kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 jún 28, 10:50:28 » |
|
én azért szívesen megnézném újra a 0. -1 .-2. részt:) főleg a vízágyasat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 jún 28, 11:21:49 » |
|
Egyértelműen Orochimaru a kedvenc Sasuke személyével, viszont szerintem kezdj valamit, mert mint korábban említettem, ez eléggé semmien De tégy ahogy jónak látod Ninbikun: Ha a lábamra értetted, köszi, pont 20 perce vették le a rögzítőt Grat neked a Második Minato Openingedhez Mivel nagy FMA Fan vagyok nagyon bejött
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 jún 28, 12:52:03 » |
|
Sasuke-nek épp az a lényege (itt,), hogy semmilyen legyen. Na szal leírom:
Sasuke: A csapat vezetője, semmilyen stílusú, leszar mindent. Suigetsu: A csapat mókamestere, a leglazább, minden hülyeségben benne van. Karin: Csak Sasuke-t akarja megkapni, célja, hogy mellette legyen és az övé legyen. Suigetsuval veszekszik néha. Juugo: Állatbarát, de nagyon durván, valamint mostantól füvezik, hogy lenyugtassa az aggresszióját. Tutu: Juugo-barát, sokszor bántja Suigetsut, átokpecsétes ő is. Orochimaru: Próbál együttműködni Sasuke-vel, de legfőbb célja, hogy végre kiszabadulhasson a testéből, vagy uralma alá vegye a testet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 28, 12:53:19 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 jún 28, 13:01:40 » |
|
Akkor minden okés! Csak úgy furának tűnt nekem, hogy ingadozik a Kedvesség és a nemtörődömség között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 jún 28, 14:17:57 » |
|
Kedvenc szereplő? Egyértelműen Garfield.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 jún 28, 14:37:32 » |
|
Nem értem: Garfield alig szerepelt eddig Viszont jól adod a hangját. Nálam eddig Zoli egyébként a 2. rész vitte a pálmát Apropó: Garfield szája hogyhogy, mozog?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 28, 14:41:05 írta Matten »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 jún 28, 15:22:09 » |
|
Számomra is abszolút kedvenc Oro --> jók a beszólásai, és ha megszólal akkor mindig röhögök aztán Suigetsu a második fav
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 jún 28, 17:35:28 » |
|
Most néztem meg az összes részt és szerintem nagyon rendben van az egész sorozat. A garfikán még lenne még csiszolni bár én még 1 normális arcot nem tudok csinálni paintbe szóval ez most nem beszólás volt:D A szinkronhangok is jók,Karin hangja sztem vicces és nem zavaró. És az is tetszett h te úgyahogy a eredeti sztorikhoz csinálod a részeket és így nyomod tele poénokkal Sok sikert a többi epizódhoz is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GabCrash
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 jún 28, 21:27:03 » |
|
Láttam az összes rész. Szerintem nagyon király! A rajzok tényleg nem a legjobbak, de nagyokat röhögtem. Főleg Orochimaru beszólásain. Az az egyik legjobb! Az Opening tényleg nem a legjobb, mert tényleg hosszú, és nem is pörgős. Amúgy a 4. rész nekem nagyon ütött! Juugo, Sasuke és Orochimaru összevesznek! Meg a 2. is jó volt: "Énekeld el a Boci-Boci tarkát" Meg a 3. részbe Garfield Szeirntem idáig nagyon jó idáig! Csak így tovább!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 jún 28, 21:42:26 » |
|
Egyébként nekem az 1. és a 6. rész között is észrevehető volt a rajzolás javulása. Egyre szebb/kidolgozottabb A poénok is ütősek, eddig az asszem a 3-adik a kedvenc, hajrá tovább...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 jún 29, 09:55:46 » |
|
Szal, a kérdésemtől eddig összesítve:Orochimaru a kedvenc (4) Utánna Garfield (3) Majd Tutu (1) hmm...Akkor minek az a 4 főszereplő??? Még, Még, még Írjátok le, még mindig , hogy : Ki a kedvenc karakteretek? A nyertes karakternek szánok majd 1 részt. (bár valószínűleg minden karakternek lesz része, szal...mind1, kíváncsiság)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 09:57:00 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 jún 29, 10:14:44 » |
|
Csinálj egy szavazást a témába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 jún 29, 10:19:54 » |
|
ja hogy a főszereplők közül:D szerintem Oro annak számít,de ha nem akkor legyen Suigetsu..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 jún 29, 10:21:08 » |
|
Persze,, hogy főszereplő, nem arra gondoltam, hogy csak 4-őjük közül lehet. Nyugodtam akárki a sorozatban megjelent karakterek közül Am Matten, lehet szavazást is csinálni? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|