24 nov 16, 05:35:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226582 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #6585 Dátum: 12 máj 03, 14:59:25 »

A polleneket mindketten észrevennék, Nagato Shinra Tensei-jel, Itachi meg tűz jutsukkal hatástalaníthatná. Fa elem ugyanez, + ilyen szintű taijutsu és főleg gyorsaság ellen amúgy sem sokat ér.
Amaterasu biztos MS erő? Mármint az egy fix képesség, vagy MS egyik szem valami támadó jellegű ninjutsu (pl. Amaterasu vagy Kamui), másik valami illúzió (pl. Tsukoyomi vagy akár Kotoamatsukami), a kettő egyesítése pedig mindenképpen a Susano'o. Mert annyit tudunk, hogy Itachinak és Sasukének ugyanolyan MS jutsuik vannak, de ők testvérek, ami ugye a szem csere követelménye is (és logikussá tenné, hogy a szemedhez csak ugyanolyan technikákat használó szem a kompatibilis).
Ez inkább átment vérvonalképességek témába.
Pro Tsukoyomi, áttörhetetlen Yata tükör és instant halál Totsuka kardja, idézett állatok, Gedo Mazo és technikái és szerintem erősebb Rinnegan használat Nagatóék oldalán, fa elem (vele fa klónok, szerintem a páros ellen haszontalan spórák), erősebb tűz technikák pedig Madara oldalán.

Én ezt Nagato-Itachinak adom, Sharinganban és Rinneganban jobbak, egyszerre is használhatják a kettőt és szerintem okosabbak is (Itachi mindenképpen).

Mach5: Teljesen elég volt Madarának a "sima" Eternal Mangekyo Sharingan és az akár hadseregeket elpusztító tűz jutsuk, Hashiramának pedig a fa elem és jutsui ahhoz, hogy a koruk legnagyobb harcosai legyenek.

Nagato és Itachi egyedül is aláznák a kagéket. Tsunade nem tudná, hogy ki kell kerülnie Totsuka kardját, bármelyikük beleeshetne a Tsukoyomiba, talán Itachira Gaara lenne a legveszélyesebb, ha alá tud nyúlni homokkal. Nagato még inkább győzne, le sem írom, mennyi halálos képessége van, ami ellen nem tudnak mit tenni a kagék.

A kagék kage szinten vannak, a Sannin tagjai is, Itachi és Nagato pedig nagyjából legyőzhetetlen harcosok, főleg edo tensei formában (persze ha nem a béna Kabuto irányítja őket, hanem maguktól gondolkozhatnak és harcolnak Nevet).
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 15:37:48 írta malakian666 » Naplózva
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6586 Dátum: 12 máj 03, 15:07:45 »

Ha ilyen erősnek tartjátok nagatot+itachit, hogy ennyire egyhangúan megmondjátok, hogy madarát elverik akkor nézzünk egy olyan harcot ahol nagato+itachi vs 5kage van. Na ehhez mit szóltok? Kíváncsi vagyok ahogy itachi+nagato játszadozik az 5kageval mint jounin a genninekkel. Kíváncsi vagyok hogyan tolnák 5kage ellen szóval megnéznék egy ilyen harcot:D Vélemények?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6587 Dátum: 12 máj 03, 15:25:31 »

Figyelj, lassan írom.... a manga jelenlegi állása szerint Madara ALÁZZA az 5 kagét. Én, meg malakian is most fejtettük ki, hogy szerintünk az Uchiát elverné a duó. Na már most, ha szerintünk azt elverbé aki őket veri, akkor azok győznének a két ex-akatsukis ellen? Mert így logikailag eléggé nem stimmel.

És tényleg minden rossz szándék nélkül kérlek téged, Mach 5 írj egy nagyn picit érthetőbben. Csinálj 2-3 bekezdés, használj vesszőket, vagy rövidebb mondatokat, ilyesmit. Ha könnyebb elolvasni amit írsz, akkor jobban fognak hinnin neked, hidd el. (:

Kisame vs. Kakuzu
Kisame tökéletes ellenfél a Kakuzu-féle állatok ellen, akik erős charaalapú támadásokkal operálnak. Ő maga is megmondta, hogy 'minnél erősebb az ellenfelem, annál erősebbé válok én is'. Na meg samehada felgyúgytja  a nem azonnal halálos sérülésekből, amiből lévén ez egy shounen, gyakorlaitlag nincs is (lásd Haku).
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6588 Dátum: 12 máj 03, 15:41:26 »

Pein szétkapta 2 perc alatt Konoha-t, ha nem Naruto lenne a főhős, akkor Tsunade nem lenne most a mangában... Madara mutatott valaha is ilyet? Ne arra alapozz, hogy szerinted mire képes, hanem arra amit a mangában mutatott... Amit jelenleg mutat édes kevés a páros ellen...
Az 5 kage-val Nagato egyedül is eljátszadozna... Megidézi a GM-et, lestrapálja magát (de nem hal bele), a kage-k meg bukták a lelküket (vagy amit kiszív az a sárkány izé). Idézéseket meg se említettem még és Nagato szívesen alkalmazza a Shinra Tensei-t is... Chibaku Tensei ellen mit tudnának csinálni? Ja, persze ezt is túlélik, mint a Kyuubi...
A ha közel megy bukta a pajzsát, por elem elszívható, Tsunade ha közel megy bukta a lelkét, Gaara nem sok vizet zavar a homokjával. És ha a fa elem elszívható (ezt is itt olvastam) akkor a láva és forrás elem is. Valamivel képesek még megsebezni Nagato-t?
Taijutsu-ban is ott van a szeren, a mechanikus kezével elkapta Bee-t, aki nem is tudott kiszabadulni belőle.
Csak Nagato támadásait vettem figyelembe és ilyen alapon ő a nyertes. Te ugyan ezt csinálod Madara-val.

Idézet
az meg egyenesen hülyeség, hogy feltételezés hisz ezt te se gondolhatod komolyan, hogy a legnagyobb uchiha aki fms-el rohangál csak a susanoot tudja.
Mutatott ennél többet is? Ja, igen egy genjutsu-t amivel elkapott egy átlag jounin-t. Ez aztán marha nagy tudomány, Kakashi meg ANBU-kat kapott el genjutsu-val ráadásul nem is UCHIHA. Akkor miről beszélünk?
Eddig csak a Rinnegan-ra és a fa elemre támaszkodik.
Eddigi ismereteink alapján Nagato és Madara Rinnegan-ja között ég és föld a különbség. Kettejük harcában Nagato szarrá alázza.
A fa elem meg nem okoz gondot egyiküknek sem.
Mint Sabaku is írta Susanoo-nál semmi többet nem mutatott a híres FMS-ével. Addig nem is képes többre.

De ha már a Legnagyobb Uchiha FMS-e mindenre képes, Itachi-nak ott az IZANAMI. Mivel nem tudjuk mire képes (mint Madara FMS-éről se) én találok ki neki valami képességet. Legyen mondjuk ugyan az a hatása, mint az Izanagi-nak csak nem vakul bele a használója, korlátlan ideig fent tartható és nem fogyaszt chakrát.
Ehhez mit szólsz?
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6589 Dátum: 12 máj 03, 15:55:06 »

De nem mondta senki, hogy csak Susano'ot tud, a két szem ereje kell ahhoz, hogy az meglegyen.  Csak ugye genjutsukkal nem sokra megy (és szerintem ő ninjutsu beállítottságú az eddigiek alapján), ninjutsuval pedig Shinra Tensei, ninjutsuelszívás és lerombolhatatlan Susano'o még annyit sem ér (szóismétlés rulz).

Max Kyuubival együtt adok neki esélyt, ha csak Itachi ellen harcol (mindketten mostani formában), mert a bijuu bomba lökéshulláma is elég ahhoz, hogy kiüsse, amíg lepecsételi. De ugye azt sem tudjuk, milyen szintű kontrollja volt a Kyuubi felett és mennyire ismerte a képességeit, úgyhogy ez sem biztos. Mert egyébként a védelmét nem töri át, ha viszont bekap egy Tsukoyomit vagy Totsuka kardjával egy vágást (ez valószínűtlenebb, ha Susano'oban van), akkor viszont valószínűleg Itachi nyer.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6590 Dátum: 12 máj 03, 16:01:51 »

Én még azzal se értek egyet, hogy 2doujutsus elveri a madarát de amikor már látom, hogy 1vs1be összeteszi valaki itachival és itachinak adja a győzelmet kételkedek abba, hogy jó mangát olvasok e vagy nem. Ha itachi egymagába elverné madarát mert tsukoyou meg susanoo akkor nyugodtan összetehetjük itachit rikodou sennin ellen hisz tsukuyoumi azt már nem mozdul a csávó utána meg lepecsételi és kész. Pecsétből ő se tudna kiszabadulni szerintem. Na mindegy ezt is megbeszéltük.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6591 Dátum: 12 máj 03, 16:21:50 »

Amennyit most Madara mutatott... Igen még Itachi is elverné.
Ha Madara komolyan veszi Itachi-t, akkor fordítva is igaz: Susanoo->Tsukuyomi->Totsuka
Ez ellen nehéz lenne védekezni. A Susanoo-t villám sebességgel húzza föl, Tsukuyomi azonnal hat (igen még Madara-ra is) és kiüti annyi időre, hogy a kardal átdöfje Madara-t.
De mint tudjuk Itachi-nak nem ez a harc stílusa, tehát nem így kezdene.

Mach5 mondj egy nyomós érvet miért Madara nyerne... Ilyen, hogy a legnagyobb uchiha, meg neki volt először FMS-e nem indok. Meg képes lenne más jutsu-ra is, mutatta valaha is? Persze, 100% hogy nem csak a Susanoo-t használja, de jelenleg csak ezzel számolhatunk.
Meteorral képes lenne megfogni őket, de itt is két lehetőség van:
1., Vagy mindenki belehal és döntetlen
2., Vagy Madara kivédi, de akkor Itachi és Nagato is képes rá (mind két oldalon ott a Rinnegan és a Sharingan is!)
Az, hogy elhangzott az a mondtad a szájából, hogy rég látta már (vagy valami hasonló) nem jelent semmit. Vagyis inkább ennek is két véglete van:
1., Megidézte és belehalt, mert nem tudta kivédeni
2., Kivédte
Ha az 1. pont lép érvénybe, akkor mint fentebb írtam döntetlen, ha a 2. akkor megint csak Itachi és Nagato nyer.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6592 Dátum: 12 máj 03, 16:31:14 »

Idézet
Amennyit most Madara mutatott... Igen még Itachi is elverné.

Végül is itachira nem hatna az a virág por ami az öt kaget is földbe döngölte és oonoki por elemének köszönhetően nem haltak meg ott helyben. Ja várj mivel is bírná ezt a virág port itachi kivédeni? Nem lélegzik és akkor megfullad? Vagy hogyan? ja és ha mégis kivédi akkor biztos rögtön kivédi úgy, hogy 1-2mpre se esik össze csak, hogy ne legyen ideje madarának megölni ezért itachi még pár másodpercre se dőlne ki virág portól nem? Viszont ott a tűz jutsu igaz nem esett szó róla, hogy az hatásos lenne rá nem e ütné ki az ellenfelet a virág por. Végül is az se hangzott el, hogy madara csak ennyit tudd amit mutatott kagek ellen és nem többet mégis mindenki azt hiszi, hogy ennyit tud, de ami szintén nem hangzott el arról meg megvannak győződve, hogy igaz csak mert egyiket jobban kedvelik mint másikat.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 16:32:54 írta Mach5 » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6593 Dátum: 12 máj 03, 16:35:20 »

