24 nov 15, 12:47:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225779 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6345 Dátum: 12 ápr 13, 18:04:01 »

Szerintem majd akkor istenítsük Tsunade ütőerejét, ha kiderül hanyas szintű Susanoo-t ütött szét. Ugyanis Madara Susanooja 1-es szintre hajaz külsőre, nagyon max 2, nem pedig végső alak. Félreértés ne essék, nincs bajom az öreglánnyal, csak kár azzal vagdalózni, amit a Raikage is megtett...
A kitartáshoz meg annyit, hogy Jiraiya simán harcolt miután lerobbantották a karját, 0 medikus tudással... Orochimarut meg... már nem is említem..  smirksweat

Kakashi vs Gai: bármennyire is szeretem Kakashit, ezt Gai behúzná, egyszerűen Gai a kapukkal olyan hihetetlen sebességre tesz szert, amit Sharingan ide vagy oda, képtelenség követni.... ha a Kisame elleni formáját hozza Kakashi hamar a padlóra kerül. Szerintem itt még a kamui sem lenne hatásos, mire elsütné Gai 500szor körberohanja és elkapja... :/
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6346 Dátum: 12 ápr 13, 20:05:52 »

Jiraya chakrakészlete majdnem végtelen, mély sebeket is túlél a sennin mód miatt, de nem olyan szintűeket, mint Tsunade, Orochimaru regenerálódik a végtelenségig bármilyen sérülésből és chakrája sem kevés van, illetve nem nagyon használ sok chakrát igénylő technikákat (kígyókezeket, pár szél jutsut és sok Kuchiyosét és taijutsut láttunk tőle, talán csak a Kuchiyose igényel többet), Tsunade meg ha kettévágják, meghal, chakrája elég egy nagyobb harc idejére is, utána viszont bekómál.

Naruto wiki szerint Tsunade és Orochimaru 35 pontos (bár genjutsuban mondjuk 4.5-öt, taijutsuban meg 5-öt adnék neki 5 és 3,5 helyett), Jiraya pedig 35,5 pontos. [http://naruto.wikia.com/wiki/Orochimaru  http://naruto.wikia.com/wiki/Jiraiya  http://naruto.wikia.com/wiki/Tsunade] Nem szoktam ilyen erőszintekre hivatkozásokat Narutónál kedvelni, de mivel a Databook-ot Kishimoto írta és Jirayának kicsivel több pontot adott, mint a Sannin másik két tagjának, valószínűleg őt tartotta a legerősebbnek.

Mondjuk én jobban szeretem Jirayát, mint Orochimarut, de mégsem őt tartom az erősebbnek (és úgy látom a többség itt ugyanígy van vele).
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6347 Dátum: 12 ápr 14, 10:35:15 »

Idézet
Naruto wiki szerint Tsunade és Orochimaru 35 pontos (bár genjutsuban mondjuk 4.5-öt, taijutsuban meg 5-öt adnék neki 5 és 3,5 helyett), Jiraya pedig 35,5 pontos. [http://naruto.wikia.com/wiki/Orochimaru  http://naruto.wikia.com/wiki/Jiraiya  http://naruto.wikia.com/wiki/Tsunade] Nem szoktam ilyen erőszintekre hivatkozásokat Narutónál kedvelni, de mivel a Databook-ot Kishimoto írta és Jirayának kicsivel több pontot adott, mint a Sannin másik két tagjának, valószínűleg őt tartotta a legerősebbnek.

Hülyeség erre hagyatkozni hisz itt sasuke 31.5öt kapott hidan is 31.5öt én meg sasuket egy "kicsit" erősebbnek tartom nála. Ráadásul kakashi meg 34.5öt kapott ami majdnem orochimaru,jiraya,itachi szint ahhoz meg szerintem még egy "kicsit" messze van ráadásul sasuke is erősebb nála szerintem mégis 31.5öt kapott sasuke. (Nem a sima narutos sasuke) Meg ott a gaara aki 29et kapott már pedig megnézném, hogy hidan mit bírna kezdeni gaaraval ha felrepül meg hogyan szerez vért stb. mégis hidannak annyi a pontja mint sasukenak. Sarutobi 34et kapott míg kakashi 34.5öt azt is megnézném, hogy hogyan veri el sarutobit kakashi amikor orochimaru épphogy legyőzte a sima narutoba. Aztán kakuzu 32.5öt kapott míg kakashi 34.5öt azt láthattuk a kakuzu vs kakashi harcot ahol kakashi két szívet bírt elpusztítani és már majdnem összeesett ott és kakuzu erejének a felét se tudta legyőzni úgy, hogy ne fáradjon le. Szóval én nem hanyatkoznék harcokba a databookra mert szerintem eléggé hülyén vannak a pontok összeállítva.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6348 Dátum: 12 ápr 14, 10:50:15 »

Jó, de Hidan és Gaara nem tartoznak össze, míg ők hárman a Sannin tagjai, és nem véletlenül adott Kishimoto épp Jirayának egy fél ponttal többet. Szerintem sincs rendben a Databook, fent leírtam bővebben, de itt van értelme megnézni, mert ezzel nyilvánvalóan azt akarja megmutatni Kishi, hogy Jiraya szerinte a legerősebb hármójuk közül. Orochimaru pl. 3,5-öt staminára és erőre, miközben szinte elpusztíthatatlan és olyan erős, mint a négyfarkú Kyuubi, genjutsura, amivel meg többször is beszivatták az uchihák meg 5 pontot. Szóval a könyv csak nagyon kevés helyen hivatkozási alap, mert el van cseszve a pontozás, talán ez az egyetlen összehasonlítás, ahol ér valamit.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 10:54:18 írta malakian666 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6349 Dátum: 12 ápr 14, 10:57:17 »

A legutóbbi databook tudtommal CSSasuke pontjait tartalmazza, aki azért valamennyivel Kakashi alatt lehetett az ereje tekintetében.
Sarutobi ellen Orochimaru nagyon visszafogta magát, míg a kage apait-anyait beleadott, annál a Sarutobinál jóval erősebb Kakashi.
Kakuzu ellen gőzöm sincs, hogy miért gondolod úgy, hogy Kakashi a végkimerülés határán állt. Éppen ellenkezőleg, még ki sem használta az ütőkártyáját a Copy Ninja.
Viszont abban egyetértek, hogy a databookot, mint harcdöntő tényt nem lehet felhozni. Erre tökéletes példa Gai, aki olyan szinten semmi ninjutsu és genjutsu terén, hogy még a 0 pont is sok neki, viszont a taijutsuja sokkal több 5-nél.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6350 Dátum: 12 ápr 14, 11:21:57 »

Azért a Databookban ne kételkedjetek. Ha azt maga az író írja akkor annak úgy is kell lenni. Jól nézünk ki ha maga a manga írójának adatait nem fogadjuk el mert x úgy gondolja. Olyan hiba lehet benne, hogy mivel ritkán jelenik meg a Databookból így nem reális az összehasonlítás egy régebbi adattal. Ezt viszont érdemes beleszámolni. Viszont amúgy is az író határozza meg az erejüket és képességüket. Ha kell, úgy alakítja, hogy neki legyen igaza. Behoz új jutsukat, eddig soha nem látott képességeket és már ki is egyenlítette az általa állított erősorrendet.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6351 Dátum: 12 ápr 14, 11:24:10 »

Vagy ki lehet küldeni Gait, Nejit, Kisamét és a Yondaime-t, ha Deidara vagy Gaara az ellenfél, akkor meg sem tudják közelíteni, mert repülnek.

Vicces, hogy Oro-Saru volt a nagy "Kage-szintű küzdelem", egy Dei-Sasuke mennyivel durvább volt. Orochimaru meg nem vette komolyan, de akkor meg ne használja már a félig kész Edo Tenseiét és veszítse el a legerősebb bábjait, just for fun. Nem tervezett ennyire előre Kishi. A harmadik koporsóban (ami végül nem jöhetett elő) vajon Madara volt? Mert régebben azt hittem, hogy a Negyedik, de ő nem lehetett, mert ugye lepecsételte magát.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6352 Dátum: 12 ápr 14, 12:23:37 »

Nem értek egyet veled rini. Oké, Kishi írta, jobban tudja, de mivel öt a maximálisan kapható pont egy-egy képességre, ezért sokszor hülyeségek jönnek ki belőle. Például Gai és Kisame is 5-ös strength-el rendelkeznek, de bármilyen erős is Kisame, az ő ütéseitől nem kap lángra a levegő.
Meg a ninjutsu sem tiszta, hogy mit takar. Az ismert ninjutsuk számára utal, vagy a minőségükre? Netán a kettőre együtt? Egy biztos, Kakashi és Hidan nincsenek egy szinten ninjutsuk tekintetében, a databook mégis ugyanannyi pontot ad mindkettejüknek.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6353 Dátum: 12 ápr 14, 12:34:48 »

A legjobb példa Orochimaru és Itachi öt pontja a genjutsun, ,miközben nyílvánvalóan láttuk, hogy Itachi szemei milyne fölénnyel győzték le a sannint. Én mindig azt szoktam mondani, ha felmerül ez a téma, hogy az adott karakkter statja a különböző erősségeit, gyengeségeit, képességeit saját magához viszonyítva érzékelteti, azt, hogy magához képest miben jobb, miben rosszabb. Ezzel együt,t ha öt pont van vaklakinél valamin, nyílván tényleg jó benne, másokhoz képest is, Iruka sem fog semmire öt pontot kapni, de azért két stat alapján, avgy az összpontszám alapján nem lehet összehasonlítani igazán két ninja képességeit, vagy erejét. 
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6354 Dátum: 12 ápr 14, 13:13:32 »

És ebből az következik, hogy mi jobban tudjuk mint Kishimoto? Ne vicceljetek. Ő alakítja a történetet és éppen ezért mi nem tudjuk, hogy ő hogyan, minek alapján hozta létre ezeket a statisztikákat. Mit vett figyelembe, hogy ilyen értékeket határozott meg nekik. Mert lehet, hogy egyes dolgokban néhány tag kiemelkedő de a kérdés mindjárt felmerül. Mihez vagy kihez képest vette az alapot. Másrészt ezzel szerintem ez nem azt jelenti, hogy ki a legerősebb hanem ki a legjobb. Általánosan veszi figyelembe a dolgokat. Röviden vehette úgy is a dolgokat, hogy azért kapott Orochimaru is 5 pontot és Itachi is 5 pontot a genjutsujára mert az a genjutsu amit tud bárkit megölhet. És ez vonatkozik a taijutsura és ninjutsura is. Egyszerűen ezek már olyan szintek, hogy már sokszor csak a szerencse dönti el, hogy ki marad életben a másikkal szemben. Így szerinte csak felesleges lenne tovább/feljebb értékelni őket. Csak példaként láthattuk a chidorit amivel bárkit meglehet ölni, tehát aki ezt tudja már használni az ninjutsura 5 pontot kap mert képes végzetes találatot bevinni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 13:50:07 írta rini67 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6355 Dátum: 12 ápr 14, 14:50:52 »

Hülyeség, bárkit megölhet egy sokkal gynegébb technika is megfleelően alkalmazva, és Saskettebayo ninjutsuja csak a közelmúltban lett öt pontos, a chidori (szuper végső jutsu ami öt pontot hoz egyből), pedig még bőven nem hozta ezt meg enki annó. AMúgy meg hogy ne tudhatnánk? Ő hozta létre a történetet, de azt is tudjuk például, hogy NArutonak két lába van, mert láttuk. Nem mellesleg amúgy a te sokkal kevésbé logikus, és kész tényekkel cáfolható magyarázatod is uyganígy értelmetlen, ha csak Ksihi ismeri a titkot, akkor meg eleve nem tudom, mire fel fejtetted ezt ki, és oylan genjutsu, ami maga öl, elég elvétve fordult elő az öt pontos genjutsu használóknál is Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 14:53:18 írta STM » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6356 Dátum: 12 ápr 14, 15:04:12 »

Egyrészt láthattuk, hogy Orochimaru nem hat a Sharingan-userekre és azt is, hogy Itachi egy másodperc alatt képes valakit kicsinálni, akinek Sharinganja van. Nem kérdés, hogy Itachinál gyengébb Orochimaru genjutsutudása. Viszont ha Itachi öt pontos, akkor hány pontos Shisui? Ez a skála alapból elcseszett.
Chidori pedig emberi erejű és kitartású karakterekre halálos, de Kakuzu, Hidan, Orochimaru, Naruto, Jiraya, Tsunade, Raikage, stb. ellen már nem egy ultimate jutsu, sőt, a Raikiri sem.
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #6357 Dátum: 12 ápr 14, 20:03:33 »

Sztem chidori=raikiri mert ugyanaz csak máshogy nevezik azt hogy valameik erősebb a használó/használat miatt.
a sharingannál nem mindegy kinél használják mert a sima Narutoban Jirayanál Itachi inkább menekült mert tudta/gondolta hogy ki tudja kerülni.
Amit nem tudok eldönteni hogy Tobi vagy agyon tápolt Kabuto e az erősebb (Tobi a szörnyek nélkül persze)
Mert mindkettő olyan nagyra van és ha nem lennének a mostani harcok akkor egymásnak ugranának
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6358 Dátum: 12 ápr 14, 20:17:39 »

Chidori =/= Raikiri, Raikiri magasabb szintű, van topikja is, nézz be oda.
Itachi nyilván nem akarta elkezdeni gyilkolni Konohát, inkább azt mondta Kisaménak, hogy menjünk innen. Susano'o, Tsukoyomi, Amaterasu szerintem elég Jiraiya legyőzéséhez, főleg, hogy Itachi szerintem akkor még nem volt beteg. De mondjuk azt sem tudjuk, hogy egyesítette-e már a két szem erejét, azaz hogy volt-e Susano'o-ja.
De ez lehet egy új harc: Jiraya vs. Itachi.
Tobi saját erejéről szinte semmit nem tudunk, úgyhogy lehetetlen megmondani a harc végeredményét. Szintén nem tudjuk, hogy Kabuto most bemutatott megzavarása hatna-e Tobi technikáira.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #6359 Dátum: 12 ápr 14, 20:56:12 »

Jiraiya vs Itachi

Annak idején Itachi nem elmenekült, hanem elkerült egy fölösleges összetűzést Jiraiyaval. Nem látta értelmét ha megáll vele harcolni, hiszen nem ártottak egymásnak. Bár tisztelem Jiraiya erejét, de ebben a harcban nem tudnám neki adni a győzelmet. Látványos csata lenne, de Itachi nyerne, mégpedig annak a fránya Sharingannak köszönhetően. Ha Jiraya-nak sikerül átmennie remete formába, akkor tovább húzhatná.
Mivel Itachi egy kivételesen erős shinobi, ezért javaslok egy kiegyenlítettebb harcot, amennyiben még nem volt:

A három legendás vs Itachi

Mit gondoltok, hárman le tudnák győzni?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 20:57:11 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins