24 nov 15, 10:34:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 420 421 [422] 423 424 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225606 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6315 Dátum: 12 ápr 08, 16:44:55 »

Lássunk új harcot. Hashirama vs Rikodou-Sennin. Szerintem semmi esélye nem lenne rikodou senninnek hisz ha fa elemet kicselezi akkor ott van a pollenek amit ha beszippant akkor kifekszik a sennin és már vége is a harcnak. Szóval szerintem 100-0 hashirama javára hisz mégis rikodou mit kezdene a pollenjek ellen levegőt neki is kell venni, hogy életbe maradjon tudtommal. Ez késői április elseji tréfa volt akinek nem esett le:D
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6316 Dátum: 12 ápr 08, 16:53:20 »

Tény, hogy áprilisi tréfa, de jól szimbolizáltad pár ember elképzelését miszerint hashit senki sem bírja megfektetni...  smirksweat
6 Pein ott gyalulná be Hashit, ahol akarja, Nagato mondjuk tényleg necces, hiszen járni nem tud, de ismétlem: repülni bármikor, a pollen meg nem hiszem, hogy bármeddig elterjed...
Hashi csinál x klónt, csakhogy neki sem végtelen a chakrája, nem pazarolhat... tudom, Peiné sem, csak szerény feltételezésem szerint azért több, mint Hashinak. Persze amíg a manga ki nem jelenti, hogy Hashinak több/kevesebb volt neki, addig ezt kár felhoznom, mindössze megemlítettem a dolgot, hátha talál pártolót.  smirksweat

Renato: jól beszélsz, Konan ellen menekülhetett volna Tobi, de csakis a mózes-jutsu előtt... miután beindult, ha megszilárdul otthagyja a fogát, mert mire beszippantja magát.. nem lett volna mit elküldeni a másik helyre. smirksweat Tehát Izanagi mindenképpen kellett. Nem mellesleg Kishi ezzel akarta megmutatni, hogy Tobi már 2 úttal bír, és használni is tudja az erejüket, nem is alacsony szinten.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6317 Dátum: 12 ápr 08, 16:53:42 »

Gondoltuk, hogy annak szánod de attól még nem tartom jó példának.  Az ok pedig az, hogy azért már ne hasonlítsuk össze Rikoudo sennint és a Nagato szintű karaktereket. Nem azonos kategória a kettő, sőt még csak közel sincsenek azok a kategóriák/szintek egymáshoz viszonyítva. Valószínűleg Hashirama is egy kategóriával magasabb szinten volt mint Nagato vagy éppen Madara abban az időben. Madara körülbelül most érhette el illetve előzhette meg Hashirama képességei szintjét.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 17:01:15 írta rini67 » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6318 Dátum: 12 ápr 08, 17:01:38 »

Idézet
Gondoltuk, hogy annak szánod de attól még nem vicces.  Az ok pedig az, hogy azért már ne hasonlítsuk össze Rikoudo sennint és a Nagato szintű karaktereket.

Mind ketten emberek voltak szerény véleményem szerint és rikodou senninnek is kellett lélegeznie szerintem. Szóval nyugodtan össze lehet hasonlítani bárkivel ebbe a szempontból mert ha hashi mindenkit legyőz ha nem a fa elemmel akkor pollennel akkor rikodout is letudná hisz ha pollent beszippantja akkor gondolom ő is kifog feküdni már pedig rikodou senninnek is kell lélegezni. Szóval a ti logikátok alapján ha valaki lélegzik akkor hashinak csak polleneket kell tolnia és máris legyőzte hisz belélegzi azokat. Nem rendelkezik mindenki por elemmel, hogy enyhítse a körülményeket.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6319 Dátum: 12 ápr 08, 17:12:16 »

Vicc ide vagy oda, Rikudou és Hashirama ég és föld. A pollenek ellen szerintem nem csak Jintonnal lehet védekezni, hanem fuutonnal is. (szél elem) Mivel Rikuodo-ról beszélünk, feltételezhető, hogy az is van neki. A Hashirama vs Pein és a Hashirama vs Nagato harcokban mindkét esetben Hashirama-nak adom a győzelmet. Az okokat már leírtátok előttem, nincs amiért ismételni.
De azok kedvéért, akik végre szeretnék hashirama vereségét, itt egy új, talán irreális harc:

Hashirama Senju vs Jelenlegi 5 Kage, Namikaze Minato, Orochimaru és Jiraya
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6320 Dátum: 12 ápr 08, 17:15:39 »

Idézet
Hashirama Senju vs Jelenlegi 5 Kage, Namikaze Minato, Orochimaru és Jiraya

Hashirama ellenségeiből még szerintem Uchiha Madara (jelenlegi három úttal) elférne hisz így akárhogy szépítem hashirama vezetne 100-0-ra de úgy már csak 99-1-re. Madarát bedarálná fél perc alatt jelenlegi 5kagera ránézne és megölnék magukat. Minato hazafutna konohába orochimaru megenné saját magát jiraya pedig meghívná a békákat és beleszaladna a nagy béka orr lyukába. Szóval akárhogy felkéne vázolnom hashirama egyértelműen győzne semmi esélye nincs ennek a 9igen gyengén képzett shinobinak vagy minek hívják (uchiha madarával együtt 9)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6321 Dátum: 12 ápr 08, 17:17:33 »

Ezt elmondhatod szinte minden fontosabb karakterről is. Mindegyik ember amelyik rendelkezik halálos támadással az képes lehet megölni bárkit a történetben. Akár Rikoudot is. Ettől még nem lesz erősebb a másiknál akit megölt. Elég sokszor elmondták a mangában már, hogy Hashiramát tartják a legerősebbnek és nem Nagatot. Mint ahogy a régi Madara is elbukott ellene, tehát gyengébb volt nála. Hogy mi lenne a mostani Madarával azt pedig nem tudhatjuk Hashirama hiánya miatt. Viszont az, hogy mindenki az ő DNS-ére hajtott az sok mindent elmond róla. A sok Zetsu létrehozása a DNS-éből még halála után is sokat mond.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6322 Dátum: 12 ápr 08, 21:56:23 »

Oké, a minimum ötször lehet, hogy túlzás volt, de háromszor minimum feldobta a talpát Madara, és szerintem ha átlapozgatnám a harcait, még kettőt-hármat találnék.
Közel sincs végleges állapotban? Mi kéne még oda, propeller? Nevet Szerintem eléggé OP már így is, nem kellene még több erő neki.
Most nem olvastam vissza, de úgy emlékszem Madara 2 alkalommal regenerálódott:
 - meteor jutsu alkalmazásakor, ami a saját jutsuja így ha nem Edo-s lenne akkor nem veti be;
 - Oonoki erdőirtásakor, de ő azt mondta hogy csak Hashirama arcát akarta megmutatni, amit abban az esetben nem hinnék el, ha nem hárította volna a következő por támadást, de hárította, tehát ha nem Edo-s ismét gond nélkül kivédi.
Ebből az jön le hogy a Kagéknak az élő Madarához sem lenne közük.
A Susanoo-nál arra gondoltam, hogy a harchoz leginkább illő állapotban hívják elő, például Itachi és Sasuke sem a kardokkal hadonászik. Madarának ehhez a harchoz ezekszerint ez illik, de azt nem tudjuk hogy mennyire végleges állapot.

Oké, hogy átengedte magán, de attól még előtte szaladtak egymás felé Nevet
Végül is igazad van, én így értelmezem, te úgy. Mondjuk Konan ellen az Izanagira sem lett volna szükség, simán elteleportált volna, majd visszajött volna 6 perccel később, mégsem így tett.
Látod CsukIce, megdicsérted fera-t, ő pedig átment más topic-ba emberkedni, és kivágták.. keresnem kell magamnak egy új "ellenséget" :/ Nevet Nevet
Csak nem értünk egyet >.<#. Az a szaladnak egymás felé szerintem nincs Minato Shunshinjának sebességén, de manga alapján nehéz ezt pontosan megállapítani, még ha olyan is a háttér. Konan ellen nem tudott volna elteleportálni és pont ezért gondolom, hogy Tobi lassabb. Minato ott csak villant volna egyet, de Tobi nem tudott mert a jutsu aktiválása, végrehajtása időt vesz igénybe, sokkal többet mint Minato Shunshinja, a teleportról nem is beszélve.

Ne is mond. Szerintem a véleményeivel nem volt gond, sokkal inkább a stílussal, ami mostanság kezdett normalizálódni, erre csinál egy ilyen hülyeséget, ráadásul le is maradtam róla mert nem olvasom a Család topicot. Szomorú
Ha ellenség kell majd én leszek csak írd még párszor rosszul le a nevem: CsukiIce  Ördögi Kúl Nevet

Hashirama vs Nagato:
Nagato egy erős, de mozdulatlan ellenfél. Hashirama viszonylag könnyen kicselezheti, de a fa ellen egy erőlökés lehet, hogy hatásos. Viszont a Kajukai Kourin pollenjei elintéznék őt is, úgyhogy ezt is az Első nyerné.
Úgy szólt a kiírás, hogy Nagato olyan állapotban harcol mint Bee palástjának elszívása után, azaz teljesen egészségesen. Ez sokat javít az esélyein, főleg úgy hogy ő sem az a lassú fajta.

Tény, hogy áprilisi tréfa, de jól szimbolizáltad pár ember elképzelését miszerint hashit senki sem bírja megfektetni...  smirksweat
6 Pein ott gyalulná be Hashit, ahol akarja, Nagato mondjuk tényleg necces, hiszen járni nem tud, de ismétlem: repülni bármikor, a pollen meg nem hiszem, hogy bármeddig elterjed...
Ahelyett hogy ilyet írsz, hogy "6 Pein ott gyalulná be Hashit, ahol akarja" inkább valami konkrét indoklás kellene, főleg úgy, hogy Nagatonak a Nagato vs Hashirama harcban sokkal több esélye van mint Peinnek. Én leírtam, hogy szerintem miért győzne a Hokagénak a 6 test ellen. Inkább azokat cáfold és utána igyekszem én is válaszolni.

Mach5 kommentjeire inkább nem is reagálnék. Humorbonbonokat kevertél alkohollal? Korán kezded a Húsvét ünneplését. Elseggel Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 21:59:48 írta CsukiIce » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6323 Dátum: 12 ápr 09, 10:18:22 »

'asszameg, te vagy a második személy a fórumon, akinek huzamosabb ideig rosszul írtam a nevét xD Ezer bocs CsukiIce Nevet
Régebben azt hirdette, hogy ő egy jó társaságot keresett, mikor a fórumra jött. Ez valahogy nem sugárzik az első hozzászólásából, és nem mostanság vette fel ezt a stílust, sajnos ezzel jött ide. A vitáról én is lemaradtam, pedig szeretem az ilyeneket olvasni Nevet Nevet

Plusz egyszer a Tsunade is lekapta az oldalát (http://i24.mangareader.net/naruto/577/naruto-3122083.jpg). A többi esetben sajnos nincs megrajzolva mi lett Madara-val, de szerintem mikor teljesen ellepte a láva, és a Raikage még belevágott egyet a mellkasába, akkor úgyszint regenerálódnia kellett. A gond, hogy ezután egy kage-k közti beszélgetés jött, majd kiemelkedett őfelsége a lávából. Valamint úgyszint egy ilyen helyzet volt, mikor A telibe kapta egy szuper tökömtuggyamilyen ütésével, és Föld körüli pályára állt az Uchiha.

Ebbe a Nagato/Pein vs. Hashirama harcokba most nem nagyon mennék bele, csak egy kicsi megjegyzésem lenne az egekig magasztalt pollenre: az is chakrából áll, Nagato pedig képes lenne elszívni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6324 Dátum: 12 ápr 09, 11:13:15 »

Ez most igazából olyan, mintha azt mondanád, hogy a Raikirit nem lehet elszívni, mert az villám, ugyanolyan, mint ami az égből jön. Ilyen gyors altató hatást egy növény pollenje sem lenne képes végrehajtani, egyértelmű, hogy ez egy jutsu, ami miből is áll? Chakrából.
A Chibaku Tensei középpontját szerintem el lehetne szívni, csak az a 80 km átmérőjű föld, ami ráragad megvédi ettől a jutsu origóját.

Moderátor, Chakra:
Nem dupla hozzászólás, csak töröltem közülük.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 11:35:04 írta Chakra » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6325 Dátum: 12 ápr 09, 11:37:05 »

Egy létező növvény pollenje sem. Hát aztán? Teljesen léynegtelen, vanank a természetben oylan mrégek, amik szinte azonnal megölik az áldozatot, könynedén lehetséges volna ez is. A pollenek mennyiségétől függ, attól, hogy miylen tömény a felhő, meg a hatóanyagtól, ami kb. jóformán bármilyen ismert vagy ismeretlen anyga lehet. De midnegy is, óriás békák sincsenek a valóságban, a kétéltüek nem tudnának ekkorára nőni, ahogy nem is alkalmas az idegrendszerük például a beszédre, ahogy hangszálaik sincsenek, hoppá, Buntáéknak mégis megy. Itt, valamiylen okból létezik iylesmi, és esetleg lehetnek is oylan dolgok, amik lehetségessé tennék, amik magyaráznák.
A chibaku tenseies példánál pont a föld elszívása lett volan a lényeg. Ami nyílván nem menne. A raikiri meg elve nem villám, csak villámnak látszó, villámelemű, ahhoz hasonló tulajdonsággokkal rendelkező chakra. De midnegy is, mert az energia elszívása mibenlététől függetlenül egy energia szívásra alkalmas eszköznél logikus/lehetséges. EGy igazi fáé kissé abszurd. De a lényeg potn ott va a különbségben, a raikiri meg a fa elem közt, hogy míg ott a fegyver maga az energia, itt az energia csak egy eszköz a fegyverek létrehozására, és azok a faágak ugyanolyanok, mint egy shuriken. Legalábbis szerintem, bizonyítani nem tudom, szóval igazából tök mindegy ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 11:39:17 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6326 Dátum: 12 ápr 09, 11:54:01 »

Megsúgom, hogy a valóéletben a békáknak nincs külön "chakra áramlás" a testükben, míg az animében ez is van nekik, így nem kell meglepődni azon, hogy képesek beszélni.
Szabad térben érdekelne, hogy melyik méreg lesz az, ami olyan szinten szétterjed a levegőben, hogy beájulsz tőle. Most hirtelen nem ugrik be a neve, de van egy, a Magyarországon eléggé elterjedt növények közül, aminek a virágpora zárt térben altató hatású, mégsem fetrengünk ájultan az utcákon itt, az Alföldön. Gondolom a Naruto világában sem őshonos ez a növény, mivel egyetlen egy virágából annyi pollen szabadult ki, hogy viszonylag nagy területen mindenkit elaltatott azonnal. Na már most, ha egy virág erre képes volt, 10-20 darab akár az egész Tűz országát is képes lenne álomba szenderíteni.
Ha egy olyan virágot látsz, ami nem létezik, és olyan képessége van, amilyen semmi másnak sincs, akkor mivel találkozol? BINGÓ! Egy jutsu-val, amit chakra működtet.
A fák pedig véleményem szerint nem tűnnének el a chakra szívás következtében, egyszerűen csak elpusztulnának, ahogy az emberek is, mikor kifogy a testükből a chakra.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6327 Dátum: 12 ápr 09, 12:09:52 »

Ez könynen lehet, de Hashisrama könynedén csinálhat közben újfákat, vagy megfoghazt egy halottat egy élővel és lecsaphatja vele Nagatot ikszdé

Egyébként, egy egyszerűű növény nem lenne rá képes, de vedd figyelembe, hogy igen, chakrával működik, totál szét van szteroidozva vele. A polllenek termelését viszont hiiába gyorsítja milliószorosára akár a jutsu, maguk a pollenek csak pollenek maradnak, a chakra a termeléásüknél használódik fel, szerintem. De msot már tényleg nem fogom tobvább bizonygatnbi ezt az egészet Nevet

Idézős Pein vs. Yamato? Állatok a növények ellen.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6328 Dátum: 12 ápr 09, 12:48:04 »

Eddig sem bizonygattad, sőt... egy chakrával "működő" növény jutsuját sima, közönséges pollennek nyilvánítod.
Mondjuk tök felesleges ezen vitatkozni, ebben igazad van, hisz ha én így látom, te pedig úgy, akkor nincs az az isten, hogy valamelyikőnk is engedjen, pláne úgy, hogy találgatásokon alapul mindkettőnk gondolatmenete.

Chikushodou Pein vs. Yamato:
Egy nagyon picivel Yamato-t látom esélyesebbnek. A fa elem (még ha az ő kezében sokkal kisebb erő is van, mint Madara és Hashirama birtokában van/volt) remekül blokkolhatná az állatokat, és a védekezésben is a hasznára válhatna. Valamint ez a Pein egy kis vézna csajszi teste, közelharcban szinte biztos a veresége.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6329 Dátum: 12 ápr 09, 13:03:34 »

Bizonygattam én, csak nem feltétlenül oylan érvekkel, ahogy neked megfelel.  Pojén
De a növény hiába hazsnál chakrát az előállításukhoz, az a chakra nem biztos, hogy átkeróül a pollenekbe, felhazsnálódik a "születésüknél". Vagy nem. Tényleg nonszensz ezt folytatni.

Gondolhattam volna  a másik állati birodalomra is, amit Jiraya elküldött Konohába, de szerintme mindegy, tud repülni a madárkáján. Ez Deidaránál mindig nagy előnyként szokott itt előkerülni, szeritnem nála is az. AZtán ott van a kaméleon is, azzal elbújhat, de Yamato a fáival tényleg blokkolhatja az állatokat, noha némelyik egész erős lehet. Viszont, ha el is zárja őket egy fa ketrecben, az újboli megidézésük ezt a problémát megoldaná, habár nem láttunk még példát rá, hogy iylen trükköt használtak volna. Az a százlábú, lehet, hogy roszsu,l emlékszem, de a föld alatt közlekedik, eze gy jó meglepetés támadás, de Yamatonak ott a faklón, meg miegymás. Egy kicsit tényleg ő az esélyesebb, bár nem tudom, el tudná-e kapni a madarat, ha meg a Pein a védelemre játszik, akkor a legokosabb amit tehet, ha csakugyan felrepül.
Ugyanakkor igazából persze nem nyerne, ha a többi Peinnek nincs más dolga, simán oda lennének idézve ők is, és cső, de nyilván ez most egy az egy ellen ment Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 420 421 [422] 423 424 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins