24 nov 17, 19:16:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 509 510 [511] 512 513 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230110 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Autine
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7650 Dátum: 12 aug 28, 15:23:26 »

Nem én találtam ki hogy olyan gyors...Nézd meg : Anime 167.rész vége. Csakrahálózatra hogyan hatna ha elszívja ? És nem érinti .. Ugy tudom hogy annak a peinnek megse kottyanik semmilyen ninjutsu,még a frs-se ami a chakrahálozatot úgy szétbontja hogy nem marad belőle semmi,az amaterasu meg max elégetné a testét.Az hogy elszivná az amot nem lenne tőle baja.Meg ha nem is tudja az összes peint  megvédeni...eddig se az xy peint védte meg a csakraelnyelő pein,hanem csak "Tendot".
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7651 Dátum: 12 aug 28, 15:27:36 »

Anime... jaaaaj Istenem, hagyjuk már a filler pillanatokat. A mangában üldözte pár méteren át, majd Nagato megállapította, hogy elsütheti Tendoval a Chibakut. Ennyi történt. Semmi irdatlan nagy sebességet nem láttunk. Shunshin no jutsuja sincs Peinnek, szóval nem fogja kikerülni a lángokat. Ponty.
Raikage messze gyorsabb Tendonál meg a 6farkúnál is....

Megismétlem: ha el is tudja szívni -de nem tudja- egyszerre 1 emberről fogja, tehát a többi addig lassú tűzön pácolódik. Ugyanis ez nem a csöves FRS, hogy 1 pontba koncentrálódik, itt konkrétan az egész területet beküldheti lángokkal 1 pillanat alatt, ha akarja... Na azt szívja el 1 pillanat alatt malacka, megtapsolom, ígérem. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 15:56:04 írta Aizen » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7652 Dátum: 12 aug 28, 15:28:28 »

és hozzá tenném hogy nagato százszor hatékonyabban használta jutsukat mint pein testek tehát 0 esélye van konkrétan a peineknek. tendo pein alapjáratos lassabb mint ms sasuke vagy raikage, mégis hogy tudná elkerülni azt a lángot, amit rá idéznek? sehogy. Igen szerintem lenne elég ereje 80amateratsura, de többre is. Nagató jóval nagyobb eséllyel indulna ellene mint a testek de ott sem biztos a kimenetel. Sasuke a fekete láng mestere, és ha nincs gyorsaságot mint a raikagénak vagy tér idő jutsud kb 1 láng és annyi vagy. (vagy valami extra védelmed mint a homokfal ami 100méter vastag).

de te találtad ki hogy olyan gyors.szaladt a kyubi elől, és volt vagy 100méter előnye. Igen nagy gyorsaságra vall  Pojén, de a raikage úgy lefutná őket hogy rég a bolygó másik felénél van mire a 6farkú kyubi pislog. továbbra sem tudná elkerülni az amateratsut és elszívni sem, ott linkeltem az oldalt, de ha csak animét nézel akkor pedig megértem a tévedéseid majd rájössz!
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 15:29:42 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7653 Dátum: 12 aug 28, 15:51:55 »

Mióta filler ,az a rész eggyáltalán nem az,hagyjuk már az animét ? Mért? (Szerintem inkább az anime a fontosabb,mert a manga olyan mint egy alap sablon ,abból jön létre az anime) Persze ,induljon a fansite rész...Most mért a raikagéhoz viszonyítod?Az hogy gyorsabb vagy nem gyorsabb a raikagénál ,attól még simán olyan speed hogy kikerüli őket. És megsúgom nem csak animét nézek ^^,hanem ezerrel olvasom a mangát is. Tudom hogy sok a sasuke fan,1-2 span már mondta.De én ezzel megpróbálok nem foglalkozni,és jó érveket felhozni..Nem a fankodást. Csöves frs mi? Ugyanolyan erős mint egy amaterasu ,bekapja valaki onnantól vége.100 méter előny??? Mellette ment el a kyuubi és tendo felgyorsitott, nem is birta utolérni .Na? Szerintem  a teljes kyuubi naruto gyorsabb mint a raikage ,vagy ahhoz hasonló sebességet tud produkálni.(ha már azt hoztad fel) És igy viszonyitva simán kikerüli az amaterasut tendo,ha a 6farkúnál is gyorsabb volt.Amig megamaterasuzza,ottvan neki egy csomó földmozgató erő,simán kivédi amig nem jön vissza a shinra...DE elég gyors ahhoz is hogy kikerülje ,hiába sirtok...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 15:57:24 írta Autine » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7654 Dátum: 12 aug 28, 16:00:51 »

Nem elég gyors a tendó semmire. Az animét ne hozd fel példának azt nem a rajzoló alakítja. A mangában nem volt kijelentve hogy extra gyorsaságú lenne, még sennin naruto is gyorsabb volt bizonyos fokig mint tendo (és a többi test). Akkor majd pont felér a sebessége a raikagéhoz, aki a leggyorsabb ember volt minato halála után egészen palástot narutoig ugye? Ja, a válaszom továbbra is hogy lassabb, és 0 esélye van kikerülni a lángokat. kyubi se gyorsabb mint A ez is 100%, de még csak a nyomába sincs. Azért ha az animéből hozol példákat itt ki fognak vele nevetni, olvass mangát figyelmesen, úgyse tudlak meggyőzni ezt érzem. Senki nem elég gyors a kikerülésére a raikagén és új narutón kívül ez a véleményem. (jó van még pár szereplő mondjuk gai kapukkal, vagy tobi de ők más tészták, és nem is teljesen emberek...)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7655 Dátum: 12 aug 28, 16:13:29 »

De attól még valakinek eszébe jutott hogy hé hallod,legyen már olyan gyors a tendo mint a 6 farkú kyuubi ...Na ne mond ,akkor naruto mért tudta megcsinálni a sárga villanás szintű mozdulatot? Amikor elszivta naruto a kyuubi csakráját,és ilyen modban naruto ugyanolyan gyors volt mint a raikage,ez a mangában van benne,hogy ne bántsa a szemeteket.(Nézd csak meg cunade mondja hogy ugyanolyan gyors mint a raikage,és megvolt lepődve.)
És ha csak simán a kyuubi lenne? Mert ugye addig naruto éppen hogy egy lajhár szintjén állt sebességben.Én nem tudom ,hogy a sm naruto mért lett volna gyorsabb tendonál ,mondj indokot ,akkor úgy elhiszem.Én csak azt láttam hogy gyorsabban szedte a lábát tendo ,mint a 6 farkú róka.Vagy 100x kijelentették hogy milyen gyors a kyuubi vagyis csak azok akik  eddig harcoltak vele.Felér a sárga villanással,ha csak naruto lámpás módban van,akkor mit tudhat maga a kyuubi? (Nem tudom hogy csak akkor olyan gyors-e amikor van gazdateste)

A sok fanvitéz miatt inkább egy másik harcot hoznák fel:

Tsunade,Yamato,Naruto vs Uchiha Madara
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 16:43:05 írta Autine » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7656 Dátum: 12 aug 28, 16:47:29 »

Amúgy meddig ugrálsz még azon, amit pár gyökér dobott össze a stúdióban az író megkérdezése nélkül?
Mert pl a Kyuubiról sehol sem volt kijelentve, hogy gyors, míg Raikagéról és Sasukéról igen... De linkelj mangaoldalt, ahol kijelentik, hogy a KYUUBI (magában, Jinchuriki nélkül) gyors, na akkor elhisszük. Narutoról jelentették ki, hogy veszett gyors KCM-ben, de erre meg kitérek a következő "fejezetben".
Tendo egy "átlagos" ninja sebességével bír, össze nem hasonlítható Sasukéval, Gaial, vagy Raikagéval, akikről mint mondtam, kijelentették, hogy piszok gyorsak. De persze ha linkelsz 1 oldalt, ahol azt mondják, hogy fúúú de gyors ez a Tendo (na nem a Kakashi féle szinthez viszonyítva, amit Sasuke és Raikage csukott szemmel aláz) akkor persze elhisszük neked.

Na szóval: az, hogy KCM Naruto gyorsabb a róka chakrája miatt, nem említhető 1 lapon azzal, hogy a róka gyors-e. A 8farkú sem gyors, Bee sebessége mégis megdobódik, ha átvált chakra-módba... Mosolyog
Ezt láttuk pl Sasuke ellen is, aki mit is csinált? Jaaa, hogy kitért a 8farkú palástját használó Bee elől, amiről maga Bee jelentette ki, hogy a tesóján kívül más nem volt képes? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/413/6
Minden világos...

De ha Tendo elég gyors is lenne a "sima" Amaterasu elkerülésére -de nem az-, mutatok valamit amivel Sasuke szétalázná: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/574/12 Elég 1 kibővített sorozat és vége... ezt se elkerülni, se elszívni nem fogja ŐPeinsége... kacsint Jah és nem, a Shinra Tensei-el sem ér semmit, mert utána 5 másodpercig nem tud mit csinálni, max ugrálni, de ez ellen felesleges, hiszen ekkora sortűzzel nem bír mit kezdeni....

Amúgy azzal a kijelentéseddel, hogy az anime a fontosabb hiteltelenné tetted a kommentjeid. Ha megpróbálod megcáfolni amit írok, vagy Yamael ír... Nos, jobb ha mangaoldallal teszed... Mindenesetre innentől rábízlak, nekem nincs kedvem mindig azt olvasni, hogy de gyors Tendo, holott nem az.

Tsunade, Yamato, Naruto vs Madara
Tömör alázás, Madara betolja a pollent és meghaltak. Nincs Oonoki hogy megmentse őket. Emellé jön, hogy Susano'ojának nem bírnak ellenállni a Bijuuk, ezt ő maga mondta. Naruto tehetetlen + az Uchihának ott a Rinnegan, amit ha másra nem is, de a Rasenganok és a bomba elnyelésére használhat.
Persze a gyenge érvelésed miatt most is megkapjuk majd a fanvitéz jelzőt..
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 16:51:21 írta Aizen » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7657 Dátum: 12 aug 28, 16:56:13 »

Mióta lett Sasuke olyan gyors? Az átlaghoz képest nyilván gyorsabb, de azért ne kezdjük már a Raikage-hoz hasonlítani a gyorsaságát  smirksweat

Tsunade, Yamato és Naruto vs Madara

Aizen jól írta, ez tömeges alázás lenne. A csapatból egyedül Naruto aki ér valamit. Yamato fa eleme közelébe se ér Madaráéhoz. Tsunade talán oda tudna csapni néhányszor meg gyógyíthatná Yamato-t, de sajnos ez nem sokat ér így.

De legyen egy ehhez hasonló harc csak más felállásban:

Tsunade, Muu, Onoki és MS Sasuke vs Madara

1. Fa elem megvan, de nem Edo
2. Nincs fa elem, tehát a normál FMS Madara
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7658 Dátum: 12 aug 28, 16:57:26 »

Én is azért kérdőjeleztem meg hogy ha csak gazdateste van akkor ilyen gyors-e...Szval előbb olvasd el miket irtam ,utána kaffogj.Megkérdezem ,a fanoskodással eltelítődött agyad,meddig fog foglakozni ezzel a gondolattal?? Sok kis Uchiha fan,de megjárjátok egyszer,haha, de megám  ikszdé (nem utálom őket,de mért kéne ennyire valakinek is szeretni) Értelmetlen dolog fanokkal arcoskodni ,akkor is nekik van igazuk még ha nem is Mosolyog... Köszönöm TsunadeHime hogy segitesz Nevet.. Am szerintem bármikor áttudná likasztani tsunade a susanooját...Amúgy azt nem mondtam hogy előhivja a bijuut,ezért naruto attól még tudja használni a bijuu damát ,vagy ami éppen kell neki.Gondolom valamennyire ép eszű és nem hivja elő pont madarának a kyuubit ...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 17:00:52 írta Autine » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7659 Dátum: 12 aug 28, 17:21:32 »

TsunadeHime: Sasuke 1. szintű Raikagéval tartotta a sebességet, sőt, meg is sebesítette az öreget, így nyilván messze gyorsabb Tendonál, finoman erre utaltam. Nyilván nem mozog a 2. szintű pajzsos Raikage speedjén, de attól Peint alázza. Mosolyog Mellesleg Orochimaru rejtekhelyén lévő bravúrja is említésre méltó, mind a 4 pancser szeme fennakadt a sebességétől...

Edo-nélküli Madara szétöli a 4-est. Amaterasu nem jut át a Susano'on, ahogy Tsunade sem fog, ha a 2. szintjén van legalább. Por elemet 2 oldalról is háríthat akár, így tulajdonképpen nem is tudják elkapni. Erre jön a meteor-zápor. Pollent kikerülik a por elemmel, így az nem számottevő, noha a Mokuton-Bunshinon jelen ismereteink alapján Sasuke nem lát át. Legalábbis Madara azt mondta anno ő volt az egyetlen, aki átlátott, pedig volt pár Uchiha akkoriban azért.

FMS Madara: hű, hát a meteor és végső Susanoo megvan, ninjutsu elnyelés és fa elem azonban hiányzik a repertoárból. Anno eltángálta Oonokit és Muu is ott volt, na hogy vele harcolt-e, nem tudom. Bár nyilván megvédte a tanítványát, legalábbis próbálta.
Kérdéses mit tudnak kezdeni az óriás Susano'oval. Valószínű semmit, így behúzza a harcot.

Jah azóta Sasuke is erősödött annyit, hogy Oonokin kívül bármelyik kagét alázza 1v1-ben. Jah a Zetsus részed már tömör vicc, ezerszer le lett írva, de írom újra:
Olvasd újra a mangarészt: TALÁN nálad is erősebb! Mondotta Zetsu vala Sasukénak, kinek Susano'o-ja és ENTON-ja rejtve lészen, egészen a nagyfejűek csúcsértekezletéig. Akarom mondani a kagetalálkozóig... Aztán Danzou elleni harcakor Sasuke megmutatja teljes erejét és ezután a félholt Sasukéra Naruto azt mondta, hogy nem bírná legyőzni, szóval gondold már újra az elméleted öcskös. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 17:33:58 írta Aizen » Naplózva
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7660 Dátum: 12 aug 28, 17:25:53 »

Emlitésre méltó,ja igen.Azóta vagy mindenki 10x erősebb lett,és megismertünk 1-2 emberkét aki gyalázná sasukét etéren is :Most már naruto is simán alázza ,talán bee is mivel jinchuuriki,gai is.Szval jah,még 1 gondolat a peineshez:Akkor mért mondta zetsu hogy még sasukénél is erősebb lett naruto akkor amikor megölte peint.Ezért is magyarázom hogy narutonak is kisebb szerencséjének köszönheti hogy legyőzte,és akkor sasukénak mi kéne? Egy nagyobb szerencse?
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7661 Dátum: 12 aug 28, 17:35:52 »

Aizen: Akkor Tsunade is legyen már gyors, hiszen itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/591/10 1-2 másodperc alatt nem csak reagált a támadásra, hanem több méter magasba is felugrott, miközben a többi Kage csak leste mi is történik velük.

Sasuke csak a Sharingan miatt volt képes "lépést tartani" a Raikage-val. Sőt, nem is igazán tartott lépést, hanem csak kikerülte a támadásait. Több-kevesebb sikerrel.

Amúgy szerintem is jók az FMS Sasuke esélyei Pein ellen, de korántsem alázná szét Pein-t, mint ahogy sokan állítjátok.

Onoki vs Gaara
Tsunade és Gai ( csak a 6. kapuig mehet) vs Terumi Mei és Kakashi ( nincs Kamui, egyéb minden jöhet)
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7662 Dátum: 12 aug 28, 19:00:59 »

Én még Itachi-nak se adnám oda a győzelmet Pein ellen, nem hogy Sasuke-nak... Főleg úgy, hogy semmit se tudnak egymásról.
Persze Nagato-nál már más a helyzet. Véleményem szerint "egy testben" 50-50-et hozni ki a testvérekkel. Aztán ki melyik oldalt szereti, oda rakja a szavazatát.

Amaterasu ellen tökéletes a Shinra Tensei vagy a Bansho Tenin is. Igen, utóbbi is kiváló ellene. Ugye az Amaterasu lényege, hogy egy helyre koncentrálja a lángokat, de ha az idéző - jelen esetben Sasuke - kicsit is kizökken a koncentrációból máris képtelen megidézni azokat, vagy rossz helyre mennek.
Bansho ellen meg tökéletes a Susanoo, de ezt meg nem fogja tudni bevetni. Egyrészt ugye korábban Amaterasu-val próbálkozott, nemfog tudni egyből "váltani". Másrészt kicsit meglepődhet, amikor felemelkedik a földről és Tendo felé szál.
Azt meg had ne keljen már mondanom, hogy Sasuke szart se tud az 5mp-es korlátról. Ahhoz is idő kell ám ameddig kideríti, ráadásul kell hozzá egy csipet Jiraiya és Kakashi (mindketten meghaltak részben ezért az infóért...). Azért a két személynél ne legyen már okosabb Uchiha őfelsége.

Aztán ott van még, hogy egy párszor leírták már ide Itachi-nál, hogy nem olyan egyszerű bevetni a Tsukuyomi-t meg az Amaterasu-t. Sőt néha-néha még az idézések is gyorsabbak voltak.
Sasuke-nál ez nem számít?

Höh, Kakashi nem gyors? Csak renato meg ne lássa, a rééégi Kisame incidens után Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/598/16  Tobi is meglepődött, hogy milyen gyorsan használja a Kamui-t.
Persze ezt feleslegesen linkeltem be, ugyanis nem számít ez semmit egy futóversenyben. De jó, ha tudja az ember, hogy egy lopott Sharingan-al hogy bánik.
Meg aztán nem is ő csapott ketté egy villámot...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 19:03:01 írta laci1005 » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7663 Dátum: 12 aug 28, 19:22:18 »

ja zetsu azt mondta hogy talán erősebb mint sasuke, az a sasuke aki akkor próbálgatta az ms-t vagy meg sem volt neki, azóta kicsit feltápolódott és eternállá lépett elő a szeme=enyhén megerősödött. Tsunade lassú sebessségre 3,5öt kapo, nyehehe ratyi narutopedia. Sasuke minimum 5öt érdemelne speedre, de lehet nem kap annyit. Igen emgvágta a raikagét chidorival, erre sokan nem lennének képesek. itachi sose érte el az ems-t mig sasuke igen. Sasuke durván jobb helyzetben van itt mint a bátyus, tekintve hogy a fekete lángokkal mesterien bánik. Szerintetek ha körbe szórná a terepet lángokkal mit tehet ellene pein? Elfújja midnet egy szuszra? akkor kb összes testét is kiütné instant.
Ez nem fanság, hanem az uchihák ereje, nézd meg hol van a top3 uchiha, jól látod a top 5 karakter között erő terén. (többé kevésbé)
Sasuke sokkal jobban használja a feketét mint itachi laci1005, a zetsukat is leterítette 1 shurikennel (jó mondhatjátok hogy azok csak zetsuk, de ugyanúgy megölnek bárkit ha eltalálnak).
Szajkózd hogy fanozunk de nem tudsz mást írni, csak azt hogy az ANIMÉBEN lefutotta, ikszdé!
Igen az uchihák királyok, de elég sok jó karakter is fel van gyuratva, pislogj kakashira vagy narutóra, ha megfigyeled végig azon érvelsz hogy elkerüli a lángokat meg elszívja holott ezekre nem képes tendo; akkor mi kell még ahhoz hogy kikapjon kérdem én? ja semmi, pein legyőzhetetlen...
Naplózva

A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7664 Dátum: 12 aug 28, 19:23:36 »

FmS Sasuke vs. Pein:

Kezdjük ott hogy amaterasu ellen SEMMIT nem ér a ST. Mire PEn beveti addig porrá ég. A msáik: Sasukénak miért kéne tudnia az 5 mp-es korlátról? A ST/BT eleln tökéletes a Tengu Pajzs. A másik fontos dolog: Amaterasu/Tsukyumihoz semminnyi idő nem kel. Nézzük csak meg az Itachi vs. Sasuke harcot: Itachitól kb. 10 cm-re volt a gyorsan terjedő Katon jutsu, és nemcsakhogy sikerült bevetnie Amaterasut, de ennek tetejében még sikerült is elégetnie a tüzet. Ennyit arról hogy mennyi idő kell az amaterasu bevetéséhez. Persze, ha valki ad nekem egy linket, akkor No Problémo. kacsint Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 509 510 [511] 512 513 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins