24 nov 15, 16:48:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225969 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6390 Dátum: 12 ápr 15, 15:24:09 »

Most komolyan, hogy a jó istenbe vinné át Minato a Susano'o-t? Ő a shinobi világ egyik legnagyobb alakja, ezt elismerem, viszont egy Rasengannal nem nagyon tudná még csak a bordát sem megsérteni, a Yatta tükörről nem is beszélve.
Szerintem ezen a meccsen az Uchiha esélyesebb, mivel Bee-n kívül senki más sem tudná áttörni a végső védelmet (bátorkodom a Raikage ütéseit gyengébbnek titulálni, mint egy Susano'o, mivel Oonoki turbózása után tudta csak átütni Madara Susano'o-ját).

Kicsit visszatérnék a 3 Sannin vs. Itachi harchoz, ha nem gond.
Na szóval, véleményem szerint a három Sannin megnyerné a harcot, viszont Itachi nagy valószínűséggel elintézne egyet-kettőt közülük.
Orochimaru a Yamata no Orochi jutsut simán használhatná, ez ellen -mint láthattuk- csak a Susano'o-val van esélye az Uchihának. Ez idő alatt a másik két személy simán kiiktathatná Itachit, mivel a Yatta tükör -tudtommal- csak egy irányba nyújt védelmet.
A Tsukoyomi használatánál nagyobb hülyeséget el sem tudna követni az Uchiha. Oké, lestrapálja a Sanninokat, viszont saját magát is. Itt igazából mit sem ér a nagyobb kitartás, mivel mentális sérüléseket szereznek Konoha nagyjai, viszont több az esélye annak, hogy a háromból egy valahogy elhajít Itachi felé egy kunai-t/ráhány egy Kusanagit, mint hogy az Izanamihuszár teszi ezt.
Ha már megemlítettem: Izanami. Mi is az? Ha minden igaz, akkor az Izanagi "testvérjutsuja". De mire is képes? Még nem tudjuk, de gondolom kevésbé erős egy olyan jutsu, amit egy egy úttal rendelkező személy is képes használni, mint a Senju+Uchiha DNS-sel való operálás, HACSAK Mikoto nem lépett félre Itachi születése előtt 9 hónappal egy Uzumaki/Senju-val.
Ha nagyon szükséges, akkor mondogathatok még olyanokat, hogy Sennin mód, Edo Tensei, Katsuyu, Manda, öreg békák, emberfölény, stb...
Naplózva
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6391 Dátum: 12 ápr 15, 16:05:27 »

Senki sem írt olyat, hogy átvinné a Susanoo-t. Én említettem meg, hogy mivel Minato nem juthat be, és Itachi sem tudja eltalálni őt, így Itachi előbb kifogy a chakrából, mint Minato, feltéve, ha Minatonak marad társa a harcban. Ha nem maradt, akkor persze leengedheti a Susanoot... Izé José...
Sannin vs Itachi:
Amúgy hol is írják, hogy a Tsukuyomival lestrapálja magát? Sehol... Teljesen egészséges Itachiről beszélünk, nem egy félholtról... A simában is volt ereje 2 Tsukuyomira, majd Amaterasura, és simán meglógtak Jiraiya elől is.
A Tsukuyomiból kitörni a 3 közül egyik se tud, maga Itachi szüntetné meg a való életben 1 másodperc után, miután hazavágta az egyiket... kb esélytelen, hogy 1 másodperc alatt támadják meg Itachit, de ezt már leírtam egyszer.
Hátulról a Susanoot max Tsunade tudná áttörni, de én benne is kételkedem... A másik 2 pedig vérszegény ahhoz, hogy átjussanak rajta.

Edo tensei előre felkészült harcok esetén még okés lenne, de itt elméletben spontán összefutás, nem pedig előre felkészülök a csatára szitu van, amikor általában nem rohangálunk pár hullával a zsebünkben...
Az idézésekről meg annyit, hogy legalább az egyiket Itachi kénye-kedve szerint irányíthatja, hiszen ha Sasuke majdnem 0 chakrával befolyásolta Mandát a Sharingannal, kizárt, hogy Itachinak ne menne. Legerősebbet kiválasztja, és mehet a buli.