Madara vs. Itachi és Nagato
Duó win. Miért? Rinnegan és Sharingan-képességek a másik oldalon is vannak, csak a Susanoo Itachinál próbb.
A fa elemet még ha el se tudnák szívni, akkor sem ér lótüdőt se, eddig senki nem ment vele semmire.
Ez ^^^^ most komoly?! Nagyon remélem hogy nem. Először is Madara Susanooja közel sincs 100%-os állapotban. Talán a "legfejlettebb" állapotban a Magatamás jutsunál volt. Ezt láttuk Itachitól is és az a Susanoo sem volt teljes. Az más kérdés, hogy a Kagék elleni harcban nincs szüksége komolyabbra. A Madara szintű fa elem pedig az egyik legkomolyabb technika amit eddig a Narutoban láttunk, az meg hogy senki nem ment vele semmire mit akar jelenteni? Csak ezzel a technikával alázza a Kagékat! Például az erdő/fák születése technikával minden irányból és nagyon gyorsan tud támadni, arra késztetve Itachit, hogy a csontváz Susanoo-nál komolyabb szintű kelljen. A fa klón technikáról nem is beszélve, ami tényleg veszélyes mert a fán belül - eddig látottak alapján - bárhol előjöhet, akár a Susanoo-n belül is, de az is elég ha csak a kardjával szúr oda be.
Az Amaterasutól nem kell tartania, Itachi kardja sem jelentene gondot a Rinnegan miatt (ST). Madarának egyedül a Tsukuyomitól kell tartani, de ez Itachit is mozdulatlanná teszi (Rinnegan vs genjutsu sem volt még). Ha egy fa klónt kapna el, akkor már vége is. Ezzel szemben Madara legalább annyi chakrával rendelkezik mint a két volt Akatsukis együtt, technikáinak nagy része még ismeretlen (az mert FMS jutsukat sem használt és az is kizárt, hogy Hashirama repertoárja összesen 3 db fa technikából álljon). Az Edo-s shinobik chakrája nem végtelen, ennek ellenére Madara eddig ezeket használta (neveket pontosan nem tudom, bocsi): 2 meteor, 1 komoly tűzjutsu, folyamatos Susanoo, fák születése, pollenes jutsu, magatamás jutsu, 25 fa klón melyek (ha a Kagék szeretnék) tudnak Susanoo-t használni (összesen 26 Susanoo!), és közel sem tűnik fáradtnak! Sok az ismeretlen tényező, mint például Madara Rinnegan használata vagy eddig nem használt jutsujai, ezért legyen döntetlen.
Kíváncsi lennék erre a harcra és reményeim szerint lesz is ilyen a mangában, csak Nagato helyett Sasuke-val.

Itachi és Nagato vs 5 Kage
Úgy képzelném el a harcot mint Madara ellen, csak Itachi és Nagato kevésbé szadista mint a fő Uchiha, emiatt kevesebbet szórakoznának a Kagékkal. 100:0 a duónak.

Kisame vs Kakuzu
Ha jól emlékszem, akkor a Samehada a "tiszta" chakrát tudja elszívni, ha már valamelyik elemmel meg van bolondítva, akkor bukta. Kakuzu pedig csak az 5 elemre épít, taijutsuba nem megy bele, csak ha már végét járja az ellenfél. Kakuzu villám, szél és a tűz elemekkel behúzná szerintem.

Eddigi ismereteink alapján Nagato és Madara Rinnegan-ja között ég és föld a különbség. Kettejük harcában Nagato szarrá alázza.
A fa elem meg nem okoz gondot egyiküknek sem.
Mint Sabaku is írta Susanoo-nál semmi többet nem mutatott a híres FMS-ével. Addig nem is képes többre.
Ha Tobiról lenne szó akkor egyetértenék, de Madara esetében nem. Az eddig mutatott technikái alapján szerintem jogos, ha többet feltételezünk mint amennyit láttunk. Például ott van az FMS, melyet Kishi Sasukénak tartogat, Hashirama sem 3 db fa technikát plusz gyógyítást tudott mert különben nem lett volna Hokage, főleg nem a legerősebb. Ami pedig nagyon fontos: Madara olvasta a legfejlettebb doujutsuval az Uchihák kötábláját, azaz tud az Izanagiról és Izanamiról.
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6594 Dátum: 12 máj 03, 16:49:17 »

Mach5: "A polleneket mindketten észrevennék, Nagato Shinra Tensei-jel, Itachi meg tűz jutsukkal hatástalaníthatná. Fa elem ugyanez, + ilyen szintű taijutsu és főleg gyorsaság ellen amúgy sem sokat ér."

