Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #810 Dátum: 10 okt 16, 12:58:55 » |
|
Nem teljesen így gondoltam, hogy valaki átnézi ^^' pl. e-mailbe elküldöd : D
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #811 Dátum: 10 okt 16, 13:26:15 » |
|
Zolcsi, én vállalom neked a lektort. Úgyis a 9. részt is előbb láttam..xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #812 Dátum: 10 okt 16, 13:43:05 » |
|
Naa, tényleg? Király! (de a 9. részt felirat nélkül láttad hamarabb meg a szülinapi meglepi nélkül ) De akkor oksa. (Ja de am a 9-et azért küldtem el, mert én meg a 24-et láttam Con előtt ) De oksa.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #813 Dátum: 10 okt 17, 20:13:04 » |
|
Naa, tényleg? Király! (de a 9. részt felirat nélkül láttad hamarabb meg a szülinapi meglepi nélkül ) De akkor oksa. (Ja de am a 9-et azért küldtem el, mert én meg a 24-et láttam Con előtt ) De oksa. figyelj én tudok egy nagyon jó helyesírót. Úgy hívják Microsoft Word Az kijavítja minden hibádat. Mondjuk Fekete Dani world is jó lehet de nemtom menyire pontos
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #814 Dátum: 10 okt 17, 21:49:54 » |
|
Tudod te mennyi idő mindenegyes feliratot bevinni Worldbe??? Nem ér annyit az egész :S Inkább maradunk a FeketeDaniWolrdnél -> Úgy is szeretem mikor előbb ő nézi meg és írja utánna a szépségeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #815 Dátum: 10 okt 18, 15:57:04 » |
|
Tudod te mennyi idő mindenegyes feliratot bevinni Worldbe??? Nem ér annyit az egész :S Inkább maradunk a FeketeDaniWolrdnél -> Úgy is szeretem mikor előbb ő nézi meg és írja utánna a szépségeket Ha esetleg a Fekete Dani World valami ok folytán beadja a FATAL ERROR-t akkor én szivesen begépelem worldbe a szöveget
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #816 Dátum: 10 okt 18, 16:26:56 » |
|
Bár nem szívesen trollkodok veletek, de a program neve Word és World. És annyira azért nem tökéletes, így ha alapból nem szánsz időt a helyesírásod fejlesztésére, akkor a program sem tud segíteni sokat, mert kijavítja neked egy másik jelentésű szóra vagy magyartalan szerkezetre. Na mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #817 Dátum: 10 okt 18, 19:47:52 » |
|
Na mindegy?? nah ez kemény volt De miért olyan sok idő átvinni Wordbe?
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #818 Dátum: 10 okt 18, 20:39:56 » |
|
én sem teljesen értem asszem h megnyitható wor Ldben de jegyzettömbben tutira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 10 okt 19, 21:19:05 » |
|
Szerintem Zoli videóvágóban csinálja meg az egész sorozatot, beleértve a feliratokat is. Nem időzítgeti külön jegyzettömbbe, hogy aztán másik szoftverrel ráégesse.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #820 Dátum: 10 okt 22, 16:50:09 » |
|
Stanceval vagyok ^^ tudom melyik progival csinálja Hát nekem a progija nem jött be számora egyszerű.. egyszer leszedtem de páff... De hát ^^ na mind1 hát tuti nem úgy csinálta
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #822 Dátum: 10 okt 23, 07:57:48 » |
|
Brühühühü mér nem lehet mindre szavazni? Am én Suigetsura nyomtam
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #823 Dátum: 10 okt 23, 09:12:27 » |
|
basszus eddig csak én szavaztam Füves Cs-re? Am a ma reggelbe volt egyik nap Cséfalvy Tamás:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #824 Dátum: 10 okt 23, 09:37:39 » |
|
Nyugi, én is Füves Cs-re szavazok CSÉfalvi T.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|