A Yamatano jutsuhoz annyit, hogy szerintem épp fordítva... Orochimarunak csakis azzal lett volna esélye elkapni Itachit, de még az se jött össze... Pláne ha figyelembe vesszük ki aktiválta előbb a technikáját, majd ki próbált rákontrázni...  smirksweat A Yamatano ellen bőven elég az Amaterasu fekete lángja, ahogy Bee ellen is elég volt... És a 8farkú kicsit veszélyesebb, mint a Yamatano... Ennyit erről.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6392 Dátum: 12 ápr 15, 16:42:11 »

Szerintem Itachi előbb találná meg Minato gyenge pontját, minthogy kifogy a chakrából. Sőt, már én is megtaláltam: Minato rámutat az ujjával a harc elején, és... hát... és már genjutsu-ban is van a kage, mire ezt feloldja, a teste már az Amaterasu martalékává válik.

A Kakashi vs. Itachi harcot te kihagytad amúgy? Tudod, mikor Kisame istápolta a vízre rogyott Itachit. Mert ugye az az egy fajtája a Tsukuyomi-nak, ami igen komoly mentális sérülést okoz. Mellékesen én simán kinézem a sanninokból, hogy szétszélednek három irányba, hogy még véletlenül se essenek mindhárman egyszerre a Tsukuyomi-ba.
Csak Tsunade tudná áttörni? Akkor dobok egy jutsu harcot, most totálisan csak ezt a kettőt kell figyelembe venni az értékelésnél:
Jiraiya Sennin módban alkalmazott Chou Oodama Rasengan-ja vs. Susano'o csontjai.
Várom az értékeléseket.

Kiválasztja a legerősebbet, majd az idéző hazaküldi az állatkát. Tényleg borzasztóan hosszadalmas feladat.
De szívesen megnézném, ahogy Katsuyu szétválik, és savat köpköd Itachira, aki egyesével próbálja genjutsuba taszítani őket Nevet

Elég az Amaterasu? Mire szétterjedne azon a 'aszott nagy kígyón, Itachi rég Orochimaru gyomrában lenne. Az égés terjedését láthattuk Karin-on is, aki fél órát feküdt a tűzben, mégsem égett szénné.
De ha ez nem tetszik, akkor még ott van a Sasuke által használt kawarimi, amivel kijutott az égő testből (ki volt jelentve, hogy ez az egyik Orochimaru kawarimi jutsui közül). Hogy is fogalmaztál? Ennyit erről?
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6393 Dátum: 12 ápr 15, 17:08:48 »

Jiraya vs. Itachi:

Jirayának akármekkora fegyvertára van, esélye sincs. Itachi egy Tsusokyumival legyengítheti, Amaterasuval megpörkölheti, vagy a Sakerakival leszúrja. Ezenkívül Itachi szerintem még Jirayánál is okosabb, és persze ne feledjük hogy végső esetben ott van az Izanami, ami nem tudjuk még hogy mi is pontosan, de nem lehet egy gyenge valami.
És amíg Itachi ezeket a jutsukat végrehajtja, addig Ero Sennin csak nézelődik és semmit sem csinál. Az hogy esélye sincs nem kicsit túlzás.
Sok múlik a csata helyszínén is. Egy olyan épületben mint ahol Pein ellen harcolt Jiraya, elég sok esélye van. Azért számít a helyszín, mert idő kell a Sennin módhoz és egy ilyen helyen el tud menekülni a csatornákba, de talán még szabadban is tudna elég időt nyerni idézésekkel, klónokkal. Ha pedig megvan a Sennin mód, sokkal esélyesebb mint Itachi. Egyedül az Amaterasu veszélyes, de talán pont a Sennin mód miatt tudná elkerülni a lángokat. Ezt a feltételezést Naruto mondatára és Kabuto nyíl kikerülésére alapozom. Előbbi: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/555/15
A Tsukuyomi a Sennin módban lévő Jirayánál hatástalan a 2 béka miatt. Például mikor Itachi beveti ezt a jutsut, akkor Jiraya szemébe néz, ő bele is esik a genjutsuba, amit a békák meg is szüntetnek. Ha a genjutsuban lévő Jirayát akarja megtámadni Itachi, akkor a 2 béka meg tudja védeni, hiszen azok is tudnak pl elemeket használni. A Susanoo-ból is ki tudná varázsolni Itachit, ehhez a békák genjutsujára lenne szükség. Annak ellenére hogy Itachit nehéz genjutsuval megvezetni, ezzel több mint elég ideig le lenne kötve az Uchiha mert a békák szerint ez egy meglehetősen nehéz és erős genjutsu, ami ellen a Susanoo nem véd. Arról még nem is írtam, hogy Jiraya a Sennin módot addig tartja fent amíg kedve van, ezzel szemben Itachi MS-ja meglehetősen korlátozva van.
Ezzel a kis szösszenettel ^^^^ arra szerettem volna célozni, hogy közel sem egyértelmű a harc. A végén én is Itachit mondanám győztesnek, de szoros lenne a harc: 55 : 45 % az Uchiha javára.

3 Sannin vs. Itachi:
Nem akarok idézgetni, pedig lenne mit. Ebben a harcban Itachi esélytelen.
Annyit még megjegyeznék, hogy akik szerint Itachi behúzza a harcot, ne csak dobálózzanak a technikákkal, hogy 2 Amaterasu, 3 Tsukuyomi közben pedig végig a Susanooban van, hanem kicsit gondolkodjanak és vegyék figyelembe hogy ezeknek a technikáknak van mellékhatása is, ráadásul egyszerre 1 embert tud velük megfogni nem pedig 3-at.

Most komolyan, hogy a jó istenbe vinné át Minato a Susano'o-t? Ő a shinobi világ egyik legnagyobb alakja, ezt elismerem, viszont egy Rasengannal nem nagyon tudná még csak a bordát sem megsérteni, a Yatta tükörről nem is beszélve.
Mire felépíti a Susanoot addig 2x, 3x is megölheti őt Minato, de ha nem is öli meg, akkor csak megjelöli. Ezután pedig jöhet bármilyen Susanoo, megvan a fiú. Minato a harc elejétől a sebességére alapoz, Itachi viszont ritkán kezd a Susanooval, sőt csak akkor használja, ha muszáj. Az viszont igaz, hogy teljes Susanoo ellen nem sok esélye van.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 15, 17:09:55 írta CsukiIce » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6394 Dátum: 12 ápr 15, 17:59:16 »

Szerintem pedig itachi esélyes gyakorlatilag mindenki ellen, mégpedig a totsuka karddal, és ami a lényeg hogy 0,1sec alatt tudja használni bárkin. Láthattuk ezt mikor orochimarut és nagatot elkapta. Gyakorlatilag kinyúl kézzel a susanó és manifesztálódik a kezébe egy kard ami instant lepecsétel, ez ellen tehetetlen mind orochimaru mind tsunade, hiába élednek újra/gyógyulnak. Senki nem tudja hogy birtokolja ezt az erőt, úgyhogy esélye sincs senkinek hogy kivédje. Mondjuk azt nem értem mikor nagatoval harcoltak mért nem szedte le chibaku tensei közbe, bár van egy tippem: hogy bemutassa annak is van gyenge pontja a tsotsukán kívül. Ezáltal + yata tükörrel gyakorlatilag verhetetlenné tették (a szememben), és az is csak kamu volt tuti hogy 1v1be félt jirayától. Nem akarta megölni és nem kellett akkor még nekik a kyuubi, ennyi a helyzet.

És én nem az uchihákból csinálok istent, madara is veszített hashirama ellen; hanem itachi susanójából, valljuk be (igaz nem tudjuk mennyit bírt madara) hogy brutálisan erős volt itachi, orochimarunak is tele volt a gatyája tőle.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #6395 Dátum: 12 ápr 15, 18:59:05 »

Sasuke ellen gyakorlatilag a semmiből húzta fel a védelmét Itachi, Minato kunai-ai se legyenek már ennél gyorsabbak. Ha úgy odaugrik, mint Tobihoz, akkor Itachi egyből leAmaterasuzza, és onnantól villoghat nyugodtan a szőkeség, a halála garantált.

Jiraiya elleni harca érdekes lenne, de azért közel sem annyira szoros, mint amilyennek leírtad. Kezdjük ott, az Amaterasu-t hogy kerülné ki? A Sennin mód nem emeli meg az adott karakter gyorsaságát, és még ráadásul a reakcióidő is  mehet a levesbe, mert Itachi akkor gyújtja fel, amikor csak akarja, nincs megadott időhöz kötve.
Én azt mondom, hogy sokáig húzódna ez a harc, valószínűleg lennének jó megmozdulásai a Sanninnak, de a győzelem biztosan Itachié volna.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6396 Dátum: 12 ápr 15, 19:11:49 »

Amikor feldobtam a Sannin vs Itachi harcot nem gondoltam, hogy ilyen vita keveredik belőle...A végére már meg is untam felsorolni a lehetséges helyzeteket, amelyekben Itachi veszít, így inkább belementem abba, hogy ő egy sebezhetetlen Isten, aki bármeddig képes használni az MS-ét.

CsukiIce Szépen levezetted az Itachi vs Jiraiya harcot. Te még egyedül is adtál neki 45 százalékot (amit egy kissé sokallok, de nem ez a lényeg), míg más a Sannin-nak sem adott ennyit.

Chou Oodama Rasengan-ja vs. Susano'o csontjai

Ott aztán szakadnának a csontocskák... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 15, 19:18:49 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6397 Dátum: 12 ápr 15, 19:13:07 »

Azért ne túlozzunk. Ha úgy odaugrik mint Tobihoz akkor Itachinak is vége mert ő nem képes átengedni magán a kunait mint Tobi. Simán felszúrja. Legrosszabb esetben is leölik egymást. Másrészt abban egyáltalán nincs igazad, hogy a remete mód nem gyorsítja meg a mozgást. Azt mondta Fukashu-sama, hogy minden fizikai képességet drasztikusan megnövel. Márpedig a gyorsaság is egy fizikai képesség, ugyan úgy mint az erő. Éppen ezért tud és képes kitérni az érzékelt támadások elöl. Ha nem lenne meg ez a képesség akkor hiába érzékelné a támadást ha a teste nem tudná követni.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6398 Dátum: 12 ápr 15, 19:22:53 »

Itachi vs Minato
Úgy látom mindenki elfelejti h Mináto h kezdi a harcot. Szétszorlya a kunajokat (tuti rosszul írtam) a harctéren.
És köztudott h Itachi nem Sasuke nem kezdi egyből a Sanshouval. És mikor Itachi használja a Sanshout a kunajok bent lesznek a Sanshouban (ara nem tért ki a manga h mikor használja akkor képes dolgokat kilökni magából).
Mináto sem hülye ahogy meglátja Itachi szemeit egyből lesik h vigyáznia kel az  illusiokal.
Ezután Mináto gond nélkül bejut a Sanshou belsejébe. Itt nem 1 kage csap össze 1 geninnel....ez tény h mind a ketten nagyon jó stratégák.
Itachi vs perverz remete
Úgy látom itt szinte senki nem veszi figyelembe a 3 nagy békát és a 2 öreg békát.
Ha már Itachi összes képességét felsoroljátok akkor a másikét is felkéne gondolom.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6399 Dátum: 12 ápr 15, 19:30:05 »

Úgy gondoltam, hogy odaugrik a Shunshin no jutsu-val, és rányomja a kézjegyét. A repülő kunai-t egy másik kunai segítségével elmozdítaná egy totál másik irányba, hogy még csak esélye se legyen Minato-nak a közelébe jutni.
Ezt a fizikai erős cuccot linkeld már nekem légyszíves, erre nagyon nem emlékszem.
Gyorsan leellenőriztem wikipédián, ott is csak az erő megnövekedését írták, szóval szükségem lenne arra az oldalra.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6400 Dátum: 12 ápr 15, 20:31:09 »

Sasuke ellen gyakorlatilag a semmiből húzta fel a védelmét Itachi, Minato kunai-ai se legyenek már ennél gyorsabbak. Ha úgy odaugrik, mint Tobihoz, akkor Itachi egyből leAmaterasuzza, és onnantól villoghat nyugodtan a szőkeség, a halála garantált.
Csak belém kötsz! Csók Ördögi
Tehát leAmaterasuzza azt a Shinobit, aki gyorsabb volt mint a Raikage, aki pedig kitért ezen jutsu elől. Ez itt nem fog működni.

Idézetet írta:
Jiraiya elleni harca érdekes lenne, de azért közel sem annyira szoros, mint amilyennek leírtad. Kezdjük ott, az Amaterasu-t hogy kerülné ki? A Sennin mód nem emeli meg az adott karakter gyorsaságát, és még ráadásul a reakcióidő is  mehet a levesbe, mert Itachi akkor gyújtja fel, amikor csak akarja, nincs megadott időhöz kötve.
Ahogy rini67 is írta a Sennin mód minden fizikai képességre hatással van. Ezt így leírva nem találtam a mangában, de jó példa a gyorsaságra Jirayánál a "megvakított" Pein test vagy amikor Naruto normál állapotban hátrált Tendo elől, aztán Sennin módban pedig két ütésből elintézte, de még talán ez is jó ide: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/431/19
 A lényeg, hogy Itachi MS jutsui közül egyedül az Amaterasutól kell tartania Jirayának, de azt viszont nem tudjuk, hogy ez a javulás az érzékelésben mennyit is jelent.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6401 Dátum: 12 ápr 15, 20:48:06 »

Ha egy ember azt mondja, hogy hülyén fogalmazok, akkor magamba elküldöm máshova. Ha kettő mondja, akkor már biztos vagyok benne, hogy hülyén fogalmaztam/felét le se írtam, csak gondoltam rá.
Levezetem kicsit részletesebbek:
Ugye Bee-re is rávágott egyet, úgy jelölte meg a pecsétjével őt Minato. Tobival is ugyan ezt tette, szóval két módon kerülhet Hiraishin-nel az ellenfél közelébe:
1) A kunai-on lévő pecsét segítségével.
2) A pecsétet saját kezűleg helyezi az ellenfelére.
Na már most, Itachi ellen csak a második működne, mivel az elsőt a szokásos "ide egy kunai, oda egy shuriken" mozdulatsorával el is hárítja. Oké, odajut Minato Itachi mellé, majd rányomja a pecsétet, viszont ez idő alatt nem ugrálhat össze-vissza, az Uchiha nyugodtan eltüzelheti.
Most ugrik be: miért ne használná egyből Itachi a Susano'o-t? Sasuke "ellen" az erdőben is azzal nyitott, Nagato ellen is, és Kabuto ellen is. Ez még mindig 3:1 az egyből használat javára.

A gond, hogy az oldal amit linkeltél, és amit te mondasz, az nem egy, és ugyanaz. Az érzékek (látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás) erősödik fel a Sennin mód alatt, ezért képes például a 3. Raikage ütése elől kitérni Naruto, viszont a gyorsaságára nem hat.
Ez az ide-oda ugrálás nem idegen a Naruto világától. Hányszor láttuk, hogy például Kakashi összeugrik valakivel, kunai csörrenések, majd semmi perc alatt elugranak máshova.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 15, 20:49:14 írta renato » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6402 Dátum: 12 ápr 15, 23:58:33 »

Egy idézet a Narutopediából.

"Those who are able to learn to use senjutsu are able to enter a physical state called "Sage Mode". When active, Sage Mode increases the user's strength and speed, as well as augments the power of their techniques." Magyarul.

"Azok akik képesek használni a senjutsut, képesek belépni egy fizikai állapotba amelyet Remete formának hívnak. Amikor aktiválódik akkor a Remete forma fejleszti a használója erejét és sebességét, valamint megnöveli a technikáinak erejét."

Másrészt én is olvastam a mangában, hogy megnöveli a test összes fizikai képességét és egy másik helyen arról is volt szó, hogy megnövekedik a sebesség. Mondjuk szerintem a kettő együtt jár. Ha növekszik a fizikai erő akkor nő a sebesség is. (Itt azért nem Body Builder testfelépítésre kell gondolni.) Valahol a manga azon környékén van róla szó ahol Jirayra Sage edzéséről történik  egy kis bemutató és dicsekszik Sarutobinak. Volt is már linkelve valahol az adott oldal mert már ott is felmerült ez a kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 01:06:32 írta rini67 » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6403 Dátum: 12 ápr 16, 02:14:22 »

Csak belém kötsz! Csók Ördögi
Tehát leAmaterasuzza azt a Shinobit, aki gyorsabb volt mint a Raikage, aki pedig kitért ezen jutsu elől. Ez itt nem fog működni.

Ez még semmi... nem csak, hogy el se találnák az amaterasuval de ha el is találják lepecsételi azt csá Nevet vagy vissza a feladónak ha sikerül az ellenfélre tenni egy pecsétet Nevet (Sőt a Susanoot is lepecsételheti)

Tételezzük fel Minato dobja a kunaiokat Itachi Susanoo... nem kerül egy kunai se a Susanoon belülre de így Itachi helyhez van kötve és ha orrba-szájba használja a MS-t megvakulhat a csakrája is fogy Minato pedig képes volt Gamabuntát megidézni kismilliószor használni azt a téridő jutsut amit a testőrsége 1X nehezen használt pedig jouninok voltak... ki bírja jobban csakrával?-> Minato
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
malakian666
Vendég
« Válasz #6404 Dátum: 12 ápr 16, 12:38:45 »

Na látom van itt Itachi vs Minato is Nevet

"Itachi vs Minato
Úgy látom mindenki elfelejti h Mináto h kezdi a harcot. Szétszorlya a kunajokat (tuti rosszul írtam
"- amúgy igen, szétszórja a kunaiokat a helyes Nevet) a harctéren.
És köztudott h Itachi nem Sasuke nem kezdi egyből a Sanshouval. És mikor Itachi használja a Sanshout a kunajok bent lesznek a Sanshouban (ara nem tért ki a manga h mikor használja akkor képes dolgokat kilökni magából).
Mináto sem hülye ahogy meglátja Itachi szemeit egyből lesik h vigyáznia kel az  illusiokal.
vége a harcnak és Itachi nyer.
Ezután Mináto gond nélkül bejut a Sanshou belsejébe. Itt nem 1 kage csap össze 1 geninnel....ez tény h mind a ketten nagyon jó stratégák." (Még annyit, hogy ez Susano'-o, Sanshou az valami harcművészet szerintem.)

Itachi a villámnál gyorsabban húzta fel a Susano'ot, a kunait könnyedén kivédené, tehát a harc eleji odavillanás és Rasengan az egyedüli esélye Minatonak, mert a Susano'o-t az életben nem viszi át, a simát sem, Yata tükörrel meg pláne nem. Az odavillanás pedig a tereptől és indulópozíciótól függ, hogy lehetséges-e. Minato akkor menekül el, amikor csak akar, de ártani nem tud Itachinak, viszont ha Itachi elkapja Amaterasuval, vagy Minato egy pillanatra is a szemébe vagy a kezére néz, az uchiha nyer. Susano'o Totsuka kardja vagy Yasaka Magatama nem találná el a Yondaimét, ahhoz túl gyors.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 12:44:17 írta malakian666 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins