Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 júl 11, 19:45:04 » |
|
Am a részeket miért nem lehet letölteni ? A régebbi részeken az 1.2.3.ast értem .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 19:48:39 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 júl 11, 23:16:11 » |
|
Nem tudom nekem a se a névvel se a rajzolásal se a szinkronal nincs bajom ^^
Szerintem a rajzolás nem kataszrofális meg amugy is van olyan parodia ami rögtön csucs szuper grafikával kezte ? xD
A viccek szerintem jok. (bár 5. rész télleg lapos)
Kiváncsi vagyok hogy mi lesz a 8. részben remélem nem sokára fel kerül xD
Amugy meg eddig a 2. meg a 7. rész személyes kedvencem xD
a 2. amikor
Utolsó kivánság? Basszá sünt! Höh ez jo volt
A 7. nos... az ott az egész favorit. De ott is van 1 ki emelkedö: Hol van Itachi? Hol van Itachi? Csak ezt tudod mondani? Igen és rádasául ugyan olyan hangnemben. Hol van Itachi?
Nah itt le döltem a székröl xD
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 júl 11, 23:32:30 » |
|
Nekem a kedvencem a 7. részből amikor Jasszol Dei' , hogy ő mekkora ász mert edzette a balszemét. Erre Sasu megszólal: Miért nem mondtad , hogy van ilyen képessége is? Erre Oro : Ugattam , hogy csapda? Nálam ez volt a legütősebb. Mondjuk nekem Oro a fav. szal az ő beszólásai a kedvencek x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 júl 11, 23:37:54 » |
|
Igen oro az naon partyface olyanokat be tud szolni xD az szerintem jo hogy be lett rakva xD de a 1. részben amikor oro elkezdi hogy Bár ha meg halsz akkor én is meg halok ám még ott vagyok kabutoban is... xD
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #289 Dátum: 10 júl 11, 23:47:01 » |
|
sry Zoli nem azért írtam azért is raktam egy smyle-t, hogy ne vegyenek komolyan
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #290 Dátum: 10 júl 12, 07:53:25 » |
|
Meg mikor a jogart keresik, sasuke boci boci tarkáji Meg mikor a szemgolyó elmondja neki hogy fog meghalni .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 07:54:36 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaka
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 júl 12, 11:21:09 » |
|
Bejövős. Kissé elüt a stílusa itt ott az Egy akatsukis életétől, de éppen ezért egyedi, ezért más, ezért a tied Utánolvastam és én is csak azt mondhatom: Karin hangja nem zavar, nekem tetszik. A rajz eleinte furcsa volt, késöbb teljesen megszoktam.(plána hogy én a pálcikaembernél többre ritkán jutok.) Fejlődő képes is vagy Zoli, szóval gyárts nekünk jó sok részt. Gratula hozzá. Nekem nagyon tetszik^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 júl 12, 17:25:38 » |
|
Köszi mindenki. Nyugi samdav. Tudom, hogy csak poénnak szántad. Én is ezért raktam smile-t a mondatom végére (Nézd csak vissza ) ja és bocs mindenkitől, aki már nagyon várja a 8. részt, de most egy filmet forgatunk erre az AXN-es pályázatra, aminek a határideje Csütörtök, szal haladni kell, emiatt nem nagyon tok foglalkozni a HB-vel (ami nem azt jelenti hogy nem foglalkozok vele ) szal Péntektől kezdve 1000rel nekiesek a HB-nek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 17:27:24 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Bálint-sempai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 júl 13, 07:25:43 » |
|
Hali! Az a helyzet , hogy már évek óta én is gyártok egy ilyen paródiát , vagy minek ne vezzem , de nekem az illesztések soha nem jó helyre mennek , csúszik az egész ... stb. Már legalább három részt nagynehezen kiszenvedtem , mikor a progi az elmentett formátum helyett tök másba tömörítette , és ugye a progi minőségének köszönhetően visszaállítani már nem lehetett Pff... nem tok egy normál progit találni a szerkesztéshez Ezért a segítségedet szeretném kérni ! Nem tudnál valamilyen progit ajánlani , vagy amit te használsz?(bár tudom ezt nem sívesen árulnád el) Szeretném a segítségedet kérni , és akkor hamarosan egy harmadik színvonalas paródia vagy , hogy nevezzem venné kezdetét Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Ez itt Spártaaaaaaaaaaa
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 júl 13, 07:56:30 » |
|
Hello! Egy erősebb gépen a Windows Movie Makerrel is remek dolgokat lehet alkotni, nem kellenek hiper-szuper progik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 júl 13, 10:47:08 » |
|
Igen, a windows movie maker megfelel, bár 5 percnyi videohossz után nekem gyakran lefagy, de ez lehet a gép miatt is. Ha neked eddig a movie makerrel volt gondod, akkor ott vannak még a sony vegas különféle verziói, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, vagy a pivot. Utóbbiról csak hallottam, de állítólag jó program. Én csak ezeket ismerem, nem tudom segítettem-e, de remélem hamar megnézhetem majd a sorozatodat.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 júl 13, 10:53:27 » |
|
pivot tényleg jó de azzal csak ilyeneket lehet csinálni http://www.youtube.com/watch?v=EdRF2F8NcMIén ezzel sokat elszoktam szórakozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 júl 13, 11:00:03 » |
|
Vegas-t ne ajánld neki, pontosabban, nemtudom mennyire van otthon a videóvágás terén... Igaz, hogy minden elismerésem a Vegas-é és szerintem ezen a téren ez a legjobb program, de eléggé nehéz kezelni. Szerintem a Moive Maker tökéletesen megfelel erre a célra, mikor én csináltam vágásokat még Naruto részekből összerakva, bőven jó volt, nem hiszem,hogy olyan sokban tér el. De, hogy visszakanyarodjunk a témához, én az Anti-Hebire lennék kíváncsi, meg ugye elvileg még szerepelni fog a "Rasztahajú füves idegen", kíváncsi vagyok Zoli, hogy fogja belerani a történetbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bálint-sempai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 júl 13, 11:15:33 » |
|
Köszi , a segítséget ! Nagyon sokat segítettetek , de még Zoli válaszát is megvárom , Movie maker már egy ideje megvan , de azzal nem a rajzoltat csinálom ... a movie makerrel nem lehet mozgást csinálni , nem ? Köszönöm mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Ez itt Spártaaaaaaaaaaa
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #299 Dátum: 10 júl 13, 11:40:25 » |
|
Ez kurva jó videó, nekem nagyon tetszik Ám bár mondjuk egy 4farkús tömör chakragömbtől Sasuke úgy megdöglene mint az állat meg 1 Rasen-shurikentől se lenne ennyire fitt. De mind1 -> Sztem nagyon állat Köszi , a segítséget ! Nagyon sokat segítettetek , de még Zoli válaszát is megvárom , Movie maker már egy ideje megvan , de azzal nem a rajzoltat csinálom ... a movie makerrel nem lehet mozgást csinálni , nem ? Köszönöm mindenkinek!
Én az Ulead VideoStudio 11 használom. Kevésbé ismertebb, annál jobb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 11:42:40 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
|