24 nov 16, 07:45:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226679 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6570 Dátum: 12 máj 01, 09:48:17 »

Jó amit mondasz, de azért valamilyen pluszt adna hidd el. Pl.: úgy értem hogy egyszerűen szólva ha nem lennének halhatatlanok: akkor sokkal jobban kéne figyelniük a súlyos sebesülésekre, és olyan karakterekről van szó akik súlyos sebesülésekkel is tudnak harcolni, de az edo-nak hála most ezt a végtelenségéig kinyújthatják. Pl.: ha nagató valamilyen jutsujába súlyosan belehal egy sannin, akkor addig a másik kettő arra a rövid időre feltarthatja. Hogy miért is? Azért mert a 3 sanninak csakis kizárólag nagató lélekkitépős technikájára kell ügyelnie. Ez mit jelent? Azt hogy a veszély lehetőségek száma 100-ról 1-re csökken, vagyis a 3 sanninak csak erre az egyre kellene ügyelniük, amit hidd el, 3 sannin kijátszana. Sőt felhozok neked egy másik érvet is: chunnin vizsga. Amikor összeállították a párosokat, a vizsga felügyelő azt mondta: ,,fejlesszetek ki teljesen új technikákat mert az ellenfél már ismeri őket és fel van rá készülve" ez pont ugyanilyen ha nagató ezt egyszer elsüti a 3 sannin már tudja hogy kizárólag erre az egyr kell ügyelni, míg nagatónak sok mindenre: tsunade halálos ütésére, orochimaru levegőben terjedő láthatatlan mérgére, jiraya hangalapú genjutsujára és még sorolhatnám őket.
Persze lehet igazad van meg minden, de szerintem amit én felsoroltam azok helytállóak, és bizonyítsák azt hogy a halhatatlanság bármilyen harcnál óriási nagy előny.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 01, 10:00:21 írta IndianA » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6571 Dátum: 12 máj 01, 10:22:56 »

Nem szívesen folyok bele ebbe az eszmei-csatába, de azért mégis megteszem. Nevet
A Sanninnak edo-regeneráció ide, vagy oda, a chibakura is figyelniük kell. Porrá zúzódnak a gömbben, és ott kanyec.. összeállni nem tudnak, felér 1 lepecsételéssel. Nagato onnan már ki is repítheti a gömbbel együtt az űrbe őket.
Szép és jó dolog a 2 varangy-bölcs genjutsuja, láttuk mit ér 2. alkalommal Mosolyog Kuka... ráadásul az is kérdéses, hogy edo-s zombival össze tudnak-e olvadni... köhm...
Tsunade ütése lehetne az egyetlen hatásos fegyver, de az meg elég kizárt, hogy megüssék.. Nagato simán használ egyszerre több Pein-utat is, veszélyes lenne közelharcba bocsátkozni vele, 1 rossz mozdulat és ki is tépte bármelyik lelkét.
Orochinak nincs edoja, hisz maga is edos zombi. De ha lenne is, Nagato meghalna.. a röhögéstől. Láttuk mit ér Orochimaru Edo-ja, egy vénembert nem bírt kivégezni vele (na jó, nem akármilyen vénembert...), majd pont Nagatot fogja.
Orochimarunak tudtommal a vére méreg, márpedig edos-nak nincs vére. Ha nem így van, akkor bocsesz, de a Sasuke elleni ahrcából nekem értelemszerűen így jött le... kivérzett, így terjedt a méreg is. Na meg ez is hasonlít a mizukage sav-köd jutsujához... lehet nyílt terepen nem ér semmit.
És még mindig ott van Naraka-Pein képessége...

Mellesleg a lélekkitépős jutsuról a sannin tagjai nem tudnak elviekben, hiszen csak Shizune és Naruto ellen nyomatta, igaz az a pár nyikhaj látta amikor Shizune kidöglött, de nem úgy tűnt, mint akik beszámoltak az eseményekről..
De ha mégis... akkor Jiraiya kapásból használhatatlan "alany" a trióból, hiszen Nagato minden technikáját látta szinte amikor küzdöttek, tehát tud védekezni ellenük, nemdebár? A másik kettőről nem tudok nyilatkozni. Orochimaruról tudhat még keveset, de ez már bizonytalan.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6572 Dátum: 12 máj 01, 10:28:09 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/375/4
Itt van. A két bölcs megidézése nem sima idézés, én sem tudom miért, de így van.

