24 nov 16, 18:48:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 545 546 [547] 548 549 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227685 alkalommal)
0 Felhasználó és 132 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8190 Dátum: 13 jún 09, 17:53:45 »

Gratulálok, látom tudod értelmezni a hozzászólásomat ^^ És még te röhögsz rajtam... Vicces vagy Nevet

Uralma alá vonta a tízfarkút? Gondolkozik Csak nem Rikodu-ra értettem? Ráadásul te kérdeztél rá... Technikai KO

Egyáltalán nem biztos, hogy az Uchiha-k a legjobbak a genjutsu-ba... Sőt. Még ők csak az adott ellent tudják elkapni, addig egy hang alapú elég sok embert kiütne. A béka genjutsu pedig az egyik legerősebb hang alapú, ahogyan Shisui Kotoamatsukami-ja a legerősebb Uchiha genjutsu.
Előbbinek az előkészítés a hátránya, utóbbinak a két használat közötti várakozási idő.

Sharingan ide vagy oda, Madara nem volt képes kitörni az Edo-ból. Hashi pedig megtette. Innentől kezdve neki nagyobb az ellenállása bármiféle irányítás ellen, legyen a cél a teste vagy a tudata.

Kikérem magamnak az Anti Uchiha Fan címet. Itachi mellett szinte az összes helyzetben kiálltam (holott Kakashi a best). Egyszer volt egy Gaara és az apja vs Itachi és Sasuke harc egy sivatagban. Megpróbáltam kihozni a testvérpárt győztesnek, kaptam rendesen is érte. Tessék csak visszakeresni...
Ott mondták többen, hogy akár Gaara, akár az apja képes lenne eltemetni a Susanoo-t. Én elfogadtam, akkor ez most miért is változzon meg?

A négy hokage még mindig Oro Edo zombijai. Ő idézte meg és csak ő képes irányítani őket.
Látom a mangából is csak a képeket figyeled és azokat is rosszul... Sasuke egyáltalán nem azért kellett, mert "hűha, fullos Sharingan". A testében volt egy pár Zetsu (asszem 6db). Négyet a hokage-k miatt áldozott fel Oro, egybe pedig ő szállt bele.
Az első DNS-ének és Kabuto-nak köszönhetően egy sokkal erősebb Edo-t használ. Ezért nem ért semmit a 2. próbálkozása, még meg is jegyezte Hashi DNS-ét.
Ezért bárhol és bármikor képes megidézni a 4 hokage-t, majdnem teljes erejükkel. De ha nekem nem hiszel, nyugodtan intézheted máshoz is a kérdésed.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8191 Dátum: 13 jún 09, 18:12:06 »

laci hozzászólásait olvasta kissé elbizonytalanodtam. Azt hiszem tényleg túlbecsültem Madarát és nem vettem figyelembe a tényt, hogy az Edo Tensei nincs tiltva. Ebben az esetben természetesen a Sannin csapat nyer.

Orochimaru nem tudja irányítani Hashirama-t, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem idézheti meg. Biztos vagyok benne, hogy Hashirama nem Madarának, hanem az unokájának segítene.

De végül is ha félre is tesszük az ET-t, a kettes csapat így is nyerhet. Bee, és a Sanninok idézései hatalmasak, tehát időt nyerhetnek Jiraiya-nak amíg ő előkészíti a remete módot és a hang genjutsut. Ha azt sikerül bevetnie, Madara veszít. Semmi sem utal rá, hogy ki tudna törni belőle.

Mach5:

Az azért erős kijelentés, hogy az Uchihák a legjobb genjutsu használók. Ez nm igaz az egész klánra. Eddig csak 2 kiváló genjiutsu használóról tudunk: Itachi és Shisui. Madara eddig csak egyszer használt genjutsu-t. azt is a Raikagén, aki ugye nem egy észlény. Sasuke genjutsu-ja pedig közelébe se ér Itachiénak.

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 18:12:58 írta TsunadeHime » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #8192 Dátum: 13 jún 09, 19:58:27 »

Ha tényleg minden szabad, akkor Orcsi lehívja Hashiramát és akkor Csőrike tényleg veszít. De hogy méginkább elvegyűk a győzelem reményét. Hashii mellé még nekrózzon egy Izunát is.  Pojén

S mert tényleg semmi sem tiltott, ami lehetséges.

Sírba fekszel
Láthattuk, hogy Tendou Pein hogy elrepítette a három órásbékát, pedig ő csak egy báb volt, így gondolom Nagato valamivel erősebben tudná használni a technikát, nem beszélve arról, hogy a szem eredetileg Madaráé így a legtelejessebben feltehetőleg ő tudná használni.
Na de mindegy, a Békareptető szint is elég, hogy a Sanninok idézéseit, valamint Gyukit szétreptesse. Na meg persze velük együtt mind a 6+X ellenfelét.

Onnantól kezdve a Faklónok szladhatnak a szélrózsa irányába lefoglalni az ellenfeleket, Csőrike pedig egyenként megküzdhet mindegyikükkel.

Persze a béka nagyot ugrik, a kígyó meg gyorsan mászik, de erre ott vannak a Kimérái.

Esetleg még Beenek egy Chibaku Tensei. Elég jó kis elfoglaltság lenne. S valószínű, hogy ellőn legalább 1 bijuu bombát, aminek köszönhetően Csőrike vidáman felfeleltetné a csakratartalékait.

Innentől kezdve Madarának az lenne a célszerű, hogy egyenként minél gyorsabban elintézze őket, a többieknek, meg hogy újra csoportosuljanak.

Gaara lenne az aki a legkönnyebben kikapna.
Mondtátok, hogy a kár sivatagban is lehet a csata, én meg mondom, hogy akár üveget is gyárthat Madara a homokból.
Vajon azt Gaara tudná irányítani? Homok helyett üvegszilánkok.   Pojén

Ha nem is gyártunk üveget, Gaara homok koporsójából szerintem simán kiszippantatja a csakrát, s a por a földre hull.

S ha még nem említettem Madara tud repülni. S ha nincs olyan balszerencsés, hogy azza ra járó boeing 747-esek sorra skalpolják, akkor Gaaranak elveszett a lesből támadás képessége.

Így már csak a védekezés maradna a számára.
Viszont időt húzni elég jól tudna.

Mert ha a rengeteg homokból csinál egy hatalmas akadályt, akkor ugye csinálhat homoklónokat is. Persze hiába a nagy homokpajzs és a klónok egy fullos Shinra Tense úgy repítené el Gaarat homokostól köcsögöstől mindenestül, mint hülye gyereket ringispil műszaki hibás hintával.

A másik lehetőség Madara számára, ha a csakraszívó tenyerét előre tartva repülne a cél felé. A Homok meg csak úgy szépen hullna lefelé.
Persze ez lassabb módszer, meg Gaara tudna bújócskázni, de mindeközben én meg arra jöttem rá, hogy akár mit is csinál Gaara az nem más minthogy feltölti Madara csakráját. Szóval lehet felesleges vele foglalkozni, elég neki a klón is.

---
Tsunade.

Ugye az volt a Mangában, hogy mert szívja a csakrát, így csak a taijutsu hatásos ellene.
Véleményem szerint egy shinra tensei, mokuton, katon trió bőven elég Tsunade távol tartásához és messziről sebzéséhez.

Öngyógyítás? Mi a gyorsabb Tsunade sejtregenerációja, vagy ahogy Madara égeti és darabolja a testét.

Nem mellesleg, ha közelharcra kerülne a sor, akkor Sasuke és Itachi ezen jellegű képességeit alapul véve, szerintem eleve jobban űzik a pofozkodást, mint Tsunade. Na meg persze ott a sharingan, így Madara megütésének esélye közel nulla százalék. Ha oda tud jutni.

-----

Bee.
Kb mint Gaara,
Csak kaja.

De bőven laktató...
----

Aki tényleg veszélyes Lehet, az Orochimaru és Jiraiya. Az első a nekrofilia, a másik meg a csillag születik miatt.

Igen a dal szerintem veszélyes. Ha Madarának feltételezünk egy hasonlóan erős genjutsu szintet, az úgynevezett Tsukuyomi féle Genjutsuknak van egy kis gyengéje. Mégpedig, hogy felismerhetően Genjutsu.

A Breki Duett is, de idegbénító hatása miatt szerintem jóvalta veszélyesebb, mint egy Tsukuyomi.
Akkor lenne egál, ha egy Shisui féle nemtudod, hogy genjutsuzank féle képessége lenne.

Jiraiyára érdemes lenne előbb egy klónt küldeni. Hogy felderítse eme képességet, és elhasználtassa.

Orochimaru.
A hatalmas nekromanta.
Hulla hopp! Madara
Szemed előtt Hashirama.

Feltételezem ha a mangában fog is edo Madara közdeni edo Hashiramával, nem hiszem, hogy teljesen kihasználná a Rin'negan tárházát. Főleg, hogy mivel Hashi is edo, lényegében nem érne vele sokat.

Madara lehetősége, ha rágenjutsuzza Orochimarura az edo tensei feloldását.
Node valószínű, hogy előbb sikerülne neki megölnie.

Igen, szerintem ami tényleg Madara malmára hajtaná a vizet, a Rin'negan.

Tudom Nagatot elintézte Itachi Naruto és Bee triója, de mint tudjuk Nagato nem használta ki a karikás szemei minden köröcskéjét.

Szerintem az baj, hogy amikor Kishi Rin'negant adott Madarának egy szinte legyőzhetetlen ellenfélre rányomott egy immunite to all skillt.

Vagy lehet azért akarja majd Hashiramát ráküldeni, mert az edo miatt lényegtelen a csakraszívás.

Egyébként, ha most mind a hatot elintézi és csak edo Hashirama marad Madara ellen, meg a végtelen csatájuk akkor mondjuk ki nyert?

Sőt, ha esetleg egy Izuna is lenne ott, akkor a győzelem végén szerintem Madara biztos feláldozná az életét, hogy feltámassza az öcsikéjét.

Érzelmi alapon akár lehet egy döntetlen, de egyébként Madara.

Ja Itachit elfelejtettem. Lényegtelen úgyis csak pózer karakter. Pojén

Holy Hand Grenade!

Még jó hogy eszembe jutott a Menyus.

Itt nem azon kell időt nyerni, hogy Jiraiya dalra fakadjon, hanem, hogy Orochimaru beültesse Itachinak Hashirama DNS-ét.

S  onnantól ha szerencsés a hatos az őoldalukon is lesz egy Rin'negan használó.

Ám jó kérdés, hogy vajon működne e a dolog sima mangekyou sharingannal, vagy csak az MS Dos-szal?

De mivel a beültetés időbeni sikere kétséges, meg ugye ez időtájt kiesik Orochimaru és Itachi, valamint shinra tensei által reptetve nehéz műteni, s mert sikeres operáció után se biztos egy Rin'negan, így még mindig Madaránka adom a győzelmet.

Habár ha össze tudnák kombinálni a Hashirama Idézést Itachi Rin'neganosításával. Akkor az jelentősen megnövelhetné a csapat nyerési esélyeit.

Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8193 Dátum: 13 jún 09, 22:10:25 »

Madara ellen egyedül a jelenlegi Obito lenne esélyes és még ő sem biztos nyerő, mert a Banbutsu Sozo, vagyis teremtés képességével még Obito Kamui képességét is jó eséllyel felülírná, nem beszélve a klónokról, területre ható technikákról és a tökéletes Susano'o-ról. Jelenleg egyszerűen nincs értelme Madara ellen meccset felhozni mert legalább két nagyságrenddel áll mindenki más felett, beleértve a holt-kagékat is. A saját technikái önmagában Kage-szintűek és akkor még szó sem esett a Mokuton és Rin'negan képességekről.

Egyszóval: Madara nyer.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8194 Dátum: 13 jún 10, 00:03:23 »

Hashirama megtörte a PSt a Kyuubival együtt... Akkor miért ne tudná megtörni Kyuubi nélkül? az Edo Tensei tudtommal nem erősíti fel a technikákat, a meteorokkal meg az imperfekt Susanoo klónokkal pedig elbántak azok akiket Madara egy rossz viccnek ítélt az elsőhöz képest... A 1000 karú szobor ami megállított egy rakat 100%os Kyuubi bombát, röhögni fog azokon a kis sz*rokon... az egyetlen technikája Madarának amit nem nevet ki Hashirama az a perfekt susanoo de azt is lenyomta Kyuubival együtt
szerintetek melyik nagyobb tűzerő
- az óriás Susanoo + a Kyuubi
vagy
- az óriás Susanoo + egy halom takarmány susanoo amiket lenyomtak azok akiknek az óriás Susanoo ellen már esélyük sem volt

és akkor még ki is hagytam a legviccesebb részt mármint hogy a 1000kezet nagyrészt a Kyuubi bombái pusztították el nem Madara susanoos támadásai és így is csak döntetlent sikerült kihoznia akkor Kyuubi nélkül mit fog csinálni?
kardozni? akármilyen dúrca a susanoo kard a kyuubi bombáinak spammolásához [1] nem ér fel

viszont, habár az alapján amit eddig láttunk Hashirama nyer a logika azt mondja hogy mégiscsak Madara nyer mert hát Narutótol kell kikapnia a főgonosznak és hogyha Hashi lenyomná szegényt, akkor ez nem történhetne meg ebből következik hogy Madarának van olyan technikája (valszeg rinnegan) amivel überelni tudja Hashit, mégha nem is tudjuk hogy mi az (de ha azt nézzük amit eddig láttunk a mangában akkor kikap)

(...) Jelenleg egyszerűen nincs értelme Madara ellen meccset felhozni mert legalább két nagyságrenddel áll mindenki más felett, beleértve a holt-kagékat is. (...)
hasonló bölcsesség van a szignómban...
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8195 Dátum: 13 jún 10, 10:57:34 »

nclearu: Honnan veszed, hogy az a susanoo amivel kyuubit felerősítette Madara az az a susanoo volt amit az öt kagenak mutatott? Ha van valami ami alapján felismered az óriás susanoo és a sima susanoo között a különbséget és a kép alapján ami a kyuubit felerősítette arra rájössz, hogy ő az óriás susanoo (főleg, hogy nincs viszonyítási alapunk nagyon az óriás susanoo,kyuubi és 1000kéz méretkülönbségére) akkor kérlek írd le. Tényleg kíváncsi vagyok honnan tudod, hogy az a óriás susanoo.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8196 Dátum: 13 jún 10, 12:22:57 »

miért ment volna gyengébb susanooval Hashi ellen?
...nah mindegy az ellenkezőjét sem lehet bizonyítani de az a valószínűbb hogy PS volt mint hogy nem merthogy
1 Madarának meg volt az EMSe már jó ideje mikor a harc történt
2 Madara azt mondta Hashi talán meg tudná állítani (ha egy átlag Susanooval játszott volna még annak idején döntetlent Hashi legtáposabb technikája akkor a PS ellen esélye sem lenne, tehát Madara kijelentése frontális baromságnak számítana... és nem hiszem hogy Kishi ennyire ne gondolta volna át a dolgokat, ez még hozzá képest is durva lenne)
3 kétlem hogy egy normál Susanoo ráfért volna a Kyuubira
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8197 Dátum: 13 jún 10, 12:40:06 »

Az óriás Susanoo mérete kb. megegyezik a Kyuubi-éval. A kagek úgy törpültek el mellette, mint anno a 3. és a 4. + Gamabunta. De mondhatnám Madara arányait is, ugyanis mindkettőnek a fején volt (vagy fejébe).
Az ezer kéz pedig sokkal nagyobb volt, mint a róka. Nem kérdés, hogy a Susanoo-nál is nagyobb...

Shiro: tetszett a kis szösszenet ami összedobtál nekünk. Pár apróság:
-Madara genjutsu-ja nem ér semmit, mert mindenkin ott lesz Katsuyu. Ő simán kiszedi őket, Bee-t meg ugye nem kell.

-Rinnegan... Miből gondolod, hogy megközelíti Nagato szintjét? Én nem emlékszem rá mikor mutatta meg, hogy mire képes vele.
Azt sem tudjuk (legalábbis én), hogy hány évig/hónapig/hétig használta őket. Lehet azzal jönni, hogy eredetileg az övé volt, de ez nem indok semmire.
A 4. fejlesztette ki a Rasengan-t, mégis mekkora a különbség az övé és Naruto-é között? Itt is fennállhat ez a helyzet. Azt még hozzátenném, hogy Nagato szinte gyerekkora óta használta.

Szerk.: Ja és Madara még mindig nem Edo. Nem rendelkezik végtelen chakrával, ezért nem használhatja össze-vissza a tömegpusztító jutsu-it.
Obito is hasonló felépítéssel bírt (DNS, Sharingan, Rinnegan), mégse használta a Rinnegan erejét Gai-ék ellen. Kakashi meg is mondta miért.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 12:43:39 írta laci1005 » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8198 Dátum: 13 jún 10, 15:06:03 »

Egy: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/560/15
Kettő: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/9
Több gondolom nem kell annak a bizonyítására, hogy ha mást nem, hát a chakra-szívást legalább magas szinten űzi Madara (persze én is úgy gondolom, hogy másra nem is képes, csak ezt tanulta meg Pontosan). Amúgy ez tölti a chakráját. Mosolyog

A méretarányokban igazad van, bár ez (http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/589/4), és az ezt követő oldalak azért sokkal nagyobbnak mutatják a Susanoo-t, mint amekkora a Kyubi mostanában.

Az eddigi tudásunk alapján egy full power Edo-Hashirama mellett természetesen nekik adnám a harcot, de mivel Madarát úgyse ő fogja most legyőzni (hanem valaki főszereplő jutsuval), valószínűleg még nem láttuk Madara teljes erejét.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8199 Dátum: 13 jún 10, 15:26:32 »

Hm. Itachi Tsuyukomiját azért egy óriás Susano'o-n belül nem feltétlenül fogja benyelni, mert ő 50 emelet magasan terpeszt és alig lehet látni, Itachi pedig egy kis pötty lent. Márpedig szemkontaktus kell hozzá. Mindenki döntse el maga, hogy így betudja-e szivatni.
Hang-genjutsut dtatar linkje utáni oldalak alapján ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/589/5 ) amúgy simán elfújhatja, mint anno Temari Tayuyáét. Elvégre a hegyek nagy részét a kard okozta légáramlat pusztította el. Bár, így egy suhintással küldi el a jó fenébe a csapat 90%át.  smirksweat

De Edo-Hashi valóban lehozza a meccset, mert Madarától még nem láttuk a lélektépést, vagy valami jóféle pecsét-technikát, így ezekkel nem számolhatunk, márpedig egy Edo-s ellen csak azok működnek.

Ami Madarát és az edo-törést illeti, ne felejtsük el, hogy nem is volt szüksége arra, hogy megtörje az irányítást, mert egyáltalán nem volt irányítva. Végig szabad akaratból harcolt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 15:30:16 írta Aizen » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8200 Dátum: 13 jún 10, 18:43:38 »

Viszont az eddig látottakból kiindulva simán meg tudta volna törni. Arra a kérdésre visszatérve, hogy van-e olyan jó a Rin'negannal mint Nagato volt: szerintem még sokkal jobb is. Eleve ő ébresztette fel, másodszor ő tanította meg Trollbitonak a Rin'negan használatát a halála előtti nagy genjutsuban (http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/606/16). Valószínűsíthetjük hogy noha Nagato valahogy tudta használni egyes részeit már gyerekként is, a 7 utat specifikusan már Obito magyarázta el neki.

Edo Hashirama le lenne nyomva mint a bélyeg ez alapján, ráadásul az Emberi Úttal még lélektépést is tud Madara úgyhogy ez a kérdés is meg lenne oldva. Viszont hogy a kontinenst is átrendeznék menet közben az tuti.

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 18:45:56 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #8201 Dátum: 13 jún 17, 20:03:38 »

Az elmult napokban filózgattam kicsit Sakurán. Vegyük, hogy nem idézi a csigát. Ugye elég erős lett ezzel a pecséttel mostmár. Most mér csak az a kérdés viszonyítva másokhoz milyen erős. Vegyük először is Inot. Ő nem oszt nem szoroz, valószínűleg veszít mert nem láttuk , hogy lennnének oylan jutsui amikkel felvehetné a versenyt. Tenten és Temari igazából kérdőjel mert mindketten távolsági harcosok. Temari valószínüleg legyőzi mert szél elem használó ami nem oylan mint 1-1 fegyver amit eltudna kerülni mert ezek szétvágják. Egy levágott végtagot nem lehet regenerálni. Ami igazán érdekel az Hinata. Elvégre Sakura hiába olyan erős, és mondhatjuk, hogy egy ütés elég és vége ez Hinatára is igaz. Elvégre ő belső sérüléseket okoz, és a chakra hálózatot is roncsolja ami gátat szabhat a hatalmas erejének. De igazából erre nem tudok mit mondani, valószínleg egyenlő erősek így. Elnézést ha volt ez a harc már egyszer. Ha volt akkor vegyétek, hogy ezt hozzá írtam saját véleményt.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8202 Dátum: 13 jún 17, 20:58:02 »

Ha nem idézhet csigát, akkor Temari legyőzi. Ahogy azt te is mondtad, a szél elemmel darabokra szedi a testét.
Tenten fegyvereit szerintem könnyedén kikerülné, elvégre Sasori egyetlen bábja sem tudta megkarcolni. ( és nem, nem segített neki a vénasszony. Az egy picit előbb volt )

Szerintem Hinatát kb. 10 másodperc alatt legyőzné. A jelenlegi Sakura ütése erősebb, mint Tsunadeé. Ha Hinata közel jön ( márpedig hogyan máshogy akarná legyőzni őt ) akkor  temetheti is magát. Sakura ütése olyan erős volt, hogy kb. 30  mini Juubi-t a levegőbe repített. Hinata nem lenne elég gyors ahhoz, hogy egy ilyen támadást elkerüljön.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8203 Dátum: 13 jún 17, 21:31:39 »

Tenten fegyvereit ha ki is kerüli, mit csinál utána vele? Nevet  Nincs semmi hosszútávú támadása, amivel ártani tudna neki. Nem, ha valaki lába alatt széttöröd a talajt akkor az nem fog belehalni, leszámítva ha éppen az aortaműtétjének a közepén teszel így, de ha egy mód van rá ettől tekintsünk el.

A Sakura vs. Hinatán egy pillanatig gondolkodtam, azon filóztam melyik csaj a szánalmasabb, de azán rájöttem hogy tök mindegy, mert a juuken az egyetlen olyan technika ami már a part1ben is teljesen haszontalan volt(Hinata esetében főleg), szóval mondjuk azt, hogy Sakura Hinata képébe dob egy óriási sütit, aki ettől megfullad.

A jelenlegi Sakura ütése erősebb, mint Tsunadeé.

Ki vagy, és miért törted fel TH fiókját? Jó, utóbbi hülye kérdés, tárgyra visszatérve, már Okabe is elég gyanús volt nekem...  Neeem
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 17, 21:34:00 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8204 Dátum: 13 jún 17, 22:39:36 »

Hosszútávú támadása nincs, viszont a kettejük közti távolságot tudja csökkenteni. Persze ez nagyban függ a harc helyszínétől és a kezdő távolságtól.

A Talajtörés no jutsu valóban nem ölt még meg senkit, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem képes megölni valakit. Ilyen alapon pl. Guy Hirudorája vagy Onoki jinton-ja sem ölhet meg senkit.
De itt nem is ez a lényeges, hanem az, hogy kibillentse Hinata-t az egyensúlyából, ami nem lehet túl nehéz feladat.

A Steins Gate a jelenlegi kedvenc animém és Okarin a jelenlegi kedvenc szereplőm  ikszdé Amúgy még meg sem köszöntem a Mirai Nikki-t, az is nagyon jó volt.  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 545 546 [547] 548 549 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins