Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #540 Dátum: 08 ápr 23, 20:36:32 » |
|
hm én szivesen elmennék kisérőnek xD cp nélkül xD de áá de poé lehetett.. xD am Gábor én láttalak téged cpben csak Kronival dumáltunk és nem mentünk oda... azt nemtommér..pedig ő sirt ott hogy mindenki otthagyja... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #541 Dátum: 08 ápr 23, 20:37:32 » |
|
Mindenkinek muszáj lenne valami narutohoz kapcsolatos dolgot fölvennie, mondjuk egy fejpánt, v hasonló De hát persze nem én diktálok, csak 5leteket mondok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #542 Dátum: 08 ápr 23, 20:38:31 » |
|
Igen igen. Aztán vasárnak befutott az igazi Kisame is (képek szintén mellékelve) csak már nem jutott neki jegy sajna. De reméljük az őszin ott lesz, ás az őszire szeretnék Crispynek is egy köpenykét. , hogy előtörjön belőle a gonosz énje. Amin meg még nagyon sokat rögötem az a Sasukek piszkálása volt. Az egyik csaj Sasuket mindkét nap homlokon pöcköltem :devil: xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #543 Dátum: 08 ápr 23, 20:38:51 » |
|
Jó.. én megyek team pólóba és felveszek egy fejpántot xD Micsoda jelmez Mikor megyünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #544 Dátum: 08 ápr 23, 20:39:33 » |
|
Crispy: A videó a myVIPemen. Úgy keress meg hogy Major Attila becenév Firebrand. HSZ eket sajna nem olvastam még végig hogy reagáljak rá, majd holnap Addig is sorry ha kérdezett tőlem vki valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #546 Dátum: 08 ápr 23, 20:40:58 » |
|
Én krosszóverezek majd, mint Conon.... Uraharasapka + fejpánt Nagyon LoL a videó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #547 Dátum: 08 ápr 23, 20:41:35 » |
|
Húha apu, azért nem kell túlzásba vinni a cosplayt Ugyan nővérkém, én sem rögtön gondoltam, de azért poén lenne Majd később, amikor már én is megjavítottam a ruhátXD Ha nem sikerül szintén marad a team póló meg a fejpántXD de kunai tartó tuti lesz a lábamon, papírshurikennel és kunaival megtöltveXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #548 Dátum: 08 ápr 23, 20:45:28 » |
|
PAPÍRSHURIKEEEEEN! Csinálsz Nekem is? *.* < bociszem effekt xD Kunai helyett vajazókés kellene x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #549 Dátum: 08 ápr 23, 20:46:36 » |
|
Huh, majd meg kell kérdeznem barátnőmet h is kell csinálni (ismétlésXD), aztán majd megtanítalak rá Kunaihoz már csak műanyag gyűrű kéne, azt nem tudom honnan szerzekXD >>közben megnéztem az interjúkat, überjók lettekXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 20:49:52 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #550 Dátum: 08 ápr 23, 20:52:26 » |
|
Moonie kisunokám függönykarnis. Bemész egy barkácsboltba és voila A kunairól jut eszembe a "Sasuke nyakához teszem a kunait, aki két percig észre sem veszi, csak amikor szólok neki, hogy szia tesó, meg foglak ölni" akcióm. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #551 Dátum: 08 ápr 23, 20:59:22 » |
|
Köszi nagyapa, erre nem is gondoltam^^ ez a szia tesó, meg foglak ölni aranyos volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #552 Dátum: 08 ápr 23, 22:00:37 » |
|
Moderátor:
Újabb témát gyártottam, igény szerint: "CON-on kívüli cosplayes megmozdulások "
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #553 Dátum: 08 ápr 24, 11:07:45 » |
|
Megkésve bár de törve nem reagálok én is :'X Űberszuperisteni király volt! Köszönöm Moonie lányomnak a vendéglátást és mindent Firebrandról nekem is van éneklős vidim COOOOONT akarok ÚJRAAAAA!!!!! És lehet nyáron én is cp-zek de eddig ez egy kósza ötlet Mindenkit imádok és köszönök mindent !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|