25 ápr 19, 09:27:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1355373 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
VIPERA
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

You challenge me mortal?

« Válasz #7965 Dátum: 12 nov 26, 18:18:19 »

Sasori vs Deidara

Sasorit pártolnám hisz oka van hogy ő a ,,fejes" és ez Deidara szövegéből ki is vehető. Viszont a szőke művész sem esélytelen. Az alap bombáival nem sokra menne talán a C3-al vagy a C4-el lepné meg Sasori-t bár az utóbbi nem sokat használna hisz ha Sasori teste báb ergo nem lélegzik. Azonban Sasori Világrendű Vashomok technikája és a 100 báb irányítása nagyon üt + elég egy karcolás és Deidara patkol. 70-30 Sasorinak

Itachi vs Deidara

Mindig is akartam egy ilyet : D. Látszatra Itachi esélytelen de végülis nem. Sasuke illúziója használt Deidara elen a C4-nél így Itachi is simán elkapná vele. Másrészről a fizikai támadásai Itachinak nem rosszak (Amaterasu, Susanoo és ez csak a Sharingan). Ha a Susanoo-hoz folyamodna Deidara kezdhetne imádkozni : D. Ehhez hozzávetőlegesen Itachi szeret klónokat használni ami megint közre játszhat főleg a Robbanó Klón technika amit a sima Narutoban láthattunk a belépőjénél. Ahogy az előző harcban az alap technikákat kapálnám itt is a nagyobbakat meg könnyedén elkerülné a klónos trükkjeivel. Mindent összevetve 75-25 Itachinak : D.

Nagato vs Naruto (Végső Bijuu Forma - A jelenlegi)!!! Nézzük ki mit gondol erről : D.
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7966 Dátum: 12 nov 26, 20:16:29 »

Itachi vs Deidara:

Deidara harcmodorához húen valószínűleg a levegőből támadna és itachi nem tud repülni mint annak idején sasuke..
a sussanon meg nemtom hogy a c4 mikro bombái át mennek-e, végül is levegőt kell vennie itachi nak..
ezenkívül az alap bombák is tudnak gonoszak lenni... meg a c2 is... a c3 meg nagyot szól...

Sasori vs Deidara:

szerintem deidara simán legyőzné...
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7967 Dátum: 12 nov 26, 23:25:57 »

Itachi vs Deidara, ez párszor fel lett dobva.

Azért deidara nem immunis a genjutsukra, főleg az itachi félékre. Gyakorlatilag egy tsukuyomit bekap, annyi a harc. Akkora repertoárral bír itachi hogy szívem szerint nullát adnék már megint deidarának.

Orochimaru vs Sasukéhoz: orochimaru hiába éled újjá a pecsétből attól még harcban elkalapálná sasuke.
Ottvan neki a Susanó, az enton, a genjutsuk amikben alapból jobb a szeme miatt. Az idézések sem játszanak mert átveszi felettük az irányítást. Szimplán erősebb, bár lehet hogy tapasztalatlanabb a kagéknak is nekiment (mikor csak tesztelte szemeit;mellesleg a kísérőkkel is felvette a harcot)
Ennyit róla, Orochimarut félbe tépte volna a raikage hatszor mire kimondja hogy kukuku.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7968 Dátum: 12 nov 27, 01:52:36 »

Orochimaru képes levetni a bőrét- az Amaterasu kilőve. A Susanoo-n át tud hatolni a Kusanagi-val. Az egyetlen hatásos módszer ellene a Tsukuyomi lenne. Ezt talán kibírná, hiszen ő nem egy olyan valaki, aki kidőlne néhány órás képzeletbeli szenvedéstől.
Egyébként már nem emlékszem pontosan: Ez MS vagy FMS Sasuke?  ( MS Sasuke volt az  ikszdé ) MS-t simán leverné, hiszen az a Sasuke szinte egyáltalán nem gondolkodott, miközben harcolt. VIPERA nagyon jól írta, hogy Itachi--val ellentétben Sasuke-nak nem néhány év, hanem néhány nap kellett a látása elvesztéséhez. Ha Orochimaru ellen győzni akar, akkor ott mindent be kell vetnie. És ő előbb fog megvakulni, mint a Kígyó meghalni. Erről ennyit.
A jelenlegi Sasuke teljesen más eset, megenné szegény mesterét reggelire a Sannin másik két tagjával együtt.  smirksweat

Ennyit róla, Orochimarut félbe tépte volna a raikage hatszor mire kimondja hogy kukuku.

Ebben is tévedsz. Orochimaru szétszivatta volna a Raikagét egy egyszerű Genjutsu-val. Esetleg megengedte volna, hogy a Raikage megüsse és ő közben a Kusanagi-val szépen átszúrta volna. A Raikage erős és gyors, de sajnos ezen tulajdonságok mellé agy nem társul. Ami nagy hátrány egy Orochimaru szintű ellenfél ellen.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 01:53:59 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7969 Dátum: 12 nov 27, 08:39:34 »

Ja és a raikage közben újságot olvasna?
Szerintem ha Sasuke nem bírta genjutsu alá vonni, akkor orochimarunak sem fog sikerülni.
Sasuke megszívatta a chakra érzékelő társát, de Madarának is csak azért sikerült mert elvonták a figyelmét A-nak. Most 1v1ben erre nincs lehetősége a vén kígyónak.

Nem is az a lényeg hogy nem gondolkodott MS Szaszke. Ha visszanézed mennyi mindent elhasznált sasuke Bee és a 7.csapat találkozása között, akkor azért bőven volt arra szeme hogy kiirtsa Orot. (1 harc alatt nem vakulna meg semmiképp)
Susanón miért hatolná át a kusanagi? (nem tudjuk hogy reagálna)
Mellesleg nem csak genjutsu hatásos ellene, ott van a sok villám eleme, azzal átszurkálhatná. Plusz szerintem simán gyorsabb nála hála az msnek. (ja és zárójelbe, ha bekapna 5-6 nyilat a danzo elleniből akkor gyorsan kereshetne másik testet...)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7970 Dátum: 12 nov 27, 08:56:44 »

Kusanagi áthatol Susanoon? A 4 farkú bőrén nem ment át az a kard, nehogy már a Susanoon átmenjen könyörgöm. Mosolyog Vagy ezek szerint a Kusanagi jobb, mint Tsunade ökle? Nevet Ugyanis a 2. alakzatot már a hokage se bírta áttörni, csak lecsapni tudta.
Arról ne is beszéljünk, hogy kígyóka genjutsuban eltörpül Sasuke mellett, tehát már ez is kiesett neki. Egyedül a vérével szivathatná meg, de Sasuke ismeri már, így akár védekezhet is valahogy ellene, Danzou ellen láttuk, hogy tökéletesen alkalmazkodik az új szitukhoz. Mosolyog
A megvakulás meg, ugyan. A harc nem tartana 10 percig se. Nem mondom, hogy simán nyerne, mert nem. Megszenvedné a győzelmet, de legyőzné Orochimarut.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 09:14:33 írta Aizen » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7971 Dátum: 12 nov 27, 10:25:07 »

Hát ha valamihez, akkor a megzavaráshoz ért Orochimaru. Megidéz 3-4 kígyót Mandával az élen és amikor a Raikage "megzavarodik" genjutsu-ba ejti.

Akkor nézzük  részletesebben az MS Saske vs Orochimaru harcot

1. Kitartás

- Itt egyértelműen Orochimaru van fölényben. Sasuke az MS technikák használatával nem bírná sokáig a harcot. Visszanéztem amiket említettél, de Sasuke az MS technikákat komolyabb szinten csak Danzo ellen nyomatta. Az előtt csupán annyi történt, hogy eltalálta Bee egy csápját, majdnem megölte Karint és a Raikagét az Amaterasu-val. Ez összesen sem volt több 1-2  óra  MS használatnál.
Danzo ellen mennyit tartott a harc? Kb ugyan ennyit? Az után jött Kakashi, ellene is használta még pár percig. Legyünk jó indulatúak és mondjuk, hogy Sasuke-nak 6 órája van, amíg megvakul. Aizen szerint ez bőven elég, hiszen ő tíz percet sem ad a Sannin-nak.
Viszont ott van egy másik dolog is: Tsunade Madara ellen éjjeltől reggelig bírta a 'sima' regenerációval. Orochimaru technikája még az övénél is fejlettebb. Merem állítani, hogy ő is kibírna egy 6 órás csatát.  ( sőt, még annyit se kellene bírjon, hiszen Sasuke-nak a csaták között mindig adtak chakrát, illetve pihenhetett)

2. Hogyan győzhetne Orochimaru?

Viszonyleg egyszerűen. A harc alatt arra kell törekednie,  hogy minél többször használtassa Sasuke-val az MS technikákat, vagyis a Susanoo-t, az Amaterasu-t, akár a Tsukuyomi-t is.

Tulajdon képen erre rengeteg lehetősége van:

a. Figyelemelterelő idézések

Mandara no Jin, amellyel rákényszerítheti Sasukét a Susanoo használatára. Mivel ezzel a technikával Orochimaru több ezer kígyót képes megidézni, Sasuke gondolom nem áll neki egyesével Genjutsu-ba ejteni őket. Az Amaterasu se lenne rossz ötlet ellenük, bár az esetleg több chakráját emésztené föl.  

Manda és a többi kígyó

Bár Sasuke könnyen elbánna velük, figyelemelterelésre és időhúzásra mégis jók lennének. Ha Orochimaru megidéz legalább 5 akkora kígyót, mint anno a halál erdejében, Sasuke-nak időbe telne elbánni velük. Amíg ő a kígyókkal van elfoglalva Manda meglepheti a föld alól.

b. Regeneráció

Sasuke legtöbb támadása elől alapból is kitérne, hiszen eléggé gyors. Ha mégis eltalálja valami ( pl Amaterasu, Susanoo nyilak) akkor egyszerűen leveti a bőrét. Az igaz, hogy ez neki is rendesen fogyasztaná a chakráját, de Sasuke-nak a Susanoo folytonos fenntartása és az Amaterasu használata ilyen szempontból nagyobb problémát jelentene.

c. Kusanagi + kígyók

Az 1OOO kígyóhullám kombinálva a Kusanagi-val szintén problémát jelentene Sasukénak. Bár a teljes Susanoo-ján nem lennének képesek áthatolni, de mégis feltartanák őt, amíg az összessel végez. Ami nem menne hamar ha nem akar folyamatosan amaterasu-t használni. Így viszont a Susanoo-t kellene fenntartsa, ami szintén nem túl jó. Neki.

d. Genjutsu elleni védelem

Mivel Orochimaru néhányszor beégett Itachi ellen így nem akarna minden áron Sasuke szemébe nézni. De mi van ha egy óvatlan pillanatban mégis megteszi és a Tsukuyomi hatása alá kerül? Semmi. Sasuke nem tudja megölni vele, csupán a saját chakráját fogyasztja. Amint kívűlről, fizikailag is megsebzi Orochimaru-t az illúziónak is annyi. Orochimaru leveti a bőrét és regenerálódik.

Még van néhány dolog, amit később leírok, de most sietek mert órám lesz.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 10:30:06 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7972 Dátum: 12 nov 27, 10:46:01 »

Amúgy van igazság az idézésekbe, de úgy véled hogy oro chakráját nem fogyasztanák?
Sőt, biztos vagyok benne hogy kevesebbel bír mint Sasuke. Egyébként azok alapján amit mutatott Oro, 0 eséllyel indul Ms sasuke ellen.
1. Nem láttuk egészségesen harcolni
2. Mikor az volt (Hiruzen ellen), ott meg későn vette komolyan és ez majdnem az életébe került.
Tehát a látottak alapján 2x vedlik, kettőt idéz aztán annyi az ereje.
Hát sasuke 6 órányi Ms használat ennél hatvánnyal többet ér. Ráadásul egyformán nagyképűek, ez megint annak kedvez aki erősebb és több a tartaléka.
Azért mert újra éled ha félbevágják, nem lesz halhatatlan; egy szorgos ember simán legyőzi.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7973 Dátum: 12 nov 27, 11:06:04 »

Ha nagyon bele akarunk menni akkor a sok kicsi kígyó ellen a Chidori Nagashi tökéletes lenne, ha nem is mindet, de legalább a negyedét elpusztítaná, a Katon-ról ne is beszéljünk.
A vedléssel csak óvatosan. Itachi maga mondta, hogy eszméletlen chakrát fogyaszt, és Orochimarunak sincs végtelen, sőt... Kisaménál valószínű sokkal kevesebb van, tehát ha jóindulatúak vagyunk max 5-6szor vedlik egészségesen, aztán kifújt. Annyi Amaterasut meg Sasuke simán ellő, kitérni kígyóka meg nem fog tudni előle.
Nagy idézések: bármelyiket genjutsuba ejti, ahogy csak akarja, ehhez hozzájön, hogy ő maga sólyommal nyomja. Amúgy a halál erdejét kár idevenni, ott pár Shurikennel kinyírt 1 olyan nagy kígyót, tehát pár Chidori Senbon és kinyúl 1-2? Perfect. Mosolyog
Nem árt azt sem észben tartani, hogy Sasuke Deidara ellen kb 0 chakrával idézte meg Mandát, majd ejtette genjutsuba, tehát az utolsó csepp chakra kipréselése magunkból úgy, hogy életben maradjunk neki nagyon jól megy. ikszdé

Én még mindig ott tartok, hogy a vére az egyetlen lehetősége, amiről Sasuke tud, így tisztes távolságot tarthat, pláne hogy az MS óta félig meddig átállt távharcra.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7974 Dátum: 12 nov 27, 16:25:18 »

Idézet
Marcsi szét alázza Sasukét mielőtt kimondaná, hogy Capitulatus és 1%-t se érdemel mert annyira semmit érő ereje van

Ha MS Sasukenak ennyire semmit érő ereje van akkor a naruto univerzum 99%ának is semmi érő az ereje és hidd el abba az egy százalékba nem tartozik bele a nagy orochimaru akit itachi sima sharingannal úgy szét szop@tott, hogy sírva ment haza. Mielőtt mondanád, hogy de hát sasuke nem itachi én azelőtt mondom, hogy ott bizony itachi csak sima sharingant használt amit kis sasuke hadd tudjon már használni:D Ott semmiféle tsukuyoumi nem volt meg semmi ráadásul MS Sasuke lazán elment a kagek ellen harcolni és raikage ellen is eléggé jól tartotta magát aztán danzout meg kinyiffantotta aki 10percig halhatatlan volt és kb. sarutobi erejével rendelkezett aki ellen orochimaru eléggé pórul járt attól függetlenül, hogy sikerült megölnie sarutobit első két hokageval aki mint tudjuk nem voltak teljes erejükbe, de azért semminél mégis többet értek. Azért az szerintem eléggé nagy túlzás, hogy 99-1% orochimaru javára:D Főleg úgy, hogy a nagy sennin naruto kijelentette, hogy a félholt sasuke oda verte volna őt amikor a sennin naruto se volt piskóta. Elhiszem, hogy orochimarutól sok ember félt hisz sima narutoba tényleg nagy szám volt, de azóta változtak az idők és csak irigykedne sasuke erejére mint ahogy azt már régen is tette ("jaj sasuke de nagy zseni, még én se voltam ilyen zseni pedig engem is aztán hű de nagy zseninek tartottak") remélem emlékszel:D Ja és sima saringanos sasukeról beszélt a danzou ellenis pedig fényévekkel előtte járt. Szóval MS Sasuke vs Orochimaru legyen olyan 60-40 FMS Sasuke vs Orochimaru meg olyan 75-25 (Persze sasukenak:D)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 16:30:24 írta Mach5 » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #7975 Dátum: 12 nov 27, 18:31:34 »

Na megjött mach :DD Ezt vártam ,és hogy legyen egy sasuke harc ikszdé + még iamhated hsz-ére is válaszolt   Ördögi Szerintem meg marcsi vinné ms sasuke ellen,fms sasuke ellen már kérdőjeles...Ott szorosabb lenne a fight.Susanoo semmit se ér ellene, az a köcsög ami beszivja orcsit ,az már más,de azt hiszem az csak itachinak volt meg.Úgy tudom.Kusanagival átdöfi saske susanooját ,nesze neked védelem.Tsukuyomi nem hinném hogy agyon rémisztené orcsimarcsit,mivel ő is nagyon erős a genjutsuk terén.Az már más tészta,ha itachijo tsukjozná be,asszem vége lenne egy darabig marcsinak.Visszatérve,ha egy egészséges oro aki ugye testet talált,olyan friss mint a reggeli harmat,mivel tudná orcsit elagyabugyálni?Amaterasu kilőve,susanoo köcsög nélkül kilőve,sasuke féle gyenguci tsukuyomi,genjutsu kilőve.Más valami?

Ms sasuke-oro - 30%-70%
FMS saske- oro -50%-50 %
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7976 Dátum: 12 nov 27, 18:38:31 »

Arra készültem, hogy még írok pár érvet Orochimaru mellett, de úgy látom erre nincs szükség. iamhated és dreamfolow beelőzött.  Azért pár dolgot megjegyeznék:

iamhated: Kissé erős az a 99 %. Akárhogy is vesszük, Sasuke-nak is jó esélyei vannak a győzelemre. Legjobb esetben is egy erős 6O %- ot  tudnék adni Orochimaru-nak, hiszen arra is van esély, hogy az ő chakrája fogy el gyorsabban. ( egy kis esély is esély)

dreamfolow: Gondolom a Totsuka kardra gondoltál. Ilyen tényleg nincs Sasuke bírtokában, ami hatalmas szerencse a Sannin-ra nézve. Ha neki is lenne, akkor Orochimaru gyorsabban leszerepelne, mint Itachi ellen.
FMS Sasuke ellen Orochimaru semmikép nem kaphat 5O%-ot.  Sasuke-nak itt már nem kell tartania a megvakulástól, addig nyomathatja az amaterasu-t, addig tarthatja fenn a Susanoo-t amíg Orochimaru veszít.  FMS Sasuke ellen mind a három Sannin kellene, sőt, talán még kevés is lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 18:48:45 írta TsunadeHime » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7977 Dátum: 12 nov 27, 18:54:37 »

Bocs, de én még mindig ott tartok, hogy mivel tör át a Susanoo-n Jacko? bye bye
Mert az MS Sasuke még wc-re is azzal ment, pláne amikor ellenség volt tíz kilométeres körzetben.
Ja, és arra meg nem látok esélyt, hogy Oro kikerülje akár a nyilat, akár az Amaterasut (ha kell, belinkelhetem, hogy nagyon gyorsak).
Ennek ellenére láttam néhány érvet, ami meggyőzőnek tűnt (ne értsetek félre, csak TsunadeHime írt ilyet). Viszont a kígyókat szerintem az aprótól a bazira brutál nagyig, el tudja intézni a távolsági Chidorival, ha a sólyomról (vagy sasról már nem emlékszem) támad. (Hát még, ha tényleg át tudja venni valamelyiken az irányítást.)
Így én arra jutottam, hogy Sasuke nyer (nem úgy, mint Deidara ellen = nem főszereplő jutsuval) mondjuk... Gondolkozik 75:25 eséllyel. (újraszámítva) ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 19:29:18 írta dtatar » Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7978 Dátum: 12 nov 27, 19:23:17 »

Orochimaru tudna ártani Sasukének, de csak Susano'o nélkül, Yamata no Orochi, Kusanagi, Manda és a széltámadások kevés a védelem áttörésére. De a meccs valószínûleg annyiból állna, hogy a kígyó belenéz a Sharinganba, benyög egy "Tsubarasi"-t és megvárja amíg az Amaterasu szétégeti. De mint mondtam, ha Sasuke nem Susano'val kezd megszívhatja, illetve ha hentelni kezd is beájulhat a vértôl, innen két út van, a testcsere rituálé tere, ahonnan egy szemvillantással kijut és lett egy fasza powerupja megint, vagy Orochimaru végre belátja, hogy nincs értelme szembeszállnia ilyen erôs Sharingannal és fejbeszúrja Szöcskét, ez utóbbi sajnos nem karakterhû.

Ha karakterhû csatát nézek (és azt szoktam nézni) 95% Sasukének, ha nem, akkor 80.

Ja és még egyszer, Sasukének nincs Tsukoyomija, egyik szemében Enton másikban Amaterasu, Sharingan 3-as szám szimbolika, japán mitológia, stb.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 19:34:15 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #7979 Dátum: 12 nov 27, 20:23:18 »

Gondolom hogy ems saskéval szemben nem sok esélye lenne,nem tudtam mennyit adjak nekik ezért irtam az 50%ot Nevet Ms sasukét friss ,ropogós testel nagyon bealázná,az tök mind 1 hogy ott van manda vagy nincs,mert csak hátráltatná (manda).Susanoot kéremszépen kusanagi pengéjével ...Szinte mindent át tud szúrni,kivétel a kyuubi/naruto.Ems sasuke ellenfele max a mostanra 2 celeb tápos rokona ,meg az örök tesókájja natur lehet..Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 20:29:52 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins