kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 ápr 09, 14:53:27 » |
|
Megszabad kérdezni, h. miért mentek olyan korán? Tudomásom szerint 10-kor nyit a Pecsa. Mit csináltok Ti addig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 ápr 09, 14:55:00 » |
|
hát akiknek nincs jegyük, azért, hogy még kapjanak jegyet akik vidékről jönnek azért, mert valszeg korán ér be a vonatuk/buszuk akinek van jegye az vagy azért, mert találkozik vidéki ismerőseivel, vagy elsőként akar majd betódúlni az épületbe
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 ápr 09, 14:58:01 » |
|
És van aki csak azért hogy kamerázzon és videózzon az oldal látogatóinak készülő összeállításhoz x"P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 ápr 09, 15:02:35 » |
|
Atya ég! Arról nem volt szó hogy kamera is lesz............. Cart' ha azzal az izével hatótávolságon belül jössz, akkor bajban leszel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 ápr 09, 15:10:49 » |
|
KuKuKu Khábútóyóóó x"D Azthiszem riportot kell készítenem veled ^^ Nyehehehehehe 16x-os optikai zoom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 ápr 09, 15:14:29 » |
|
Hát ha neked menekülés közben is sikerül felvenni engem, akkor áldásom rá... Nem mintha bármi esélyed is lenne... Riportot velem? Háhá.. nem adok ám akárkinek Ki kell érdemelni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 ápr 09, 15:31:32 » |
|
Hejj hejj... kergetőzünk.. kergetőzünk... Miért... és én nem érdemeltem még ki? ÉS IGEN! Hogy mégnagyobbat offoljak : Tök jók ezek a rókás emotikonok lehet hogy 1-2-t berakok fórumra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 ápr 09, 16:07:36 » |
|
Amúgy szerintem miért jobb korán ott lenni? Különben meghalsz abban a rohadt nagy tömegbenXD Mire kiállod a sort/a lenti tömeget, mindent elkapkodnak, és nem tudsz odajutni a pultokhoz, elfoglalják a nagyteremben az ülőhelyeket, satöbbiXD TapasztalatXD
Interjú? Áh, én már megszoktam, h minden conon van vmi interjúXD Őszin is volt mind2 napon, azelőtti tavaszin, meg azelőtti őszinXD Nemértem miért mindenki engem szúr kiXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 ápr 09, 16:23:08 » |
|
Mert olyan kedvesnek látszol. Húú most ezzel nagyon gonosz voltam, gomen. Amúgy egyik ismerősöm is csinál majd fényképeket, a conra magár nem jön, de ahogy ismerem bárkit szivesen lefényképez és tuti lesz egy rakás kép. De én is viszem a kis fényképezőmasinát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 ápr 09, 16:24:44 » |
|
Én is fényképeznék, ha lenne mivelXD De majd lesz sok közös kép, imádom a közös képeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 ápr 09, 16:29:56 » |
|
Amy kikönyörögte a jegyünket köszi Béla A tali szerintem is korán van föleg ugy, hogy én hétvégén nem tok korán felkelni, de igyekszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 ápr 09, 16:32:36 » |
|
Na... na... Álljunk megy egy Sora ! Csak megpró' szerezni... azt nem mondtam h sikerül is x'D De igyekszem Nyah Moonie... Önkéntes riportalany... dejóóóó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 09, 16:33:44 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 ápr 09, 16:34:09 » |
|
Nem, nem azért mondtam!!XD Konzoltalin készült riport is nagyon pocsék lett, én elsőzör mindig totál leblokkolokXD Szal felejtsd el szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 ápr 09, 16:44:20 » |
|
kac kac hmm akkor holnap meg kéne keresnünk az a boltot amit mondtál... nah akkor én majd nézem a riportokat ahogy felveszik hajrá Moonie-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 ápr 09, 16:56:29 » |
|
Nézd csak nyugodtan Sora, de én nem leszek rajta Ha valahogy mégis sikerül rávenni, akkoris az elején csak öhm-özni, meg izé-zni fogok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|