CsukiIce: Edo Tensei állapotról van szó, és nem tudjuk, korlátlan-e a chakra. Mert ha minden eltört csont, leszakadt végtag és kiömlő vér visszaregenerálódik, akkor a chakra miért ne? Azt pedig nem tudhatjuk, Itachi klónjai tudnak-e Susano'ot használni (bár vicces, ha a chakra tényleg végtelen akkor Kabuto csinálhatna pármillió Madara klónt, hadd nyomuljanak Susano'oval).
De szerintem egyébként sincs több chakrája, mint Nagatonak és Itachinak összesen. Neki FRS-e van, ami lehet, hogy szinte 0 chakrával elmegy, Nagato meg kapta a Rinnegant, az meg úgy több chakrát szokott fogyasztani, mint eredeti használónál (bár neki az Uzumaki vér ezt kompenzálhatja). Persze ettől a csatában Madaráé lenne az előny, de szerintem Nagatónak van annyi chakrája és állóképessége, mint Madarának.
Oké, hogy a mokutonnal kagékat aláz, de ők más kategóriában vannak és másfajta képességekkel.

Kisamét sokkal jobban szeretem, mint Kakuzut, de ezt a harcot lehet, hogy elveszítené. Ha Kakuzu szívekkel kezd, Kisame meg vízburokkal, akkor cápákkal elkaphat pár szívet (tűz, föld, szél közül), a villám elem lenne problémás. Taijutsuban szerintem kb. ugyanolyanok Kakuzu megkeményedett testével, de a Samehada miatt ott Kisame nyerne.

Nem mondok százalékot, sok minden függ a kezdéstől.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 16:50:00 írta malakian666 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6595 Dátum: 12 máj 03, 19:30:47 »

Na akkor én is hzzászólnék: Nagató+Itachi vs. Madara: Az alapján amt madara eddig mutatott, semmi esélye. A fa elem az az eleme ami nics itachinak, és igen egész hatásos tud lenni. De itachinak van egypár ,,trükkje" amit madara eddig nem mutatott, és akármeyik hatásos lenne ellene: amaterasu, tsusokyumi, yata tükre, totsuka tsurugi, és persze a félelmetes erejű genjutsuk. A rinnengant jól tudja használni, a meteor használata bőven elég bizonyíték.
A meteort itachi kivédené a yata tükrével. A kirint kivédte karcolás nélkül, akkor a meteort is kifogja kisebb-nagyobb kárral, ezenkívül ugye gyorsabban húzza fel mint a hang. Az amaterasu madara ellen tökéletes lenne. Nem tudja elnyelni, a shinra tenseivel tud csakis kizárólag védekezni ellene, de 5 másodperc alatt is súlyos sebesüléseket tudna neki okozni.
A fa elemet nagató akár shinra tenseivel is kivédheti, vagy valamilyen elem használatával. Akárhogyis, az eddigiek alapján itachi és nagató szétszedné madarát.
Itachi+Nagató vs. 5 Kage:
Itt CsukiIce-al értek egyet.
Kisame vs. Kakuzu:
Szerintem kakuzu. Kb. 3-szor olyan tapasztalt mint kisame, 5 felől tud támadni, és igen az elemeket is kitudja védeni, de nagy az ára ennek. Ezenkívül ott van a raiton, ami mindent visz.
Madara+3. raikage vs. akatsuki:
Hát igen 2 brutális szereplőről van szó, de az akatsuki egyszerűen túl nagy falat, és túlságosan sok rétű. A sandaime legendás szél elemű dodai alapján még talán a bijuu-bombát is felülmúlja, de nagató azt is tudja szívni, sőt akár itachi Yata tükre is kitudná védeni. A sandaimét leginkább nagató győzné le. Akármilyen ninjutsuját elszívja, és a lélekkitépéssel legyőzné a sandaimét. Bárhogyan is, nagató nem túl sok idő alatt legyőzné a raikagét.
Madarávla addig a többi 8 tag foglalkozna, eredményesen. A meteor kivédésére tökéletes egy tag: TOBI. Egyszerűen besszipantja mind a 8 tagot a dimenziójába, és amikor tiszta a levegő, vissza teleportálja őket. Ezenkívül ne feledjük hogy 10 percig sérthetetlen, mivel nincs itt minató féle karakter.
Amúgy még régebben volt az felvetés hogy 3.-ra hatna sasori mérge. Kizárt dolog. A 3.-nak a vére olyan mint a folyékony fém, ezzel kb. mindent elárultam. Azt sem tartom kizártnak, hogy az öreg nem is lélegzik. Persze ez korántsem biztos, de teljesen mindegy akinek a vére olyan mint a folyékony fém arra ugyan semmilyen méreg nem hat.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6596 Dátum: 12 máj 03, 19:47:33 »

A Madara szintű fa elem pedig az egyik legkomolyabb technika amit eddig a Narutoban láttunk, az meg hogy senki nem ment vele semmire mit akar jelenteni? Csak ezzel a technikával alázza a Kagékat! Például az erdő/fák születése technikával minden irányból és nagyon gyorsan tud támadni, arra késztetve Itachit, hogy a csontváz Susanoo-nál komolyabb szintű kelljen. A fa klón technikáról nem is beszélve, ami tényleg veszélyes mert a fán belül - eddig látottak alapján - bárhol előjöhet, akár a Susanoo-n belül is, de az is elég ha csak a kardjával szúr oda be.

A Madara szintű fa elem nagyn láványos technika, ezt beismerem. De eddig bárkinek okozott bármiylen sérülést is? A kagéknak nem volt susanoojuk, mégsem lett tőle semmi bajuk. Itachinak is van, és erősebb bármlyik kagénél. Ja, és tűz elemű is. És ha még is komolyabb kell a csontváz susanoonál? beveti a páncélosat, vagy a yatatükröset, és kész.
A fa klónra meg csak annyit, hogy a sharingen egyik leghasznosabb képessége, hogy tudja melyik a klón, és melyik az igazi, ezt már a Halál erdejénél is elmondták a chuunin vizsgán.

szerk. minnyá' átírom, addig ne kössön beel senki pls xD
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:28:04 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6597 Dátum: 12 máj 03, 19:53:30 »

Egyetértek Sabaku-val, a mokuton eddig inkább volt látványos, mint hasznos. ( úgy értem, hogy számos módon kivédhető vagy semlegesíthető: pl. Tűz technikák) Vegyük csak Yamato-t, aki támadásra nem is igazán használta.
Egyedül valószínűleg  sem  Itachinak, sem Nagatonak nem lenne  esélye ellene, de együttes erővel már más a helyzet... Két ilyen kaliberű ember együtt szinte legyőzhetetlen. Ezt el kell ismerni.

A régi Madara ellen: 20-80% Itachiék javára.
A mostani, agyontápolt zombi ellen: 40-60 % Itachiék javára.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:07:47 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6598 Dátum: 12 máj 03, 20:16:25 »

Tsunade Hime, régi Madara pláne nincs Itachi szinten  smirksweat Ha Kyuubival gondoltad akkor oké, bár attól őt magát még mindig meg lehet ölni, a Kilencfarkúra pedig kérdéses, hogy elég-e a Chibaku Tensei (a teljesnél gyengébb, 8 farkú Kyuubi kitört a Nagatónál gyengébb erejű technikákat használó Pein Tenseiéből, nem tudjuk, hogy Pein>Nagato, vagy 8>9 farok között van nagyobb különbség).

Viszont nem edo Itachit nyilvánvalóan elverné régi Madara, ha ugyanolyan rosszul bírja, mint Sasuke ellen.
Szerk 2.: viszont a Kyuubit is le lehet pecsételni, szóval mégsem esélytelen Nevet

IndianA: Amaterasut el tudná nyelni, hiszen ninjutsu, az nincs veszéllyel Madarára. A meteor viszont lehet, hogy tényleg gondot okozna Itachinak, mert oké, hogy áttörhetetlen, de attól még nekicsapódik és belenyomhatja a Susano'ot egy pár száz méteres kráterbe, alulról pedig nem biztos, hogy fedezve van, szóval az Itachinak sem esne jól.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:32:11 írta malakian666 » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6599 Dátum: 12 máj 03, 20:24:15 »

Igen, Madara Kurama-val együtt kapott 20 százalékot. Szerintem Nagato Chibaku tensei jutsuja erősebb, mint Peiné. Ha meg nem is lenne az, itt van Itachi is. Azért nem adtam kevesebbet, mert azért mégiscsak Uchiha Madaráról beszélünk. Hülyén nézett volna ki, ha nem adok neki esélyt se  ikszdé.  
A Kisame vs Kakuzu harcra visszatérve, szerintem is Kakuzu nyerne. Öt szívvel és öt elemmel mégiscsak ér valamit.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:31:53 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins