24 nov 15, 11:32:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 421 422 [423] 424 425 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225697 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6330 Dátum: 12 ápr 09, 13:12:40 »

Azért ezt meglehetne vizsgálni más jutsukon keresztül is. Például Yamato föld és víz jutsujaira érdemes tekinteni ilyen szempontból. Nézzük Naruto edzésénél lévő esetet. Addig használja a chakráját amíg kiemeli a földet, létrehozza a vízesést és a fákat valamint az összekötő gerendákat. Viszont amikor befejezi a jutsut akkor már nincs benne chakra ami összetartaná vagy táplálná a jutsu által létrehozott dolgokat. Mégsem omlik össze és azt sem mutatják, hogy egy pecséttel rögzítené a dolgokat. Ezt ugyan úgy levetíthetjük Hashirama faelemeire is. A chakrájátból létrehoz fákat de annak termése már nem a chakrától függ hanem maga a fák természete hozza létre. Röviden nem tartalmaz semmiféle chakrát, tehát elszívni sem lehet. Másrészt azért a polleneket nem kell lenézni és kivetíteni a mi általunk érzett pollenekre mivel nem tudjuk, hogy milyen típusú és milyen mértékben mérgező polleneket bocsájt ki. Csak addig lehet elszívni a fákat is amíg a növesztéséhez chakrát használnak. Amikor már megszűnt a növesztés akkor már csak sima fa marad helyette. Később ha pedig újra növesztik vagy mozgásba hozzák őket, akkor csak annyi chakrát lehet elszívni amennyit erre a célra belepumpálnak, viszont már a fát képtelenség elszívni mert nem chakraalapú.

Ezzel szemben Kakashi/Sasuke által használt Chidori/Raikiri chakra alapú támadás amely megköveteli, hogy folyamatosan áramoltassák bele a chakrájukat. Ha ezt a chakrát megszüntetik akkor megszűnik maga a technika is. A villámkutya is hasonló ebből a szempontból. Folyamatosan áramoltatja bele a villámalapú chakráját Kakashi, tehát annak megszüntével  megszünik a kutya is. A kagebunshin/villám/víz klón ellenben nem követel chakra kapcsolatot de a létrehozása sok chakrába kerül az alkalmazónak.

A lényeg, hogy maguk a jutsuk tipusai/alkalmazási módjai és annak hatásai is nagyon eltérnek egymástól. Hashirama jutsui inkább az első típushoz kötődnek. A létrehozás után nem igényelnek többször chakrát hacsak nem akarja azokat továbbra is befolyásolni. A létrehozott dolgai ráadásul megmaradnak és később újra aktiválhatók.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 13:38:09 írta rini67 » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6331 Dátum: 12 ápr 09, 21:03:55 »

'asszameg, te vagy a második személy a fórumon, akinek huzamosabb ideig rosszul írtam a nevét xD Ezer bocs CsukiIce Nevet
Tudtam hogy korán szóltam. Így elrontod a játékot, pedig szívesen mondanék mindig ellent. Mosolyog

Idézetet írta:
Plusz egyszer a Tsunade is lekapta az oldalát (http://i24.mangareader.net/naruto/577/naruto-3122083.jpg). A többi esetben sajnos nincs megrajzolva mi lett Madara-val, de szerintem mikor teljesen ellepte a láva, és a Raikage még belevágott egyet a mellkasába, akkor úgyszint regenerálódnia kellett. A gond, hogy ezután egy kage-k közti beszélgetés jött, majd kiemelkedett őfelsége a lávából. Valamint úgyszint egy ilyen helyzet volt, mikor A telibe kapta egy szuper tökömtuggyamilyen ütésével, és Föld körüli pályára állt az Uchiha.
Direkt nem soroltam azt ide mert ott igaz, hogy Tsunade megütötte és Gaara lepecsételte, de az egy klón volt. Az hogy a láva ellepte a Susanoot vagy hogy Tsunade és a Raikage is megütötte és ő elrepült, bocsánat a kifejezésért, de senkit sem érdekel, hiszen mind a Susanoot érte, az pedig eddig 100%-os védelmet biztosít Madarának. Ilyen támadások után élőként is sértetlen lenne. A poén az lenne, hogy már régóta csak egy komolyabb klónnal harcolnak a Kagék, az igazi Madara pedig vmelyik fában/fából nézelődik.
(Csak azt tudnám hogy honnan jött most a Madara vs Kagék harc. A lényeg hogy nem értünk egyet. Kúl)

Pein vs Hashirama
Adott a 6 test. Hashirama fa eleme ellen két védelem jöhet szóba. Az egyik a ninjutsu elszívás, a másik a Shinra Tensei. Madara fa technikáiból kiindulva két Shinra Tensei között könnyedén támadhat a Hokage, hiszen pl a Fák (vagy Erdő) születése jutsunak nem kell 5 sec hogy körbefogja a testeket. Tehát a ST nem igazán jó védelem ezen jutsu ellen. Maradt az elszívás, amiről az sem tudjuk, hogy működik-e! Ha nem használható, akkor szerintem egyértelmű a Hashirama győzelem, de ha mégis működik akkor is csak 1 test tud elszívni, azonban ez a jutsu nagy területre hat, például a maradék 5 testet elérő fák ellen már hatástalan. Önmagában pedig ez a test nagyon kevés egy győzelemhez. Ismét Hokage győzelem. Az egészséges Nagato azért komolyabb ellenfél mert ez a harc 1 vs 1, azaz az elszívás tökéletes védelem (ha működik) és azt pedig nem tudjuk, hogy az egészséges Nagatonak kell-e az az 5 másodperc szünet 2 Shinra Tensei között. Eddig Hashirama jutsui közül mindössze 1-ről beszéltünk!!! Remélem senki sem gondolja komolyan azt, hogy a Madara által mutatott 2 db fa technika az összes, amit a Hokage tudott!
A Chibaku Tensei pedig egy olyan jutsu, amit Nagato sosem használ a harc első felében, ellenben a Hokage biztos hogy fa technikákkal kezdi a harcot.

(szóismétlés powaaa >.<#)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 21:06:39 írta CsukiIce » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6332 Dátum: 12 ápr 10, 07:55:38 »

Ha Nagato egyedül van itt szerintem is nagyobb az esélye. Szerintem nem kell 5 másodperc a 2 shinra tensei között, elég annyi amíg kimondja a két szót. De van egy nagy hátránya még mindig a chakra elszívásnak, az hogy meg kell érinteni a kezével a dolgot. Na most ha az altatóhoz odasétál és tegyük fel el tudná szipolyozni, attól még nagy valószínűséggel előbb elalszik minthogy odaér. Ezért nem nem az elszívás a fő ereje (legalábbis itt), hanem a bansho tennin és shinra tensei. De valamiért azt feltételezem, hogy Hashirama jóval több chakrával rendelkezett mint Nagato mert mindenki az Ő DNSére hajtott. Tehát lehet hogy elbírna nyomni pár tucat st-t meg bt-t, de nem ölné meg vele instant az Elsőt, aki pecsét nélkül regenerálódik.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6333 Dátum: 12 ápr 10, 13:43:44 »

Felvetnék néhány új csatát:

Sennin Naruto vs Terumi Mei
Terumi Mei és Tsunade vs Ms Sasuke
Yamato vs Kabuto (még a "sima" Kabuto)
Mei, Konan és Tsunade vs A és Bee
Chuunin Sakura vs Chuunin Ino
Hinata vs Sakura (szintén Chuunin)
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6334 Dátum: 12 ápr 10, 14:17:16 »

Sennin Naruto vs Terumi: Ezt a harcot Narutonak adom. A veszély-érzékelése magasabb szinten lehet, mint a kagénak, így könnyebben kitér a jutsui elől. Ha a kage bekap 1 FRS-t, vége a dalnak, ellenben ha a láva kapja el Narutot ő is megszívja, de neki a remete-forma miatt több esélye van kikerülni a támadást. Az idézéseiről ne is beszéljünk, 3 hatalmas béka + a 2 öreg-breki... Ha Narutonak nincs klónja a hegyen, akkor k.. bármennyi klónt létrehozhat a harchoz, tehát... Terumi kösse fel a tangát, kage-szint ide, vagy oda...
Megj: Mivel nem írtál helyszínt, így nyílt terepre értem a harcot, ahol a savas-ködjét sütheti, az kiesik. Ha zárt közeg, és ha Naruto időben kapcsol, akkor kitör a helyről, és a sav nem okoz maradandó/súlyos kárt, visszatérünk a nyílt terep harchoz. Ha nem kapcsol időben, akkor vagy elolvad, vagy kiakad és átmegy kyuubiba.  smirksweat

MS Sasuke vs a 2 hölgyemény: *fejvakarás* 60-40 Sasukénak. Terumi savas ködje mint Narutonál is írtam, ha időben kapcsol, nem ér semmit, Tsunade taijutsuja a pecsét kioldásával veszélyes (feltéve, ha eltalálja a célt, Sasuke messze gyorsabb nála + Sharinganja van), de mivel "amaterasu-pajzsot" hord, ő is csúnyán megjárja, a lángot nem tudja levakarni magáról, regenerálódás ide vagy oda, és sejtem végtagot sem növeszt vissza vele, legalábbis eddig így tudjuk... Mivel Sasuke mindkét lánynál gyorsabb, így eltalálni nehéz, egyedül talán a láva-technika veszélyes, de az elől is kitérhet, ha nem bambul. (HA... ikszdé) A területi-Chidori pedig szintén távol tarthatja a Taijutsu-ban operáló Tsunadét.
Ellenben Sasuke nyila szinte kizárt, hogy eltalálja bármelyik kagét is, a végső-formáját én nem veszem ide, hogy tudná használni, mert a mangában is a 2-es szinttel operált Danzou ellen, utána pedig.. hát majdnem megvakult...
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6335 Dátum: 12 ápr 10, 16:30:45 »

Terumi Mei vs Naruto

Én Mizukage-sama győzelmére tippelnék- mégpedig a kettős Kekkei Genkai miatt. Nem csak a forrás és a láva elemet képes használni, hanem külön-külön a föld, víz és tűz elemeket, magas szinten, természetesen. Vegyük csak példának azt a Suiton jutusját, amellyel kivédte Madara egyik legerősebb Katon technikáját.
Való igaz, Naruto idézései nagyon erősek, de szerintem a békáknak enyhe lávaiszonya lehet...
Naruto meg csinálhat annyi klónt, ahányat csak akar, Meinek nem hiszem, hogy gondot jelentene. A Fuuton: Rasen Shuriken azonban tényleg gond lehet. Ha az eltalálja a Mizukagét, téged idézve felkötheti a tangáját. De mi van akkor, ha Mei nem csak támadó technikákat ismer? Ott van a föld elem, amellyel kiválóan védekezhet. Gondolom legalább annyit elér, hogy gyengítse a RS erejét. Mindent összevetve, 60-40 Mei javára.

Tsu és Mei vs MS Sasuke

Itt is a banyák győzelmére szavazok. A Susanoo egyiküknek sem jelent akadályt. (Bár ha nem zárt helyen harcolnak, Meinek megyülhet vele a baja). Sasuke tűz támadásai semmit sem érnének, Mei hárítaná az egészet. A Raiton ellen ott van a Doton. Tsunadénak csak annyi lenne a dolga, hogy ne hagyja meghalni a Mizukagét és hogy áttörje a Susanoo-t.
A teljesen feloldott pecsét lehetővé teszi számára, hogy másodpercek alatt összekapja magát. Sasuke akár a Susanoo-val is átszúrhatja, mint láttuk annak sem volt hatása. Ez pedig akár egy kiváló esély is lehet Tsunade számára, hogy elkapja őt.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 16:33:17 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6336 Dátum: 12 ápr 10, 17:00:34 »

Az tény, hogy Tsunade átüti a Susanoot (legalábbis vélhetően az első szintjét...), hiszen láttuk is, de MS Sasuke csontpajzzsal kezd, amiből a kéz kijön, és a pajzsra teszi az amaterasut, ha kell. Tehát úgy állunk, hogy Tsunade ha még el is találja (hacsak nem csapja félre Sasuke a Susanoo kezével...), akkor abba belehal, kage győzelem, félig.
De mint írtam... előbb el kell találnia.. márpedig Mei technikáinak 1 részét már ismeri (a 3 elemet + a 2 kekkeit) tehát már tudna védekezni ellene, ami csökkenti Sasuke eltalálásának az esélyeit. Önmagában Tsunade kevés ahhoz, hogy eltaláljon egy olyan ellenfelet, aki rendkívül gyors, és a mozdulataiban is képes olvasni. Arról nem beszélve, hogy a pecsét a támadás erejét növeli, nem a hatótávját, tehát Sasuke ha elhúzódik, már megúszta, mert nem hiszem, hogy a hokage reakcióideje jobb lenne Sasukéénél, hogy azonnal, abban a pillanatban újratámad. Ha mégis, az már elméletileg gyengébb lenne, mint amire már "rákészült" így a csontpajzs átszakad, de Sasuke nem hal bele, csak feltörli a padlót, míg az amaterasu ott virul Tsunade kezén...

Azonban 1 fontos dolog, amit én is kihagytam... és ami miatt jószerivel semmit nem ér a 2 kage támadó ereje: Sasuke sólyom idézése... egy repülő(és nem is lassan repülő) ellenfelet a mizukage nem feltétlen fog elkapni (magasság szabadon változtatható Sasukének onnantól kezdve), Tsunade meg hacsak nem tud pár emelet magasra ugrani, hát nézhet lentről, vagy próbálhat köveket hajigálni szegény madárra.  ikszdé
Persze ott van a csiga-idézés, ami alsó hangon is marha nagy, de az meg mozogni nem bír túl gyorsan, csak köpköni, azt pedig nem 1 nagy wasistdas kikerülni, ha pedig szét is válik, akkor még haszontalanabb.

Azt pedig nem tudjuk, márpedig ez is nagyon fontos, hogy a 2 kage mennyire védett a genjutsukkal szemben. Danzou is benyelte elég szépen (ugyan csak rövid időre, de pont elég volt...), pedig ő sem akárki volt... elég ha 1 másodpercet kihagyat az egyik kagéval, az amaterasu ellepte, béke poraira...
Ha pedig védettek, akkor ez nyilván kiesik, de azért ha a Gyökér vezérét be lehetett csapni pár másodpercre, nem hiszem, hogy egyikük ne lenne akár pár pillanatra is sebezhető genjutsuval.

Erős a 2 csaj, de én ide nem tartom őket 45nél esélyesebbnek, aztán lehet tévedek, személyes meglátások.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6337 Dátum: 12 ápr 10, 17:12:45 »

Azért ha a sebességet nézed a Susanoo sem a villámjárásról híres. Kitudja mi történik vele ha összefut Katsuyu savas köpetével amely azért elmarta a sziklát is. Másrészt nem nézném le a sokfelé váló Katsuyut sem mert ahogy láttuk még így is elég súlyos őkelme ráadásul elég nehéz lenne mindegyiket le Amaterusozni. Ha pedig mindegyik elkezd köpködni az elég kellemetlen lehet. A Sasuke által idézett sólyom is visszatartható Mei által de valószínűleg nem őrülne egy Tsunade pofonnak vagy Katsuyu köpetnek sem. Nem tudnám megmondani, hogy ki győzne összességében. Talán a kagék tapasztalata miatt kicsit feléjük hajlok. Egy az egy ellen biztosan győzne de a kettő így egyben talán sok egy kicsit.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 17:23:36 írta rini67 » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6338 Dátum: 12 ápr 12, 11:20:02 »

A mokuton-elszívásról van egy elméletem: ha van egy fa, akkor a földben ott van a mag, vizből és a földből táplálkozva lassan nő, nagy fa lesz belőle. A fa elem a fák növését bikázza be és saját ízlés szerint növeszti őket tetszőleges irányba. A fa elemhez víz és föld chakra kell, mondjuk, hogy ez a katalizátor a folyamatban. Tehát, ha Nagatora támadnak fa elemmel, akkor abban a körzetben, ahol ő áll, elszívja a víz és a föld chakrát, abba az irányba nem nőhet a fa, csak katalizátor nélkül, normál sebességgel,- ami semmit nem ér a harcban.

Hashirama erejéről pedig: tudjuk a fa elemet és annak képességeit (magukkal a fákkal fizikai támadás, bijuuk szelídítése és spórák kilövellése) és tudjuk, hogy feloldott pecsétű Tsunadével egyforma testi ereje és regenerálóképessége volt. Nagato pedig csak Pein Hat Útját használta a harcok során, de Jirayától tudjuk azt is, hogy minden elemet is elsajátított, ilyen jellegű technikákat mégsem láttunk tőle. Úgyhogy én azt mondom, ne hivatkozzatok arra, hogy nem mindent tudunk Hashirama erejéről, mert Nagatónál mondhatni még több fehér folt van a tudásunkban, mint az ő esetében.

Amikor Nagato elleni harcokat mondunk, akkor én ugyanúgy, mint Itachinál, fullos Nagatóra gondolok, feltöltve, jó lábakkal és izmokkal, vörös hajjal és nem betegen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6339 Dátum: 12 ápr 12, 12:07:39 »

Azért ne túlozzuk el Nagato minden elem ismeretét. Mindig jön az, hogy Jirayra mondta, hogy minden elemet ismer. Ő honnét tudja mikor soha nem látta ezt a mind az öt elemet egy embernél? Nincsen rá semmi bizonyíték, hogy mind az őt elemet uralta volna Nagato. A rin'negan használatából gondolnak erre mert ez hozzátartozik a meséhez amit évszázadok alatt összehozott az emberi hozzáteszek és elveszek. Ha jobban belegondolsz akkor a szemeit úgy kapta Tobitól. Még tovább gondolva a Rin'negan a sharingan kiteljesedése. Akkor ennyi erővel meg kellett volna kapnia a sharingan technikákat is ha már Kakashi megkapta. Mégsem használt soha sharingan technikákat. Saját eleme biztosan volt mert ezt láthattuk a Jirayra kiképzésnél. Ha jól emlékszem akkor víz elemmel rendelkezett abban a korban Nagato. Röviden, nem biztos, hogy ő képes használni minden elemet a sajátján kívül. Madaránál sem látunk semmi 5 elem használatát a tűz és most már Hashirama DNS-e miatt talán a föld és víz is megy neki. Miért nem használt mondjuk szél vagy villámot eddig? A lényeg az, hogy olyasmivel nem számolhatunk amelyet nem láttunk.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 12:38:30 írta rini67 » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6340 Dátum: 12 ápr 12, 13:04:30 »

Konkrétan azt mondta Jiraya, hogy amikor otthagyta, már elsajátította az összes elem használatát. Mit túloztam el?
Nem biztos, hogy a Rinneganhoz kapcsolódik, lehet, hogy Nagato csak simán ilyen tehetséges volt. Miért nem használt? Mert úgy döntött, nem használ. De tudjuk, hogy képes lett volna rá már 13 éves korától.
A szemeket valószínűleg Madara feltámasztásához kapta, ezért rögtön Rinnegant kapott, ami alkalmas erre. Ha megkapsz egy Sharingant, nem válthatsz vissza sima szemre, ha megkapsz egy Mangekyo Sharingant, nem válthatsz vissza Sharinganra, ha Rinnegant kapsz, nem válthatsz vissza Mangekyo Sharinganra. Ezért takarta Danzo és Kakashi a szemét.

Sanninnak szerintetek ki a legerősebb tagja? Topik első hozzászólásaiban olvastam, hogy Tsunadét erősebbnek tartották Jirayánál, azóta tudunk Jiraya sennin módjáról és Tsunade pecsétjének erejéről.
Regenerációban mindhárman erősek, legnagyobb Orochimaru, aki ha félbevágják is visszanő, aztán jön Tsunade, aki ha átszúrják visszanöveszti a szerveit és utolsó Jiraya, akinek csak a sennin módból adódó regenerációja van, ami mélyebb sebek ellen használ, de ahogy láttuk, egy kar levágásával nem tud mit kezdeni.
Gyorsaságban talán Jiraya a legjobb, kicsivel mögötte Orochimaru és jobban lemaradva Tsunade.
Erőben/ közelharcban Tsunade és Jiraya a legveszélyesebb, ők masszív védelmet is áttörnek Colossal Rasengan és nagy ütés miatt. Orochimaru ebben nem annyira hatékony, egy Susano'ot már nem lenne képes áttörni.
Távolsági harcban nagyjából egyformák (Jiraya tűz- és sárjutsukkal, Orochimaru kígyókarokkal, Tsunade pedig Katsuyu savával), de Orochimaru itt sem tud akkora pusztítást végezni, mint a másik kettő.
Védelemben nagy technikák (pl. bijuu bomba) ellen Orochimarunak ott vannak a kapui és Manda, ebben Tsunade és Jiraya nem túl jó, egyedüli esélyük a kitérés.
Idézett lényekben Jiraya a legerősebb, papa és mama békák a nyelvükkel és vízsugarukkal távolsági harcban, nagy békák pedig nagy ellenfelek ellen hatékonyak. Orochimaru nagy ellenfelek ellen majdnem ugyanolyan erős, Katsuyu pedig savazhat, de könnyen legyőzhető/ feldarabolható.
Emberi méretű ellenfelek ellen Orochimaru a legjobb a rengeteg kígyókézzel és kardokkal.
Ninjutsuban Jiraya a legjobb, kicsivel mögötte Orochimaru, végül Tsunade, aki csapatjátékos, egyéni küzdelemben nem sokat ér mások gyógyításával.

Ütőkártyák Orochimarunál a vér-drog, ami miatt (Sharingan használókon kívül) szinte legyőzhetetlen, Jirayának például a béka gyomrába idézés és az árnyékban elbújás, illetve a sok chakra miatt a Kage Bunshinok. Tsunadének ilyen nem nagyon van, illetve már be lett számolva a regenerációba.

Én összességében Orochimarut tartom közülük a legerősebbnek (mindkét másikat legyőzné), aztán Jirayat (aki Tsunadét) és végül Tsunadét, akinek egyikük ellen sincs szerintem esélye.

De Jiraya vagy Orochimaru vs. Killer Bee, Jiraya vagy Orochimaru vs. Raikage harcokban például több esélyt adok Jirayának, mint Orochimarunak.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6341 Dátum: 12 ápr 13, 08:54:54 »

Orochimaru valóban képes volt az edo-tenseire, de közel sem volt annyira felkészült, mint most Kabuto. Ha hírtelen egy csatára kerülne sor valaki ellen, kétlem, hogy csak úgy, a semmiből meg tudna idézni bárkit is. Kabuto-nak volt ideje felkészülni a háborúra. Orochimarutól meg azt hiszem eddig csak az első két hokagét láttuk megidézve, nem? Ha akkor nem idézte volna meg őket, azt hiszem Kabuto már megnyerte volna a háborút Hashirama-val és Tobirama-val az oldalán...

A három Sannin erősorrendje

Ha azt nézzük, hogy egy csatában ki bírja a legtovább, akkor az első Tsunade, a második Orochimaru és végül Jiraya. Tsu és Marcsi szinte elpusztíthatatlanok, amíg elegendő chakra áll a rendelkezésükre. Viszont ott van Jiraya, akinek nincsenek meg ezen képességei. Tehát a kitartási sorrend:
1. Tsunade
2. Orochimaru
3. Jiraya
Nézzük a közelharcot. Itt is Tsunade és Jiraya vezetnek, míg Orochimaru a háttérbe szorul. Szerintem Tsunade egy ütése felér Jiraya rasenganjával, tehát a sorrend:
1. Tsunade
2. Jiraya
3. Orochimaru
Idézések. Na igen. A kígyók erősebbek a békáknál, nem? Tehát itt Orochiamru az első. Viszont ott van Tsuande Katsyuyu csigája, akinek a savas köpete a követ is elporlassza. Ezen kívűl még képes osztódni is, ami veszélyes fegyver lehet. Ettől függetlenül még mindig őt tartom a leggyengébbnek.
1. Orochimaru
2. Jiraya
3. Tsunade
Távolsági harc:
1. Jiraya
2. Orochimaru
3. Tsunade, aki csak az idézése segítségével képes erre.
Védelem: Ahogy azt  malakian666 is leírta, ebben Orochimaru a legjobb. Viszont, ha ezt nézzük, Tsunade nem muszáj kitérjen még a halálos támadások elől sem. (lásd Tsunade lóg Madara Susanoo-ján)
1. Orochimaru
2- Tsunade
3. Jiraya
Gyorsaság:
1. Jiraya
2. Orochimaru
3. Tsunade

Összesítés: Nagyjából egyforma erősek. Mind a hárman más harcstílust képviselnek, viszont a saját területükön profiknak számítanak. A legendás nevet büszkén viselhetik.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 18:03:15 írta TsunadeHime » Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6342 Dátum: 12 ápr 13, 13:18:43 »

A Sanninok erősorrendje? Ez egy érdekes kérdés, mert mindegyik jobb és rosszabb is valamiben, mint a másik.

Állóképesség
1. Jiraya, megint csak remete formának hála, nagyon sokáig képes elnyelni a természeti energiákat, így hosszútávú harcokban előnye van
2. Orochimaru
3. Tsunade

Fizikai erő
1. Tsunade a legjobb ezen a téren, mert még a Susanot is képes áttörni
2. Jiraya, itt a remete formára gondolok
3. Orochimaru

Ninjutsuk
1. Oro
2. Jiraya
3. Tsunade

Gyorsaság
1. Yiraya
2. Oro
3. Tsunade

Védekezés
1. Oro, levedli a bőrét és arrébb kúszik Nevet
2. Tsunade, komoly sérüléseket is túlél, habár ezt a jutsut nem sokszor sütheti el, ezért került Orochimaru mögé
3. Jiraya remete forma által elvileg érzékeli a veszélyt, de ez Pein ellen nem igazán jött össze, így úgy veszem hogy nála nem működik megfelelően

Közelharc
1. Tsunade nagyon veszélyes
2. Jiraya
3. Oro

Távolsági harc
1. Oro
2. Jiraya
3. Tsunade

Idézések
1. Oro, kígyók és Edo Tensei
2. Jiraya
3. Tsunade

Nem pontszámoztam és egyebek, de összességében én Orochimarut tartom a legveszélyesebbnek, utána jön Jiraya, végül pedig Tsunade.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6343 Dátum: 12 ápr 13, 14:29:16 »

nagato tényleg képes volt használni minden elemet ami ugye 5, plussz egyet mi talán a yinyang, eléggé brutálisan erős szem a rinnegan, nemis csodálom hogy nem akadt ellenfele ebben a korban nagatónak.

sAnninok harca: orochimaru első két hokage idézését nenagyon vegyétek figyelembe, eléggé gyengus volt akkor még a történet erő terén, vagyis a tudásuk ezredrészét se használták ott kb. Nekem Jiraya a kedvencem közülük mégis úgyérzem orochimaru a legerősebb sannin ha csak a jutsu arzenált nézem, és biztos vagyok benne hogy jiraya a 2 varangy bölcsel lenyomná tsunadét gyógyulás ide vagy oda. Egyetlen esélye talán oro ellen, ha a békák genjutsuba ejtik  akkor esetleg megszorítaná. Ha a hármat összeengednénk free for allba: 45 oronak 35jiraya és 20 tsunadénak szerintem.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6344 Dátum: 12 ápr 13, 14:38:52 »

OFF

Nem tudom, hogy miért teszitek Tsunadét ninjutsu használatban az utolsó helyre. Mert nincsenek látványos technikái, mint a Jirayanak és Orochimarunak? Azt hiszem sokan ezért becsülik le őt.
A kivételes chakrakontrolljának köszönhető, hogy ilyen nagy eredményeket ért el orvosi ninjaként, illetve a hihetetlen erejét is ennek köszönheti. Az orvosi ninja képességeit nem csak gyógyításra és pofonokra tudja használni, hanem egész alattomos technikákat is ismer. Vegyük például a chakraszikét, vagy azt a jutsut, amellyel összezavarta Kabuto idegrendszerét. Ezekkel a technikákkal szerintem hatalmas előnye van a legtöbb ellenféllel szemben. Bár egy erősebb ninja egy idő után képes újra irányítása alá vonni a testrészeit, de akkor is lebénul annyi időre, hogy Tsunade feltörölje vele a padlót.
Ja, és még valami. Az állóképesség. Orochimaru többször is átlyukasztotta Tsunade mellkasát a Kusanagi-val, de ő mégis talpra állt és olyant rúgott belé, hogy repült néhány métert. A pecsétet csak ez után oldta fel, tehát az állóképességét sem kell lebecsülni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 14:46:11 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 421 422 [423] 424 425 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins