Ha tényleg minden szabad, akkor Orcsi lehívja Hashiramát és akkor Csőrike tényleg veszít. De hogy méginkább elvegyűk a győzelem reményét. Hashii mellé még nekrózzon egy Izunát is.
S mert tényleg semmi sem tiltott, ami lehetséges.
Sírba fekszel
Láthattuk, hogy Tendou Pein hogy elrepítette a három órásbékát, pedig ő csak egy báb volt, így gondolom Nagato valamivel erősebben tudná használni a technikát, nem beszélve arról, hogy a szem eredetileg Madaráé így a legtelejessebben feltehetőleg ő tudná használni.
Na de mindegy, a Békareptető szint is elég, hogy a Sanninok idézéseit, valamint Gyukit szétreptesse. Na meg persze velük együtt mind a 6+X ellenfelét.
Onnantól kezdve a Faklónok szladhatnak a szélrózsa irányába lefoglalni az ellenfeleket, Csőrike pedig egyenként megküzdhet mindegyikükkel.
Persze a béka nagyot ugrik, a kígyó meg gyorsan mászik, de erre ott vannak a Kimérái.
Esetleg még Beenek egy Chibaku Tensei. Elég jó kis elfoglaltság lenne. S valószínű, hogy ellőn legalább 1 bijuu bombát, aminek köszönhetően Csőrike vidáman felfeleltetné a csakratartalékait.
Innentől kezdve Madarának az lenne a célszerű, hogy egyenként minél gyorsabban elintézze őket, a többieknek, meg hogy újra csoportosuljanak.
Gaara lenne az aki a legkönnyebben kikapna.
Mondtátok, hogy a kár sivatagban is lehet a csata, én meg mondom, hogy akár üveget is gyárthat Madara a homokból.
Vajon azt Gaara tudná irányítani? Homok helyett üvegszilánkok.
Ha nem is gyártunk üveget, Gaara homok koporsójából szerintem simán kiszippantatja a csakrát, s a por a földre hull.
S ha még nem említettem Madara tud repülni. S ha nincs olyan balszerencsés, hogy azza ra járó boeing 747-esek sorra skalpolják, akkor Gaaranak elveszett a lesből támadás képessége.
Így már csak a védekezés maradna a számára.
Viszont időt húzni elég jól tudna.
Mert ha a rengeteg homokból csinál egy hatalmas akadályt, akkor ugye csinálhat homoklónokat is. Persze hiába a nagy homokpajzs és a klónok egy fullos Shinra Tense úgy repítené el Gaarat homokostól köcsögöstől mindenestül, mint hülye gyereket ringispil műszaki hibás hintával.
A másik lehetőség Madara számára, ha a csakraszívó tenyerét előre tartva repülne a cél felé. A Homok meg csak úgy szépen hullna lefelé.
Persze ez lassabb módszer, meg Gaara tudna bújócskázni, de mindeközben én meg arra jöttem rá, hogy akár mit is csinál Gaara az nem más minthogy feltölti Madara csakráját. Szóval lehet felesleges vele foglalkozni, elég neki a klón is.
---
Tsunade.
Ugye az volt a Mangában, hogy mert szívja a csakrát, így csak a taijutsu hatásos ellene.
Véleményem szerint egy shinra tensei, mokuton, katon trió bőven elég Tsunade távol tartásához és messziről sebzéséhez.
Öngyógyítás? Mi a gyorsabb Tsunade sejtregenerációja, vagy ahogy Madara égeti és darabolja a testét.
Nem mellesleg, ha közelharcra kerülne a sor, akkor Sasuke és Itachi ezen jellegű képességeit alapul véve, szerintem eleve jobban űzik a pofozkodást, mint Tsunade. Na meg persze ott a sharingan, így Madara megütésének esélye közel nulla százalék. Ha oda tud jutni.
-----
Bee.
Kb mint Gaara,
Csak kaja.
De bőven laktató...
----
Aki tényleg veszélyes Lehet, az Orochimaru és Jiraiya. Az első a nekrofilia, a másik meg a csillag születik miatt.
Igen a dal szerintem veszélyes. Ha Madarának feltételezünk egy hasonlóan erős genjutsu szintet, az úgynevezett Tsukuyomi féle Genjutsuknak van egy kis gyengéje. Mégpedig, hogy felismerhetően Genjutsu.
A Breki Duett is, de idegbénító hatása miatt szerintem jóvalta veszélyesebb, mint egy Tsukuyomi.
Akkor lenne egál, ha egy Shisui féle nemtudod, hogy genjutsuzank féle képessége lenne.
Jiraiyára érdemes lenne előbb egy klónt küldeni. Hogy felderítse eme képességet, és elhasználtassa.
Orochimaru.
A hatalmas nekromanta.
Hulla hopp! Madara
Szemed előtt Hashirama.
Feltételezem ha a mangában fog is edo Madara közdeni edo Hashiramával, nem hiszem, hogy teljesen kihasználná a Rin'negan tárházát. Főleg, hogy mivel Hashi is edo, lényegében nem érne vele sokat.
Madara lehetősége, ha rágenjutsuzza Orochimarura az edo tensei feloldását.
Node valószínű, hogy előbb sikerülne neki megölnie.
Igen, szerintem ami tényleg Madara malmára hajtaná a vizet, a Rin'negan.
Tudom Nagatot elintézte Itachi Naruto és Bee triója, de mint tudjuk Nagato nem használta ki a karikás szemei minden köröcskéjét.
Szerintem az baj, hogy amikor Kishi Rin'negant adott Madarának egy szinte legyőzhetetlen ellenfélre rányomott egy immunite to all skillt.
Vagy lehet azért akarja majd Hashiramát ráküldeni, mert az edo miatt lényegtelen a csakraszívás.
Egyébként, ha most mind a hatot elintézi és csak edo Hashirama marad Madara ellen, meg a végtelen csatájuk akkor mondjuk ki nyert?
Sőt, ha esetleg egy Izuna is lenne ott, akkor a győzelem végén szerintem Madara biztos feláldozná az életét, hogy feltámassza az öcsikéjét.
Érzelmi alapon akár lehet egy döntetlen, de egyébként Madara.
Ja Itachit elfelejtettem. Lényegtelen úgyis csak pózer karakter.
Holy Hand Grenade!
Még jó hogy eszembe jutott a Menyus.
Itt nem azon kell időt nyerni, hogy Jiraiya dalra fakadjon, hanem, hogy Orochimaru beültesse Itachinak Hashirama DNS-ét.
S onnantól ha szerencsés a hatos az őoldalukon is lesz egy Rin'negan használó.
Ám jó kérdés, hogy vajon működne e a dolog sima mangekyou sharingannal, vagy csak az MS Dos-szal?
De mivel a beültetés időbeni sikere kétséges, meg ugye ez időtájt kiesik Orochimaru és Itachi, valamint shinra tensei által reptetve nehéz műteni, s mert sikeres operáció után se biztos egy Rin'negan, így még mindig Madaránka adom a győzelmet.
Habár ha össze tudnák kombinálni a Hashirama Idézést Itachi Rin'neganosításával. Akkor az jelentősen megnövelhetné a csapat nyerési esélyeit.