Chakra
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 20:49:42 » |
|
Umino Iruka - Tanár az Akadémián. Ő volt aki először elismerte Naruto-t és akit szinte apjaként tisztel.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 27, 08:33:58 » |
|
Ja Iruka naon nszimpatikus ,de én mérges lettem volna Narutora mégis benne van az a lény aki végzett a családjával ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 27, 08:35:01 » |
|
Én is szeretem Irukát mert mindig kedves Narutoval, de nagyon gyenge
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 27, 08:39:43 » |
|
Hát nem egy izompacsirta az tény ,de ő belőle mért nem lett vagy lesz Jounin ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 28, 03:24:11 » |
|
Szerintem eléggé hogyismongyam: Nyálas kari, amit már Necro-val már megvitettunk... :DXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 28, 12:29:06 » |
|
Iruka hejében én dühös lettem volna Narutora ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 04, 15:03:24 » |
|
Miért? Nem Naruto tehet róla hogy mit tett a róka. És ezt Iruka pontosan tudja. Persze, lehet hogy néha elgondolkodik rajta, hogy ez a k*csög róka mit verte szét a falut meg a családját, de nem fog haragudni Narutora. Különben is, képtelen lenne haragudni hiszen látja hogy Narutonak mennyire nehéz élete van, és éppen ezért ott van mellette és fia ként szereti. Természetesen hiányolja a saját családját de Naruto semmilyen okot nem adott rá hogy haragudjon rá- Max azzal, hogy összefestette a Hokage arcokat meg előőadta előtte a sexy no jutsut :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 04, 18:57:25 » |
|
én soem kedveltem valami hűde nagyon, max. az első részben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 08, 02:08:05 » |
|
na lányok? Mehet a szexi kategóriába?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 22, 20:03:24 » |
|
Naon szexi Gk,nem is. Sztem Iruka naon jófej mert így megbocsátott Narutonak meg midnen szal jóarc naon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 22, 20:36:36 » |
|
igenige, de azért én Mizukit jobban szeretem... Nekem Iruka nagyon nem jön be... indokot ne kérdezzetek. De azért tényleg jó, hogy megbocsájtott Narutonak, még úgy is, hogy Narutoban van a Kyuubi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csont12
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 24, 14:29:25 » |
|
Benn elöre is bocs de mért nem birod Irukát????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 24, 22:03:59 » |
|
nem is tudom...azért van pár dolog, amit bírok benne. de nem bírom, hogy néha a diákjai előtt ott nagynak mutatja magát...vagy valami ilyesmi okok. bár ezek nem a legfontosabb tulajdonságai. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 26, 16:21:51 » |
|
Szerinten Iruka jó tanár bizik Narutoban sosem hagyná csarben őt :-[és nagyon cukki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 26, 16:48:53 » |
|
egyetértek az előttem szólóval Ja Iruka naon nszimpatikus ,de én mérges lettem volna Narutora mégis benne van az a lény aki végzett a családjával ;D
Szerintem hülyeség lenne, ha Narutora haragudna, hisz nem Naruto, hanem Kyuubi volt az, aki szétverte a falut. Ráadásul Kyuubi nemcsak Iruka, hanem Naruto életét is tönkre tette, megnehezítette...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 16:49:46 írta Róka »
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
|