi fel a valóját. Ez így olyan semilyen volt. Pedig szép kis fordulatokat hozhattál volna ki belőle. Lehet, hogy csak az előző gyenge 12-es epizód miatt, de úgy érzem, teljesen jó volt a 13-as. A grafikához pedig annyit: Sose fog változni. Aki pedig az ellenkezőjét várja, annak ideje lenne rájönni: Ez A Hebis barmok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 11 nov 27, 23:14:38 » |
|
Chakra-sama van egy kis problema, nekem ott a tizenharmadik rész felirata, de link nem tartozik hozzá!
Mivel még nincs hozzá link. ... Sokkal érdekesebb lett volna, ha rejtélyes körülmények között jelenik meg, és eleinte nem fedi fel a valóját. ...
Viszont akkor meg eléggé hajazott volna egy bizonyos Sasukina (remélem, így kell írni ) "mostanában mindenki csukját visel" esetéhez.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 11 nov 27, 23:19:21 » |
|
Höh, és sikeresen rádöbbentettél, hogy az 1AÉ cselekménye és a gondolkodásom szinte egy és ugyanaz.xD Amit az előző hsz-emből kihagytam: Az élőszereplős szóló is faja volt. Bár ha már rajzfilmről beszélünk, nem fogok egy ilyen jelenetet külön díjazni. Illett volna azt is megrajzolni. Ettől függetlenül Tutunak az Oscart!*.*
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 11 nov 28, 00:01:37 » |
|
Akkor csak szerintem van a sztori szintje a Barátok közt és Dallas közt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 11 nov 28, 00:19:53 » |
|
... az ending scene tetszetős volt . Talán most először vagyok kíváncsi , hogy mi lesz a jövőben. De valamiért van egy olyan érzésem , hogy viszonylag nagy jelentősége lesz Tutu víziójának , de az is lehet , hogy semmi jelentősége nem lesz. Ami kifejezetten nem tetszik az Sasuke állítólagos/vagy tényleges nővére. Igaz , hogy ez a te alkotásod , de alapjaiban véve még mindig a Naruto univerzumában játszódik a storyd , így valamennyire a Naruto storyához is hűnek kellene lennie. De lehet rosszul gondolom , minden esetre ezen az állásponton vagyok. Sok sikert majd a következő epizódhoz!
Na az első-két mondatod az, amik a legjobban esnek a kicsi szívemnek. Végre itt kezdem el érezni, hogy a sztoricentrikusságomat valaki átérzi...nem is az hogy átérzi, hanem érti és követi. Abban pedig igazad van, hogy a naruto univerzumában játszódik a sztorim, és valóban egy nagy/botor próbálkozás volt, hogy behoztam egy 3. testvérként Elist. Ám mégis próbáltam pont emiatt úgy, hogy ne legyen visszamenőleg nagy kavar belőle, előre menőleg meg pont kellően annyit tudjon ártani a jelenléte, ami még ...elviselhető. Úgyvoltam vele egy próbát megér, majd lesz ami lesz. ... Sokkal érdekesebb lett volna, ha rejtélyes körülmények között jelenik meg, és eleinte nem fedi fel a valóját. ...
Viszont akkor meg eléggé hajazott volna egy bizonyos Sasukina (remélem, így kell írni ) "mostanában mindenki csukját visel" esetéhez. A legtöbb karakteremnek még nem tudni a múltját, valamint rengeteg rejtély van velük kapcsolatban. (lásd: a mostani FF-Garfield jelenetet). De akkor még felsorolhatom Építészt, mostmár Petramarut....TITOK...úgyvoltam vele, hogy ha már egy ennyire a naruto univerzumába belekavarható személyt hozok be a legkevesebb hogy megmagyarázok vele kapcsolatban a lehető legtöbb dolgot (leg alapabb dolgot). Igen, ezt is meglehetett volna kreatívan oldani, de egyszerűen már nem akartam ennyi rejtélyt, magához a szereplőhöz viszont ragaszkodtam Kazekage-sama, leírtad egyszer már, hogy szerinted szar, hugy, oké. De most látván, hogy nem reagáltak rád minek kell leírni mégegyszer? És az a szándékos negativitásod már egy ideje böki a csőrömet (és most nem arra utalok, hogy "kritika-kritika" hanem hogy"szándékosan odaírom, hogy lássa mindenki, hogy nekem nem tetszik a HB" dolog.) Jó, oké, király, felfogtam hogy nem tetszik. Nyugi mostmár
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 11 nov 28, 09:02:23 » |
|
Szerintem Dani úgy értette, hogy Nem kellett volna egyből elmondania hogy ő Uchiha Elis. Felkészíthetted volna azzal, hogy korábban mutattak volna hogy követi őket, Szocskének meg eleve fura érzései lettek volna, és gondolkodhattunk volna azon, hogy ki lehet ez. Nagyott ütött volna akkor ez a jelenet. ettől függetlenül nekem tetszett, de igen, úgy erősebb lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|
|