Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #465 Dátum: 08 ápr 21, 19:12:41 » |
|
Engem tavalyi Sakuraconon kiröhögött 2 srác a Rukia cosplayemben a buszon Egyszer megkeresem őket, és vérüket veszem!!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #466 Dátum: 08 ápr 21, 19:18:07 » |
|
A narancsléről jut eszembe... Nálam meg lettél örökítve, miközben, (inkább) foggal és körömmel küzdöttél az utolsó csepp narancsléér ......... Rólam tuti nincs kép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #468 Dátum: 08 ápr 21, 19:22:24 » |
|
Bocsi, de új mobilomat, nem tom összepárosítani a géppel, de majd pár nap múlva megoldom.... Addig is várj..... Egyébként ki is volt az, aki Mooniet és engem, sapiban lefotózott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #469 Dátum: 08 ápr 21, 19:23:02 » |
|
ááá nekem is valaki PÜben egy CRISPY nyuszis képet. kéééérleeeek *_* xDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #470 Dátum: 08 ápr 21, 19:48:02 » |
|
Goku olyan édi volt. Aludt 8 órát, kijön tök morcosan, hogy nem volt meg a 10 órája és fáradt Amúgy meg én se ittam sokat Két citromos vodka felest -egyet sunyiban- meg négy bögre -fél literes bögre -VBK-t -4:1-hez keverve Szal max fáradt voltam De az nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #471 Dátum: 08 ápr 21, 22:06:56 » |
|
Gato mi is majdnem összefutottunk, szó szerint. Én siettem ki a sátorhoz, de rohantál be és majdnem egymásnak mentünk. Utánad kiáltottam egy hellot de úgy látszik nem hallottad. E--?o_O;; Tényleg nem hallottam, hogy valaki rámköszönt volna. Nem is vettelek észre, pedig egyike vagy azon keveseknek, akiket össze tudok kapcsolni névvel is. Vagy nagyon siettem vagy nem ismertelek fel hirtelen. Bocsánat emiatt. Akkor AMV-vetítésen. Tapion mondta, h az Gato, én meg nem szóltam, mert fórumról se ismerlek. Oh, akkor kicsit megnyugodtam. Volt egy olyan érzésem, hogy nem ismerjük egymást, de aggódtam, hogy teljesen leégek. Na, igen, kicsit bele kellene húznom ezen a fórumon, hogy jobban megismerkedjek az emberekkel, de nem vagyok épp a Naruto rajongásom csúcspontján. Amúgy akit érdekel nagyon rossz minőségű videó Tonyáék Boci, boci tarkázásáról, ide feltöltöttem.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #472 Dátum: 08 ápr 22, 06:05:08 » |
|
Tudja valaki mi a címe annak az AMV-nek, amin a rajzfilmslágerek szóltak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #473 Dátum: 08 ápr 22, 09:46:06 » |
|
Arvael igen elkísértem Csillust a keletibe és onnan mentem haza egyedül. Itachi nem fél semmitől. xD Gato semmi baj, nem haragudtam meg, a haverom sem ismert meg, csak miután ráköszöntem. Ha már AMV akkor szombaton 11 után volt egy nagyon jó Final Fantasy-s AMV abból kellene a zene, de nem emkéxem pontosan a címére valami olyasmi, hogy You spin me right round vagy hasonló :'X és egy kis könnyed cikk a conról: http://www.origo.hu/teve/20080421-magyar-anime-tarsasag-animax-2008-sakuracon.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 09:59:27 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #475 Dátum: 08 ápr 22, 12:24:41 » |
|
Én is pont a hszeket olvastam... épp most regelek hogy beírjak kamu nickel xD Nem adom a nevem ahhoz amit írni fogok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #476 Dátum: 08 ápr 22, 12:27:58 » |
|
Igen, gomen elfelejtettem mondani, hogy a hsz-eket nem érdemes elolvasni. De sajnos abban igazatok van, hogy elég korlátolt a felfogóképességük. De mind1 mi úgyis tudjuk, hogy az animék jók. Egyébként reggel olyan jó volt látni, hogy a mi képünk lett kirakva az oldalra. Arigato Cart-dono.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #477 Dátum: 08 ápr 22, 12:45:37 » |
|
He he! Most néztem meg a Con-os képeket! Egész jók lettek! (igaz némeik eléggé homályos) Ki volt az a csaj azzal a lila fehér robotszerű jelmezzel? Majdnem leestem a székről amikor megláttam! A padon ülő Zetsus kép meg tényleg jó! Esküszöm ha éppen arra megyek kocsival, neki megyek az első oszlopnak! A tobinak öltözött srác egyáltalán látott valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #478 Dátum: 08 ápr 22, 12:49:08 » |
|
Látott bizony, bár csak amikor fotóztak akkor viselte a maszkot ugyanis nagyon melege volt alatta. Meg hát maga az Akatsuki ruha is eléggé meleg volt, de így legalább szombaton nem fáztunk. Vasárnap reggel meg mikor vártuk, hogy beengedjenek Zetsu barátom ilyet szól: zöld vagyok és melegem van, engedjetek be. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #479 Dátum: 08 ápr 22, 12:56:00 » |
|
Hát elolvastam én is a cikkhez tartozó HSZ-eket... 50 pontot esett az IQ-m, és ugyanannyival nőtt a vérnyomásom... Ennyi barmot! Sajna ez a mai felfogás! Egy jelmezbálba beöltözik valami idióta 20 évvel ezelőtti rajzfilmes jelmezbe, de a animés jelmezben lévőket leugatja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|