Örülök, hogy sokaknak tetszik. Megpróbálok mindenre válaszolni.
1. Nem, nem tatabányán lakok, hanem Szentesen:D (a Csibiza az a Cs-k miatt került az Ibiza elé)
2. A program amivel rajzolok az a paint és amivel összerakom, meg effekteket rakok bele az pedig a
Ulead VideoStudio 11 (am hol láttok ti villám effektet? Nem emléxem, h raktam volna bele:D)
3. Na igen, a "
A Hebi-s barmok" talán nem a legjobb cím, de nem jutott más eszembe. Meg amikor az 1. részt csináltam még nem gondoltam, hogy lesz belőle valami, emiatt is van az a nagyon hosszú(unalmas) kezdés
4. A rajzokon próbálok javítani, ami majd a 7. részben (Sasuke VS Deidara) látszódni is fog.
5. Zene márpedig lesz még egy pár részbe (pl ha mindenúgyalakulahogytervezem akkor a 8. részben).
6. Az új zene az opening alatt (a 4-től kezdve) egy 1 órás mix-ből vágtam ki.
Az 1 órás mix neve:
Dj Neptun Vs Dj Bec Summer Party Mix 1287. Szöcsin én szakadtam
8. Ne az 1. rész alapján ítéljetek pls
. A többi alapján
9. Igen, ahogy azt észrevehettétek szeretem a hangomat kölcsönözni a karaktereknek, főleg Suigetsunak
. Karin hangja marad (bocsi, de jobb ha hozzá szoksz, ha nem tetszik
)
10. Nagyon kérlek ezt ne úgy vegyétek, mintha az EAÉ lejárt volna és ezt a helyébe csinálom. Sose leszek olyan jó, mint Dant-C, de nekem ez is megfelel. Ő egy profi, egy paint-master
11. Az 5. részben
szándékosan írtam Ridoku-t!!!
12. Többször hangzott el, hogy ne spóroljam az akatsukit. Nos, nem fogom.
(Spoiler:)A 7. részben például végig Deidara és Tobi (na meg Sasuke) fog szerepelni.
Pain, Konan, Hidan, Kakuzu, Sasori, Nagato -> Ők nem fognak szerepelni.
(és még 1 durva spoiler:) Zetsu főszereplő is lesz, amikor vezeti az akkor már Taka-t a Kage gyűlésre.
De ez még nagyon odébb van.
... huh