Ja és ahogy a mangában nézem, Jiraiya nem is intézte el a kutyákat. Pein csinált egy kombinációt (kutyákkal támadt, ugrásra kényszeríti a békát, ott a madárral lecsap, végül a bivaly befejezi), amiről úgy gondolta, halálos lesz. De így a sennin mód miatt Jiraiya túlélte a bivaly támadását.

rini, megtaláltam, mire gondolhatsz: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/377/5
"Készüljetek fel a teljes remete forma harc előtti szertartására"- szóval már remeteformában van, és most támadni fog, szertartás az az ugrálás a szokásos szöveggel, "készüljetek fel a ninjutsum erejére, a legvégső senjutsummal együtt"- aztán jön a Legvégső Rasengan/ Chou Oodama Rasengan.

De: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/377/12 Itt még rajzolatok vannak az arcán, a következő oldalon, ahol leveszi a getát pedig már teljesen be van festve, és később is így rajzolta Kishi. Nem hiszem, hogy lustaságból, de az csak festék és talán vér volt az arcán, úgyhogy más okot sem látok rá, amiért meg kellett volna változnia a mintának.

IndianA: Ezt már leírtad, konkrét tervet írjál, ahogy le lehetne győzni Nagatót.
Elfelejtettem, hogy Tsunade ismeri a Bansho Tennint és a Shinra Tenseit, úgyhogy ezt is beleveheted (pl. Pein ellen a lábukba összpontosították a chakrájukat, amikor ezt megtudták, bár nem hiszem, hogy sokat érnek vele, főleg egy Nagato szintű Shinra Tensei ellen).

Aizen: A Sannin legendás volt, az idézett állataikról mindenképpen tud Nagato, ahogy Tsunade veszélyes erejéről és gyógyításáról is, és Tsunade ezzel ki is fújt (nem túl változatos a harcmodora). Orochimaru meg Akatsuki tag volt, mégis az ő technikáit ismeri legkevésbé, de ebben a harcban ő a legkevésbé veszélyes is (Tsunadénak ott a halálos ütés (ami mondjuk Shinra Tensei-jel védhető, de ha egyszerre többen támadják, akkor rá kell jobban figyelni), Jirayának a béka genjutsu (Rasengan és egyéb ninjutsukat akár folyamatosan szívhatja Nagato), Orochimaru genjutsuja szerintem gyenge a Rinneganhoz/Nagatohoz, edo zombisan ahogy írtad kiesik a vére, az idézései és a Yamata no Orochi pedig Nagato lényeivel könnyen elintézhetők).
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 01, 11:59:29 írta malakian666 » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6573 Dátum: 12 máj 01, 10:29:06 »

Ez egyértelmű, hogy a halhatatlanság nagy előny! Viszont 2 olyan shinobiról beszélünk ebben az esetben, akik tömegeket nyírnak ki pár másodperc alatt. Az, aki nem képes rendkívüli helyváltoztatásra, vagy valami nagyon defenzív jutsura, az az első percet sem fogja megérni, akár halhatatlan, akár nem. Nagato egyszerre képes támadni és védekezni, amit nagyon kevés emberke mondhat el magáról. Gyakorlatilag a magas szintű doujutsu használók kivételével nem is nagyon tudnék mást mondani. Nagyon tisztelem a Sanninokat, de ha a R'innegan teljes erejét rázúdítják valakire, aki nem képes hasonló mértékű védelemre, ott kő-kövön nem marad.

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 22:22:39 írta Tr4nCe » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6574 Dátum: 12 máj 01, 12:00:02 »

Ahogy láthatjuk Naruto esetében is Jirayrának sem kell a két bölcs ahhoz, hogy Sannin módba menjen át. Narutohoz sem kapcsolódik a két béka és mégis használja ezt a módot. Igaz csak annyi ideig amíg az adott mennyiségű természeti energiáját el nem használja. Ezután van szükség a két bölcsre, hogy feltöltődjön megint és a teljes erejét kitudja használni.

Sokat olvasom mostanában, hogy a lélek kitépés csak úgy hipp-hopp és meg van. Ez  óriási tévedés. Több esetben is láthattuk, hogy ez nem is olyan egyszerű mert ez tulajdonképp egy kötélhúzás a támadó és a megtámadott között. Lásd Orochimaru és Sarutobai vagy Naruto - Nagato, de a Naruto  és Kyuubi chakra kihúzása is ilyen. A lényeg, hogy amíg a másik képes lehet annak ellenállni és visszahúzni a lelkét, chakráját. A jóval gyengébbeknél ez gyorsan működik de akik erősek azért elég szépen ellenállhatnak neki. Tévedést kizárva, nem azt mondom, hogy nem tudná kihúzni de azért sokkal több időbe kerülne a dolog erős ellenfelek esetében.

Továbbá a Sanninok mindent tudhatnak Nagatóról. A Naruto harc alatt Katsuyu végig ott volt Narutonál, míg a bölcsek pedig Jirayrával együtt harcoltak. Sőt most már azt is tudhatja Jirayra, hogy Naruto hogyan játszotta ki a bölcsek kapcsolódásának hiányát a klónokkal. Az más kérdés, hogy neki szükséges lenne ezt használni vagy nem. Másrészt Jirayra is van olyan erős mint Tsunade sannin módban. Az pedig azért ne higgyük el, hogy Orochimaru nem tudott semmit Nagatoról ha még a DNS-ét is begyűjtötte. Sőt ha belegondolunk akkor a többiek DNS-e is Orochimaru idejében kerülhetett hozzá. Az, hogy az első és második hokage hogyan harcolt abból pedig nem vonnék le túlzott következtetést. Túlságosan a történet elején történt az eset, ráadásul Orochimaru megalázni akarta Sarutobit. Tehát nem engedett elég szabadságot a hokagéknak. Most pedig láthattuk Madaránál, hogy valójában milyen erőt is képviselhetett az első hokage. A lényeg, hogy ha nagyobb szabadságot adott volna az Edos zombijainak akkor sokkal erősebbek lettek volna, ahogy Kabuto is csinálta.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 01, 12:17:31 írta rini67 » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6575 Dátum: 12 máj 01, 12:27:26 »

Jiraya nem volt képes magában sennin módra. Ő maga és a béka papa is elmondta, CsukiIce most linkelt mangát. Naruto ezért szárnyalta túl, amikor egyedül, békaolaj és varangy segítség nélkül sennin módba lépett.

Lélekkiszívásnak csak Naruto és Killer Bee tud ellenállni, mert ők játszották ezt le a Hachibivel és a Kyuubival. Az itt mindegy, hogy a vénember a sorozat elején 10 percet szórakozott, amíg le tudta zárni Orochimaru felét. A Nagatónál lassabb és gyengébb Pein test egy másodperc alatt húzta ki Shizune lelkét. Naruto is csak azért élte túl, mert rögtön megfogta a lelket a Kyuubi kezekkel, Bee Itachi közben segítettek neki (és főleg azért, mert főszereplő).

Nagato DNS honnan jött Kabutónak? Mert Orochimaru nem hiszem, hogy egyáltalán tudott a létezéséről, miután Nagato meghalt pedig Konannál volt a test, Tobinak pedig még a Rinneganja előtt mutatta meg Kabuto az Edo Tenseit.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 01, 12:37:20 írta malakian666 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6576 Dátum: 12 máj 02, 20:29:07 »

Ezt a harcot mondanom sem kell kiveséztük teljesen, legyen egy új: ,,A"+Bee vs. Itachi? Elég érdekes harc lenne, és nem egyértelmű. Kirabi a bijuuja miatt védve van a genjutsuktól, és az csak had a tortán hogy ketten vannak. Amaterasut mindketten kitudnák védeni, a probléma sussanoval van, és persze a tsusokyumival. A sus'sanoval letudna rendezni itachi kirabit, A viszont kikerülné még a totsuka no tsurugit is. Vélemények?
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6577 Dátum: 12 máj 02, 20:33:16 »

Itachit vagy elkapják a Susano'o előtt, vagy vesztenek/döntetlen. Tsukoyomi még Bee-t is kikészítené, A-t meg pláne. Ha viszont nem néznek a szemébe, akkor Itachi nehezen kapja el őket, elmenekülhetnek.

Új harc, Naruto manga topic-ban jött elő, de lehet, hogy már itt is volt:

Sasori vs Orochimaru

Ugye Orochimaru vére itt kilőve, szóval nem teljesen egyértelmű. Mit gondoltok?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6578 Dátum: 12 máj 02, 20:43:17 »

Szerintem tsukuyomitól is védve van bee, de azért killerbbe mégis hogyan van védve az amateratsutól? Attól hogy egyszer meglépett előle, majdnem az életébe került, és sasuke szüntette meg mert élve kellett. Szerintem nincs azon a sebességen mint A hogy kikerülje. A egy vadállat, valószínűleg ittis beáldozná egy kezét azért hogy megbírja ütni itachit. malakian: A soha nem fog elmenekülni, és valószínű ezért Bee is ott fog vele maradni. Igazából szerintem lenézitek/lenézzük kicsit A-t az erejéhez képest, mert az apja több volt mint Ő. Attól még nem gyenge legényke, Ő is Biiju mértékű/erejű chakrával rendelkezik. Kicsit szerintem a 8farkú is tart tőle. A lényeg hogy marha gyors, és beveti a pankrációs dobásait, ütéseit akkor kő kövön nem marad. Szerintem ketten lebírnák bontani itachit, ha elkerülik a totsukát. Itachinak is van gyenge pontja, nagyon hamar kimerül, jóval kevesebb a chakrája mint ezen kettőnek, talán még azt is belevehetjük hogy beteg? Nem akarom ragozni szerintem ez a "legerősebb" 2 fős csapat elküldené aludni; mert a Yata tükör nem tart a végtelenségig szerintem hamarabb elfogy mint A vagy akár B ereje.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian666
Vendég
« Válasz #6579 Dátum: 12 máj 02, 21:42:28 »

Ha beteg Itachi, akkor egy-két bijuu bomba és A ütés elég a Susano'oja lebontásához, megterhelő folyamatosan legmagasabb szintű Susano'ot használnia.
Még Sasuke béna genjutsuja is elkapta Bee-t vagy 5 másodpercre, a Hachibi nem rögtön ébreszti fel.
Az Amaterasut pedig tényleg bekaphatná Bee, A meg a genjutsut.
De nem Susano'oval kezd Itachi, A valószínűleg megpróbálná szétkapni, egy varjú klónnal átverné, genjutsuba kerülne és kiesne, Bee-t nagyjából megégetné meg megdobálná Yasaka no Magatamával, bijuu bombából viszont bekaphatna közben egyet, szóval Susano'ot kell használnia. Ott pedig már kb. ugyanolyan szinten lesz, mint Sasuke ellen, csak kicsit több chakrával, kérdés, hogy az elég-e még a legyengült Bee ellen. Szerintem igen, mert elég rá egy Tsukoyomi, ahogy leírtam.

Egészséges Itachi 95%, beteg 65%
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6580 Dátum: 12 máj 02, 22:01:51 »

A-t itt elég sokan félisteni szinter emelik, pedig eddig nem mutatott semmi nagyon látványos technikát. Persze erős, ki vagyok én, hogy ezt én kétségbe vonjam?
Beeről meg... nekem valami olyami rémlik, hogy egy Kisame KLÓN is kinyírta volna, hogy nincs a bátyja.
Mind a ketten rősek, meg satöbbi, de Itachival egyszerűen nem egy kaliber egyik sem, ha beteg, ha nem. Sasuke ellen is milyeneket produkált.. főlholtan, félvakon, és még így is hagyta magát.

De őszintén szólva ezeket csak azért írtam le (tudom, hogy felesleges volt), hogy meglegyen a három sor, mert másért jöttem ide: harcokat dobni. Olyan harcokat, amiket a múltban darabonként legalább 5 oldalas viták/anyázások, extrém esetben bannolások is követtek. Kíváncsi vagyok, ti mit hoztok ki belőlük.

Kisame vs. Kakuzu
Kisame vs. Kakashi
Deidara vs. Kakashi
Deidara vs. Neji & Tenten (ez csak egy viccharcnak indítottam el, és hihetetlen, mi lett belőle)
Neji vs. Hidan
+ 2
Madara vs. Itachi és Nagato
Madara és 3. Raikage vs. Akatsuki (Nagato, Konan, Itachi, Kisame, Hidan, Kakuzu, Sasori, Tobi, Zetsu, Deidara)

Enjoy!

szerk: és természetesen senki sem edo-tenseies, és mindenki (Nagato, Itachi) egészséges.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 14:11:01 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6581 Dátum: 12 máj 03, 13:17:18 »

Kisame vs Kakashi-hoz annyit fűznék, hogy a régi harcukból kiderült, hogy aki ellen Kisame megy annak nincs esélye Mosolyog
Ha esetleg renato betéved ugyanezen a véleményen lesz.

Most csak az utolsó két harchoz szolnék hozzá.

Madara vs. Itachi és Nagato: Madara gondolom fa elemmel és Rinnegan-al is operál.
Madara-tól nem láttunk olyan hű de kemény genjutsu-t, Itachi-tól annál inkább. Elég lefognia 4-5mp-re és Nagato tevékenykedhet a lelkével. Ott van mellettük a GM is, idézések. Madara-tól egyiket se láttük tehát Nagato mellett harcolnak. Madara-nak ott van a Kyuubi, de Yahiko (Pein) felvette vele a verseny, úgy hogy le volt gyengülve és most egy egészséges Nagato-ról beszélünk. Ráadásul Itachi is képes irányítani és amíg Madara ezzel van elfoglalva Nagato szintén alkothat valamit.
Korábbi vitáknál kiderült, hogy a fa elem is elnyelhető. Itachi képes pecsételni és neki van jelenleg a legerősebb védelme (még sose ütötték át). Madara-nál ott a meteor, amit ha ő képes kivédeni, akkor a páros is.
Rinnegan képességeit ismerik, Sharingan-ét is. Egyedül a fa elem lenne meglepő nekik, de Nagato arról is gondoskodna. A pollenekre meg ott a Shinra Tensei.
100% a duónak.

Madara és 3. Raikage vs Akatsuki: annyit mondok: túlerő. Raikage-nak semmi perc alatt lekapná Nagato a pajzsát és rögtön tépné is ki a lelkét. Madara meg a fentiek alapján esélytelen.
Vagy Tobi teleportálná el valamelyiket és 1v10 az eredménye. Sőt Kakuzu is szétválhat még 4 részre, Sasori bábjairól nem is beszélve és még az idézések is ott vannak. Hidan is mehetne Tank-nak, Kakuzu meg mögötte lenne, mint Healer.
Túl sok irányból érné a párost a támadás és mind más fajta lenne (értsd taijutsu, ninjutsu /itt különböző elemek/, genjutsu és dojutsu támadások /főleg Nagato-é/), nem tudnának védekezni.
Semmi esélye a párosnak.

Ha valamit elírtam azért elnézést kérek Mosolyog
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6582 Dátum: 12 máj 03, 14:09:01 »

Idézet

Véleményem szerint Madara nyerne és, hogy miért? Kagek ellen se mutatja meg az egész erejét mégis szívatja az 5kaget és honnan veszem, hogy nem mutatja meg az összes erejét? Sharingan erejéből csak susanoot mutatott eddig és általába fa elemmel tolja meg néha benyom egy két rinnegan technikát és ennyit csinál kagek ellen de a legnagyobb uchiha aki hashirama riválisa volt sharinganból nem hinném, hogy csak a susanoot ismeri. Szóval ha Madarának keményebb ellenfele lenne meg kishimoto nem sasuken akarná megmutatni az fms erejét akkor madara sokkal erősebb lenne mint most (most se piskóta). Szóval szerintem ha itachi+nagato ellen kerülne össze és komolyan venné őket olyan 54-46-ra nyerne, ha pedig úgy harcol itachiék ellen mint most a kagek ellen akkor kikapna olyan 55-45-re. Sokan akik ezt mondják, hogy madarát leverné ez a két páros nem veszi figyelembe amit én figyelemmel vettem még pedig az, hogy kagekat nem veszi komolyan és kishimoto nem mutatta meg a legnagyobb uchihának a sharingan erejét amivel képes volt legendává válni és állítólag a legerősebb hokageval többször is összecsapni riválisként. Szerintem FMS Madara 1vs1be elverné itachit is meg nagatot is de így, hogy fa elemet ilyen szinten bírja haszálni és rinnegant is tud így 2vs1be is elverné őket szerintem. Nem becsülöm le itachit+nagatot csak nem teszem őket madara felé. Amúgy itachi is említette amikor harcolt sasukeval, hogy egyedül ő képes túlszárnyalni madarát szóval itachi ms-el nem volt még fms-es madara szintjén (jó tudom nem akarta elvenni sasuke szemét, de nem hinném, hogy ebbe hazudott, hogy még nincs uchiha madara szintjén és, hogy ha megszerzi az fmst akkor bírná csak túlszárnyalni őt)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6583 Dátum: 12 máj 03, 14:24:21 »

Duó win. Miért? Rinnegan és Sharingan-képességek a másik oldalon is vannak, csak a Susanoo Itachinál próbb.
A fa elemet még ha el se tudnák szívni, akkor sem ér lótüdőt se, eddig senki nem ment vele semmire.

Az hogy Madara nem csak susanoot ismer, feltételezés, ezért ne is alapozzunk rá lehetőleg. Ennyi erővel szerintem meg Madarának anatidaefóbiája van, ezért Nagato csak megidézi azt a madarat, erre meg Madara depresszióba zuhan, és elmegy picsogni a sarokba.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6584 Dátum: 12 máj 03, 14:34:52 »

Idézet
A fa elemet még ha el se tudnák szívni, akkor sem ér lótüdőt se, eddig senki nem ment vele semmire.

Az hogy Madara nem csak susanoot ismer, feltételezés

Végülis yamato csak fa elemmel lett olyan erős, hogy anbu tag lett madara meg fény évekkel jobban használja ja. Meg azért +fa elem mégis több mint egy semmi. Meg milyen feltételezés? Szerinted a legerősebb uchiha akinek riválisa első hokage volt csak susanoot bír használni? Mert 100% hogy nem hanem még jó pár sharinganos trükköt ismer... az lenne a feltételezés ha leírnék olyan képességeket amiket nem is tud de nem írtam le már pedig madara tuti nem susanoot tud sharingannal hisz ennyi erővel kis óvodás korába rögtön ráment az fms szintre és susanooval aprított egyfolytába egy olyan személy aki a sharinganról híres.

Idézet
Duó win. Miért? Rinnegan és Sharingan-képességek a másik oldalon is vannak, csak a Susanoo Itachinál próbb.

Épp ezaz, hogy ugyan azok a képességek vannak mind a két oldalon azzal a különbséggel, hogy itachinak jobb a susanooja, de madarának meg ott a fa elem amivel eléggé jól tolja ja és említettem már ő volt a legerősebb uchiha és ő volt az első aki fms-el rendelkezett szóval nyilván van "pár" trükk még a tarsolyába. Még mindig madarát tartom az esélyesebbnek az meg egyenesen hülyeség, hogy feltételezés hisz ezt te se gondolhatod komolyan, hogy a legnagyobb uchiha aki fms-el rohangál csak a susanoot tudja. Aki ezt állítja az is tisztába van azzal, hogy ennél fény évekkel több mindent tud csak azért nem írja le mert itachi+nagato a kedvence. Félre ne értsetek én is kedvelem őket főleg itachit, de itt nem arról kell szólnia, hogy jó most ők ketten vannak és két embernek több a rajongója mint egynek ezért el is vernék meg, hogy mai generációba kiemelkedőek voltak külön-külön is hanem azt is, hogy kik ellen mennek. Nem egy kage szint az ellenfele hanem annál magasabb szint.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins