| 
			| 

| Moonie-chan 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

| 
								|  | « Válasz #495 Dátum: 08 ápr 22, 16:54:33 » |  | 

A cp a cosplay, amikor beöltözöl anime karakternek^^ Nem hátrány ha beöltözöl a kedvencednek, de van pár anime, amik nagyon felkapottak (Naruto, Bleach, Death Note...stb.) amikből mindig rengetegen öltöznek be, ezért néhányan - szerintem alaptalanul - nem adnak sokat rájuk, "már megint egy narutós/bleaches/death note-s...". De ezekre nem kell figyelni, abból kell beöltözni amit szeretsz, és tojni mások véleményére   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Morita 
								Rikodu Sennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #496 Dátum: 08 ápr 22, 17:30:49 » |  | 

Annyi megjegyzést azért fűzök hozzá hogy egy hentai szereplőnek nem feltétlenül érdemes beöltözni, mert ugyan bizonyára elnyered sokak tetszését...az a helyzet, hogy közszeméremsértésért bevisznek... Jaj anyum hülye pályázata miatt nem tudott segíteni nekem   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| wolf 
								ANBU Osztag Vezető    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #497 Dátum: 08 ápr 22, 17:51:34 » |  | 

Na letöltötem a képeket és megnéztem    tök jó lehetett, máskor megprobálok én is elmenni. Amugy nagyon jól meg lett csinálva az a robotos csaj vagy mi,  lila hajjal   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 17:52:20 írta wolf » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Matten 
								Osztag Vezető    Nem elérhető   Egyesített Shinobi Haderő 

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

| 
								|  | « Válasz #498 Dátum: 08 ápr 22, 18:18:17 » |  | 

Én nem hiszem hoigy valaha is Cosplayezni fogok... Nem az én műfajom...   Meg bár elég nagy animerajongó vagyok nem ismerek sokat... Bleachet és Death Note-ot szeretnék még nézni, de sajnos már egyiket sem tudom elejétől letölteni felirattal... Úgyhogy marad a Dragon Ball, a Naruto, a Shaman King, a YU-GI-OH!, a Duel Masters, és a Blue Dragon...  Meg persze a 666 Satan... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi   |  |  | 
	| 
			| 

| acid | 
								|  | « Válasz #499 Dátum: 08 ápr 22, 19:00:32 » |  | 

én őszi conra tervezek egy Kimimaros jelmezt, majd meglássuk mi lesz belőle   autogram osztás powa |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Pandy | 
								|  | « Válasz #500 Dátum: 08 ápr 22, 19:04:01 » |  | 

Az autogram LOL volt XDXD Cuncus te leszel Kimimaro Th ichigo én meg orihime akaok lenniiii.  Valaki még valami? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| kana-chan 
								Osztag Vezető    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

.мคoo.

| 
								|  | « Válasz #501 Dátum: 08 ápr 22, 19:13:40 » |  | 

Én is gondoltam rá, h. az őszire be kéne öltözni... de fogalmam sincs h. milyen karakter illik hozzám/melyik szereplő szeretnék lenni.  :'X Asszem nagyjából ennyi határozottság sugárzott belőlem a con-on is...   Egyre jobban idegesít h. nem voltam önmagam.    Na de majd ősszel másképp lesz ^^... Ha már ismerem az embereket akkor újra az igazi szófosós Kana leszek.    Nyugalom... csak annyira vagyok fárasztó mint a hsz.-eim.    Am. mért kérne tőled bárki autógrammot?    Majd ha indulsz valami favicc mondó versenyen és nyersz akkor talán...  ott fix. az 1. helyezés...    <- a nyertesektől meg mindig szoktak autógrammot kérni    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #503 Dátum: 08 ápr 22, 19:22:18 » |  | 

... Cuncus te leszel Kimimaro Th ichigo én meg orihime akaok lenniiii.  Valaki még valami?Én-én-én!   Ha tavaly ősszel Kakashi volt, akkor most ősszel Jiraiya jön... nem is akárhogy!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Haku 
								S-Osztályú gyilkoló ninja    Nem elérhető   Rejtett Eső Falu 

Niggah-chan

| 
								|  | « Válasz #505 Dátum: 08 ápr 22, 19:36:25 » |  | 

Én is be szeretnék öltözni, de a Pienes tervet bebuktam.... most Kyonnak szeretnél a Suzumiya Haruhi no Yuuutsuból   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| DsAdam 
								Chuunin    Nem elérhető   Rejtett Levél Falu 

| 
								|  | « Válasz #506 Dátum: 08 ápr 22, 19:38:39 » |  | 

én ha egy cp-re beoltozok akkor is Ichigo leszek    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted. |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

| 
								|  | « Válasz #507 Dátum: 08 ápr 22, 19:49:42 » |  | 

Én egyéniben gondolkodtam egy Don Kan'onji cosplayen egyéni performenszben, viszont Yondaimének is szeretnék beöltözni^^ Minden attól függ, h esetleg hívnak-e valami csoportba, meg az ősz messze van még, a jövő zenéje    Az előbb említett 2 eddig a választásom^^ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #508 Dátum: 08 ápr 22, 19:55:16 » |  | 

Moderátor:
 Létrehoztam egy "ŐsziCON 2008 - Budapest" c. témát, hogy legyen hol beszélgetnünk/írkálnunk az őszi CON-os tervekről. ^^
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| Cartnecker | 
								|  | « Válasz #509 Dátum: 08 ápr 23, 10:08:20 » |  | 

SakuraCon képek: További képek & videók hamarosan. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 10:11:06 írta Cart'necker » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |