24 nov 15, 18:13:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 428 429 [430] 431 432 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226071 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
iamhated
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6435 Dátum: 12 ápr 21, 20:26:11 »

Sannin vs 3. Raikage,  A, Onoki:

Itt még talán a 3.raikage egyedül is nyerhet. Csak akkor nyerhet a 3 sannin ha jiraya rájön a titokra, minden ő rajta múlik.

Ezen mindig mosolygok Mosolyog
Arra ne alapozz már, hogy Kabutot idézve, agyonveri és elhozza...
3. butítása szégyenteljes, mert a legendás szél elem támadását se láthattuk, és a fekete villámokat, ha már ezt szokás szerint kihagyjátok és arra akartok törekedni, hogy a 3. mindenkit megakar ujjazni, akkor hozzá kéne tenni, hogy Kabcsi control alatti 3 Raikage.

+ szerény véleményem szerint csőfelesleges egy ekkora állatot csapatba rakni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 20:30:06 írta iamhated » Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6436 Dátum: 12 ápr 22, 08:40:18 »

Sannin vs A és Killer Bee

(Itt az elején akarok kérdezni valamit. A-nak ugye visszanőtt a karja, de nem emlékeszem, hogy ki és mikor gyógyította meg. Ha valaki esetleg megmondaná, megköszönném. )

Ez egy olyan harc, ami minden azon múlik mennyire reagál gyorsan a Sannin. 'A' sebességben simán veri őket, viszont ott van Tsunade, aki erősebb, mint ő. (persze csak ami az ütéseket illeti, viszont itt ez bőven elég). Ha véletlenül ketten harcolnának, így nézne ki a csata:
Mivel a Raikage csak sebességgel nem tudná legyőzni a nagyit, biztos, hogy néhányszor az öklüket is össze kellene ütniük... Tsunade nem számít, hogy milyen sérülést kap be, viszont ha a Raikage kap egy olyan, mint Madara, enyhén szólva a  fél oldala le fog szakadni.
De ne így nézzen ki a csata inkább, mert ebből veszekedés lenne. 'A'-val akkor foglalkozzon Jiraiya és Tsunade. Orochimarunak így maradna Bee. Persze az sem biztos, hogy ő egyedül elbánik vele. De ha 'A'-t lenyomják hármuknak már lehet esélye. Meg aztán az idézések is ott vannak.
Ja, és még valami. A hachibi vajon szárazföldön is "bevethető"? Mert mi van akkor, ha nem víz közelében harcolnak? És ha ott is harcolnak, mi történik akkor, ha Jiraiya egyszerűen elsüllyeszti?
Tsunade meg bevethetné ellene az idegrendszer összezavarós trükköt is.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 08:46:36 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6437 Dátum: 12 ápr 22, 09:40:20 »

Sannin vs A B
Mi az hogy sebességgel nem tudná legyőzni? Pont ez az hogy reagálni sem tudna tsunade olyan szinten körbefutná ötször A. Simán lenyomná a sebessége miatt (lásd cell vs trunks). B simán tudná ahsználni a hachibit szárazföldön, megtette ezt a edo jinchurikik ellen is. Ha átalakulna szerintem nem tudnák őt leállítani; főleg a biju bombával mégis mit tudnának kezdeni? Néznek mint rozi a moziban, egyébként nem halnának bele, legalábbis orochimaru meg tsunade, jirayat megölné vele. Idézések kis fogpiszkálók a 8farkúhoz képest, ám ha nem tudna átalakulni valami miatt killerbee, akkor vesztenének szerintem.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6438 Dátum: 12 ápr 22, 09:41:37 »

Sannin vs. A-B:

Nos, véleményem szerint A akármelyik sannint leverné 1 vs. 1-ben, sőt, talán még bee is. De akárhogyis a sanninok eggyel többen vannak ami döntő lehet. Tsunade gyógyító képessége nagyon nagy hátrány az ellenfél számára. A 3 sannin közül bármelyik tudja húzni az időt A és bee ellen, és ezenkívül sokkal jobb stratéga mind a 3. Sokkal jobban összetudnák hangolni a támadásaikat. A Yamana To Orochi meg egy kis időre feltudná venni a harcot bee-vel, és ezenkívül mind 3 sannintól láttunk idézéseket, ami tökéletes egy bijuu ellen, ezenkívül mind 3 sannin több lényt is tud idézni ugyebár, 6-7 idézett lény meg azért felvenné a harcot kirabival.
Én nálam a 3 sannin a nyerő 55-45-re.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6439 Dátum: 12 ápr 22, 09:49:02 »

Szerinted A erősebb, mint B? A 3. Raikage volt egy szint a Hachibivel, hozzá képest A béna.
Bee a problémásabb ebben a harcban, mert a Raikagét elkaphatja Orochimaru vére vagy békák genjutsuja, Hachibi miatt őt viszont nem. Meg ugye ott van neki a Samehada is, amivel Tsunadét leszívhatná. Bijuu bombát Oro talán kivédené, az idézett lények miatt adom inkább én is a Sanninnak.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6440 Dátum: 12 ápr 22, 09:50:03 »

Sannin vs A és B

Már korábban is volt olyan harc, ahol Tsunade és A álltak egymással szemben. Azokban tökéletesen le van írva, hogy miért nem ütnék össze az öklüket. (Röviden: Tsunade nem látja A-t, így nem tud mit megütni, a Kage viszont szétverheti a Hokagét.) Hiába tudja magát pl Madara ellen sokáig gyógyítani, ha nem tudja még megütni sem. Ezzel a gyógyítással nem lehet harcot nyerni.
Bee lenne a kevésbé veszélyes ellenfél. Ha felveszi a 8 farkú alakját, akkor ott van ellene Jiraya mocsara, 3, de inkább több erős idézett állat. A-t pedig Oro és Sennin Jiraya szerintem közösen aránylag könnyedén elintéznék. Tsunade ebben a harcban annyit tehetne, hogy megidézi a csigát és ha tudja akkor gyógyítja a másik két Sannint.
A Bijuu bomba talán érne valamit, de nem lenne ideje Beenek. Békából van legalább 3, kígyóból Manda elég komoly ellenfél, plussz még vannak más kígyók is. Mint írtam, Jiraya a mocsárral védekezne a Bijuu bomba ellen. Arra elég hogy kizökkentse Bee-t és már nem is tud célozni, ráadásul mozogni sem.
Szerintem mind a 3 Sannin túlélné a harcot, emiatt: 70:30 a javukra.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6441 Dátum: 12 ápr 22, 10:08:55 »

Bírom én ezt a "becsüljük csak le Tsunadét csak azért, mert nő és nincsenek látványos technikái dolgot". Ajánlom, hogy nézzétek meg más, külföldi fórumokon is a Tsunade vs A harcot és meg fogtok lepődni.
Mi az, hogy Tsunade nem látná A-t? Hát vak ő? Képzeld csak el: Amikor A a hiper-szuper gyorsaságával nekifut Tsunadénak mi fog történni... Megüti Tsunadét majd visszarohan? Na persze. Azért a hokage se olyan ostoba, hogy ne használjon ki egy ilyen helyzetet... Tudod mit fog tenni? Megfogja A kezét és úgy a földhöz teremti, hogy a Raikage csak nyekken belé  Pontosan
Ha ilyen jó a sebesség és lehet vele csatát nyerni, akkor miért nem Gai a hokage? Mert Konohában most ő a leggyorsabb. (persze Naruto után).
Tsunadénak ott van a Byokugou, ami megmenti őt A minden ütésétől, míg ez fordítva nem igaz. Elég ha Tsunade egyszer, teljes erejéből megüti és A-nak lőttek.

Aztán ott van neki Katsuyu is, aki mint tudjuk képes osztódni... Megnézném A mit csinál egyszerre több száz csigával, aki körbeveszi Tsunadét és folyamatosan köpködi a savat.

De mint azt mondtam, ne menjünk ebbe bele, mert veszekedés lesz a vége. Mindenképp a Sannin nyer, akár erősebb Tsunade A-nál, akár nem.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 10:12:44 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6442 Dátum: 12 ápr 22, 10:36:21 »

Sasuke Sharingannal volt képes követni a Raikage mozgását, de lereagálni nem tudta rendesen, majd pont Tsunade fogja nem? Mosolyog Sasuke az egyik leggyorsabb karakter a sorozatban, és még így is nyelte folyamatosan a raikage támadásait, Tsunade nem tudná "megragadni a karját és földhöz vágni." Amúgy is, olyan jellegű támadással is szivathatja, mint Juugo-t... nekimegy, és repül a hokage, akkor mivel kapja el? A leeső hajszálával?  Gondolkozik

A byokugou mindaddig hatásos, amíg le nem szakítják a fejét 1 lariattal, ami pedig valószínű lenne a páros gyorsaságát tekintve. De mivel 2v3 van, így most ez úgysem történhetne meg.
Csak megjegyzésképp, a pecsét chakráját Samehada szépen leszívná, tehát nem sokáig gyógyulna a kage.... nem hiszem, hogy 2 vágásnál többet kihúzna az a mennyiség, ha egyszerre 7faroknyit simán lezabál az a kard. Tehát nagyon rövid idő alatt mehetne a háttérbe Tsunade gyógyítgatni a másik kettőt.

A mocsár nem ér semmit a 8farkú ellen... egyszerűen visszaváltozik Bee-vé és kikerülve a probléma, ráadásul Bee bijuu-bombája alig pár másodperc alatt elsüthető. Emberi alakban pedig a csápokat ugyanúgy képes használni, ami miatt közelharcban egyik Sannin se járna jól...

Persze ettől még a sannin nyerne, de nem sokkal.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6443 Dátum: 12 ápr 22, 10:45:53 »

Azért juugot ne hasonlítsd össze Tsuandéval. És Samahedát se vegyük bele, mert én most csak a Tsuande vs A harcról beszéltem.
Madarának azt hiszem volt Sharinganja és még Rinnegan-ja is. Miért nem tért ki akkor? Megpróbált. Még egy hatalmas tűz technikát is bevetett, hogy megállítsa Tsunadét, miután az nekirohant. A klónt is valószínűleg ekkor kellett bevesse, mert tudta, ha az öreg hölgy eltalálja megszívhatja.

Ha A átüti Tsunade hasát, mellkasát, bármijét, a keze benne lesz annyi ideig, hogy Tsunade megfoghassa. Ha eltörte a Susanoo kardját, nem hiszem, hogy pont a Raikage karja jelent neki gondot.

A csigák meg még mindig arra kényszeríthetik a Raikagét, hogy Tsunade szabályai szerint játsszák le ezt a csatát. Igaz, hogy a Raikage gyors, de mit kezd akkor, amikor több száz csiga köpködi felé a savas nyálát? Egyszerre ki tudja kerülni őket és Tsunadét is? Nem hiszem.

A fejét meg hogy a fenébe szakítaná le A ? Ha jól emlékszem Sasuke feje sem esett le.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 10:50:10 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6444 Dátum: 12 ápr 22, 11:01:23 »

TsunadeHime, a Madarás ütés kb így nézett ki: Első ütés elől NEM AKART kitérni, itt jegyezte meg, hogy erősebb mint Raikage. Miután az ütés ereje eltaszította lőtte a tűzjutsut visszavágásként, erre jött Terumi vízjutsuja, + Ooniki-A kombináció hátulról, és amikor Madara hátranézett jött a rúgás elölről Tsunadétól. Meg sem próbálta hárítani a rúgást, mert nem látta... A "végső ütést" meg szintén nem próbálta hárítani, mert már felesleges volt, megvolt a terve. Faklónos cucc. Szóval nem tudom miért hoztad ezt ide, Madara végig szórakozott, meg sem próbált hárítani semmit.

A csigák nem kényszerítenek semmire. Ha Sasuke chidorija (ami kivégző technika) meg sem karcolta, majd pont Katsuyu sava fogja átvinni a villámpajzsot? Ugyan már.

Sasuke feje nem, de én a párosról beszéltem, Bee-vel. Írtam is, szakítják... bár igaz a dupla-lariat szót odaírhattam volna, bocsesz.  smirksweat

Samehadat ne vegyük bele de az idézéseket igen.. Beehez úgy tartozik Samehada, mint a Sanninhoz az idézés, de végülis mindegy.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6445 Dátum: 12 ápr 22, 11:03:54 »

Azért nem gai a hokage mert 0 esze van, és attólmég hogy lenyomná tsunadét 1v1be, nemlehetne hokage soha. Igen jóllátod gai a leggyorsabb a levélbe ezért majdhogy nem a legerősebb. Megnézném a többi mit tudott volna kezdeni kisaméval, mindenkit elvert volna. És levághatná a fejét, nyitott tenyér technikával törte be amateratsut is, amit az apja használt, elgalábbis úgyrémlik. Ha nyakon ütné vele tsunadét leesne a feje, saját kezét is úgyütötte le.  >.<#. Sasukét csak kétszer földhöz vágta, de lehethogy tévedek régláttam. Biztosan elverné tsunadét 1v1be; bár a többi 2 módosíthat ezen. Szerintem továbbra is a-b nyer a hachibi forma miatt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6446 Dátum: 12 ápr 22, 11:04:50 »

Félreértettél. Én azt mondtam, hogy a Tsunade vs A harcba NE vegyük bele BEE-t és SAMAHEDA-t, mert itt nincs amit keressenek. Nem a Sannin vs A és Bee harcról beszéltem, hanem a Tsunade vs A harcról.
Sasuke chidori-ja nem hatott. Na és? Az csak egy támadás és nem több. A csigák többen vannak, mint egy chidori. És elsősorban az lenne a szerepük, hogy akadályozzák A-t a mozgásban és nem az, hogy megöljék.

Yamael: Ilyen esetekbe én szeretem a Databook-ot venni: Gai 31, 5 pontot, míg Tsunade 35 pontot kapott. És a Databook nem hazudik.

Tr4nCe- köszönöm. Örülök, hogy legalább van egy valaki, aki nem becsüli le az öreglányt.  Nevet
Aizen, szépen félreértettük egymást.  ikszdé ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 11:17:54 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6447 Dátum: 12 ápr 22, 11:08:59 »

Jól érvelsz TsunadeHime! Mosolyog Amúgy helyeslem amit írtál. Pont most akartam én is valami hasonlót leírni, hogy azért nem kéne lebecsülni baa-chant.Mosolyog Rengeteg dologban segíthet, akár a terepet is átrendezheti 1-2  remek ütéssel, ezzel megnehezítve a közlekedését a villám duónak. Az idézéseik lehet magunkban nem sokat érnének, de ha egyszerre sokat tolnak el, úgy már igen!  Ennek ellenére én mégis azt mondom, hogy a villám páros győzhet, és nem a Raikage miatt. Mosolyog
Killer-Bee Bijuu formájával nem tudnak semmit kezdeni. Rácsap a földre azt repül mindenki mindenfele, a bijuu bomba csak hab a tortán, na meg  Bee csak úgy mellékesen taijutsuban is írtó kemény a kard technikájával. Én nekik adnám a győzelmet! Egy olyan 53 - 47% arányban. Mosolyog Jó vastag tudom, de a bijuu miatt ennyivel előrébb érzem.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6448 Dátum: 12 ápr 22, 11:14:30 »

Az A vs Tsunade kérdés más, én még a sannins vs A-Bre írtam az akkori hsz-em. Igen, az első sorod az előző sz-edben nem olvastam végig, bocsi.  ikszdé

Tsunade vs A-ban Tsunade nyerne, ez tény. Azonban Katsuyu ha 1milló példányban van és fröcsköli a savat is mindegy. Nem a létszám a fontos, hanem a támadás erőssége. Ha 1 nem viszi át a pajzsot, 1 millió sem fogja, ha 1 átvisz 1 millió is átfogja. Ezért is hoztam Sasuke chidoriját. 10 Sasuke sem ütötte volna át Chidorival a villámpajzsot, holott ő nem akárki. Katsuyu pedig ha nem marja szét, lelassítani sem fogja, mert nincs neki mivel, max ha rámásznak...  ikszdé

Yamael, A nem nyerne 1v1-ben Tsunade ellen.
Miért? Mert a Raikage részéről 1 hiba az életébe kerül, míg Tsunade pecsétje megoldja ezt az "1 hiba = meghaltál" helyzetet. Raikage gyors és erős, de egy ilyen előny mellett ez nem elég.
Kisame pedig bedarálta volna Tsunadét is, Meit is.... ez nem kétséges, de akkor írj ki új harcot. Nyelvesít
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6449 Dátum: 12 ápr 22, 11:52:58 »

Azért megnézném melyik a gyorsabb: A-nak bekapcsolni a pajzsot és támadni vagy Tsunade-nak megidézni Katsuyu-t és "1 millió" darabra osztódni, majd savat köpködni random, ami még Tsunade-ra is veszélyes...
Emberek Tsunade sehol sincs A-hoz képest. Hogy talál el egy olyan személyt akit nem is lát? De ha még látná is, akkor se lenne képes megütni, mert nem mozog olyan gyorsasággal.

Azt is elfelejtitek, hogy Tsunade nem a pecséttel nyit, azt csak végső esetben használja. Viszont A egyből a pajzzsal kezd. Aztán, ha Tsunade fel is oldja a pecsétet csak saját maga alatt vágja a fát. Így se képes eltalálni A-t és a végén "hullaként" esik össze.
Ha Tsunade szétveri a talajt, hogy gátolja A mozgását, akkor magával is kib....tt, ha nincs talaj Tsunade se tud mozogni igaz? Vagy ő már repülni is képes?

Mi az, hogy Tsunade nem látná A-t? Hát vak ő? Képzeld csak el: Amikor A a hiper-szuper gyorsaságával nekifut Tsunadénak mi fog történni... Megüti Tsunadét majd visszarohan? Na persze. Azért a hokage se olyan ostoba, hogy ne használjon ki egy ilyen helyzetet... Tudod mit fog tenni? Megfogja A kezét és úgy a földhöz teremti, hogy a Raikage csak nyekken belé  Pontosan
Ebben a helyzetben mondhatjuk vaknak is. Ha mindenki látná és letudná követni A mozgását Kishi miért adott neki ekkora sebességet? Ezek szerint teljesen felesleges, mert a közönséges genin-ek is látják és képesek ellene védekezni.
Igazad van A nem csak annyit csinál, hogy megüti Tsunade-t majd visszarohan. Az történne, hogy megütné Tsunade-t majd az 100m repülne hátra. Az megint más, hogy nem hal bele az ütésbe, de azért ő is megérzi a hatását. Tsunade ütésébe Oro se halt bele, mégis 20-30m-eket repült hátra.

Aztán ott van neki Katsuyu is, aki mint tudjuk képes osztódni... Megnézném A mit csinál egyszerre több száz csigával, aki körbeveszi Tsunadét és folyamatosan köpködi a savat.
Mondjuk a sebességének köszönhetően nem hagyja, hogy Tsunade idézzen? Vagy ha meg is idézte a csigák se köpködhetnek random, mert Tsunade-t is szétmarja a sav. Meg A se olyan hülye, hogy látja tiszta sav a talaj és folyamatosan köpködnek aztán még támad. Szépen hátradől és nevet, hogy Tsunade savval körbevéve nem tud sehova se menni és éhen hal.
Gai is képes volt felvenni a versenyt a víz alatt több száz cápával. A is legyen már olyan gyors.

És így a végére: ha Tsunade feloldja a pecsétet, akkor A szépen megvárja míg elfogy a chakrája majd utána támad. Ő képes várni, viszont Tsunade-nak fontos az idő.
Mi előtt jönne a sok hülyeség, ha A megvárja az idézést, pecsétfeloldást, akkor azt is megfogja várni, hogy "elmúljon" a pecsét hatása. Vagy nincs igazam? Csak a favorit karakter képes mindenre TsunadeHime?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 428 429 [430] 431 432 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins