24 nov 15, 04:30:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225269 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6240 Dátum: 12 ápr 01, 18:26:01 »

Szerintem még ők sem de legalább lenne valamennyi esélyük. Én leginkább Kabutora gondolok aki képes lehet a legjobban megszorongatni Tobit egy az egyben. Egyszer azért mert valamiért nagyon sok mindent tud róla, másodsorban az Edo Tensei idézései miatt, ami magába foglal sok nagyon erős ninját, köztük Madarát is. Ezekkel és az általuk birtokolt technikákkal talán megfogató Tobi a bijuukal együtt is.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 18:28:13 írta rini67 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6241 Dátum: 12 ápr 01, 19:40:18 »

Nem azért mert lenézem kabutot, de nulla esélye van kb tobi ellen. Még ha meg is bírja idézni zombikat, tobi odateleportál és beszívja a másik dimenzióba kb 0,1sec alatt. Kabuto lehet hazudott arról hogyan lehet leállítani az edo tenseit, de kitudná tépni belőle a rinnegannal, amibe belehal ikszdé. Ergó lehet megmaradnának az edo tensei zombik, de azok levannak sajnálva kb tobi elteleportál előlük, kabuto halott úgyis. A beszívás elől csak Minato tudott meglépni, mivel kiteleportált onnan. És akkor még nem lettek említve a bijuuk, azokat funból nekiengedné az edo tensei army-nak. És akkor ottvan még a gedo mazo, aki a háttérben szurkol mint egy pompon lány annyira nincs rá szükség.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6242 Dátum: 12 ápr 01, 19:48:53 »

Nem azért de Kabuto éppen most mutatta be, hogy hogyan tudja érzékelni és kitérni a nagy sebességű támadások elöl. Másrészt erre a támadásra Kabuto is nyugodtan számíthat hiszen eléggé tisztában van Tobi képességeivel. Ezt pedig akár a saját javára is fordíthatja. Különösen annak tudatában, hogy milyen mérget használt például Yamato ellen aki azonnal lebénult ettől a méregtől. Arról a hang és fény támadásról nem is beszélve amellyel megállíthatja és mozgásképtelenné teheti Tobit rövid ideig.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6243 Dátum: 12 ápr 01, 20:18:36 »

Tobi behúzná Kabuto ellen a meccset valószínűleg. Az a hang-fény jutsu kb... semmit nem érne...Az, aki a karját simán kitépi zokszó nélkül, annak ez a jutsu nem fog fennakadást okozni, ráadásul Itachi is mozgott benne, legalábbis koncentrálni bírt... Valószínű Tobi is tudna. A Yamato ellen használt méreg is csak a fa-elem elnyomására jó igazán (ha nem jól emlékszem, akkor bocsi), Tobi-t nem tudná kiütni vele,már ha eljutna addig, hogy megpróbálja beledöfni/egyéb módon a szervezetébe juttatni, de ha meg is próbálná, nagy kockázatot vállalna Kabuto is...
Kabuto a remete forma miatt kap tőlem 25%-ot, Edoval 45%-ot, de az meg.. hát már nagyon nem az ő érdeme...  smirksweat Edobol Madara maradt neki, ha meg mindet idevesszük az Kabutonak is ciki, elvégre Tobi rudakkal irányítja a 6 jinchurikit = azokat már sütheti, és jóval erősebbek, mint mondjuk a ködrejteki kardforgatók, vagy némelyik edo-kage...  smirksweat
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6244 Dátum: 12 ápr 01, 20:24:40 »

lehet hogy kitér az első elől, de folyamatosan menne utána szerintem tobi. A vakító-süketítővel pedig egy bajvan, nem azonnali, vagyis először kiköp egy kigyót, ami azután a szeméből indít egy rezgést. tobi addig simán mögélép és elviszi magával. Vagy ha konyít egy kicsit a sage módhoz, elteleportálhatná az összes kigyót, és akkor oda van az SM mert nincs aki gyűjtse a csakrát. Fizikai támadások nem hatnak tobira, mint ahogy ninjutsuk se, főleg hogy azokat el is szívja. Mérget is átengedné magán szerintem. Csak úgylehetne őt legyőzni, meglepni ahogy Yondaime tette. Vagyis akkor mérni rá támadást, mikor beakar szívni. (de ilyen sebességre csak a 4. és naruto képes) És mivel eléggé fellett turbózva azóta, lehet hogy nem is használná a beszívást, ottvan a rinnegan (amivel kb legyőzhtetlen mindenki  Mosolyog)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6245 Dátum: 12 ápr 01, 20:36:50 »

Persze, a többi Edo Tensei által létrehozott zombi meg csak nézegetne ki a fejéből és eljátszadoznának azzal a gondolattal, hogy milyen jó is, hogy a megidézőjük megdöglik. Ne vicceljetek már. A mérgezést sem Kabutonak kell megoldania hanem a kígyóknak. Ahogy láttuk van belőlük elég. A méreg pedig Hashirama dns-re lett létrehozva mint ahogy Tobi is megjegyezte. Márpedig ő is azzal dicsekedett, hogy megszerezte annak dns-ét, tehát valószínűleg benne is van a dns-ből.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6246 Dátum: 12 ápr 01, 20:56:03 »

Tobi-6 jinchuuriki vs. Fms Sasuke:

Sasukének természetesen esélye sincs... Amaterasu ide vagy oda 6 jinchuurikit nem fog tudni kiütni... Ezenkívül vegyétek már figyelembe hogy mind tudják használni a Bijuukat, esélye sincs szöcskének így.
Tobinak még önmagában is sok esélye van, a 6 jinchuurikivél meg egyenesen lealázná.
Most akkor Tobi irányítja a Jinjuurikiket vagy nem? Mondjuk teljesen mindegy mert mikor éltek Yagura kivételével a többi nem tudta irányítani a Bijuuját és amint a mangában is láttuk, erre Tobi sem volt képes! Ha Tobi irányít akkor elég őt kiütni. Korábban is írtam, a Tsukoyomi erre tökéletes.

Tobi a 6jinchurikivel vs Madara. Szerintetek ki nyerne?
Madara még jobban szórakozna Tobival mint a Kagékkal. Aki itt Tobinak 20%-nál többet ad, az olvassa újra a mangát.

Nem azért mert lenézem kabutot, de nulla esélye van kb tobi ellen. Még ha meg is bírja idézni zombikat, tobi odateleportál és beszívja a másik dimenzióba kb 0,1sec alatt.
Tulajdonítsuk a mai (ápr. 1.) napnak ezt a két mondatot.  >.<#

Edo Tensei-jel Kabuto vs Tobi harca tényleg komolytalan. 100:0 Kabutonak. Ez az ott terem és beszippantja is vicc kategória. Pl a láthatatlan Muu beszippantását megnézném.

Sasuke vs Tobi harcról még egy kicsit. Értem én hogy Tobi átmegy mindenen, de a Susanoon belül megjelenni kicsit komolyabb feladat mint átsétálni a falon Naruto születésekor. A genjutsuról miért nem ír senki? Tobi bekap egy Tsukoyomit és már vége is.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 20:59:09 írta CsukiIce » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6247 Dátum: 12 ápr 01, 21:25:38 »

Nemkell április 1nek tulajdonítani. Pont azt mondtam hogy elég kabutot elcsípnie, a többivel nem kell foglalkozni. És hogy a másik mondandódba is belekössek: Egyformán megtud jelenni bárhol tobi, teljesen mindegy hogy az egy erőtér vagy egy Susanó belseje. A lényeg a Bárhol! van. Amúgy igen, kinézném a sok zombiból hogy hagyja leverni kabutot, a legtöbbjük gyűlöli és szívesen nézné ahogy megdöglik. De ha komolyan vennék a feladatukat, akkoris cask taijutsu jöhet amivel kárt okoznak, (meg genjtusu) de azok meg átsuhannak rajta. Igazából genjutsu ellen nem tudjuk csak hogy reagálna. Mivel azellen tegyük fel hogy tehetetlen akkor adok esélyt az edo seregnek. (ottis csak itachit tudjuk aki komolyan bánik vele)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 21:44:07 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6248 Dátum: 12 ápr 02, 14:59:02 »

Madara eljátszadozna tobival? Ezt hol álmodtad? Amúgy,csukice,látszik ,hogy nem bírod tobit,és minden harcban megpróbálod lejjebb tenni,még lassan egy konohamaru elleniben is,mert kicselezi őt,mint a pein test ellen,és bekap egy rasengant és meghal. Tobi ellen semmit sem érne szerintem a tsukuyomi,mert tobi 3 pöttyös sharingannal jobb teleportációs/dimenziós jutsura képes,mint minato és mert yagura-t és a 3farkút genjutsuban tartotta évekig,szóval ha nonsense lenne,ha használna ellene genjutsu(plusz azóta bővült egy rinnegannal,ami akárhogy is a sharingan tovább fejlesztett változata). Amaterasu-t átengedi magán,vagy akár beszippantja(de mondanom sem kell,hogy ott a shinra tensei,amivel le lehet rázni). Susanoon is simán át gyalogol. Ennyi új fajta képessége van sasukének,szóval sasukét tobi gördülékenyen leveri. MAdaranak,meg ott a faelem,de feltételezhető,hogy nem használja úgy,mint hashirama. Szóval tobi sharingannal,csakraval ,meg szerintem rinnegannal irányítja őket,szóval a bijuu-jinchuuriki semmiképpen nem tudná elvenni tőle. Akkora bijuu bombát nem hiszem,hogy ki tudna valamiféleképpen is védeni madara. A spórák nem hatnak tobira,mert ő át enged magán mindent,meg föld alatt van. Susanoo-t egy kicsi bijuu-bomba is atomjaira szaggatná. A meteor ugye nem ártana neki ,a jinchuuk meg regenerálódnak,a bijuuk meg elpusztíthatatlanok(meg ugye ha tsuchikage meg gaara kibírta azt a becsapódást,egy bijuunak csak annyi lenne,mintha hátba vernék). Rinnegan vs rinnegan-ban eddig madara kevesebbet mutatott,mint tobi,persze többet tud belőle,de ha tényleg tobi-é is volt egy rinnegan(meg ugye elég keményen használja)akkor egy olyan egy szinten lehet a rinneganjuk(sőt,erősebb is lehet tobié,mert az a rini már teljesen ki van fejlesztve,a kifejlesztő meg nagato személyében). A gedou mazou is egy eléggé jó ütő fegyver,és az csak tobi hallgat szerintem ,mert ő idézte meg,és mert ő vele van kapcsolatba,szóval ez van. Fa elemet nem biztos,hogy tud használni tobi.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6249 Dátum: 12 ápr 02, 15:20:30 »

Idézet
Amúgy,csukice,látszik ,hogy nem bírod tobit,és minden harcban megpróbálod lejjebb tenni,még lassan egy konohamaru elleniben is,mert kicselezi őt,mint a pein test ellen,és bekap egy rasengant és meghal.

Szerintem meg te becsülöd túl a tobit mert lassan rikodou sennin se végezne vele olyan erőket adsz neki. Az meg hab a tortán, hogy szerinted madarát is elverné:) Meg megint itt jön, hogy madara lehet nem tudja úgy használni a fa elemet mint hashirama na és akkor mivan? Ez a szint is eléggé nagy míg tobi mennyit is mutatott fa elemből? Várj, segítek semmit meg itt mondod, hogy rinneganja még talán erősebb tobinak is mint madarának. Igen nyílván erősebb lesz annak a rinneganja aki elcsórta nagatotól és aki eggyel mászkál mint az aki olyan szintre fejlődött, hogy rinnegant megszerzett és aki képes volt meteort idézni míg tobi mit mutatott rinnegan erejéből? Kb. semmit (Madara se mutatott sokat, de én nem jelentem ki, hogy madara így meg úgy erősebb a rinnegan terén és, hogy tobi elbújhat mögötte) Meg ahogy olvasgatom tobit olyan erőre teszi pár ember, hogy senki nem bírja elverni se sebességbe se taijutsuba stb. szóval szerintem te próbálod feljebb tenni tobi képességeit. Akárhogyan nézem szerintem madara elverné tobit nem mondom, hogy könnyen, de azért elverné.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6250 Dátum: 12 ápr 02, 15:23:39 »

LOL.. fera te meg kicsit túltápolod Tobit.. kicsit nagyon.. Tobi kakashi ellen kb beismerte, hogy amíg a 6 bijuut irányítja, nem bír Rinnegan technikákat lőni. Azért az is enyhe poén, hogy Madara nem használja olyan jól a fa elemet, mint Hashi, de Tobi biztosan olyan jól lövi a Rinnegant, mint Madara... hihető... Faceg A meteor meg elég a 6 csicskás feltartóztatására... Madara pedig még mindig többet mutatott a Rinneganból, mint Tobi... legalábbis 6x hasznosabbat... a bijuu bombát is elnyelheti, ha úgy tartja kedve...

Madara is Edo Tensei-es, sacc kitörölheti a bijuu-bombát, meg egyebeket, szóval miről beszélünk? A Rinnegan "kifejlesztőjét" vetjük össze 1 menekülőbajnokkal, aki csak 6 csicskással tud kiállni erős ellenfél ellen.. ne szórakozzunk már.. Mosolyog
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6251 Dátum: 12 ápr 02, 15:52:23 »

Mondjuk érdekelne, hogy miért ilyen űberkirály Rin'nengan huszár Madara, mikor csak egy jutsut mutatott a doujutsu fegyvertárából.
A meteor tudtommal nincs Rin'nengan technikaként bejelentve, de ha tévednék, akkor elnézést.
Tobi 6 csicskással vagánykodik, Madara meg az öccse szemeivel+a riválisa jutsuival. Ki is a nagyobb gyökér akkor?
Én továbbra is Tobit tartom a győztesnek egy nem-Edo Madara vs. Tobi+6 Jinchuuriki harcban. A meteor szinte használhatatlan, mert:
1) Madarát úgyszint kinyírná.
2) Tobi átengedi magán, 5 perc alatt csak lezúzza egymást a két meteor.
Tobi sebessége valóban nagyon nagy, Minato beceneve a Sárga villanás volt, és ezt a becenevet nem a teleportáció miatt kapta (mármint elég erős a gyanúm, mivel ha egyik helyről a másikra ugrik 0 másodperc alatt, akkor nem, hogy sárga, semmilyen villanás sem lesz a környékén), mégis képes volt tartani a sebességét a maszkos harcos.
Valamint ott van a felemás szemű barátunknak a másik dimenziója, a föld elem, a kibővített látótér, és a személyes kedvenc: Gedo Mazou. Kemény harc lenne, de inkább a maszkos idegennek adnám, mint a pózer szerencsétlennek. 60-40 Tobi javára.

Miért szidjátok amúgy Tobit a menekülései miatt? Majd ha ő is halhatatlan Edo Tensei állapotban lesz, nem fog többet menekülni.
Mellesleg Kakashi ellen azt ismerte be, hogy hamarabb kifáradna, ha a Rin'nengan technikákat is használná, plusz teljesen értelmetlen lenne, hisz ismerik már az összes támadása gyengéjét.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6252 Dátum: 12 ápr 02, 16:07:22 »

Idézet
Mondjuk érdekelne, hogy miért ilyen űberkirály Rin'nengan huszár Madara, mikor csak egy jutsut mutatott a doujutsu fegyvertárából.

Mondjuk tobi biztos olyan nagyon sokat mutatott a rinneganból amit nagatotól csórt nem is a hat bijuuval vagánykodott eddig meg hogy láthatatlan tud lenni.

Idézet
A meteor szinte használhatatlan, mert:
1) Madarát úgyszint kinyírná.

Tudtommal nem volt kijelentve, hogy madara nem tudna előle elmenni vagy irányítani és, hogy meghalna ő is. Arról viszont volt szó, hogy már használta korábban ezt a meteort és akkor láthatta (még mondta is, hogy rég volt alkalma ezt látni) Nem volt kijelentve, hogy ha akart volna akkor nem bírt volna kitérni előle vagy valami ugyan úgy ahogy az se, hogy kibírna térni. Szóval ilyenekkel kár vagdalózni ami nyíltan nem volt kijelentve mert ugyan ez elmondható a másik oldalról is.

Idézet
Tobi sebessége valóban nagyon nagy, Minato beceneve a Sárga villanás volt, és ezt a becenevet nem a teleportáció miatt kapta (mármint elég erős a gyanúm, mivel ha egyik helyről a másikra ugrik 0 másodperc alatt, akkor nem, hogy sárga, semmilyen villanás sem lesz a környékén), mégis képes volt tartani a sebességét a maszkos harcos.

Amikor minato rákapcsolt és komolyabban vette akkor tobi azt se tudta, hogy merre nézzen. Elismerem, hogy tobi sebessége nagy, de ebből hogy jön le, hogy akkor madaráé már nincs olyan szinten mint ő? Várj segítek, sehol. Ahogy elnézem madara se egy csiga amikor bemutatkozott és kabuto mondta, hogy mutassa meg az uchihák erejét akkor eléggé gyorsnak tűnt ott nekem (persze most jöhettek azzal, hogy de hát egy átlagos ninjáknál gyorsabb de tobi nem egy átlagos ninjával szállt szembe igen, de amikor minato rákapcsolt sebességre akkor mire tobi pislogott már rasengannal találkozott meg fel lett oldva a kyuubi irányítás. (Mindezt nem látta mivel még utána próbálkozott kyuubit irányítani azt utána vette észre, hogy minato fel oldotta)
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6253 Dátum: 12 ápr 02, 16:13:46 »

Már nem azért,de már rájöttem,hogy ez egy teljesen nonsense téma,itt akárki akárkit győztesnek ítélhet,ha pedig több olyan ember van,akinek jobban tetszik az a karakter,aki ellen érvel az ember,ők nagy győztesnek hiszik magukat,meg hogy ők milyen okosak,meg teljesen megvannak győződve arról,hogy csak nekik lehet igazuk(általában). Ne érts félre,én sem vagyok különb,csak most ki elemeztem ,hogy milyen hülyeség ez a téma. Még azt sem tudjuk jóformán ,hogy milyen képességei vannak egy-egy karakternek ,de már találgatunk,mindenféle ostobaságot. Ide visszatérve ,sasukét 100%-os hogy legyőzi tobi,madara ,meg már azt is elismertük,hogy naruto megtudná szorongatni madarát,szóval tobi szerintem legyőzné őt.Madarának most már sebességet is adnak itt egyesek,úristen,mi lesz még itt? Legyen egy új harc: Sasuke(eddigi erői alapján) vs naruto(aki már elszívta a 9farkú csakrájának egy részét[vagyis fel tudja venni a 9farkú csakra formáját,a köpeny nélkülit] ,az eddigi tapasztalataival,kipihenve).
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6254 Dátum: 12 ápr 02, 16:17:03 »

Tobi 6 csicskással, lopott sharinganokkal és rinnegannal, valamint Hashirama DNS-ével vagánykodik, míg Madara az öccse szemeivel, és Hashi dns-ével, igazad van hallod, Madara a gyökér.... LoL...
Tobi se mutatott semmit a híres doujutsu fegyvertárából a sharingan technikán és a chakrarudas-irányításon kívül, holott neki kicsit több van bespájzolva a saját szemeinél... szóval engem is érdekelne Tobi mitől olyan nagy über-Rinnegan használó itt néhány ember szemében.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/567/14 Gai és Kakashi rohadtul más szempontot említett, Kakashiéra bólintott. Erről ennyit... nem használja, mert nem tudja őket úgy, hogy még 6 bijuut irányít.
Tobi pedig nagyon nem volt Minato gyorsasági szintjén teleport nélkül...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins