unamito
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #255 Dátum: 10 júl 08, 18:48:34 » |
|
A 7. rész után megállapítottam, hogy a rajzon látszik, hogy sokat fejlődtél, de a poénokon még mindig dolgoznod kell erősen. Barátnőmmel megnéztük: még csak mosolyt sem csalt az arcunkra. DE!!! Nagyon örülünk neki, hogy törtelenül készíted egymás után a részeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 18:49:25 írta unamito »
|
Naplózva
|
º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸DAFTPUNK„ø¤º°¨ „ø¤º°¨FOREVER!!!`°º¤ø
|
|
|
kinoboto
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
s osztályú bűnöző
|
|
« Válasz #256 Dátum: 10 júl 08, 19:38:33 » |
|
Nekem special eddig csak a 7. rész tettszett de az nagyon Szerintem majd a Sasuke vs Itachi harcot is megcsinálhatnád, nagy lenne !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #257 Dátum: 10 júl 08, 20:35:41 » |
|
Úristen! Már ne haragudjatok, de ahogy Matten is mondta, szánalmas volt, ahogy kiosztottátok szerencsétlen Quicksilvert. Csak gratulálni tudok hozzá. Ha már valakinek nem tetszik a sorozat, akkor el kell küldeni a halál f....ra? Tudom, hogy a következő sorok furcsán fognak hangzani az én számból, de: azért sem kellene lehurrogni, ha azt mondta, hogy szerinte az 1AÉ jobb. És akkor mi van, ha neki jobban tetszik? Talán 1 ember véleménye miatt máris a sárba tipródik Zoli és a Hebis barmok? Nem hinném. Sokszor annyi eszetek tud lenni.. (Bocsi az offért..) Várom 8. részt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 10 júl 08, 21:00:21 » |
|
Hát... mivel az eaét sem lájkoltam, így eddig nem igazán adtam ennek a sorozatnak esélyt... de nagy unalmamban belepillantottam, hát azt kell mondjam, ez minusz 6 perc volt az életemből. Egyedül a hanganyag tetszett (szinkronhang, muzsikák, hang effektek). Humorérzék majdnem 0, ehhez a rajzolási szinthez pedig nem kell tehetségesnek lenni. De mégsem mondom, hogy hagyd abba, mert azért még mindig jobb, mint a semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 10 júl 08, 21:14:20 » |
|
Stance,csak az első rész alapján ne ítélj.Az lett a leggyengébb nézz meg még 2-3-t belőle.Utána sokkal jobb lesz mint az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #260 Dátum: 10 júl 08, 21:50:55 » |
|
Jaja ahogy Mistich mondja nézd meg a kövi részeket is, mert az 1.rész nem valami hűde nagy többi viszont király és várom a 8.részt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #261 Dátum: 10 júl 08, 23:06:03 » |
|
Am most komolyan. Szívem szerint a 7. részt raknám be 1.- résznek, utánna meg tovább amiket majd kiadok:D Am ez viszont tényleg nagy hátrány, hogy az 1. rész tényleg olyan gagyi. De pl a 7. rész (most semmi egóskodás) sokkal jobb. És a többi már csak jobb lesz. Legalább is remélem Kajak mindjárt újra kezdem szebb kidolgozással
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 23:06:43 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #262 Dátum: 10 júl 08, 23:08:19 » |
|
Valami nulladik részt lehet, hogy nem lenen rossz kiadni.. legalább az elvetett részeket, amikről korábban votl szó, össze lehetne bennüónk valamenynire foglalni, emg más előzményeket, és ott akkor az lenne mrá az első benyomás.. a továbbiakér tmeg leeht magyarázkodni.. de amúgy szerintem nincs nagy gáz, kevesen riadtak el tőle eddig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #263 Dátum: 10 júl 09, 00:08:11 » |
|
Hidd el nekem barátom, a 0. és a -1. részt nem akarod látni Az katasztrófa. Amúgy meg okkal kezdtem így a sorozatot ahogy...Na jó, ez nem igaz, mert eredetileg a 0. részt folytattam, de ...akkor így mondom: Már megvan tervezve, hogy be lesz mutatva a kezdés (mármint amikor megalakult a csapat)! Ugyanis hamarosan kihagyhatatlan lesz. -> Mármint tényleg muszáj lesz bemutatnom, különben nem fogjátok megérteni egy bizonyos vki-t , hogy miért csinálja amit akkor csinálni fog...na szal el van tervezve ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 10 júl 09, 08:54:16 » |
|
Egészen nézhető volt , csak az Éneklés se nem vicces se nem jó. Viszont amikor a Heroesból vágtad be a robbanást akkor nagyon megörültem. Az tetszett a legjobban , meg Orochimaru beszólásai. Grat az eddigi munkádhoz sok sikert a folytatáshoz !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #265 Dátum: 10 júl 09, 10:29:06 » |
|
Köszi. Szereted a Heroes-t? Nagyonnagy ember vagy! Na kicsit haladósabbra vettem am a kövi rész elkészítését. Most akkor nem tudom. ... Van aki olyat ír, hogy semmiféleképpen ne hagyjam abba az éneklést, mert majd hátra dölt a széken meg ilyenek, de van aki azt írja, hogy nem jó meg ilyenek. ... Szal amit ezzel kezdeni tudok: Természetesen nem lesz minden részben éneklés (pl a 8-10-ig biztos nem), de hogy azok se haragudjanak meg akik már alig várják, nem marad abba! Mondjuk 3 vagy 4 részenként 1. OK? Vagy mondjuk egy különepizód amiben csak ének van????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #266 Dátum: 10 júl 09, 10:32:40 » |
|
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI BÍRTA AZ 1. RÉSZT?! Dant-C: A Probléma a hasonlítással, hogy egyelőre a sorozat (bocs Zoli, de) nem ér az 1AÉ közelébe! Nem rajzilag beszélek, mert más a stílus, hanem poénilag, mert rengeteg nem illik oda. De ezt ellensúlyozza a jó poénok száma, de Kijelenteni, hogy az 1AÉ 1000x jobb, egy kicsit bántó, mert egyelőre Ezzel szerintem Zoli is tisztában van, és a sorozat még mindig fejlődésben van. Pl: Az utolsó 2 részben már nem volt Béna vicc! De a Többi kritika... Hát szerintem jó lenne megfogadni! -Kai-: Te most Guitarmaster 2.0 voltál? Zoli: Ne hagyd abba az Éneklést, de ne is vidd Túlzásba. A Dalok a Paródiákban 100%-ban sikeresek, de ha minden részre jut, akkor elveszíti a különlegességét. És ne mondd el a Terveidet a Fórumon! Komolyan, elrontod a jövőbeli részeket, és lejjebb megy az érdeklődés! Ne is végezz közkutatást, hogy milyen részeket csinálj! Nem jó ötlet, hidd el Énekelj tovább, de csak akkor ha Nagyon Vicces! Ps: Jó hangod van
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #267 Dátum: 10 júl 09, 11:28:03 » |
|
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI BÍRTA AZ 1. RÉSZT?! nem...nekem is bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #268 Dátum: 10 júl 09, 11:35:24 » |
|
Egy pár tanács, Zola, ha elfogadod: - Ne áruld el előre, mi lesz történetben. Semmit, még a legkisebb részletet sem. Mert a sok kicsi részletből szépen össze lehet rakni az egész történetet. - Igaz, hogy egy parodistának azt is figyelnie kell, hogy a nép mennyire elégedett a művével. De azt ne feledd, hogy ez a te műved. ^^ Vedd figyelembe a véleményeket, de a te kezedben legyen a kormány, úgy csináld, ahogy te jónak látod. Zoli szerintem hallgass Chakrára. Mert úgy látom, hogy nem igazán vetted figyelembe, amit írt.. Az ének Elésről pedig annyit: Tényleg addig jó, amíg nem erőlteted túl, mint a 7. részben.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #269 Dátum: 10 júl 09, 13:48:03 » |
|
Én odafigyeltem chakrára...Tuttommal semmi spoilert nem mondtam.
De most komolyan, mit mondtad Spoilert? Vagy is akkor mi az amit spoilernek gondoltok? (Chakra komijátók kezdve?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|