Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #555 Dátum: 08 ápr 24, 13:00:33 » |
|
Még jó hogy kézikamerával készített jóminőségű felvételben megvan nekem, de nem áll szándékomban felrakni netre Ugyanis elrontották az időzítést a karaoke verseny szervezői, és túl korán indult a szám. Tehát az első versszakot totálisan elrontottam, utánna meg önbizalmam nulla volt, szóval nem kapjátok meg (bár a közepétől egész jó voltam *ego* )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #556 Dátum: 08 ápr 24, 13:56:52 » |
|
Már csak meg kell találni a videó készítőjét és szabad a pálya De majd MSNen ráveszlek én arra a fájl átküldésre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #557 Dátum: 08 ápr 24, 18:12:40 » |
|
Csillus, UGYE átküldöd nekem? *.*
Mellesleg nem értelek, Firebrand... ha megosztanád velünk, tovább tudnánk hízlalni az EGOdat... na-na, hát ez egy fantasztikus üzlet, nem szabad kihagyni! ;P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #558 Dátum: 08 ápr 24, 18:15:39 » |
|
Fire én mint a bátyád, lévén, hogy Sasuke voltál azt mondom, hogy el kell nekünk küldened a videót. Mert hiányzik belőled a gyűlölet. :devil: xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #559 Dátum: 08 ápr 24, 18:17:52 » |
|
Pont eléggé gyűlölöm a videót hogy ne küldjem el. Gyűlöletem forrása Szóval nnnnyyyyyeeeeeeeeem ^_____________^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #561 Dátum: 08 ápr 24, 18:23:16 » |
|
Óóóó persze. ^^ Elvileg Shadow bácsi el is vállalja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #562 Dátum: 08 ápr 24, 18:25:57 » |
|
A fene :] ... akkor ... akkor... ha túl nagy lesz a video fájl mérete égetés után, tudok segíteni xP *Inner Cart: KELLLLESZ VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓ*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #563 Dátum: 08 ápr 24, 18:28:12 » |
|
A videó mérete tökéletes 190 MiB lett ^______________^ De azért köszi. Egyszer megmutatom csak neked, mondjuk az mp4emről ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #564 Dátum: 08 ápr 24, 18:30:55 » |
|
Nekem is, légyszi Arra vártunk h énekelj, sőt, még betűket is csináltunk papírra, ami a Te nevedet rakta volna ki, h buzdítsunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 08 ápr 24, 18:33:58 » |
|
Moonie: Majd akkor ha elismered hogy jókislány vagy, akkor láthatod. ^^ Na majd ha elég kegyelmes nagyúr leszek akkor a felétől megnézhetitek. de ahhoz még könyörögni kell ^_____________^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #567 Dátum: 08 ápr 24, 18:34:41 » |
|
A megmutatod az mp4-edről mondat után lehagytál még 1 mondatrészt, hogy átküldöd Bluetoothon Jaja, nagyon készültünk ám! Külön rajongói csapatot szerveztünk az előadásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|