24 nov 17, 03:41:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228594 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8055 Dátum: 13 jan 24, 18:53:14 »

Gaara egy ex jinchuuriki ami azt jelenti, hogy hatalmas chakra tartalékai vannak. Egy Bijuu-t akárkibe nem lehet belepakolni. Onoki esetében igazad van mivel ő öreg, így nem volt annyi chakrája, mint fiatal korában. Mei esetében nem ismerjük a határokat, de mivel egy Kagéról beszélünk nem kevés chakrája lehet.
Azt mondod töltött rajtuk? Amikor Tsunade megérkezett a harctérre, Onoki majdnem halott volt.
A papírmozhatáshoz meg mégis mennyi chakra kell? Arról soha nem volt kijelentve, hogy hű de mennyi kell. Az orvosi ninjutsu-ról viszont konkrétan ki volt jelentve, hogy rengeteg chakrát emészt föl.
És ne próbáld meg kiforgatni a szavaimat csak azért, mert nem értesz egyet velem.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8056 Dátum: 13 jan 24, 19:02:58 »

Gaara az egyfarkú exJinchuurikije, akinek chakra szempontjából a legkevesebb kell az elnyomásához. Sőt, mint láthattuk, ha nem hazai terepen van, akkor gyakorlatilag Gamabunta is megveri, majd meggyalázza őt kénye-kedve szerint.
Oonoki esetében sem volt kijelentve, hogy mennyi chakra kell a por elemhez. Valamint az, hogy nincs a halál szélén, és az, hogy csurig van a chakrája két külön dolog.
Mei pedig... Mei, ezt nem kell tovább firtatni. Elég szégyen a rejtett ködnek, ha ő a legerősebbje.
A papírmozgatáshoz mennyi kell? Kérlek szépen, egy tengernyi papír mozgatásához valószínűleg nem egy körömaljnyi, de te érzed, hogy milyen okossággal akarsz elkápráztatni.
Nem próbálom, megy az próbálgatás nélkül is  Hümm-hümm Amúgy nem értelek...
Tsunade képes volt arra, hogy három Kage chakráját feltöltse. Add hozzá ehhez az előbb leírt dolgokat és remélhetőleg rájössz, hogy Konan elbújhat mellette chakra tekintetében.
Konan nem irányíthatott 600 (engedélyeddel átírtam az O-kat 0-ra, mert annyira reakcióegyenletes volt úgy a szöveg :/) milliárd  papírt, ez képtelenség.
Mit forgattam ki? Ezt írtad le, vállald fel.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8057 Dátum: 13 jan 24, 19:10:55 »

Viszont ő nem csupán 3 Kage chakráját töltötte fel, hanem csinált egyéb dolgokat is. Termszetesen te úgy teszel, mintha ezek semmiségek lennének.
6OO ( még azért is O-val írom, mert lusta vagyok átváltani ) milliárd papírt meg képtelenség irányítani. Nem azért, mert alábecsülöm Konant, hanem azért, mert pusztán a keze mozgatásával LEHETELEN 6OO milliárd dolgot irányítani.

A Raikage chakráját Karin bijuu szintűre saccolta. Az ő chakrája viszont valamiért mégis elfogyott a madara elleni harcban. Bár a javára írható, hogy ő az egyetlen Kage, akit Tsunade nem kellett gyógyítson. Tehát azzal, hogy azt állítod, hogy Konan több chakrával rendelkezik, mint Tsunade, olyan, mintha azt mondanád, hogy a chakrája a Raikage szintjén, azaz egy Bijuu szintjén mozog.

Kiforgatás alatt meg ezt értem:

Tsunade a Föld forgását is megfordíthatja, és a bolygó összes lakójának a chakráját feltöltheti fullra a saját tartalékának kis töredékéből, de Konannek, az Akatsuki egyik elitjének lehetetlen,

Ilyent én nem állítottam.

De mindegy, én is befejeztem, nem akarom, hogy Chakra megint bannoljon  smirksweat

Pár új csata:

Temari, Sai és Darui vs Sakura, Neji és Lee
Onoki vs Temari, Kitsuchi és Darui
Mei és Suigetsu vs Kisame

« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 19:12:07 írta TsunadeHime » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8058 Dátum: 13 jan 24, 19:19:33 »

Ahhoz képest, amit Konan ott levágott bocsájtsd meg, hogy semmiségnek gondolom, hogy feloldotta a pecsétjét, és hadonászott egy kicsit Tsunade (aminek mondjuk úgy túlnyomó része taijutsu, szóval az még chakrát sem fogyaszt).
Írhatod O-val, a te dolgod. Az viszont, hogy még mindig letagadod Konan erejét már muris.
A Bijuu szint is olyan, mint a Kage szint: az Ichibi is Bijuu, és a Juubi is Bijuu. Valamint Tsunade chakrája is elfogyott a harcban, a különbség kettejük között az, hogy a Raikage villámpajzsa intenzíven szívta le a chakrát, a shunshin no jutsuról nem is beszélve, míg Tsunade csak az ütéseihez használt valamennyicskét.

Amíg nem anyázunk addig nem bannol. Vagy már az ON-ért is kivágnak innen? A szabályzatban nem ezt olvastam. De ha az hozza meg valaki lelki nyugalmát, hogy ok nélkül kivág, tegye meg, ne száradjon az én lelkemen senki álmatlan éjszakája sem Mosolyog
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8059 Dátum: 13 jan 24, 19:22:46 »

Ez itt OFF-nak számít, mivel nem a harcot, hanem Tsunadét és Konan-t tárgyaljuk ki  ikszdé

Nem becsülöm le Konan-t, nem tudom miért gondolod ezt. Az a támadás elképesztő volt, én csak abban nem értek egyet, hogy ő maga irányította az ÖSSZES papírt.

Tessék, akkor még egyszer bemásolom ezt, mivel úgy tűnik az előbb csak a kagék gyógyítását és az ütéseket olvastad el:

1. Túlélte a teleportációt és használt egy Sejtgenezist
2. Meggyógyította Gaara-t és Onoki-t, valamint chakrát adott nekik
3. Megyógyította Mei-t és chakrát adott neki
4. Aktiválta a Byakugou-t
5. Elegendő chakrát koncentrált az ökleibe és a lábaiba, így képes volt áttörni a Susanoo kezdetelges verzióján
6. Madara átszúrta egy karddal, valamint belenyomott 3 Yasaka Magatamát. Tsunade ezekből is felgyógyúlt
7. 5 Susanoo ellen küzdött, ezek közül kettőnek letörte a kardját, a harmadikat meg lenyomta a földre. Itt szintén használta a regenerációt.
8. Annyi chakrát adott Onoki-nak, hogy az képes volt egyetlen támadással megsemmisíteni 25 Teljes Susanoo-t.
9. Még kivédett 5 Tűztámadást.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8060 Dátum: 13 jan 24, 19:46:25 »

A Tsunade vs Konan kérdésben kapásból figyelembe lehetne venni, hogy a "Mózes-Jutsu-t" előkészítette, tehát nem fog magától bárhol 600 milliárd, vagy mennyi papírral szórakozni, de még 6 millióval se...  Tehát kár ide venni, hogy Obito ellen villantott 1 jót, ezt Tsunade ellen nem fogja tudni kivitelezni. Amúgy valószínű a Hokagéból semmi sem maradna, ha ő is beleesne abba a jutsuba, de nem fog, így a Hokage "üti a papírt", amíg Konan le nem merül. Ponty.
Tsunade pedig nem viccből raktároz a pecsétjébe a chakrát... Akár úgy is tekinthetjük, hogy van az alap chakrája, amit pl mások segítésére fordít, meg van a pecsét, amit magára.

Hidant és Tsunadét megint összeengedtétek? Jézus. ikszdé
Hidan max lefejezni tudja a hölgyeményt, Tsunade viszont eltalálni nem tudja Hidant közvetlenül, ugyanis nem hiszem, hogy a Hokage Kakashi szintjén mozog, Hidan pedig épp ezt teszi. Talán egyedül úgy kaphatja el Hidant, ha összetöri a földet alatta, bár még az is kérdéses, hiszen Asuma támadásait és Shikamaru árnyékait is mindennemű erőveszítés nélkül kerülgette, tehát mondhatjuk, hogy hozzá van szokva a "többfrontos" küzdelemhez. Persze az is opció, hogy Hidan hülye és beleáll 1 ütésbe, amitől Föld körüli pályára áll. Végülis benne van a pakliban, nem az eszéért szerettük.

Mei és Sui vs Kisame:
Kisame válogatott módszerekkel veri péppé a párost.
Sima kardozgatás közben leszívta Sui chakráját és ott még csak szórakozott, meg se erőltette magát. Mei háborús aktivitása nevetséges, Kisame bokájáig nem ér fel ez alapján, ráadásul ha Jutsu-párbajra kerül a sor is Kisame van előnyben a "végső képessége" miatt. Sui fojtogató poénja semmit nem ér a Cápaképű ellen, csak magát szivatja meg vele. Mei lávájára meg ott a víz. A Savköd érdekes lehet a cápának, ellenben ahhoz zárt hely kell, ami megint Kisaménak kedvez, ráadásul képes gyógyulni ha már előtte szívott el chakrát (és biztos fog, ha már sima kardozáskor is képes rá). Ellenben Meit nem védi meg semmi Samehada vágásától.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 19:47:19 írta Aizen » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8061 Dátum: 13 jan 24, 20:19:08 »

1., Tsunade vs Zetsu
Sakura meg egyébként is egyetlen ütéssel megölt egy Zetsut.
2., Tsunade vs Hidan
A sebességről szólva: A databook szerint egyenlőek. És mivel azt Kishi írta, nem lehet megkérdőjelezni.
...
3., Pain 80 %
Deidara 75 %
Kisame 70 %
Itachi 65 %
1., Az a Zetsu egy szinte harcképtelen senki volt... Az igazi Zetsu ennél jóval erősebb, csak Kishi elrontotta őt is...

2., Megint a databook... Oro és Itachi esete: 5-5 pont genjutsu, pedig (-)100-100 lenne a legmegfelelőbb... Ezek szerint  Oro is képes lenne ölni/teljesen kiütni napokra/hetekre/hónapokra az embert a genjutsujával.
Nem kérem a magyarázkodást, "Kishi írta, nem lehet megkérdőjelezni".

3., Nem értem mire fel kapott ezekre a harcokra Tsunade 35-20%-ot... Deidara az egyetlen, ahol számít a távolság a kezdésnél. De ez se lényeges ugyanis 0, azaz nulla kézzel felvette a harcot Naruto/Kakashi ellen taijutsuban? Erre már nem igazán emlékszem Mosolyog

Pein ellen kb. negatívba kéne mennie az esélyeinek. Taijutsuba keveredni vele egyenesen hülyeség, akkor inkább tépje ki a saját szívét. Ja, hogy mással nem is képes "kárt" tenni Pein-ben?

Itachi-val szemben szintén nem lenne esélye... Tsukuyomi, Amaterasu, Totsuka. Hogyan haljon meg Tsunade?
Ezenkívül varjú klón, Izanami elterelésnek. Izanami után van egy fej nélküli testünk.

Kisame: azt remélem nem is kell részleteznem, hogy a víz alatt az emberek nem igazán kapnak levegőt.
Ha Tsunade taijutsuba keveredne a vadállatunkka, akkor a legjobb döntés amit tehetne, hogy nem oldja fel a pecsétet és hagyja magát megöletni. Ha a pecsét feloldásra kerül, mondanom se kell, hogy Kisame azonnal lecsapolja. Gondolom nincs 6 faroknyi chakrája Tsunadenak... Vagy mégis?  Gondolkozik
Ha meg nincs pecsét, akkor szintén 0 chakrával végezné az öreglány.

A Konan elleni harcra nem vagyok hajlandó nyilatkozni.

Sasori-nál a méreg likvidálását én se igazán értem, de hagyjuk.

Kakuzu-val úgy ahogy egyetértek.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8062 Dátum: 13 jan 24, 20:26:13 »

Ezt a databook dolgot már rengetegszer elmagyaráztam, de oké, itt van megint:

Az, hogy Itachi simán kiiktatta Oro-t egy genjutsu-val nem jelenti azt, hogy Orochimaru gyenge genjutsuk terén. Amiért a genjutsu-ja nem hat 3 emberre az egész Naruto világában az nem jelenti azt, hogy a többi ninjára nem hat. Ezért most kevesebb pontszámot kellene kapnia? Nem hiszem.

Pain ellen azért kapott húsz százalékot, mivel ő is egy Sannin. Minimum 1-2 testet le tudna szedni, mielőtt Pain kitépi a lelkét.
Itachi ellen azért kapott 35 százalékot, mert az Uchiha az MS technikák  nélkül nem tudna végezni vele.
Kisame meg nyugodtan elszívhatja az ökléből a chakrát, hiszen Tsunade "alap" ereje nagyobb, mint Sakura chakrával felerősített pofonjai. Ez még valahol a mangában hangzott el. Az egyetlen dolog amiért Kisame nyer, az a vízburok.

És Zetsu nem legyengítve, hanem felerősítve volt. Yamato nm dísznek kellet Obito-nak.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 20:29:36 írta TsunadeHime » Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8063 Dátum: 13 jan 24, 20:48:53 »

Naruto vs Kisame, Konan
Itachi vs Obito és Kisame
Itachi vs Naruto
ahol Naruto van ott Naruto nyer a jelenlegi szintjén nem ellenfél Itachi max ha Edo akkor talán van vmennyi esélye... az Itachi vs Obito + Kisame egy vicc. Obito egyedül elpusztítja Itachit legyen beteg, egészséges, Edo, halandó, ha ott van mellette EMS Sasuke talán lenne esélye, még úgy sem sok
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 22:17:07 írta nclearu » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8064 Dátum: 13 jan 24, 20:54:24 »

Azt a genjutsut elég sok ember megtudná törni, de egy MS-el szemben szinte mindenki elvérezne.
Gondoljunk csak Kakashi-ra: simán megtörte volna Oro genjutsu-ját, viszont Itachi pillanatok alatt szétkapta. Pedig a Sharingan-nal tartania kellet volna magát.
Ezért értelmetlen az egész databook.

De megközelíthetjük másképp is a kedvedért. Azért, mert Tsunade gyorsabb pár Chunin-nál 5 pontot kapott a sebességére.
Kakashi, viszont sokkal gyorsabb Tsunade-nál. Hidan pedig Kakashi sebességével mozgott.

Most vagy hiszünk a databook-nak és akkor igaz a genjutsu-s állításom. Vagy az van amit te is mondasz és akkor az én felvetésem igaz asebességre is.

Pein-t akkor hagyjuk is... Attól, hogy lecsap 1-2 testet (amit kétlek), még marad ugyan úgy 0 esélye. Ráadásul azokat a testeket vissza is lehet ám hozni.

Itachi: Tsunade meg 0 a tartalék chakrája és a pecsétje nélkül... Megint egy hülye kifogás.

Kisame: nem csak az ökléből szívná el... Az első érintésnél lenullázná. Ha nem is lenne elég (...) röhögött feltépett mellkassal, beszélt még a Hirutora után... Egy kis simogatást meg se érezne.

Zetsu: az eredeti, feketére gondolok, aki kijelentette, hogy a föld. A fehér harctudása valahol a föld alatt van.

Szerk.: Ohh, Chakra... Hamarab is jöhettél volna... Szenvedés volt megírni telefonról a reggeli hsz.-t és valószínüleg senki se látta... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 12:43:57 írta laci1005 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8065 Dátum: 13 jan 25, 08:12:23 »

... Amíg nem anyázunk addig nem bannol. Vagy már az ON-ért is kivágnak innen? A szabályzatban nem ezt olvastam. De ha az hozza meg valaki lelki nyugalmát, hogy ok nélkül kivág, tegye meg, ne száradjon az én lelkemen senki álmatlan éjszakája sem Mosolyog

Moderátor:
A normálisan, érvekkel megtámogatott, témába illő vitázásért senki nem lesz kitiltva.
Viszont az ilyen szövegek erőltetéséért, mint ami az idézetben olvasható, már elképzelhető. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bull
Chuunin
*

« Válasz #8066 Dátum: 13 jan 25, 13:04:36 »

Chakra: az idézett szöveget azért írtam, mert nagyon kezdte azt mondogatni TsunadeHime, hogy azon bizonyos vitánkért (ami gyakorlatilag a harc kimenetelét döntené el) is kivágnak a fórumról, amennyiben folytatjuk. Ha azért kidobnátok, mert próbálok érvelni valaki mellett, akkor úgy vélem, hogy nem lőttem nagyon mellé azzal, amit mondtam. Ha mégsem történik az ilyenek miatt kitiltás, akkor pedig én kérek elnézést, tárgytalan a hozzászólásom azon része.

A databookról: én azokat a skálákat, amik az értékeket nem 0-100 között helyezik el, hülyeségnek tartom. Vegyük például akkor a databookot: Tsunade staminája 4-es, Kisame staminája 5-ös, holott a kettejük kitartása között nem egy fok van, hanem jó pár fényév. Vagy akkor valami olyat is, ami miatt Tsunade kerülne kellemetlen helyzetbe, hátha úgy TsunadeHime is elfogadja a databook bénaságát: Kurenai a databookban 4-est kapott a taijutsujára, Tsunade pedig 5-öst, holott Tsunade egész életében taijutsura és orvosi ninjutsura gyúrt, míg Kurenai a genjutsura specializálódott.
Jó dolog lenne a databook, ha Kishimoto valami használati utasítást is dobott volna mellé, viszont így eléggé gáz :/.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8067 Dátum: 13 jan 25, 13:16:04 »

Nem azt mondam, hogy kivágnak, hanem azt, hogy "Én inkább befejezem, nehogy megint bannooljanak  smirksweat ". Nemrégiben voltam egy három napos szüneten offolás miatt  ikszdé

Kurenai miért ne lehetne jó taiutsu-ban? Annyira nehéz elképzelni, hogy Kurenai tud "verekedni"?  ikszdé Meg aztán Tsunade sem edzett egész életében, jó 2O évet kihagyott a 3. háború után. De ejtsük a témát, mert úgy is hiába koptatom a billenytűket.

Legyen pár új csata:

Az 5 Hokage vs Muu, Nidaime Mizukage, Gaara és a Sandaime Raikage
A jelenlegi 5 Kage vs MS Itachi és MS Sasuke
SM Naruto vs Átokpecsétes Sasuke

Onoki vs A
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8068 Dátum: 13 jan 25, 18:22:38 »

Miért kellene a többi karakternek minuszban lennie a taijutsu-ban? A kapuk nélkül Gai sem érdemel többet a maximum pontnál. És mivel a kapuk is technikáknak számítanak, nem lehet Gai alap erejének tekinteni őket.
Gyorsan felvázolom a helyzetet: adott egy súlyemelőnk és egy boxolónk. A súlyemelő 120-140kg, ameddig a boxoló 60-70 között mozog. A tömeget megfigyelve azt lehet kikövetkeztetni, hogy a súlyemelőnek nagyobb az ereje. Valószínűleg ez így is van.
Itt jön a képbe, hogy a boxoló egy képzett harcos. Hiába kisebb a fizikai ereje (nem képes kocsikat megmozgatni) simán agyonveri a súlyemelőt.

Úgy értem, hogy egy olyan harcban, ahol senki se használhatná a jutsujait, Gai simán elverné Tsunade-t és A-t is(, meg kb. mindenki mást is). Elvégre nem csak gyorsabb náluk, de még képzettebb is. Tudni illik, a két karakter csak hadonászik Gai-hoz képest. Meg is látszik, hogy az egyik elvesztette az egyik karját, még a másik minden támadásnál sérülést szenved...
Gai-ról ez egyáltalán nem mondható el. Nyilván szerez sérülést a harcai alatt, de ez csak a kapuk hátulütője. Nem lehet a taijutsu tudására fogni.
Illetve, ha már itt tartunk, Kurenai nyugodtan használhatná a jutsujait, Gai úgy is agyonverné kapuk nélkül.
Na ezért kéne mínuszba menniük

Bull: ezért írtam én is, hogy nagyon számít a kettejük közötti távolság. Viszont, ha a levegőben van, akkor csak csapdába kell csalnia A-t, hogy aztán biztos eltalálja a por elemmel.
Szívem szerint én is az öregnek adnám a harcot, de ez sok tényezőtől függ.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:27:33 írta laci1005 » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #8069 Dátum: 13 jan 25, 20:48:26 »

Elég rég jártam az oldalon, hozzászólnék egy-két csatához:
-Először is kezdjük az alapténnyel: A Databook nem használható arra hogy ki nyerne egy csatát. Való igaz hogy Kishi írja, de sokan félreértik miről is ,,szól". A Databook bemutatja hogy a Shinobi ereje milyen arányban oszlik el. Tehát ha valaki 5-öt kap a taijutsujára, akkor az azt jelenti hogy a shinobi ereje leginkább a taijutsura épül. Ha valaki tegyük fel 5 pontot kap a Genjutsura, és 2 pontot a Taijutsura, az azt jelenti hogy a shinobi ereje az illúziók alakalmazása jelenti, taijutsut nem tartozik a harcstílusa közé. Olyan ez, mintha az összes tantárgy átlagát kéne kiszámolni   kacsint

Tsunade vs. Hidan:

Szerintem a nagyi nyerne. A Sannin orrvosi ninja, tehát jól ki tudja kerülni a támadásokat, persze ha nem is mindegyiket, Hidanét biztos hogy kifogja. Viszont hogyha Hidannak sikerül szereznie Tsunadétól vért, akkor ő nyerne. Annyi a dolga hogy levágja a fejét.
Hogy Tsunade hogy lenne képes legyőzni Hidant? Katsuyuval mondjuk. Ha rá köp 20 liter savat akkor az akatsukis nem fog tudni többet harcolni.

5 Hokage vs. Akatsuki:

Nos, a baj az, hogy nem tudjuk Hashirama teljes erejét, se a 2.-ét, és azok alapján amit mutattak nem tudnák legyőzni Itachit/Nagatot.
Az full akatsuki akkora erőt képvisel hogy az egy Bijuu-erejét is megszégyeníti.
Obito képes akárkit harcképtelenné tenni a dimnezió átvitelle, plusz 5 percig sérthetetlen, legalábbis nagyon jó kombót kell összehozni hogy meg lehessen sebesíteni. Ennek az 5 sikerülne is, viszont ebben az estben nem, mivel még plusz 8 S osztályú karakterre kell odafigyelniük.
Hiruzent talán még Hidan is elverné, legalábbis jó esélye van ellene. De például kakuzut veszük akkor 95% hogy elbánna a 3.-kal, Kisame 99% hogy elverné.
Nem is beszéltem még Itachi amaterasujáról, amivel ha valakit eltalál, akkor azon senki se tud segíteni. A Yata tükréröl amivel semmit sem tudnak kezdeni. Nagato ST-je, amitől akármelyik hokage föld körüli pályára áll.
Az 5 hokagéval talán még egy Itachi-Nagato páros is nyerne, de ha hozzávesszük még a 7 egyedi képességű tagot, akkor 100%-os az akatsuki győzelme.

Tsunade vs. Kakuzu:

Ez lenne a legérdekesebb csata mind közül. Nézzük a tényeket:
-Kakuzu harcitapasztalata messze Tsunadé felett van, ami sokat javít a tag esélyein.
-Tsunadét Kakuzu nem tudná megölni gyorsan, mindegy mit csinál, mivel összegezznünk kell Tsunade kitérő képességét a Byakugoval
-A csata valószínűleg úgy zajlana hogy először csak úgy méregetné egymást, aztán Kakuzu a hatalmas harci tapasztalatának köszönhetően ki találna valamit. Hogy mit tudna ki találni? Nos, hogy húzza az időt, Tsunade chakrája fogyjon.

Nagyon szoros csata lenne, szerintem Kakuzu nyerne 53-47 arányban.

Ja igen még valami... sokan azt állítják hogy Kakuzu nem is olyan túl erős, mert a konohai csapat elverte. De nézzük a tényeket:
-Temari említette hogy Shikamaru simán lehetne Jounin, és valóban, Shikamaru simán van egy jounin szintján.
-És én azt mondom Chouji is. A jutsujait nagyon sokat javított a shippudenben, más szinten. Ha az akkori Chouji nem is volt jounin szinten, nagyon közelítte az biztos.
-Kakuzu nem vette őket komolyan, úgy volt vele hogy: ,,Minek erőltessem meg magam pár taknyos kölyök ellen?" Csak hát, kiderült hogy nem taknyos kölykökről volt szó, hanem képzett és erős Shinobikról.

Oonoki vs. ,,A":
A csata valóban függ attól hogy milyen távol vannak egymástól. Viszont Oonoki akkor sem lehet biztos a győzelmében ha a levegőböl kezd. Még ha megis nagyobbítja a Jintont, ,,A" gond nélkül kitér előle, hiszen rohadt gyors.
Attól függ az egész, kinek fogy el hamarabb a Chakrája.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 20:52:43 írta IndianA » Naplózva
Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins