Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #495 Dátum: 08 ápr 22, 16:54:33 » |
|
A cp a cosplay, amikor beöltözöl anime karakternek^^ Nem hátrány ha beöltözöl a kedvencednek, de van pár anime, amik nagyon felkapottak (Naruto, Bleach, Death Note...stb.) amikből mindig rengetegen öltöznek be, ezért néhányan - szerintem alaptalanul - nem adnak sokat rájuk, "már megint egy narutós/bleaches/death note-s...". De ezekre nem kell figyelni, abból kell beöltözni amit szeretsz, és tojni mások véleményére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #496 Dátum: 08 ápr 22, 17:30:49 » |
|
Annyi megjegyzést azért fűzök hozzá hogy egy hentai szereplőnek nem feltétlenül érdemes beöltözni, mert ugyan bizonyára elnyered sokak tetszését...az a helyzet, hogy közszeméremsértésért bevisznek... Jaj anyum hülye pályázata miatt nem tudott segíteni nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 08 ápr 22, 17:51:34 » |
|
Na letöltötem a képeket és megnéztem tök jó lehetett, máskor megprobálok én is elmenni. Amugy nagyon jól meg lett csinálva az a robotos csaj vagy mi, lila hajjal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 17:52:20 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #498 Dátum: 08 ápr 22, 18:18:17 » |
|
Én nem hiszem hoigy valaha is Cosplayezni fogok... Nem az én műfajom... Meg bár elég nagy animerajongó vagyok nem ismerek sokat... Bleachet és Death Note-ot szeretnék még nézni, de sajnos már egyiket sem tudom elejétől letölteni felirattal... Úgyhogy marad a Dragon Ball, a Naruto, a Shaman King, a YU-GI-OH!, a Duel Masters, és a Blue Dragon... Meg persze a 666 Satan...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #499 Dátum: 08 ápr 22, 19:00:32 » |
|
én őszi conra tervezek egy Kimimaros jelmezt, majd meglássuk mi lesz belőle autogram osztás powa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #500 Dátum: 08 ápr 22, 19:04:01 » |
|
Az autogram LOL volt XDXD Cuncus te leszel Kimimaro Th ichigo én meg orihime akaok lenniiii. Valaki még valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #501 Dátum: 08 ápr 22, 19:13:40 » |
|
Én is gondoltam rá, h. az őszire be kéne öltözni... de fogalmam sincs h. milyen karakter illik hozzám/melyik szereplő szeretnék lenni. :'X Asszem nagyjából ennyi határozottság sugárzott belőlem a con-on is... Egyre jobban idegesít h. nem voltam önmagam. Na de majd ősszel másképp lesz ^^... Ha már ismerem az embereket akkor újra az igazi szófosós Kana leszek. Nyugalom... csak annyira vagyok fárasztó mint a hsz.-eim. Am. mért kérne tőled bárki autógrammot? Majd ha indulsz valami favicc mondó versenyen és nyersz akkor talán... ott fix. az 1. helyezés... <- a nyertesektől meg mindig szoktak autógrammot kérni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #503 Dátum: 08 ápr 22, 19:22:18 » |
|
... Cuncus te leszel Kimimaro Th ichigo én meg orihime akaok lenniiii. Valaki még valami? Én-én-én! Ha tavaly ősszel Kakashi volt, akkor most ősszel Jiraiya jön... nem is akárhogy!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #505 Dátum: 08 ápr 22, 19:36:25 » |
|
Én is be szeretnék öltözni, de a Pienes tervet bebuktam.... most Kyonnak szeretnél a Suzumiya Haruhi no Yuuutsuból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #506 Dátum: 08 ápr 22, 19:38:39 » |
|
én ha egy cp-re beoltozok akkor is Ichigo leszek
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #507 Dátum: 08 ápr 22, 19:49:42 » |
|
Én egyéniben gondolkodtam egy Don Kan'onji cosplayen egyéni performenszben, viszont Yondaimének is szeretnék beöltözni^^ Minden attól függ, h esetleg hívnak-e valami csoportba, meg az ősz messze van még, a jövő zenéje Az előbb említett 2 eddig a választásom^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #508 Dátum: 08 ápr 22, 19:55:16 » |
|
Moderátor:
Létrehoztam egy "ŐsziCON 2008 - Budapest" c. témát, hogy legyen hol beszélgetnünk/írkálnunk az őszi CON-os tervekről. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #509 Dátum: 08 ápr 23, 10:08:20 » |
|
SakuraCon képek: További képek & videók hamarosan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 10:11:06 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
|