Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 aug 04, 21:16:52 » |
|
Azt azért nem tudjuk, hogy milyesn erős. Ezt most nem tudom, mert a mangát csak későbbi részektől olvasom, de a Mizuki-fight nem filler? Mármint a börtönből való szökése utáni részek. Mert ha filler, akkor tényleg semmit nem tudunk a képességeiről, magyarán képes lehet olyasmikre, amit leírtam. És Chakra is jót mondott: Egy idiótából nem csinálnak tanárt.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 aug 04, 21:22:04 » |
|
A Mizukis részek teljes egészében töltelékek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 aug 06, 12:08:35 » |
|
Én is védeni tudom csak Irukát még mindig az egyik kedvenc szereplőm. (típikusan olyan karakter akit nem lehet utálni szerintem)
Azt becsülöm benne a legjobban hogy mindenkit egyenlő ként kezel nincs nála olyan hogy ő a legjobb mert Ucsiháááá te pedig csak egy töltelék shinobi vagy és az is maradsz. Képes öztönözni a Ninjákat és képes nekik lelki támaszt adni arról nem is beszélve hogy a shinobi alapképességeit, akaratát és tradicióit ő tanítja meg nekik.
Naruto is elismerte ha akkor jobban hallgat Irukára akkor könnyebben megtanulhatta volna a Rasengant.
Az erejéről nem tudok én sem nyilatkozni de azért szerintem nem lebecsülendő Shinobi és abban is biztos vagyok hogy bármikor bárki ellen képes lenne az életét adni hogy megvédje Konohát vagy a tanulókat.
Hmm így utolag megnézve szinte úgyan azt írtam mint Chakra de nekem is ez a véleményem róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 aug 06, 14:49:08 » |
|
Eggyetértek Iruka a megtestesült Shinobi szellem és a legmegfelelöbb A növendékéek tanítására. Kár hogy még soha nem láttuk mit is tud igazából.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 aug 06, 15:00:33 » |
|
Én bírom. Amikor orrvérzést kapott a Sexy no Jutsutól (mint minden férfi ) Őt nem lehet utálni, olyan kis aranyos, szerintem. És néha nagy igazságokat tud mondani az életről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 aug 17, 18:24:53 » |
|
Elég sokat tud, de inkább az alap ninja technikák terén.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 aug 17, 18:27:03 » |
|
Ő soha nem volt igazán nagy ninja, de lássuk nem is akart az lenni, ő csak tanítani akart és abban nagyon jó, mert hála neki Naruto nem lett olyan mint amilyen Gaara volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 aug 17, 18:29:15 » |
|
ja narutónak jólesett iruka kedvessége és ez a "jó" érzés elnyomta benne valamilyen szinten a kyuubit de gaara csalódott a pótapjában ezért idegbeteg lett, meg azért a sensei-jük se szentnek akarta nevelni
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 aug 17, 19:35:56 » |
|
Én is bírom Irukát. De mivel már mindenfélét mondtatok róla, nem akarok senkit ismételgetni ezért megelégszem ennyivel.
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 aug 18, 10:24:37 » |
|
Iruka jelenleg milyen Ninja rangon van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 aug 18, 10:50:29 » |
|
Szerintem chuunin. Még az elején volt egy olyan rész, amikor Naruto felháborodott, hogy csak apróbb küldetéseket kapnak, mint pl. a szökött házikedvencek befogása. Ekkor elmagyarázták neki, no meg nekünk egykori újonc Naruto nézőknek, hogy mi a különbség az egyes ninja rangok és küldetésszintek között. Volt egy olyan ábra, amin a megfelelő szintű ninját a megfelelő szintű küldetéshez rendelték, és a chuunin szintet Iruka, a jounin szintet pedig Kakashi arcával jelölték. No meg az is logikus, hogy egy elit ninját (jounin) nem küldenek 8évesekhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 18, 10:51:30 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 aug 18, 10:53:26 » |
|
Ha Irukáról kiderülne hogy igazából már már Kakashi szintjén áll és titkolja hogy tovább taníthasson akkor tuti ő lenne a következő Hokage.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 aug 18, 12:04:58 » |
|
Nem tudom, miért lenne így... Mellesleg a shippu első két részének valamelyikében olyasmit mond, hogy - Várjunk csak! Szóval ezek a gyerekek már egy szinten vannak velem?! - Vagy valami ilyesmit.
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 aug 18, 12:09:07 » |
|
Ha Irukáról kiderülne hogy igazából már már Kakashi szintjén áll és titkolja hogy tovább taníthasson akkor tuti ő lenne a következő Hokage Ez csak összeesküvés elmélet volt. Remélem lassan ő is rájön hogy tovább kéne lépnie mert Jouninként taníthatna ő is egy három fős genin csapatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 aug 18, 12:55:32 » |
|
Szerintem szereti azt is, amit most csinál. Ha Jounin lenne, csak 3 kölköt taníthatna egyszerre, de így akár harmincat, vagy ki tudja mennyit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|