24 nov 17, 00:22:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228277 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6840 Dátum: 12 máj 20, 10:15:36 »

Igen, nem a Délutáni Tigrist linkeltem be, de van egy kérdésem: ha Gai ütéseitől lángra kap a levegő akkor a cápaembernek a közvetlen Asakujakutól nem kellett volna porrá válnia, vagy nem kellett volna egy hatalmas nagy lyuknak keletkeznie a hasán? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/258/19 Ha visszalapozol egy-két oldalt látszik hogy az ütés cápaman-t közvetlenül éri. Akkor... hogy is van ez?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6841 Dátum: 12 máj 20, 10:28:07 »

Yooooooooooooooo! Elmegyek kirándulni, lespanolok egy Ramirez nevű arab csókával, szétröhögöm az agyam a "nem túl szomjas" osztálytársaimon, majd hazajövök, és mintha megállt volna az idő, még mindig a Tsunade vs. Suigetsu van nagyrészt reflektorfényben Nevet Látom, hogy -hála Szent Lászlónak- már-már lezáródni látszik a vita, viszont nem én lennék, ha nem kérdezném meg:
Ha a fejeden van egy cseszett nagy buborék, amibe te villámot eresztesz, ugyan mi lesz azzal a szép kerek fejeddel? Mosolyog
Ééééééééééés megvan az új kedvenc fórumozóm is. Köszönöm a díjat pumpa28, látom van egy kis ellentét a nézeteinkben, kifejteném neked szívesen, hogy mért tartottam totál jogosnak Itachi erejét az Izanami előtt, de félő, hogy nem olvasnád éppen akkor a topicot, így gyakorlatilag magammal folytatnék vitát Mosolyog

Akartam még egy kisebb reagálást írni mindenkinek, de Laci és Sabaku már leírták, amit gondolok, a papagájokat meg nem szeressük Szomorú
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6842 Dátum: 12 máj 20, 11:01:00 »

ha Gai ütéseitől lángra kap a levegő akkor a cápaembernek a közvetlen Asakujakutól nem kellett volna porrá válnia, vagy nem kellett volna egy hatalmas nagy lyuknak keletkeznie a hasán?
A kérdésedre a válaszom: nem feltétlenül, ugyanis nem erővel okozza a lángokat, hanem a sebességével. Lényegében nem egy nagyot üt, hanem sok kicsit.
Példával élve: ha egy tornádó neked csap egy gerendát (merőlegesen), az átvisz/kilyukaszt és meghalsz. Ha megcsíp tegyük fel 200 darázs, nem lyukaszt át, de mégis belehalsz.
Ez se egy teljesen jó példa, de most megfelel.
Ezt meg nem teljesen értem... Mi az, hogy porrá válnia? Nem először olvasom, de ez teljesen hülyeség... A porelemtől porrá válnak az emberek (vagyis nem sok minden marad belőlük), a C4-től úgy szintén. Egy ütéstől ez hogyan következne be? Még a tűz jutsuktól se válnak porrá az emberek, akkor ettől miért is kéne?

Renato: ne emlegessük már azt a harcot... Nevet:D Miért is lenne baja? Kisame is túléli a buborékban, ha Kakashi egyik Raiton klónja szétmegy benne, akkor itt miért lenne más? Ráadásul Tsunade halhatatlan hála a pecsétjének, amihez csak akkor nyúl, ha nincs más választása. De itt az már túl késő lenne (és nem is segítene).
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6843 Dátum: 12 máj 20, 11:08:01 »

Pontosan ezért nem fog tudni kárt okozni A-ban. Kisamét még csak meg se ölte a Délutáni Tigris, akkor A-val mi is lessz? Semmi, meg se kottyanna neki. Az lehet hogy Gai mostanában sokáig fönntudja tartani a kapukat, de ez arra jó, hogy egy ideig húzza az életét, semmi másra. Akárhogy is Gai egyszerűen nem tud mit kezdeni A villámpajzsával, abban a pajzsban fizikai támadásokkal nem lehet kárt tenni.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6844 Dátum: 12 máj 20, 11:16:48 »

ikszdé Te gondolom nem vetted észre a különbséget az asa kujaku és a hirutora között.... Kisamét nem ölte meg a délutáni tigris, de még mindig nem közvetlenül találta el. ikszdé Kisame úgy is kiterült ettől az ütéstől, hogy tőle minimum 50 méterrel ütött vele gai a levegőbe. Ez az ütés közvetlen találat esetén sokkal de sokkal nagyobb hatást fejtene ki. Meg se kottyanna neki? Én nem állítom, hogy belehalna, sőt talán azt sem, hogy harcképtelenné válna, de azt, hogy meg se kottyanna neki, ezt nem hiszem el.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6845 Dátum: 12 máj 20, 11:18:18 »

A 3. raikage villámpajzsa körberöhögte az FRS-t, hiszen láttuk, hogy a 3. nem is regenerálódott utána, holott a villám gyenge a széllel szemben... Ugyanez történne A villámpajzsa vs Hirutora esetében is... "A" körberöhögi Gai-t, mert max a "szél" repíti el, sérülni nem fog... Lee meg olyan szinten kevés a félkarú rabló ellen, hogy az hajmeresztő az eddig látottak alapján... Kizárt, hogy erősebb legyen, mint Gai, így pedig ő is kihullik... És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy A-nak több chakrája van, mint a 2nek együtt, tehát tovább is húzná a harcot, míg a 8 chakra kapu használata előbb-utóbb megeszi a 2 szemöldökbajnok tartalékait.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6846 Dátum: 12 máj 20, 11:29:02 »

5 perc az az előbb-utóbb, vagy egy Hirutora. Rasen Shuriken meg talán a legdurvább szél technika, amit láttunk (a 3. Raikage ujjazós cuccai után), mégse vitte át a villámpajzsot, ha csak fele olyan erős a fiáé, akkor nyert.
Ja és ő nem csak egyszer tolhat Lariatot, + egy sima ütése villámmal kombinálva bármelyik gyökeret átviszi.

3. Raikage vs. Hashirama?
3. Raikage vs. (Hashirama elleni, Kyuubi nélküli) Uchiha Madara?
3. Raikage vs. Yondaime?  Nevet
3. Raikage vs. mostani öt kage?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 11:29:59 írta malakian666 » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6847 Dátum: 12 máj 20, 11:37:44 »

Csakhogy nem a villámpajzs volt az ami körberöhögte a Rasen Shurikent hanem a 3. Raikage bőre. Az olyan ellenálló mint az acél mint később kiderült amikor Tsunadéék utazni akartak illetve a gumiember mondta. Ezért nem volt hatása a Rasen Shuriken használatának. Ettől független a szélelem erősebbnek kell tartani mint a villámelemet. Igaz, ezen jókat röhögök az utóbbi időben mert rengeteg ellentmondás van ebben a természeti elemes dologban.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #6848 Dátum: 12 máj 20, 15:06:05 »

Szerintem Hashirama és Madara lenyomnák a Raikagét (mármint külön-külön Nevet) mert azért Sasuke is megszorongatta és ez a kettő még ér valamit, viszont az már nem biztos, hogy a mostani kagék tudnának kezdeni valamit, a kis manó biztos nem, Tsunade se sűrűn, esetleg Gaara ha elkapja a homok sírral ... Yondaime... ha jól emlékszem a szél erősebb mint a villám szóval tol neki egy jó nagy Rasengant, és ugye ott a teleportáló jutsu is, szóval szerintem a Yondaime verné a Raikagét Mosolyog

újak:

Naruto vs Mizukage
Sakura vs Hinata
Sasuke vs Kabuto (bölcs forma)
Konohamaru vs Kiba
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #6849 Dátum: 12 máj 20, 15:12:26 »

Szerintem fuss neki még egyszer a feladványnak mert Sasuke vs 4. Raikage volt eddig...
+ sok értelme nincs újakat feldobni amíg ki nem vesézték az ujjazos molesztálóst, bár sok értelme nincs bedobni senki ellen, mert egy unbalaced f*sz Nevet

FRS karcmentes csillogása a naplementébe, fekete villám, egy hírhedt szél támadása, ami elfújta volna a mostani gyerek csapatot...
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6850 Dátum: 12 máj 20, 15:21:50 »

Naruto vs Mizukage:
Mizukage win. Szerintem Naruto nincs olyan szinten, hogy legyőzze Mei-t.

Főleg ha csak a sima Narutót nézzük 0, ha "Sage mode" akkor 30 és ha Sennin mód, 50 % esélye van, Kuramát nem is nézem, akkor is, legvégső esetben 50-50%

Sakura vs Hinata

Érdekes! 50-50 %

Hinatának összesen egyszer kell eltalálnia, és nyert, de ez Sakuránál is érvényes.Ha Hinata a Byakugannal beveti a Juuken-t ott vége, és nyert.Persze, ez csak akkor válik be, ha Sakura nem kerüli ki.Ha Sakura egyszer megüti valahol Hinatát , kampec , vége slussz passz.Szerintem a Hyuuga lánynak, van annyi  esze és kikerüli, de ez kölcsönös.Azonban ha Sakura belevág a földbe, Hinata összeesik, vesztett. Azonban, ha Hinata elég gyors(igen gyorsnak kell lennie, lásd Sasorinál Sakurát) feláll, és elfot, esetleg egy fára fel, ott elrejtőzik valamerre, és a Byakugannal nyomon követi Sakurát, a lány elfordul, Hinata win...

50-50%

Sasuke vs Kabuto

Kabuto élve megeszi a feketét.kabuto elég erős ahoz, hogy ha a farkával megcsapdossa, meg is hal (Nem a "farkával") Azonban, ha Sasuke egy csoda folytán begenjutsuzza, akkor meg ölheti.De talán az Fms, vagy Susano'o is besegíthet.Nem is fontos annyira a genjutsu, inkább egy 3-4 Chidori kéne aminek be kéne találnia Nevet

55-45% a kígyónak

Konohamaru vs Kiba

Kiba win win win...

Pár jutsuval simán nyer.Konohamarunak hiába van Rasenganja, Kiba erősebb...Akamaruról már ne is beszéljünk..

80-20 % Kiba
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6851 Dátum: 12 máj 20, 15:29:50 »

naruto simán kettétörné meit, mind lámpás, mint kyuubi teljes alakban. sage mód, meg sennin naruto az ugyanaz, mit variálsz velük Nevet
teljesen esélytelen lenne ellene a kage, egy biju bombát mégis hogy a fenébe védene ki?
3.raikage vs 5kage: nemtudom, szerintem A nincs annyira lemaradva ám a 3.tól mint azt sokan mondjátok. Jó a bőre meg a támadása nem olyan profi, ezenfelül A is elég sokszor megfenyítette Beet meg a nyolcfarkút. Szerintem akinek itt teremne babér az A és a Tsuchikage, a többi mehet a levesbe semmit sem érnek. A bírná pár percig az iramot, és a törpe por elemét biztosan nem védi ki a pajzsa. Ha az betalál akkor nyernek, egyébként nem. Valami olyasmit képzelnék el hogy lefogná őt A, mint goku raditzot, és akkor mehet a por. Amúgy eléggé lenyomná az 5 kagét. 60-40 neki.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6852 Dátum: 12 máj 20, 15:38:00 »

Naruto vs. mizukage
Te olvasol mangát? Mondd, hogy nem. Naruto Kurama-módban akkor bijuu bombát nyomott, mint kb. 5 másik bijuu egyszerre. Mei ellen talán a sima lámpásmód is elég lenne.

Sakura vs. Hinata
A Juuken *****-t sem ér, eddig még senkit nem ütöttek ki vele egy találattal. MOndjuk a talajrengető ütésekbe halt se bele még senki, Tsuande aki jóval erősebbet üt is párszol megcsapkodta vele Orochimaru-t. Saskura ráadásul jóval stapabíróbb Hinatánál, ahogy azt Sasori ellen is láthattuk. Ha kiütik a chakrapontjait, akkor meg szemberöhögi a Hyuugát, mert egy orvosi ninja, vagy mi a szösz. 90-10 neki

Asuma vs. CS2 Sasuke
Deidara vs. Neji, Hinata és Hidan
Kakuzu és Kakashi vs. Kin-Gin tesók
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6853 Dátum: 12 máj 20, 16:07:21 »

Orochimarut ne vegyük egy kalap alá másokkal. A tűz sem fogja, ahhoz képest msáokat láttunk csúnyán megégni. Ettől még persze iagz, hoyg eddig sneki nem halt bele azokba az ütésekbe, de az, hoyg Orochimaru kiröhögte, miután kicsit beájult, csak anynit jelent, hogy ő Orochimaru. Mielött Nagato le lett pecsételve neki hála elmondhattuk volna a Totsukáról is, hogy az edidg látott esetek nullaszázalékában működött úgy, ahogy kell.
Viszont a juukent láttuk ölni. Hinata apja megölt vele valami noname felhő-ninját, amikor volt az a byyakugan-lopós incidens.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 16:10:20 írta STM » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6854 Dátum: 12 máj 20, 16:27:10 »

Az nem filler volt? Amúgy konoha ostrománál is tolt egyet, és kifeküdt vagy 5 ninja tőle, de azt sem tudom, hogy eredeti-e, animéből emlékszem.
"Naruto vs Mizukage:

Mizukage win. Szerintem Naruto nincs olyan szinten, hogy legyőzze Mei-t." - facepalm 1
"ha "Sage mode" akkor 30 és ha Sennin mód, 50 % esélye van" - facepalm 2
"Kuramát nem is nézem, akkor is, legvégső esetben 50-50%" facepalm 3

"ha a farkával megcsapdossa, meg is hal" - valószínű a farka fog gondot okozni a Susano'onak és az Amaterasunak.

Ezt a harcot lehet, hogy még látni is fogjuk, szerintem Sasukének még jobbak az esélyei Kabuto ellen, mint Itachinak. Itachi ugye genjutsuban pro, az meg nem használ Kabuto ellen, viszont Sasuke sokkal profibban irányítja az Amaterasut + van villám eleme, amivel Suigetsu képességét is elfojthatja.
Mondjuk így jobban belegondolva Itachinak meg ott van a Totsuka kard, szóval neki sem lenne nagy harc, Kabuto menőn beleáll, mint Orochimaru, aztán mehet a végtelen genjutsuba.

Hinata vs Sakurát én Hinatának adom. Ha kikerüli pár ütését (Byakugan miatt jó esélye van rá), akkor elkaphatja, amíg Sakura újra lendületet vesz. Ha elsőre nem is üti ki, 3-4 ilyen után már jöhetne az az oroszlános cucc, amivel befejezi a harcot.
Viszont ha bekap egy ütést, akkor kettészakad, szóval 50-50.

Kibától eddig láttunk sok Gatsuugát (általában semmit nem ér) meg egyszer azt a nagy kutyás cuccot. Szerintem béna, hogy Konohamaru Rasengant kapott, de ha már így lett, van esélye, árnyékklónokkal becsaphatja, a Rasengant meg elég egyszer bekapnia. Viszont a jó szaglása miatt lehet, hogy észrevenné, ha Konohamaru pl. elbújik.
Ha Akamaru nélkül nézzük, akkor 60-40-et mondok Kibának, ha Akamaruval, akkor mondjuk 70-30.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins