24 nov 17, 09:23:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229214 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7980 Dátum: 12 nov 27, 20:38:32 »

Azért írhatnál konkrét dolgot iamhated mégis mivel nyerhetne oro, ne csak csipiből álljon a száz sorod.

(tudok mangát linkelni ahol megölte Mandát a bomba és itt sírt, vagy olyat is ahol Manda nem fogadta el Orot főnöknek és 100 civil életéért segített csak neki. Igen nekem ebből lejött hogy mezei sharingan>Manda)

Maga a kusanagi messze nem egy fénykard hogy mindent visz. Az enma botot sem tudta átvágni, sőt a majom megfogta a mancsával. (pedig ha hozzányúl le kéne kapnia mind a 20 ujját egyből nem?)
De azt is megnézném mit kezdett volna Danzou helyébe mikor Sasuke rászabadítja a teljes haragját. Ott nem játszadozott egyből ölni akart, ellentétben kb minden más harcával.

Tehát te kusanagiba bízol dreamfolow, egyébként a gyorsaságával susanó nélkül is elkerülheti szerintem, ez még majdnem a 102+áfa éves sarutobinak is összejött.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 20:40:50 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7981 Dátum: 12 nov 27, 21:24:51 »

nem szoktam sokat írni de ehhez most hozzá kell szólnom Nevet. Sasukét és Orochimarut is imádom mint szereplő de ha reálisan nézzük sokkal több esélye van Szöcskének. Kezdjünk egy MS Sasuke Vs. Orochimaru elemzéssel Nevet :
Ha orochimaru jön a kis kigyókkal akkor Sasuke a chidor nagashival elintézi őket neki az nem lenne nehéz Nevet aztán meg jönne a "nagy" Mandával mit tud Manda? Egy óriási kigyó és tud beszélni "júúúj" Sasuke 3 másodperc alatt genjutsuba ejti. Ha meg bekeményít Orochimaru és valahogy megoldja hogy felhasználja az Edo Tenseit akkor a Sasuke azt az Entonnal elintézi mert ha minden igaz akkor nem tudja olyan profin használni az Edo-t mivel nincs annyi chakrája. Aztán az újbőrbe bújás ott meg mivel chakrát igényel jó indulattal 6x tudja használni, annyit meg Szöcske bőven tud "lőni" a nyilaiból a Susano'o-val. 70-30 Sasuke javára  Ördögi
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #7982 Dátum: 12 nov 27, 22:03:42 »

Ahogy látom még mindig folyik az MS Sasuke vs Marcsi. Először is a Kusanagi szép kard meg erős de Enma bőrét vágta át csak és azt sem bot formájában így a Susanoo ellen szabályosan nulla esélye lenne. Másrészről az hogy Marcsi 6x újjátud születni + az emberek akiken Átkozott Pecsét van és a Yamata no Jutsu. A Fushi Tensei használata után ha Sasuke 1x is megsebzi a méreg megbénítja a testét így Marcsi dolga csak annyi hogy hátulról leszúrja, levágja, halálra marja vagy ilyesmi x D. Manda-hoz meg annyit hogy ha Sasuke genjutsuval irányítja akkor Marcsi felkavarja a chakráját vagy épp fordítva aztán a nem épp kifinomult illúziói mehetnek a kukába. Mindezt fokozza az Edo-Tensei (amit profin használ csak nincs annyi embere mint Kabutonak) amivel jelenleg az 1. és a 2. Hokage-t tudja megidézni akik nem épp utolsók + pecsételő technika sem rémlik hogy lenne Sasuke birtokában. Sasuke részéről... ügyes, erős és jó technikái vannak de felelőtlenül használja őket ez főleg Danzou-nál látszott. Maradok előző százalék arányomnál ahol Marcsi vitte a meccset : D.

iamhated: Slipknot forever?! : D
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7983 Dátum: 12 nov 27, 22:29:23 »

Így hírtelen tudjátok mi jutott eszembe? Az, hogy Sasuke Danzo ellen ( elméletileg)  csupán tíz percig harcolt.  ikszdé 1 Izanagi 1 percet bír és ha jól emlékszem Danzo tízszer használta. Tehát Orochimaru-nak kemény 2O percet kell élve kibírnia  ( a Kakashi elleni harcálva együtt természetesen) Nevet

De ez már lerágott csont, dobjunk fel néhány új harcot:

Tsunade, Onoki, Jiraiya vs A, Gaara és Orochimaru

-  Orochimaru egészséges, de nem Edozhat

Mei, Kisame és Kakuzu vs MS Sasuke

Guy és Lee vs Kakashi és Neji

iamhated: Az első 99 százalék az offra vonatkozott. A másodikat onnan szedtem ( szedtük), hogy Sasuke-nak 1 százalék esélyt ( sem) adtál. Innentől már egyszerű matek az egész  Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 22:50:45 írta TsunadeHime » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7984 Dátum: 12 nov 28, 00:05:41 »

...Először is a Kusanagi szép kard meg erős de Enma bőrét vágta át csak és azt sem bot formájában így a Susanoo ellen szabályosan nulla esélye lenne. Másrészről az hogy Marcsi 6x újjátud születni + az emberek akiken Átkozott Pecsét van és a Yamata no Jutsu. A Fushi Tensei használata után ha Sasuke 1x is megsebzi...

Légyszi tisztázd nekem, mi is az a Fushi Tensei pontosan, mert már homályosan emlékszem csak . bow
Hmmm, nem tudtam, hogy a közelben vannak más emberek is, de persze, ha úgy értjük, ki fog tovább élni, Sasuke 300-szor legyőzheti Jacko-t, elpusztíthatja a 10 legközelebbi galaxist ezzel együtt, de ő még akkor is élni fog.
Nincs esélye megsebezni, de mégis simán nyer... Gondolkozik
Ja, és még mindig nem mondtad meg, mi van, ha hirtelen egy másik történetben találják magukat, és: "Jönnek a sasok!" (vagy sólymok, nekem mindegy)

iamhated: 1. Illik rád a neved, csak nagy i-vel és külön kéne írni. Nevet
                2. Ajánlok figyelmedbe egy olvasmányt egy különlegesen jó szerzőtől, akinek a neve dtatar (nem tudom ki lehet a tag): http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7066.1905
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 00:32:03 írta dtatar » Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7985 Dátum: 12 nov 28, 15:29:57 »

iamhated: Az első 99 százalék az offra vonatkozott. A másodikat onnan szedtem ( szedtük), hogy Sasuke-nak 1 százalék esélyt ( sem) adtál. Innentől már egyszerű matek az egész  Mosolyog

Nagyszerű, hogy meg a 99+1 de még mindig nem tudod vissza idézni a teljes mondatot ahonnan kiragadtátok elsőnek a 99%-t és most te próbálsz menteni az egyel, gz. Még mindig várnám az eredeti mondatot, nehéz lesz mert Chakra bácsi betrollkodott Mosolyog

dtatar, köszönöm a javítást, de fingod sincs, hogy mik mentek itt amikor beregeltünk annó, szóval ilyen féléves pályafutással épp ne a nevemmel foglalkozz már, hanem próbáld meg az írásom felfogni és arra válaszolj.

Gondolom ez a komment is törlésre kerül és kapom a fegyelmi eljárásos papírt, de épp nem fogok pmezni senkivel, hogy a többi hupikék törpike nagyágyú is felfogja a lényeget ezzel a témával kapcsolatosan, az meg, hogy ultimate illúziója van Sasukénak, na már csak azért se megyek bele a csata szét boncolásába mert az ilyeneknek mint te akik így olvasták el a mangát szerintem cső felesleges, és mélytengerkék tisztelettel elnézést az offért, pár év alatt 1-2-t bepótolok Szomorú
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #7986 Dátum: 12 nov 28, 17:05:01 »

dtatar: A Fushi Tensei a fehér kígyó testű formája (a kicsi x D) Marcsinak amit ha megsebez Sasuke örült ,,Joker füst" árasztja el az agyát amitől elme rokkant mozgáskorlátozott lesz : D. Másrészről a Susanoo sem áthatolhatatlan hisz volt rá példa hogy átütötték a védelmét csak azt írtam a Kusanagi kard nem vinné át de nem ez a kard Marcsi egyetlen reménye mint azt nagyon jól tudjuk. De részemről ez a harc kifújt maradok Marcsi győzelménél : D.
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7987 Dátum: 12 nov 28, 18:40:53 »

Mei, Kisame és Kakuzu vs MS Sasuke

Mivel egy zárt helyen Mei még a Susanoot is képes megolvasztani,Kakuzu pedig föld elemmel zárt teret kreálni, szerintem így simán átviszik a Susanoot. Az Amaterasu pedig valószínűleg furcsán reagálna, abban a hatalmas vízgömbben, amit Kisame készíthet. Ráadásul Sáska mindkét eleméra tudnak válaszolni (a tűzre hárman is). Szerintem itt elég egyértelműen nyer az első csapat, hacsak Sasuke nem tud 0 idő alatt Amaterasut használni (márpedig nem tud). Sőt, még akkor sem, mert Kisame pl. kivághatja az érintett részt, Samehada majd meggyógyítja.

Guy és Lee vs Kakashi és Neji

Az az igazság, hogy a mostani fejezetek alapján nem sok esélyt látok Kakashiéknak. A két zöldszerkós olyan gyors tud lenni, hogy nem nagyon találná el őket Kamuival (sőt mással se). Persze Kakashi elvileg mindig erősebb volt Gainál, de ezt valamiért az elmúlt időben nem érzem túl egyértelműnek. Valamiért nem tudok felidézni olyan Jutsut, amivel eredményesen támadhatnák a 7. kapus Gait (most komolyan kérlek, segítsetek ilyet találni) bow. Neji benyomhat egy 360-as védelmet, de szegénytől annyira nem láttunk semmit az elmúlt időben, hogy nem hiszem, hogy nagy ellenfél lenne Lee-nek (aki gondolom egyre jobban hasonlít Gaihoz).

OFF: Bocsánat iamhated, te tényleg régebb óta vagy a fórumon, úgyhogy nyilván rengeteg tudás, bölcsesség és élettapasztalat halmozódott fel benned (míg az én fél évem alatt jómagam nem láttam semmit).
Várjunk... Attól, hogy régebben regisztráltál, lehetek idősebb, magasabb végzettségű és intelligensebb is? Kár.
Már elnézést, de ha találsz tőlem kommentet Sasuke "ultimate illúziójáról" írd le ide nekem. Kérlek linkelj már egy konstruktív hozzászólást is magadtól, hadd élvezzem az olvasását.
Szerintem is "cső felesleges" (hogy lehet ilyen jelzőt használni Lehánylak) olyannal vitatkozni, aki (velem ellentétben) nem olvassa el, hogy a másik mit ír.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #7988 Dátum: 12 nov 28, 18:52:13 »

Hát azért azt nem mondanám hogy a bilifej team olyan könnyedén győzne,mert szegény Kakashi nem tud Obito ellen mit tenni ...Nevet Attól még nem kell lealacsonyítani. Neji szerintem legyőzné Lee-t,annyi hogy eltalálja a góc pontjait aztán annyi neked kapu,meg lotusz.Lee-t még eltudná találni,de Gait már nem mivel ő neki segítségre van a ninjutsuja ,tehát könnyen kivédekezi.Akkor marad Neji,Kakashi,-Gai, Neji max a byakugant tudná ellene húzni,de akkor is csak védekezni tudna ,amíg el nem fogy a csakrája,Kakashit addig megvédi, ha Gai rámenne.Neji kifárassza félig meddig,Kakashi meg kap egy Fáradt,csakrában szükölködő Gait.Neji kilőve, na akkor melyik győzne,egy fáradt Gai ,vagy egy normál Kakashi ?

Persze ez a helyzet csak akkor áll fenn,ha Neji letudja győzni szemöldök herceget.Ha Lee nyerne más lenne a helyzet,de azért is adom Nejinek ,mert ő mindíg is az elitek közé tartozott,bár mostanába nem mutatott semmi extrát,de hiába ...akkor is jounin.

Szóval 60-40% Kakashiéknak.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 18:54:18 írta dreamfolow » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7989 Dátum: 12 nov 28, 19:06:44 »

Egyezzünk ki döntetlenben. ikszdé
Amúgy elhiheted nekem, mit se szeretnék jobban, mint azt írni, hogy Gai-ék vesztenek (nagyon nem bírom őket), de egyszerűen nem találok megoldást a hatalmas gyorsaságukra. De ha tényleg úgy lenne, ahogy írtad, természetesen Kakashi legyőzné a fáradtabb Gai-t.
Van egy jó ötletem. Keressünk jó támadásokat Kakashiéknak! Nevet Ti kezditek a manga hátuljáról, én az elejéről. Ördögi
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7990 Dátum: 12 nov 28, 19:50:50 »

Csak egy gyors kérdés: ti most a jelenlegi Kakashi-ról beszéltek? :O
Mert ha igen, akkor ott igen komoly háttér információ hiány van...
A jelenlegi úgy harcol, mint Sasuke: Amaterasu, Susanoo, Amaterasu. Azaz Kamui, Kamui, Kamui... Kishi'bá nagyon csúnyán tönkretette a karakterét. Kakashi mindig is az a "előre tervezek" karakter volt, most meg... Minél inkább imba MS használó lett, annál inkább unszimpatikusabbá vált számomra a karaktere (de még mindig ő a kedvenc).

A csatára visszatérve, jelenleg olyan erőt képvisel, amit (eddigi tudásaink szerint) csak Obito és Minato (a másik dimenzióból, hazateleportál... gondolom működik a dolog Nevet) tud kivédeni. Igen, még a Hatalmas Uchiha Madara-t is elverné vele.
Gai-t eltünteti a Kamui-val, Lee pedig gyerekjáték a számára. Még egyedül is alázza őket.
Még a Kamui nélkül is ők győznek, mert Gai és Lee nem egyből a 10002. kapuval szokott kezdeni Mosolyog

Oro-s csatára visszatérve: addig örüljetek ameddig STM be nem néz a topicba Nevet
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7991 Dátum: 12 nov 28, 20:05:09 »

Oro-s csatára visszatérve: addig örüljetek ameddig STM be nem néz a topicba Nevet

Na igen, ő rendet tenne itt  Kúl

Kakashi és Neji vs Lee és Gáj

Igen, szerintem is nyerne a maszkos meg a gülü. Éppen azért vetetten fel egy Kakashi vs Guy csatát, mert kíváncsi voltam néhány véleményre. Kakashi és Guy mindig is egymás riválisai voltak, az erejük nagyjából egyenlő volt és nehéz volt megállapítani, hogy melyik az erősebb. Kakashi karaktere az utóbbi fejezetekben olyan látványos túltápolást kapott, hogy lassan ott tartunk, hogy az 5 Kagét is leverné egyedül. Ez nem igazán zavar, de nekem is jobban tetszett a "régi" Kakashi.
Guy-nak és Lee-nek csak akkor lenne esélye, ha egyből kinyitnák a 7. kaput. Egyébként meg Kakashi seperc alatt átküldi őket Obito-nak.

Még valami: Laci ( és a többiek) , mi a véleményed egy Kakashi vs Raikage csatáról?  Azért kérdem, mert azt mondtad, hogy Minato és Obito elég gyors a Kamui elkerülésére. A Raikage el tudá kapni őt? Ő is eléggé gyors.

És még erre is kíváncsi vagyok:

Tsunade, Onoki, Jiraiya vs A, Gaara és Orochimaru

- Oro egészséges, de nem használhatja aZedót.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 20:29:25 írta TsunadeHime » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7992 Dátum: 12 nov 28, 21:30:24 »

Hát amennyiben úgy vélitek, hogy Kakashi nem csak mennyiségi, hanem minőségi Kamuikat is tud gyártani (vagyis ilyen baromi gyors vele), és simán eltalálja Gait, akkor könnyen nyerhetnek. Én csak a sebesség miatt voltam elbizonytalanodva. Ha így gondolkodunk, akkor viszont Madara is tényleg csak Tobinak köszönheti, hogy még pályán van. Pojén
Akár így, akár úgy, ez valójában a Kakashi vs. Gai harcról szól. A másik kettőt nem láttuk normálisan harcolni egy ideje, így nem lehetnek annyira agyontápolva. Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7993 Dátum: 12 nov 29, 08:17:48 »

iamhated: Az első 99 százalék az offra vonatkozott. A másodikat onnan szedtem ( szedtük), hogy Sasuke-nak 1 százalék esélyt ( sem) adtál. Innentől már egyszerű matek az egész  Mosolyog

Nagyszerű, hogy meg a 99+1 de még mindig nem tudod vissza idézni a teljes mondatot ahonnan kiragadtátok elsőnek a 99%-t és most te próbálsz menteni az egyel, gz. Még mindig várnám az eredeti mondatot, nehéz lesz mert Chakra bácsi betrollkodott Mosolyog

dtatar, köszönöm a javítást, de fingod sincs, hogy mik mentek itt amikor beregeltünk annó, szóval ilyen féléves pályafutással épp ne a nevemmel foglalkozz már, hanem próbáld meg az írásom felfogni és arra válaszolj.

Gondolom ez a komment is törlésre kerül és kapom a fegyelmi eljárásos papírt, de épp nem fogok pmezni senkivel, hogy a többi hupikék törpike nagyágyú is felfogja a lényeget ezzel a témával kapcsolatosan, az meg, hogy ultimate illúziója van Sasukénak, na már csak azért se megyek bele a csata szét boncolásába mert az ilyeneknek mint te akik így olvasták el a mangát szerintem cső felesleges, és mélytengerkék tisztelettel elnézést az offért, pár év alatt 1-2-t bepótolok Szomorú

Moderátor:

Ha a kiemelt részeket kihagynád és nem személyeskednél, hanem mangaoldalak linkelésével és normális hsz-ekkel "oltanád" a szerinted tudatlanokat, akkor nem lenne veled baj. A többi meg senkit sem érdekel, azt PÜ-ben intézd az illetékesekkel.

A többieknek:
Ne válaszoljatok a személyeskedéseire, mert csak etetitek a trollt. Nektek is szól, ha gondotok van iamheted-del, akkor PÜ-ben intézzétek.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 30, 21:19:51 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7994 Dátum: 12 dec 07, 17:24:31 »

Egy új csatát vetnék fel:

Ugye a mangában az áll, hogy a 3. Raikage egymaga elbírt 1O. OOO emberrel. Szerintetek a jelenlegi Kagék egyenként hány Shinobi-val képesek elbánni?

Tehát

Onoki vs 10. 000 ninja
Tsunade vs 10. 000 ninja
A vs 10. 000 ninja
Gaara vs 10.  000 ninja
Mei vs 10. 000 ninja

Kikötések: A ninják mindannyian gennin ( esetleg gyengébb Chuunin) szinten állnak. Összesen százan tudják használni alap szinten az elemeket. ( tehát semmi extra, max egy C vagy D szintű technika )

Kérlek írjátok le, hogy ki hány ninjával tudna elbánni  Nevet

Naplózva

Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins