24 nov 17, 20:17:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230151 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
vegita
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7845 Dátum: 12 szep 26, 16:28:40 »

ha azt nézzük hogy Kisame túl élte Gai egy támadás egy halál csapását, és még utána egy hasba verést és még yamato megerősített fabörtönéből is kitört, ez azért ijesztő...
Pusztakezes/fegyveres tai jutsu harcba mind a 2 erős, főleg hogy kakuzu meg használja a vasbőrt, viszont kisame-nak meg ott a samehada, és láttuk hogy milyen pillanatok alatt képes volt vele elszívni bee palástját...
a Ninjutsus harcokban, kakuzu jobb, viszont kisame is használja a föld és víz elemet az utóbbit igencsak erősen..
és az hogy a samehada tűz chakrát nem szerette az meg kit érdekel, te irányítod őt, valahogy meg kell magadat védeni...
+kisame képes tavakat létrehozni, és a vízburok se egy utolsó technika, hiszen ha még kakuzu nem is fulladna meg, ott kisame előnybe van, (valaki egyszer említette hogy a vízburok folyamatosan szívja az ellenfél chakráját, ez nemtom menyire igaz).... Ha egyesül a shamehada val akkor meg széttépi kakuzut szerintem, és ne feledkezzünk meg az oriás cápabomba támadásról se, ami magában is odaver, de ha még közbe elszívja a chakrát kakuzu egyik támadásából vagy épp kakuzutól becsapódás előtt, akkor minden meghal..
Szerintem kisame win
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7846 Dátum: 12 szep 26, 19:52:22 »

Kisame vs. Kakuzu

Ötezredszerre is, szeirntem Kisame nyerne. Kakuzu nagyon erős, 1 vs. 1 felállásba nem egy Akatsuki-tagot lenyomna, de nem Kisamét. Ő pontosan a Kakuzu-típusú vadállatok ellen tökéletes, csak hatalmas erőfölénnyel vagy a Gai-éhoz hasonló technikával lehet legyőzni. Ellenben a zombi pont olyan harcstílusal rendekezik, ami ellen a cápa tökéletes:
x Sok chakra / elszíjja Samehada
x Nagy harctér / Balatonnyi vízjutsuk
x Nagy sebzést okozó technikák / lvl. 566600000000-as gyógyulás
x Kakuzu nagyon erős / 'Minnél erősebb az ellenfelem, annál erősebb leszek én is"

- Kakuzu jól használja az elemeit, de Kisame mesteri szinten a sajátját.
- Ha Kakuzu úgy dönt, villanyt vezet a vízburokba, őt is megcsapja a 220, nem csak Kisamét, akit úgy is defibrilálna Samehada, szal Kakuzu csak anynit érne el a dologgal, hogy kinyírja az egyik szívét.
- Nem, nem vagyok elfogult, Kakuzu a kedvenc Naruto-karakterem.
- Nem, Kisame nem ALÁZNÁ, de egy stabli 65-35re lehozná a harcot.

Lektornálni nem lektoráltam, szóval ha a nem tudod elolvasni, akkor így jártál.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7847 Dátum: 12 szep 26, 20:59:21 »

pein vs onoki A, én már At sem tartottam esélytelennek, onokival csunyán dádázná peint, (megkönnyíti annyira hogy fénysebesség köbével szalad, és kikerülné pein összes támadását, idézésig meg el sem jutna)
Pein vs A
Shinra Tensei-t hogy kerülné ki? 5 másodperc neki kevés, hiszen ha csak egy olyat kap, mint a békák, már repül is ki a világból. Érdekelne még A összecsapása az éhes birodalommal, ugyanis az az egy báb nagyon könnyen elintézné a Kagét. Ott a kaméleon, a büdös életben nem találná meg A Peint és azért a 6 pár Rinnegant (plusz az idézések) elég nehéz átverni gyors mozgással (+ "esős" jutsu is van tartalékban).

Még akkor sem lenne esélye a Raikagénak, ha mindent tudna Peinről, de ebben a harcban nem is ismeri, így meg aztán kapjon 0 %-ot.

Pein vs A és Oonoki
A por elem elszívható és az éhes birodalom nincs korlátozva. Ha Tendonak ott a Shinra Tensei és mint írtam, egy komolyabb verzió után repül a 2 kage. Úgy írtátok a harcokat mintha Peint ismerné mindenki, ugyanakkor ő semmit sem tud az ellenfeleiről. Ha így lett volna kiírva a harc, akkor legyen 55:45 Peinnek, ha viszont ismeretlenként futnak össze, akkor 70:30 az "Isten" javára.

Kisame vs Kakuzu
Idézetet írta:
x Sok chakra / elszíjja Samehada
Pontosan, csak a bibi az az, hogy Kakuzu támadásai mindig vmelyik elemre építenek, amiket pedig a Samehada NEM tud elszívni és emiatt nagyon sebezhető Kisame. Hatásos lenne ellene a villám és a szél elem, a föld pedig védekezésre jó. Ráadásul ott vannak ezek kombói is, arról nem is beszélve hogy Kakuzut 5-ször kell megölni és valószínű, hogy ugyanazokat a támadásokat nem enné meg. Egyáltalán nem biztos Kisame győzelme, legyen 50:50 %.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7848 Dátum: 12 szep 26, 21:29:36 »

Azért a békák nem említhetőek egy lapon raikagéval. Mivel olyan gyors, hogy ha el is lövik visszatérne mielőtt pislog Tendo. Másrészt a 6 farkú kyubi is áttörte, akkor A aki vetekszik egy bijuval erőben és chakrában ne tudná ezt megtenni ?, (mellesleg a 8farkú is fél tőle, nyilván okkal). Minden egyes testet lecsapna A én azt mondom, kivételt képezhet tendo, de ezt sosem tagadtam. Másrészt ha el is bújuk az idézős az állatok nem képesek kárt tenni benne, egyrészt gyorsabb, másrészt jóval erősebb náluk. Onokival kiegészülve pedig szerintem elvernék a peineket, onoki is hasznos ám, megkönnyíti a raikagét és minden testet elintéz 1v1be, igen még az elszívót is lecsapná a 10tonnás öklével. 

Amúgy ez hol volt hogy elemi csakrát nem szív a samehada? Én erről biztos lemaradtam, minden egyes ninjutsut elszívott eddig, még a biju palástot is. Kiszívta a villám elemet simán a ceruzából és kardból, és megtette ugyanezt a tüzes shurikenekkel. Ja és valaki említette azt amit Gaira küldött a végjátékban, hát lepucolná kakuzu összes szívét együtt, főleg ha ellentámadna a zombi (mivel az is erősíti)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7849 Dátum: 12 szep 26, 21:50:11 »

Én ebből indultam ki: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/549/6 és ebből (Shurikenek): http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/549/15. Egyiknél sem szívta el a chakrát, sőt még baja is volt. Az viszont igaz, hogy az elszívásra is volt példa (amit elfelejtettem), így ez megint kissé érdekes: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/470/17
Pont hogy a ninjutsuval van bajban a Samehada és a chakrát pedig simán tudja nyelni, ilyen volt Bee vagy Naruto Bijuu palástja is.

A Shinra tensei ellen a Kage tehetetlen, pusztán csak a békák és az ő tömegéből kiindulva, de ha más nem, egy Konoha elleni Shinra Tensei ellen tuti tehetetlen. Az ok, hogy A gyors, Sasuke nem is látta, viszont akiket szemből támadott (pl: Minato, Naruto) tudtak reagálni, még Madara (!!!) is ide sorolható, pedig ő nem az a gyors fajta. Na most minimum 6 pár Rinnegan figyelné A minden léptét. Esélytelen.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7850 Dátum: 12 szep 26, 22:38:17 »

Akkor most megfogtál, lehet csak a tűz ellen van amúgy bajba, és a többit simán elszívja. Kár hogy nem láttuk sokszor akció közben. Mindegy amíg a többit elszívja tartom magam kisame győzelméhez, a tűzet hamar kioltja a vize. Mellesleg ha a közelébe férkőzik akkor nyert ügye van, valamint a végső cápa támadására szerintem nincs válasza kakuzunak.

A békák nem számottevők mivel lassúak hiába nagyok. Régen tanultam hogy erő=tömeg*gyorsulás, ha ebből kiindulok akkor áttöri az alap tenseit, [megtette ezt a 6farkú kyubi is], mivel ő gyorsulva mozog (kb az egyetlen ilyen karakter gaion kívül), nem úgy mint minato aki tér-időzik. Másrészt a nagy shinra tenseihez idő kell, azalatt kétszer körbefutná a falut A és a legyengült tendot kiütné. Hiába van osztott látótér ha nem látják a mozgását, főleg ha benyomja a kettes pajzsot. De továbbra is azt mondom hogy tendon kívül megenné őket.
És ha kiegészül Onokival akkor egész powerpein csapatot.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7851 Dátum: 12 szep 27, 10:07:40 »

A és tata vs Pein

Nálam eléggé egyértelmű a 2 Kage győzelme. Hogy miért? A Jinton, az erőteljes raiton és doton technikák, valamint a nyers erő és a sebesség miatt. Az meg milyen hülyeség, hogy A-ra bármilyen hatással is lenne a ST? Könyörgök, Pein legerősebb Shinra Tensei-ét Tsunade úgy élte túl, hogy közben a chakrája a nullához eléggé közel volt. És nem is csak túlélte, hanem még képes volt több méter távolságot is megtenni. Nehogy már A ne élje túl. Főleg úgy, hogy karcolások nélkül úszta meg a teleportációs technikát is. Azt nem kétlem, hogy Pein képes lenne jó néhány méterre hátravetni, de amire egyet pislogna A már vissza is jönne. Ahhoz, hogy egy ilyen állatot ki lehessen ütni, minimum egy Tsunade szintű "áttöröm a Susanoo"-t   ütésre lenne szükség. És abból sem egyre, hanem legalább kettőre.
A többit meg Yamael leírta.

Kakuzu vs Kisame

Nálam ezt a meccset  Kisame nyeri. Ő volt az egyik legerősebb Akatsuki tag, szinte nevetséges, hogy egy Gai-hoz hasonló bohóc ellen veszített. Az okokat szintén leírták már előttem.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 10:23:17 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7852 Dátum: 12 szep 27, 15:25:08 »

CsukiIce:
Nem gondoltam, hogy betér ide valami értelmes ember is, ezért nem hittem, hogy észreveszik:D De Samehada valószínűleg csak a tűz elemet nem kedveli, a villanyt legalábbis nagyon szépen lekapta Bee különböző vágó- és szúrófegyvereiről. Végederményben igazából tökmindegy lenne az is, ha egyik elemet se tudná elszívni, mert így is behúzza ezt Kisame a vízburkok segítségével. Ha használja, nem nagyon tud majd elemekkel vagánykodni Kakuzu, mert az a cucli szárazra is szívhatja, ha úgy dönt a cápaninja.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 15:29:06 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7853 Dátum: 12 szep 27, 17:03:32 »

A és tata vs Pein

Nálam eléggé egyértelmű a 2 Kage győzelme. Hogy miért? A Jinton, az erőteljes raiton és doton technikák, valamint a nyers erő és a sebesség miatt. Az meg milyen hülyeség, hogy A-ra bármilyen hatással is lenne a ST?
Jinton, Raiton ellen 2 test is tud védekezni, de ha A pl megüti az éhes birodalom testet, akkor utána már szabad préda. Se villámpajzs, se sebesség. Eleve nem is tudják a Kagék, hogy mennyi test van, mire képes a Rinnegan, stb. Az meg komolytalan, hogy A-ra nincs hatással a Shinra Tensei! Ha bekap egyet, akkor repül és amíg ezt teszi addig támadható. Ha pedig Madara tudott reagálni a Raikage támadásaira, akkor a minimum 6 pár Rinnegan megosztott látással had érzékelje már a mozgást. Annyi, de annyi lehetősége van Peinnek, főleg ha azt is nézzük, hogy a Jintonból sokat nem tud elsütni Oonoki.

Egyébként ezzel mit akartál alátámasztani: "Könyörgök, Pein legerősebb Shinra Tensei-ét Tsunade úgy élte túl, hogy közben a chakrája a nullához eléggé közel volt. És nem is csak túlélte, hanem még képes volt több méter távolságot is megtenni. " ? Azt már tudjuk Tsunadéról, hogy neki nincs ellenfele, de mi köze van a Raikage vs Shinra Tensei "harchoz"?

Sabaku
Valószínű, hogy behúzná Kisame a harcot, de pl a vízburok olyan, hogy az ellenfelet követi, na most ha 5 "lény" ellen harcol, melyiket követi? Ilyen alapon a villám is elsüthető, mert biztos lesz olyan test vagy szív, melyik kívül lesz, így Kakuzu garantáltan túlélné.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7854 Dátum: 12 szep 27, 17:20:11 »

Kakuzu akár ki is engedhetné az összes állatkáját, mert Kisame vízburka bőven befedi azt a területet, ahol pl. Inóékkal harcolt még anno. Mondjuk azt az 'egyik szívem a föld alá rejtem' no jutsut eljátszhatná, de ha leszívják a chakráját, a kapcsolt is megszakad közte meg a szív között. Ha meg mégsem, tegyük fel, hogy miután meghalt, a szív váratlanul Kisamére támad, letépi a fél testét, a cápa röhög, mert Samehada meggyógyjta. Aztán meg válogatott módokon öli meg azt a szerencsétlen, megmaradt kis szörnyikét.

A és Oonoki vs Pein
Eddig nem is figyeltem mihez írogattok, bár így maradt volna... Fuckin' Epic Pein win.

Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7855 Dátum: 12 szep 27, 17:20:52 »

Azt akartam vele alátámasztani, hogy még véletlenül sem fogja törött csontokkal végezni, mint a békák. És hiába próbálsz megint a "Tsunade és a legyőzhetetlenséggel" jönni, mert Te is tudod, hogy én ilyeneket nem állítottam. Csupán azt mondtam, hogy Tsunade mindenféle védelem nélkül, közel 0 chakrával élt túl egy olyan támadást, amely porig rombolta a falut. A Raikage egészségesen, full chakrával és villámpajzzsal nyilván kibír néhány ST-t.
És igen, Madara képes volt reagálni a mozdulataira ( még úgy is, hogy Onoki felgyorsította) viszont Naruto is képes volt eltalálni a Pein testeket. És az ő akkori sebessége semmi a Raikagééhoz képest.

De mivel én dobtam fel a harcot, így változtatok a szabályokon ( már csak azért is, mert Neked is van valahol igazad): A Kagék és Pein is tudnak egymásról mindent.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7856 Dátum: 12 szep 27, 17:25:39 »

De még szép hogy túlélte, nemrég fejtetted ki, hogy Tsunade még kettévágva is simán életbenmaradhat még.

Ha tudnak egymásról, akkor az csak annyiban változtat a dolgon, hogy Oonoki és A hamarabb jönnek rá, hogy ezt csúnyán be fogják szo....nézni.

Naruto sennin módban simán van olyan gyors mint A, rémlik még az a 'Rasengan a 3. Raikage-zombi könyökébe' no justu?
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7857 Dátum: 12 szep 27, 17:38:57 »

Sabaku, te most komolyan azt mondod, hogy SM Naruto olyan gyors, mint a Raikage? Mert ha igen, akkor képes kikerülni az Amaterasu-t? Vagy a gyorsasága már majdnem  azon a szinten volt, mint Minato-é? Vagy pedig nekem akarsz segíteni, hiszen ha Naruto olyan gyors volt, mint a Raikage, akkor ezek szerint a Raikage is el tudja őket találni?  
Onoki pedig csak ott ül majd tétlenül és várja, hogy lemészárolják?

Abban viszont egyetértek veletek, hogy sok múlik a csata körülményein. Pl. egyszerre támadnak-e a testek, Pein hogyan taktikázik, A szokás szerint forrófejű lesz-e, stb. Mert ezek tényleg nagyon fontos körülmények.

Ja, és a Tsunadés részhez: Talán részben igazad van. Tsunade azért bír ki ilyen sokat, mert a Senjuk testét birtokolja.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 17:41:12 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7858 Dátum: 12 szep 27, 17:44:08 »

Ilyen vadakat ne írj, mert kihullik a hajam. Sennin narutonak csak az érzékelése jobb mint a kyubi félének. De erőben gyorsaságban, chakrában MINDENben elmarad. A raikage úgy csapná le mint egy legyet sennin narutot. (jó ahogy legyőzték a 3.at az is egy bakinak fogható fel, elvileg a kyubi jobb végtelenszer mint a sennin, bár már nem tudta fenntartani naruto)
Kérdem én mi gátolja meg pl onokit ha tud a feltámasztásról hogy azt egyből elporlassza? Semmi, és ha ez megtörténik Kishi irgalmazzon a peineknek. Ha tudnak róla még nagyobb arányban nyernek, szerintem. Ez a két jelenlegi legerősebb kage! bár a másik a rinnegan mestere. De a testek gyengébbek jóval mint nagato, aki úgy leütné a két kagét hogy nem is reagálnék ilyen harcra...

ui:ú ez fájt itt belül hogy nem adsz fél éve a szavamra noha nem is vagyok itt annyi ideje  Szomorú
nem várom el senkitől hogy velem értsen egyet, indokoljál aztán én is azt teszem, de sennin naruto lassabb mitn a raikagék ez biztos. Ja és egy utolsó szó jogán, épp hogy el bírta kerülni kyubi módban a 4et, akkor mért nem váltott senninre és cselezte ki? mert nem lenne erre képes szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 18:32:16 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7859 Dátum: 12 szep 27, 18:00:33 »

Megközelítőleg annyira simán. Ha nem lett volna a szintje közelében se, akkor a 3. kézzel átszúrja a tokrát mire kettőt pislog. Ehez képes szépen megvárta az utolsó pillanatot arra, hogy eltalálja a könyökét, ezzel legyőzve őt. Légy szíves magyarázd már el, ebben a logikában milyen hibát találsz. Ha esetleg ki lett jelentve, hogy A sokkala gyorsabb, mint a faterja volt, akkor azt is tedd be légyszíves, bár nekem pont ellenkezőleg rémlik.

Yamel, te meg kérek ne próbálj magyarázgatni nekem, mert úgy sem olvasom el a posztjaid legalább fél éve, több okból kifolyólag:
1) Nem tagolod a cuccot
2) Hülyeséget írsz, tudom ezt elolvasás nélkül is
3) Úgyse tudsz egy darab ál-értelmes érvvel SE előállni, elmítésre méltól oltásról nem is beszélve.
4) Fogalalod a pixelt, pedig kilója 95Ft.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 18:04:41 írta Sabaku » Naplózva

Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins