Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 márc 03, 14:08:34 » |
|
1* De Csang Úrhoz is eltaláltam másodszorra ~most nagyonnagyon büszke megára ~ És még az aluljárónál is tudtam hol kell kimenni Meg a követséget is tudtam hogy ott van a Nemzeti Múzeum mellet Ha kinyit a PeCsa szombaton oda is mehetünk Legalább már azt is tudni fogom merre van Apushnak biztosan a pocky-kon járt az esze Lehet nem akarom tudni min járt az esze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 márc 03, 15:48:40 » |
|
PeCsa jegypénztárának nyitvatartása: Hétköznap: 14.00 - 19.00 óra Szombat: 09.00 - 14.00 óra Vasárnap: zárva (Forrás: www.pecsa.hu)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 márc 03, 20:15:38 » |
|
Miért ne...? Hiszen "mozaik"szó. És a domain-szolgáltatónak mindegy... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 márc 03, 20:21:24 » |
|
Köszönjük Chakra az információt! Hát télleg nem minennapi név az biztos.. Mindenestre én támogatom a Sakurazaka ötletét továbbra is és akkor ott mindenki kiélheti anime mániáját a jegyvásárlás mellett Ellenvetéseket elfogadom Egyéb ötletek a jegyvásárlással kapcsolatban? És hát izé... Megnézem ígérem milyen követség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 márc 03, 21:28:15 » |
|
Sedna kishugom és én is szivesen mennénk velete sakurazaka-ba. Lehet, hogy mi előbb vesszük meg a jegyeket, de a társaság miatt tuti elmegyünk. Viszont lenne egy kérdésem. Hány órára érdemes kimenni a conra? Mármint nyitás előtt mennyivel? Mert akkor még el lehetnénk egy sort előtte, pláne cp-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 márc 03, 21:39:20 » |
|
Ugyanazt tudom mondani mint nagyapám, lehet h előbb megveszem már a jegyemet, de azért veletek leszek Hát, érdemes minél előbb ott lenni, mondjuk mire én kiérek általában már jó hosszú a sorXD De eddig az első kivételével az összes animeconra egy barátnőmmel mentem (meg most osztálytársammal), és nem szívesen szakítanám meg a hagyományt^^ Viszont veletek is akarok lenniXD Esetleg majd ha nem baj csatlakozok hozzátok miután megérkeztem a PeCsa elé, nem lesz nehéz kiszúrni titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 márc 04, 11:53:32 » |
|
Sakurazakás(esetleg PeCsa-s(?):p) ötletet támogatom:D Mármint a szombatost:D Csak... melyik szombat lesz? (Mert a mostani nekem lőve:p) De utána mennék én is veletek:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 márc 04, 12:01:08 » |
|
Nah akkor reagálva a kommentekre: > Én meg eltalálok a WC-re egyedül! - jajdejójajjdejó *büszkevagyokmagamrahogyjajjdejószuperjófejügyesgyerekvagyok* > Vannak akik várjanak a jegyvásárlással mert lehet h VIP jegyük lesz (Team tagokra értendő) Ez ki fog derülni 1-2 héten belül, szóval még időben fogok szólni, hogy mi a stájsz. Aki vidéki és szeretné hogy megvegyem neki előre a jegyet és ismerem xD akkor megdumálhatjuk, hogy elszaladok a jegyekért, csak mivel a pénzem egyenesen arányos az IQ-mal, így hmm... megbeszéljük... kontakt: PÜ. > Conon általában már 8kor kint szoktunk dekkolni és nézzük a növekvő tömeget. (van az a híd szerűség, ott a közlekedési vagy milyen múzeumnál. Az a rendszeresített Naruto-Kun talihely. Visz' ha most ennyien jönnek a Fórumról lehet hogy helyszínt kéne váltani x'D No, majd még kider'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 márc 04, 13:57:48 » |
|
Hát, első néhány conomon még én is nyitás előtt nemtoménsokkal ott dekkoltam (jellemzően azért is kell megvenni előre a jegyet kézbe venni még con előtt, mert akárki, akármit mond, az előre kifizetett, de helyben átvevős megoldás azért se jó, mert később fogsz beérni, mint aki ott helyben veszi meg persze a mostani conon már az volt a necces, h. nem nagyon tudtad helyben megvenni ). Szóval részemről megnézem a műsort és aszerint megyek, mi, mennyire érdekel - általában... és a megnyitóra szerintem nem sok értelme van elmenni, úgyis mindig ugyanazt a szöveget nyomják x'D Viszont, ha mégis lesz némi esélye, hogy elkészül a Tenten jelmezem, akkor Nagypapiékhoz csatlakozom az Örsön és akkor velük együtt megyek... ha nem... öööö... akkor, ha kész lesznek akkorra már NKW pólok, mindkét nap abban leszek és... ööö... majd eldől, mikor, hogyan jutok oda és ki(k)hez csapódok xD De van jó néhány ember/társaság, akikkel szeretnék talizni ^^+ Sebaj, őszi conon egyiktől elvesztem, de megtaláltam egy másikat, szóval azért csak lesz valahogy :'X Dejó, Apush tud egyedül vécézni (nemtom, minek kellett ez az infó) >> szóval ezek szerint Te már nem félsz a klotyómanótól?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 04, 13:58:40 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rogue
Vendég
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 márc 04, 15:00:50 » |
|
Hmmmmmmmm con. Hmmmm jó lesz! Hmmmmmm megyek cpben. Szombaton ráadásul Narutosban: ha egy Asuma nélkül (hál Istennek), özvegyen kóválygó Kurenait láttok, én leszek az. (Najó, ha vki ellenálhatatlan vágyat érez arra, hogy magára öltse "malacfej" gúnyáját, szóljon, és kóvályoghatunk együtt.. ) Btw én tanultam az eddigiekből: nem fogok hajnalban odamenni, hanem előre veszek jegyet, és majd a program függvényében odaesek, amikor akarok, és amikor már lement a tömeg. A vásárlási láz már nem gyötör annyira (felfedeztem mangabeszerző helyeket, plusz a zakától 5 percre lakom), a műsorok, programok ellenben érdekelnek. Én azt mondom, ha csak valaki nem akar elsőnek mangát, egyebet venni, nem éri meg hajnalban kimenni, és ott dekkolni órákig... A PeCsaban eddigis elfértünk, ha a Millenárison lenne (mint volt egyszer), akkor lenne értelme hajnalban menni, oda ugyanis ha 2 órát nem álltam sorba, egyet sem... Itt viszont sztem nem kell parázni. Csak beférünk! Egyébként kíváncsi leszek, egyenesen arányosan növekedni, vagy csökkenni fog-é a Naruto - cosplayerek száma... A Sakura - dömping néha azért kicsit elámít...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 márc 04, 16:01:47 » |
|
És ide ugye nem muszály cosplay cucosba menni ??? de azé lehet hogy beöltözok ien ruhát hol tok szerezni??? 90% hogy elmegyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 márc 04, 16:22:12 » |
|
Nem muszáj cp-ben menni, és ha ruhát akarsz 3 lehetőséged van: 1. varrónő 2. ebay v hasonló helyek 3. megcsinálod magad Én az uccsót fogom választaniXD Az egyik napon biztos h Yondi cp-ben megyek, a másikat még meglátom Ha kész lesz a Kan'onji cucc akkor vasárnap azzal versenyzek, ha nem akkor vasárnap megyek Yondi cuccban és szombaton meg... még nem tudom Hmm, én is talizni akarok veletekXD Szal még meggondolom ezt a "hogyan is menjek el" dolgot, de az Örsre nem megyek ki az tutiXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 márc 04, 21:09:25 » |
|
Júj, de happy vok, bnőm monnya, nicns kedvem-e elmenni. xDD Első conom lenne, ha összejön! Tökre jóóó! Hmm, de akkor mit ajánlotok, hogy vegyek jegyet? Nincs sok türelmem várakozni. XP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|