Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 márc 21, 14:57:41 » |
|
Akkor te is mész kínaizni ? ~csillogó szemek~ UGYEUGYEUGYEUGYE IIIGEN? ~Shrek cicus nézés~ Te is most veszed majd meg a jegyeket? Cart te am nem fogsz menni? (kínaizni utána Moonieval meg Gáborral tudsz menni együtt konzoltalira )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 14:58:44 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 márc 21, 15:04:35 » |
|
Én még ezt beírom, vállalom a következményeket. Én is mennék kínaizni és viszek Arvael kisunokámnak narancslevet, hisz megígértem neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 márc 21, 15:12:52 » |
|
Cart nem tud menni mert ő az egyik szervező és neki helyszínen kell lennie. ... ÉS IGEN !!! Most... esett le! ... Frankón... ilyen kevesen jönnek a konzoltalira :sleep: > folytatás ott < ~Ti még nem is mondtátok h nem jöttök~ Zemori, Arvael, Kenshin, Ördög - Cart idegességében átalakul Super SaiyaJin 3219-be, mint Son Goku miután Freeza felrobantotta Krilint - xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 márc 21, 15:18:51 » |
|
Héhé azt se tudom, milyen konzoltaliról van szó....!!! Nálam csak egy bibi van, hét elején naivan bejelentkeztem a fodrászhoz 12:00ra, mert azt gondoltam, h egy bolt csak délelőtt nyit ki... na itt tévedtem egy hatalmasat, mert mint kiderült a Sarazukások se koránkelők... Ez kb egy óráig tart, utána újra tudok csatlakozni a csapathoz... csak tudnom kéne miről van szó!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 márc 21, 15:21:33 » |
|
Kár Kárt Az én információim szerint Gábor meg Moonie mennek épp ez okozta a bonyodalmat ,hogy odaérjenek... Szervezés miatt... És Syzygy is fog menni veletek Sakurazakába és kínaiba Közvetítek elvileg konzoltalira is megy 5 perce mondta telefonon (most Pesten van emiatt nem ő ír :'X ) Tipp: tali Kálvin tér ahol le kell menni a metróhoz 10:45 (Csakhogy mindenki odaérjen mindenhova pl fodrászhoz és konzoltalira ) Kenshin: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=766.msg136982#new13:30-14:00 Deák tér
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 15:23:24 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 márc 21, 15:23:35 » |
|
Oké... 1) Ki az a Syzygy, akinek nemhogy leírni, de kiejteni se lehet a nevét? 2) Miből gondolod, hogy tudod, mit gondolok, pedig nem kéne ennyi gondolkoznod azon, hogy mit gondolok xD (szeretnék magam nyilatkozni a továbbiakban arról, hogy miről, mit gondolok, hisz' le tudom írni a gondolataimat - szégyen is lenne, ha nem és úgy akarnék írói babérokra törni :'X )
És a kínai? Jó, akkor látom, nem lesz... majd elmegyek egyedül a héten vlmikor...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 15:25:07 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 márc 21, 15:26:25 » |
|
Végül csak itt lettem vhogy^_^ Üdv minna:D "Most akkor mivan?" *néz ki a fejéből igen értelmesen* Akkor nem Kossuth princess sütisnél és nem lesz kínai? Konzolra gomenne, de nem tudok menni, mert még aznap du dolgom van az ország másik felén:p (jah, és csillus:p betelt a postaládád )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 15:27:23 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 márc 21, 15:27:44 » |
|
Már kitöröltem mert hülyén hangzott De am Moonie is örült volna De miért ne mennétek? Már most van 3 ember aki menne kínaizni ? (Gábor,Ördög,Syzygy) És szerintem Moonie is tutti menne veled... Vagy már megint én értettem vmit naon félre.... :'X Syzygy: fórumos csak inkább olvas mint ír,de nagyon rendes szerintem.. Azthiszem Cart ismeri is de ebbe nem vagyok biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 márc 21, 15:30:29 » |
|
> folytatás ott < xDDDDDDDDDDDDDDDDD Ehhez képest ... Az utolsó mondatomhoz értelmező szótár: Son Goku wa ii ko da Krilin = A jófiú legjobb barátja Freeza = A gonosz bácsi vagy néni.. igazából nemt'om Pedig Arvael örült volna.. Képzelem... valszeg annyira örült volna nekem, mint én annak hogy csak egy hónap múlva kapok fizetést és >&@&#@#&@&#> - (ja és nincs meg a cenzored szmájli se) < - szal kb ennyire ^^ És ha jól sejtem még nem is túloztam ^^ Syzyt ismerem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 márc 21, 15:32:59 » |
|
Csillus köszi, közben önállósítottam magam, és sikerült megtalálni... kezd tisztulni a kép!!! Napi programom bővült egy konzoltalival, bár szerintem a versenyből inkább kimaradok... Sakurazaka 11? vagy hamarabb?
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 márc 21, 15:33:32 » |
|
x'P Na tessék, most már össze-vissza félreértelmeztek mindent, amit írok vagy épp nem írok x'DDD váháááááá!!!!! ~hajtépés~ Mindenkinek örülök, ha jön. Főleg, ha kínaiba is jönne velem is.
Csillus, csak nem láttam, hogy az egészbe hogy férne bele a kínai a variációid szerint. Egyébként is, el kéne dönteni, 10 órai kínaizzunk vagy Sakurazaka után kínaizzunk? És kicsit nehézkesen férne bele, pont, hogy többeknek is van programja délutánra
Szótárt köszönöm szépen xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 márc 21, 15:36:54 » |
|
Részemről a 10 órai kínai megléphető és érdekes lenne:D Vagyis oks:D Onnan meg ha - nem tom hol van ezért írom így - átérünk 11-ig a Sakurazakához, akkor 11-kor meg ott találka:D Na?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 márc 21, 15:38:13 » |
|
Én ezt úgy írtam ,hogy magamból indultam ki én örülök,ha bármelyikütökkel talizom.... Arvael,Gábor,Cart, Moonie stb.. Nincs fontossági sorrend és teljesség se... Ha 10:45 Kálvin tér akkor utána irány Sakurazaka gondolom ott kb fél óra 3/4 óra elmegy utána eljutás kínaiba negyed 1 és kb fél 2ig kínai... Ez egy ötlet... És szerintem kivitelezhető is... Vagy amit Zemori ír De ez rajtatok áll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 márc 21, 15:41:12 » |
|
Na tessék, most már össze-vissza félreértelmeztek mindent, amit írok vagy épp nem írok x'DDD Nyehehehehe ~ Magyarázkodás no Jutsu xDDDD Kád-Kun wa Big Brother da Napi programom bővült egy konzoltalival Igeeeeeeeeeeeen!! Mindenki hozzon magával még 1 embert! Hozod Balint? ~létszámnövelés no Jutsu~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|