yoko logan
|
|
« Válasz #885 Dátum: 10 nov 20, 14:08:04 » |
|
Nem, egyszerűen túl sok ötletet kaptam az Anti-Hebihez. Ennyi a történet
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #886 Dátum: 10 nov 20, 18:55:16 » |
|
Csinálj, és a Film után! Csak egy kérésem lenne: NE LEGYEN A CÍME Anti-HebiS BARMOK!A sorozat címe szerintem továbbra is Béna!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #887 Dátum: 10 nov 23, 15:40:54 » |
|
Felőlem lehet! Amúgy remélem nem off de GYIK-en találtam 1 Hebis barmokkal kapcsolatos választ! http://kepfeltoltes.hu/101123/sss_www.kepfeltoltes.hu_.pngBocsánat a képfeltöltés.hu -ért
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #889 Dátum: 10 nov 23, 18:25:49 » |
|
Kérlek szavazz a blogomon! Fontos !! http://hebi-sbarmoktutu4ever.blogspot.com/(Tudom Chakra, hogy megkértél, hogy ne rakjam ide ki a blogom nevét, mert elég ha ott van a személyes üzim között DE szinte senki nem találja, mert rengetegen kérdezik, hogy van-e blogom, meg hogy hol érhető el. Sz'al légyszi ne töröld ki ) Moderátor: Akkor esetleg tartsd az aláírásodban, mint Dant-C. ^^ De ha azt kérem, hogy hsz-ben ne legyen benne, akkor azt általában nem ok nélkül kérem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #890 Dátum: 10 nov 23, 18:45:32 » |
|
Hoppácska! Tudjuk akkor már hogy mi a 10. rész címe? Amúgy ezt valójában én írtam, (csak nem akartam vele büszkülni xD) szóval köszi! És kíváncsian várom a 10. részt és Füves CS életét! Biztosan érdekes lehet egy egész nap füvező, AC/DC no Jutsut használó holdlakó élete!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #891 Dátum: 10 nov 23, 22:19:09 » |
|
egyébként Zoli mikorra várhatjuk azt hogy visszatérsz a fő történethez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #892 Dátum: 10 nov 23, 22:41:28 » |
|
Nos, erre a kérdésre 100% pontossággal tudok válaszolni, de lehet van, aki spoilernek tekintené szal:
Jelen terv szerint a 16. rész lesz a legközelebbi rész, ami teljesen hű az anime-hez (Itachi első megjelenése)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #893 Dátum: 10 nov 24, 16:49:57 » |
|
A spoileredre: És azt hogyan? Rögtön a harc?
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #894 Dátum: 10 nov 24, 18:46:43 » |
|
Igazából csak a zárójeles rész számít Spoilernek
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #895 Dátum: 10 nov 24, 22:04:20 » |
|
A spoileredre: És azt hogyan? Rögtön a harc?
Holélsz te? Természetesen nem (elvégre Itachi elsőnek nem a harctéren talizik Sasuke-vel a shippuudenben )Na de azért mindenből megárt a sok. Várd meg a 16-ot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 24, 22:05:06 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #896 Dátum: 10 dec 03, 18:21:45 » |
|
Valami Infót tudsz mondani hogy hol jársz kb. mikorra lesz kész?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #897 Dátum: 10 dec 03, 18:39:59 » |
|
Előző héten minden sorozatom szünetelt, emiatt rajzoltam, de olyan mértékben, hogy a fél részt megrajzoltam. Már igencsak a végénél járok, és hát beigazolódott amitől tartottam. Már 11:12-nél járok, pedig egy csomó mindent vágtam ki belőle, írtam át rövidebbre (nem kulcsfontosságú dolgokat), és még így is megkell rajzolnom a végét. Jövőhéten spontán 3 ZHt írok, szal amint ezeken túl vagyok már nem sokat mkell várnotok. Ma szinkronizáltattam **** -t, szóval megpróbálok sietni vele. De mondjuk elnézem a hosszúságot, mivel ez kereken a 10. rész, szal ráfogom, hogy azért ilyen hosszú mert ez kereken a 10. rész ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #898 Dátum: 10 dec 04, 21:22:38 » |
|
Hopp. Kicsit késői válasz hehe. Rendben megvárom
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #899 Dátum: 10 dec 05, 21:46:32 » |
|
Én már várom Zoli, kiváncsi vok mi lesz az Anti-hebivel.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|