24 nov 15, 16:34:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225958 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6405 Dátum: 12 ápr 16, 13:24:53 »

Ugyanakkor a magatamát visszaküldheti, ahogy a bijubombát is eltleportálta, sé az esetleg a félkész (tehát nem vcsontváz, de még nem "betengusodott") Susanoot talán még áttörhetné, vagy a ygengepontjain legalábbis megrepeszthetné. Ezzel együtt is, ami miatt Itachi nyer, az már megint  a genjtusu. Yondiame sem számíthat rá, hogy elég, ha rámutat, és onanntól ahogy akarja, úgy szívatja meg.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6406 Dátum: 12 ápr 16, 14:03:27 »

Ja és a sennin módra én is emlékszem, hogy a sebességet is növeli. Ezért voltak annyira meglepődve, amikor Naruto egy pillanat alatt lecsapta mechanikus Peint, vagy ezért tudta elhalászni Sasuke orra elől Sakurát. Naruto pedig szerintem még gyorsabb volt vele, mint Jiraiya. De minden ninjutsu és taijutsu is erősebb lesz tőle.
Durva lett volna, ha Minato megtanulja a sennin módot is, bár valószínűleg nem volt meg a chakra mennyisége hozzá. De szerintem neki még Chou Oodama Rasenganja sem volt, csak sima Rasenganja, mert a Chou Oodama Rasengan már Jiraiya találmány (és szerintem sennin mód only).

Új harc: Sannin vs. Sarutobi, Kakashi, Gai, Asuma, Kurenai, Shizune és Yamato.
Ha a Sannin ellenfeleit túl soknak vagy kevésnek tartjátok, vegyetek el belőle, vagy adjatok hozzá (van még pl. Hyuuga, Aburame, Inuzuka és eredeti Ino-Shika-Cho is).
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 14:03:59 írta malakian666 » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #6407 Dátum: 12 ápr 16, 14:10:29 »

Sannin vs. Sarutobi, Kakashi, Gai, Asuma, Kurenai, Shizune és Yamato

A sannin ellenfelei közül Kakashi és Gai a legerősebbek. De nézzük, hogyan történne a csata: Tsunade elintézi Kurenait, Shizunét és Yamatot. Én tartom annyira erősnek, hogy elbírjon velük. Yamato mokutonja messze nem olyan erős, hogy le tudná vele fogni Tsunadét. Shizune veszélyes a mérgezett tűkkel, de Tsunade meg tudná magát gyógyítani. Kurenai erős genjutsu használóként szerepel a történetben, de mint azt néhány hsz-szel ez előtt leírtam, Tsunade kiválóan tudna védekezni ellene.
Jiraiya gondoskodik Gairól és Asumáról. Orochimarunak így marad Kakashi és Sarutobi. Nem lenne könnyű dolga, de nyerhetne. Amikor először küzdött a nagypapival messze nem használta a teljes erejét.

Pontos százalékot nem tudnék mondani, de a Sannin nyerne. Amint a gyengébb ellenfeleket elintézik összefognak és legyőzik az erősebbeket. Valószínűleg Tsunade végezne a leghamarabb így segíthet Orochimarunak. Azt hiszem ő nagyobb bajban van, mint Jiraiya...

Sarutobi veszélyes lehet, ha alkalmazza a halálistenes lepecsételő technikát, de mivel hárman vannak nem tudná őket elintézni ezzel. Hogy mást ne mondjak, az idézéseik is megvédhetik őket. (Katsuyu elolvasztja, valamelyik béka agyonüti, Manda megeszi)

Sannin vs Pein ( ha nem volt még ilyen)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 14:32:05 írta TsunadeHime » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6408 Dátum: 12 ápr 16, 22:45:06 »

Ugye Bee-re is rávágott egyet, úgy jelölte meg a pecsétjével őt Minato. Tobival is ugyan ezt tette, szóval két módon kerülhet Hiraishin-nel az ellenfél közelébe:
1) A kunai-on lévő pecsét segítségével.
2) A pecsétet saját kezűleg helyezi az ellenfelére.
Na már most, Itachi ellen csak a második működne, mivel az elsőt a szokásos "ide egy kunai, oda egy shuriken" mozdulatsorával el is hárítja. Oké, odajut Minato Itachi mellé, majd rányomja a pecsétet, viszont ez idő alatt nem ugrálhat össze-vissza, az Uchiha nyugodtan eltüzelheti.
Most ugrik be: miért ne használná egyből Itachi a Susano'o-t? Sasuke "ellen" az erdőben is azzal nyitott, Nagato ellen is, és Kabuto ellen is. Ez még mindig 3:1 az egyből használat javára.
Az igaz hogy az 1. lehetőség esélytelen, de a 2. már működne és én erre gondoltam egy korábbi hsz-ben (és ezért is adnék 30-40%-ot Minatonak egy Edo Madara elleni harcban). Elég ez az 1 technika, ugyanis a pecsét elhelyezése az érintéskor történik és ahogy Tobi, illetve Bee ellen láttuk, ez a támadással egyidejűleg történik, nem kerül külön időbe. Leginkább Itachi kardjához hasonlítható, mely érintéskor már pecsétel is.

Azért a Yata tükrös teljes Susanoo-t és a Sasuke támadását hárító csontváz kezet ne hasonlítsuk össze. Abban egyetértünk hogy 1 pillanat alatt húzza fel Itachi a Susanoo-t, de csak a csontvázat, ez pedig még Rasengannal is támadható és Danzou példájából kiindulva (az ott használt szél technika és a Rasengan között nagyságrendbeli különbségek vannak!) még az idézések is segíthetnek ebben. Valószínű a Kirin ellen is csak ezt használta, mert komolyan megsérült, pedig a Yata tükörnek vissza kellett volna vernie a támadást. Azt még megjegyezném, hogy Tobi ellen is láttuk, Minato Rasenganja a komolyabbak közül való, szerintem Naruto normál Rasenganjától is erősebb, de ez csak feltételezés mint ahogy azt sem tudjuk, milyen hatással van a Rasengan a csontváz Susanoo-ra.
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6409 Dátum: 12 ápr 17, 20:50:34 »

Minató vs. Itachi:

Itachinak adom a győzelmet, márpedig a genjutsuk miatt. Nem tudjuk Minató milyen ellenálló a genjutsukkal szemben, de Itachi genjutsuja biztos kifogna rajta. A kagénak elég Itachi egyetlen újjára ránéznie és vége a harcnak, itachi úgy szívatja ahogy akarja. Ezenkívül ha itachi esetleg használná a Tsusokyumit akkor Minatónak megint csak lőttek, 3 napi kínzás után 1 kezemmel megtudom számolni ki maradna az eszméleténél.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 20:51:33 írta IndianA » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6410 Dátum: 12 ápr 17, 21:02:03 »

Már megint egy olyan szó használat amitől teljesen kiakadok. "Biztosan kifogna rajta" Éppen ez előtt írtad, hogy nem tudjuk, hogy Minato milyen ellenállással rendelkezik a genjutsukkal szemben. Akkor mégis honnét a fenéből tudod, hogy egyáltalán fogja a genjutsu. Annyira hülyének néz ki szegény Minato, hogy ne tudná ha egy Uchihával áll szemben akkor vigyáznia kell a genjutsukkal.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6411 Dátum: 12 ápr 17, 21:20:31 »

Kakashi is benézte, pedig neki Sharinganja van, ezért nála jobban nem senki nem tudhatta, hogy mire vigyázzon abban a harcban. Azt nem tudom, hogy érted azt, hogy kijátszotta, hiszen utána 1-2 hétig kórházban volt. Lehet, hogy tudja Minato, hogy vigyáznia kell Itachival, de ha nem néz oda, akkor Itachi olyan kézpecséteket formál, amilyeneket akar (akár egy helyettesítő technikával is beszívathatja). Susano'o-t pedig, mint írtam a villámnál gyorsabban húzza fel, de ha még nem is Yata tükröset, de ha annyira elég erőset, hogy a Kirint vissza tudta verni, akkor a Rasengan meg sem kottyan neki. Semmilyen indokot nem látok, Minato Rasenganja miért lenne erősebb, mint Narutóé, szerintem pusztító erőben Shippuden Naruto és Jiraya is veri (sennin Jirayáról és sennin Narutóról az Chou Oodama Rasengan zárótűzzel pedig ne is beszéljünk). Ő gyors, ha közel van Itachihoz a harc kezdetekor, akkor egy Rasengannal vagy egy kunai-jal odavillanhat hozzá és megölheti, de még így is megégetheti az Amaterasu és van esélye annak is, hogy nem sikerül bevinni pontos találatot a Sharingannak köszönhetően, ha nincs elég közel, akkor Susano'o, és vagy beleesik a genjutsuba/ Amaterasuba, vagy ami valószínűtlenebb Totsuka kardjába vagy Yasaka Magatamába és meghal, vagy elmenekül.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 17:10:37 írta malakian666 » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6412 Dátum: 12 ápr 17, 21:30:03 »

Csak van különbség Kakashi és Minato között. Kakashi kénytelen volt bevállalni ennek veszélyét a többiek miatt míg Minatonak ezt nem kell megtennie az egy az egy elleni csatában. Másodszor pedig láthattuk, hogy Kakashi is milyen könnyen kijátszotta Itachi genjutsuját. Másrészt a genjutsuk sem olyan egyszerűen aktiválódnak mint ahogy itt sokan gondolják. Legalábis a komolyabbak biztos nem. Nem így működik, hogy semmi perc alatt rámutatunk valakire és már benne is van. Olyan bolondokon és tapasztalatlanokon működik mint Naruto de komolyabb és tapasztaltabb ninjákon nemigen fog. Másodsorban egy mutogatós genjutsu soha nem lesz olyan erős mint ha a dojutsuját használná hiszen éppen az a lényege a szemének, hogy felerősíti a genjutsuját. Egy olyan intelligenciával rendelkező személy mint Minato nagyon hamar megtörné a sima mutogatós genjutsut mint amit Naruto kapott. Arról nem is beszélve, hogy ezt a harcot biztos, hogy nem Itachi kezdené a reakcióidő és a mozgási sebesség alapján. Először azt kell semlegesíteni, majd csak azután jöhet az igazi harc. Hogy mi lenne a vége, nem tudom de én erő és tapasztalat alapján Minatora tippelnék.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 21:40:51 írta rini67 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6413 Dátum: 12 ápr 18, 13:20:30 »

Felhoznék egy új harcot:
Kakashi és Gai vs. Killer bee Samehada nélkül?
Nos, Kakashi nagyon jól bánik a kage bunshinokkal, Gai ha kinyitja a kapukat rövid időre talán a legerősebb taijutsu használóvá válik. Killer bee bijuuja bevetése nélkül is egész erős, akárhogyis Kakashi felett áll taijutsuban. Persze kakashi egész jól kielemezheti Bee képességeit, és valami jó kis tervvel elő állhat ami végezhet beevel. Ott kezdődik a baj ha átmegy Bijuu-formába. Kakashi a kamuit beakarta vetni a bijuuk ellen, vagyis 1 bijuu-bombát szerintem el tudna nyelni. Gai kiakarta nyitni a 8. kaput 7 bijuu ellen vagyis nem lehet semmi. Érdekes harc lenne. Vélemények?
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6414 Dátum: 12 ápr 18, 16:15:32 »

Amúgy azt nem értem, hogy ha 8.kapu tiltott akkor honnan tudják, hogy az milyen erős fegyver? Ezekszerint valakinek már sikerült olyan taijutsut elérnie, hogy 8.kaput kibírja nyitni és az élete árába került, de egy ilyen shinobinak a nevét szerintem tudnák ha ennyire kemény ez a 8.kapu, hogy használó életébe kerül és cserébe olyan erőre tehet szert, hogy kagekat is megszégyeníti. Nem leveri hanem megszégyeníti, ergo nagyon durva lehet a 8.kapu Amúgy én kakashi+gait tartanám esélyesebbnek és, hogy miért? Győztesre kibírnák hozni de cserébe egyikük meghalna. Vagy gai mert kinyítja a 8.kaput vagy kakashi mert túl sok chakrát elhasznál a kamuikra vagy pedig végén mind ketten összeesnének azért mert gai pl. kinyitja a 7.kaput kakashi meg sok chakrát használ el, de nem annyit, hogy meghaljon. Viszont akkor killer-beet szerintem megbírnák ölni még talán úgy is, hogy mind ketten túlélik sőt szerintem megbírnák ezt oldani mert kakashi nem hülye és kitervelne valamit de nem győznék le könnyen.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6415 Dátum: 12 ápr 18, 17:17:23 »

Kakashi valahogy elirányítaná az idiótát, ő meg elbújna, vagy Raiton klónnal vagdoshatná a nyolcfarkú csápjait és nyelhetne egy-két Bijuu bombát. Ha már Hachibi formában van, akkor viszont nem nagyon tudnak neki ártani, Gai megrugdoshatja a csápjait, Kakashi meg jobb esetben levág párat, de ha pl. Bee bepörög, akkor meg sem tudják közelíteni.
8 kapus dolog nem tiszta, de ezt annyira kell komolyan venni, mint hogy a Sharingan a Byakuganból jött. Tehát lehet, hogy akkor még úgy gondolta Kishi, de ma már nem (azt hiszem ugyanakkor hangzott el ez a két dolog, a Chuunin vizsga 2. fordulóján).
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6416 Dátum: 12 ápr 18, 19:32:29 »

Lehet, ez pont olyan mint a 2 kage vs. Sarutobi Hiruzen. Kishi még nem tervezte a manga elején hogy Hashiramából egy istent csinál, sőt, a második hokage sem használt tér-idő ninjutsukat. Egyszerűen az elején volt még nagyon.  Gai 8. kapuját lehet soha nem fogjuk meg tudni milyen erős is valójában, tippelgetni lehet, de semmi sem biztos. De akárhogyis, hogyha úgy vesszük a harcot hogy Gainak nem számítjuk a 8. kaput, akkor szerintem majdnem egyértelmű hogy a 2 jounin veszítene. smirksweat
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6417 Dátum: 12 ápr 18, 20:22:39 »

Nem feltétlenül. Ha arányítunk akkor körülbelül láthatjuk, hogy most 7 kapuval körülbelül hasonló erővel bír mint ezek a démonok bármelyike. Ha ezeknél erősebbnek vesszük a nyolcfarkút, (márpedig miért ne vennénk erősebbnek) bár ezt éppen nem bizonyította a mostani harcban. Majd ide párosítjuk a 3. Raikagét aki egyedül képes volt kiütni, akkor maga Gai is képes lehet a 8. kapu kinyitásával olyan erőt létrehozni rövid ideig amivel egyedül is képes kehet legyőzni. Kakashival párosban pedig nem kell az a 8. kapu. Azt a 8. kaput maga Kakashi alakítja. Szerintem ketten nehéz harc árán lehoznák ezt a meccset. A bijuu bombát akár el is felejthetik mivel mind Kakashi, mind Gai vannak olyan gyorsak, hogy kikerülnék.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #6418 Dátum: 12 ápr 18, 20:26:26 »

Nem biztos, hogy valaki használta a 8. kaput és túl is élte. Az is lehet, hogy belehalt de voltak szemtanúk. Esetleg még nem is használta senki, de mivel a 7. annyira erős, így csak sejtik mire is lenne képes a 8. A harc végeredménye? Hm. Kakashit alapból okosabbnak tartom, mint Bee-t és Gai-t együttvéve, tehát ez már egy jó pont.
 A kamui hasznos lehet, de vigyáznia kell vele. Egy bijuu-bomba szintű támadást tényleg csak 1-2 alkalommal tudna elnyelni. (inkább 1) Esetleg azt megcsinálhatnák, hogy amikor a Hachibi kilövi a bijuu bombát, Gai ezt az időt kihasználva hátba támadja. (tartom elég gyorsnak ehhez)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 09:58:33 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6419 Dátum: 12 ápr 18, 22:24:07 »

De egy Bijuu bomba méretű támadás elől nem lehet csak úgy kitérni, elég nagy körzetben pusztít el mindent. Gai 8 kapuval lehet, hogy tényleg olyan erős, hogy földhöz csapkodja a Hachibit, bár nekem gáz lenne, ha a 3. Raikage (akit az egyik legnagyobb shinobinak tartok) ninjutsuival, villámpajzsával és a legendás testével (valami olyasmit mondtak, hogy olyan volt a húsa, mint a vas, stb.) kevés ahhoz, amit Gai csak a taijutsujával (igaz, hogy a halála árán) szerintetek elér.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins