24 nov 17, 14:41:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229840 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7935 Dátum: 12 nov 11, 10:59:44 »

Hanzo vs Danzo

Én nem írnám le annyira azt az embert, akit Jiraiya szinte verhetetlennek tartott. Azt állítani, hogy Danzo egyszerűen legyőzi olyan, mintha azt mondanád, hogy Danzo egyszerűen nyerne Pein ellen.

Új harcok:

Sakura vs Lee vs Choji
Tsunade vs Mei vs Konan
Asuma vs Zabuza vs Shikamaru vs Neji

Tsunade. Sasori és Kakuzu vs Itachi ( egészséges)
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7936 Dátum: 12 nov 11, 12:35:53 »

Pein úgy alázta le Danzot, hogy egy karcolás sem esett egyik testen sem. Nem a duma, hanem a látott technikák alapján ítélek meg egy harcot, Hanzo méregfelhőjét könnyen szétfújja a szél, benyeli a Baku, magát Hanzot szétszaggatják a támadások, genjutsuba esik, pecsét kerül rá. Danzo pedig 11x próbálkozhat.
De ha már legrosszabb esetet nézzük: 2 Izanagi a támadások kiismerésére (ami túlzás, mert Danzo dicsekszik vele és nyilvánvaló hogy mérget használ), még 2 Izanagi arra, hogy közel kerüljön hozzá és pecsétet rakjon rá és megbénítsa, marad 7 szem és egy lebénított ellenfél. Még az edo Hanzo sem kap többet, mint 1% esély ebben a harcban.

Hanzo nem gyenge, de a Sannin igen kezdetleges verziója ellen harcolt. Legyen pár új harc:

Hanzo vs Tsunade
Hanzo vs Jiraiya
Hanzo vs Orochimaru

Helyszín Jiraiya vs Pein, Eső falu.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7937 Dátum: 12 nov 11, 12:44:35 »

Nem azt mondtam, hogy Hanzo győzne, hanem azt, hogy nem lenne egyszerű őt elverni. Tudott ő is néhány trükköt. , nem véletlenül tartották veszélyesnek.

Hát igen, legutóbb amikor harcoltak,  a Sannin tagjai nem lehettek sokkal idősebbek, mint most Narutoék, valamint nem használták a teljes erejüket sem. Ha a mostani Sannin nézzük, akkor akár külön-külön is le tudnák győzni. Tsunade kérdéses, bár a pecsétje segítségével túlélné a harcot.

Orochimaru 85 %
Jiraiya 75%
Tsunade 60-65 %
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7938 Dátum: 12 nov 11, 12:52:47 »

Szerintem meg Hanzo megszorongatná csúnyául a jelenlegi sanninokat is ha élnének.

Gondoljunk bele mit mondott Jiraiya: Hanzout nem győzhette le szerinte senki 1v1be.
Ezek után Jira meg tsunade megadom neki a győzelmet lazán, de orochimarut is csak azért nem győzné le, mert 0 pusztító techinkáját ismerem.
1. Simán letépte Nagatóról a Gedot vagy mit.
2. Nagató azóta volt sánta mióta megküzdött vele az eső ország uralmáért. Tehát nem mondanám hogy nem gyűlt meg vele a baja. (és tegyük hozzá, hogy Nagató sokak szerint a legerősebb nem összelopott karakter és én is annak vélem)

Ráadásul jiraiyának tutira meg volt a béka forma, a többiek közül meg csak oro erősödött látványosan azóta, tsunade ugyanúgy csak üt 45 éve  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7939 Dátum: 12 nov 11, 12:59:27 »

Néhányan csúnyán elfeledkeznek arról, hogy mindegyik csata más és más. Például az egyik shinobi rendelkezik olyan képességekkel ami ellen sokaknak nincs lehetőségük felvenni a harcot, míg mások pedig pont olyan képességekkel, jutsukkal rendelkeznek amelyeknek nagyon fekszik a másik harcstilusa, képessége. Például a fickó savat, mérget használ és az ellenfele pont abban erős, hogy jól bírja ezeket vagy olyan jutsukat ismer amelyek ezt a támadási formát könnyedén közömbösítik. Éppen ezek miatt a dolgok miatt nehéz kideríteni, hogy ki a legerősebb harcos mert könnyen lehetnek körbeverések áldozatai.
Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7940 Dátum: 12 nov 11, 14:03:32 »

rini: +1

Yamael: Nagato akkor nem sok Rinnegan technikát ismert, nem megszorongatta hanem túszul ejtette a társait, különben tiszta harcban már akkor is 5mp lett volna a harc és Nagato győz.
Jiraiyának szerintem tuti nem volt meg a sennin mód.

Hanzo vs Jiraiya: 65% Jiraiyának, ismeri a mérget, bunshinokkal operálva nyer, 25% Hanzo tiszta győzelmére, maradék 10 halálos találat Hanzonak és mérgezés Jiraiyának.
Hanzo vs Tsunade: 30%, hogy Tsunade győz, 40% Hanzo győzelmére és 40%, hogy Tsunade kiüti, de belehal a méregbe. A regenerálódás itt nem sokat ér.
Hanzo vs Orochimaru: Orochimaru jól felkészült, ha tudja, hogy csatáznak valószínűleg lenne ellenszere, ekkor 99%-ra nyer. Ha nincs ellenszere és halálos rá a méreg ott vannak a testhelyettesítések, széltechnikák + ha kell pár másodperc alatt száz méterrel megnyújtja a nyakát és máshol lélegzik, 70% Oronak, 15 Hanzonak, 15 mindkettő halálára.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 14:04:21 írta malakian213 » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7941 Dátum: 12 nov 11, 14:32:07 »

Miért ne lenne jó a regenerálódás? Tudtommal a Sozo Saize és a Byakugou a sejteket teremti újjá, illetve javítja azokat, ha szükséges. A méreg pedig a sejteket támadja meg. És egyébként is, amikor legutóbb harcoltak akkor sem mérgeződtek meg.

Yamael: Az lehet, hogy Tsunade 45 éve csak az ütéseire támaszkodik, de mint azt láthattuk, ezek az ütések többet értek Madara ellen, mint Mei két Kekkei Genkai-ja, vagy mint a Raikage sebessége.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7942 Dátum: 12 nov 11, 14:45:42 »

Maradjunk annyiba, hogy a két főszereplőt küldted ellenük. Ebből milyen következtetést lehet levonni. A manga szerint ki győzne? Biztos nem Madara. De nézhetjük reálisan is. Madara egyedül elpusztíthatja a teljes shinobi világot és még meg sem izzadna benne. Legyen bárki az ellenfél kivéve Rikoudo sennint. A lényeg, hogy miként tekintünk az eseményre mert nem mindegy.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7943 Dátum: 12 nov 11, 17:26:15 »

Sokan tévedésbe éltek szerintem, de azért válaszolok tudásomhoz mérten.

Nagato amikor elverte Hanzout már rendelkezett a 6 testtel és minden technikáját ismerte a rinnegannak. Te arra gondolsz mikor konohával szövetkezve meglepte hanzou és ez yahiko életébe került.
Ez később történt mikor leszámolt vele, és kiirtotta az egész családját a Peinekkel, na ott sérült meg én úgy tudom (de ha linkelsz oldalt meggyőzhető vagyok)

Tsunadehime: Madara ellen semmit nem ért tsunade, maximum gyógyítani bírt.
1. Soha nem ütötte volna meg ha ezt nem engedi neki Madarász mert túl nagy köztük a sebesség különbség.
2. a klón kardok gyűjtése se eget rengető, ha akar létrehoz 100 klónt.

Egyetlen ellenfele volt ott Onoki papi, kár hogy a rinnegannal elszívta a jintont és nem volt sanszuk semmire.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7944 Dátum: 12 nov 11, 18:42:30 »

Már nem azért, hogy vitatkozzak, de ha Tsunade semmit sem ért Madara ellen, akkor Onoki se. Mi volt Onoki legnagyobb  dobása a harcban? Az, amikor eltüntetett 25 Susanoo klónt. És azt ki tette lehetővé? Tsunade. A másik jó mozdulata Onoki-nak a pollen eltüntetése volt- amit csak azért tudott megtenni, mert Tsunade 5 perccel az előtt hozta vissza a halálból.
Tulajdon képen a Hokage nélkül  már az első 5 percben úgy néztek volna ki a Kagék, ahogy most.

A csatában való hatékonyságát pedig úgy értettem, hogy többször volt képes megsebezmi Madara klónjait, mint A, Mei és Gaara együttvéve. Azt még hozzátenném, hogy Madara akkor kezdte komolyan venni a harcot, miután Tsunade és Gaara majdnem lepecsételték. Ez után idézett 25 klónt és ez után alkalmazta a teljes Susanoo-ját is.

A többi harc még mindig áll:

Sakura vs Lee vs Choji
Tsunade vs Mei vs Konan
Asuma vs Zabuza vs Shikamaru vs Neji
Tsunade. Sasori és Kakuzu vs Itachi ( egészséges)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 18:45:14 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7945 Dátum: 12 nov 11, 21:40:27 »

Sakura 45, Lee 45, Choji 10% (pedig erős lett, de ők ketten pont erősebbek). Sakura nyerne (már csak azért is, mert Lee szereti, Sakura pedig mérgezte már meg a társait).
Tsunade 60, Mei 30, Konan 10 (rákészülve Konan 97, Tsunade 0,1; Mei 2,9).
Asuma 20, Zabuza 65, Shikamaru 5, Neji 10.

Olyan harcokat nem szeretem ahol egy csapatba rakunk ellenségeket, akik még edo zombik sem voltak együtt, de legyen: Itachi 93%.

Yamael: Nagato Hanzo ellen sérült meg (Konan elrablása, Danzoval összefogva), akkor valószínűleg kezdő volt Rinnegannal. A harc után ugye Nagato csontváz, Yahiko halott, ekkor született meg Pein (a 6 test), aki később könnyedén legyőzte Hanzot, ekkor már a Rinnegan teljes erejét használva.

TH: Javítani nem javít sejteket, a mérgezett sejtek pedig nem feltétlenül halnak el, csak simán elcsesződnek, nem képesek elvégezni a feladatukat, ez alapján Tsunade nem védett ellene, persze a manga ettől eltérhet, de még nem láttunk erre bizonyítékot.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 21:41:20 írta malakian213 » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #7946 Dátum: 12 nov 12, 09:20:27 »

Nem árt észben tartani, hogy Oonoki megküzdött Muuval, aki Tsunadét közel 100-0ra csapná meg edo nélkül is, majd megállított 1 meteort Gaara segítségével amire Tsunade szintén nem lenne képes. Ezután a képében landolt 2 db is. Ezalatt Tsunade ült az irodában, nem merült a chakrája, nem sérült. Ha Oonoki Tsunadét küldi ki Muu ellen, akkor Madara ellen kapásból 3 kage indul, mivel Tsunade és Gaara is ki lett volna véreztetve Muu és a Cuki-kage áltál.
Ha pedig Oonoki egyszerűen csak nem megy ki Muu ellen, akkor csak Gaara-t bukjuk, és Tsunadéék mehettek volna a Muu-Cukikage-Madara trió ellen, ami totális gyalázása lett volna a 4esnek. ikszdé Azt hiszem nincs is több hozzáfűznivalóm a kérdéshez. Mosolyog
Madara pedig az első pecsételésnél sem volt veszélyben mint kiderült + 1%al se vette komolyabban a harcot a 25 klón alatt sem. Akkor kapott a bölcsödés-regiment 10%ot Madarától, amikor megunta a fejüket és elindult.  Mosolyog

Kiírok pár harcot, akinek van kedve nyálazza át őket.
Muu edo nélkül vs Tsunade

Következő harcban mindenki Shippuudenes (nincs kedvem leírni 424 alkalommal)
Sasuke (eleji) vs Naruto(eleji) vs Neji vs Kurenai vs Asuma vs Temari vs Kakashi (eleji)

Sennin Jiraiya, Orochimaru és Tsunade vs Sennin Naruto, MS Sasuke és Sakura
Kikötések: a viták elkerülésének érdekében nincs idézés senkinek, Jiraiya remete-formája 5 percig tart, akárcsak Narutoé, akinek viszont nincs a Béka-hegyen klónja
a róka max 4 farokig szabadulhat el
Orochimarunak nincs edo-zombija
nincs "főszereplő effektus"
Sasuke maximum a Susanoo 2-es szintjét használja
terep: nyílt rét
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7947 Dátum: 12 nov 12, 09:29:53 »

Én arról a periódusról beszélek, amikor Tsunade éjjeltől másnap reggelig fogyasztotta a chakráját a többiek és saját maga életben tartására, valamint a támadásokra. Nem mondtam, hogy Onoki nem volt hasznos, sőt, ahogy te is mondtad, nélküle se jutottak volna semmire. Tulajdon képen ez a két Kage irányította a harcot.

Muu vs Tsunade- ez az a pont, ahol még én sem tudok érveket felhozni a Hokage mellett. Muu képességei egyszerűen olyan szinten állnak, hogy nincs az a regeneráció, amely Tsunadét megmenthetné tőle. Epic Tsuchikage win.

Sannin vs Naruto, MS Sasuke, Sakura

Sakura itt kb. semmit se érne. Tsunade az első 5 másodpercben kiütné. Véleményem szerint Jiraiya is viszonylag gyorsan elbánna Naruto-val. Amikor legutóbb Naruto "farkai" elszabadultak, Jiraiya szerintem nem harcolt komolyan, nehogy kárt tegyen Naruto-ban, illetve nem akarta még jobban feldühíteni a Kyuubi-t. Ha ez igaz, akkor Sennin Jiraiaya fel tudja venni a versenyt Narutoval és le is tudja őt győzni.
Orochimaru egyébként egészséges? Mert ha igen, akkor egyedül is fel tudja venni a versenyt Sasuke-val. Segítségnek pedig  ott lesz Tsunade. Szerintem 2 Sannin elegendő lenne a legyőzésére.
A Sannin mellett áll továbbá a sokéves tapasztalat is.

Új:

Gyerek Kakashi ( amikor megkapja a Sharingant) vs Chuunin vizsgás Sasuke ( tudja a chidorit)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 12, 10:02:56 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #7948 Dátum: 12 nov 12, 10:24:43 »

Tudom, hogy arról beszélsz, csak utaltam rá, hogy ez náluk ilyen adok-kapok kérdés. Egyik sem tudott volna mit csinálni a másik nélkül. Mosolyog Ha pedig az általam vázolt alternatív lehetőségek közül jön be valami még rosszabbul jártak volna, mint most. Szerintem a Naruto-rajongók tegyék össze a kezüket, hogy nem én írom a mangát. A háború tényleg háború lenne. Nevet

Hát, Sannin vs Mini-Sanninban ebben a felállásban a Sannin valószínű tényleg behúzza.
Sasuke elveri Orot (aki egészséges, igen, tehát nem áll kilökődés előtt, a kezeit pedig láttuk, hogy használta a 4farkú ellen is) de utána már nem zavarna sok vizet, nem maradna annyi chakrája, hogy 2 percnél tovább bírjon harcolni.
Sakura nos... x) várja a herceget, addig igyekszik kitérni, szanitéchez híven. Szegény, már sajnálom. smirksweat
Naruto vs Jiraiya viszont -szerintem- kérdésesebb. Mindkettő 5 percig bír maximum sennin formában maradni, mindkettő abban kezd. Narutonak ott az FRS 2 alkalommal + a klónok amit ugye itt "végtelen" számban használhat, nincs lekorlátozva a hegybeliek miatt. De elsütheti azt a poént is, amit a hegyen alkalmazott, 5 klón max a térre, ebből 1et eldug valahová (láttuk, hogy jó benne) és az szedi a chakrát, míg eredeti +4 harcol.
De ebben a felállásban mint írtam, nyer a felnőtt-csapat olyan 55-45re vagy 60-40re.

Kakashi vs Sasukéban szerintem Sasuke nyer. Mindkettő max 2-3 chidorit bír lőni, sebességben közel egyformák, ám a Sharingant Süsüke jobban használja és nem is meríti annyira. Ugye a pecséttel nem számolhatok, hiszen azzal túl egyoldalú meccs lenne, ráadásul Sasuke akkoriban még küzdött ellene.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7949 Dátum: 12 nov 12, 16:26:36 »

Sannin vs Naruto,MS Sasuke,Sakura

Szerintem ez jó harc lehetne. MS Sasuke véleményem szerint sannin tagjaiból bármelyiket elbírná verni 1v1be az a kérdés, hogy kit milyen nehezen bírna hisz azért nem lenne könnyű dolga neki se. Mondjuk Orochimaru ellen megy Sasuke nyerne viszont elfáradna és maradna egy fáradt sasuke+Naruto+Sakura vs Tsunade+Jiraya.  Jiraya+Naruto szerintem jól elharcolnának talán még naruto el is bírná verni jirayat hála annak, hogy jobban bírja használni a sennin módot (azt hiszem ez ki is volt jelentve hisz jirayaé csak kezdetleges volt meg) meg a sok chakrájának. Szóval most lenne szintén egy fáradt naruto szóval fáradt naruto+fáradt sasuke+sakura vs tsunade. Itt sakura ki lenne ütve szerintem sasuke is vagy naruto és maradna egy fáradt naruto vagy fáradt sasuke vs fáradt tsunade. (Viszont szerintem tsunade nem lenne annyira fáradt hisz sasuke meg naruto előtte eléggé lestrapálta magát jirayan meg orochimarun és még nekik harcolni is kell utána tsunade ellen) Szóval szerintem végeredménybe a sannin tagjai nyernének vagy úgy, hogy mind hárman félholtak a harc végére vagy pedig, hogy ketten meghalnak harmadik meg eléggé elfáradt. Szóval olyan 51-49 vagy 52-48-ra nyernének a sannin tagjai. Meg persze az is kérdés, hogy sasuke használja e az agyát sannin tagjai ellen vagy nem hisz sasuke nem hülye csak néha nem használja az agyát viszont amikor használja akkor eléggé jó kombókat letud nyomni ő is, de szerintem végeredményen ez se változtatna max 52-48 helyett 51-49 százalék lenne.
Viszont ha Sakura helyett mondjuk a Shippuudenes Neji harcolna akkor véleményem szerint nyerne a Sasuke,Naruto,Neji hármas mondjuk olyan 53-47-re.

Felhoznék új harcot. Egészséges Itachi vs MS Sasuke(Danzou elleni)+Neji(Shippuudenes).
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 12, 16:46:31 írta Mach5 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins