24 nov 15, 02:24:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225225 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6210 Dátum: 12 márc 26, 15:20:27 »

Akkor miért nem irányította a Hachibit mikor bee ellen harcolt (mellékesen ott már MS-e is volt)? Ez csak egy kereszt kérdés.... Mosolyog Szóval szerintem az irányításról ennyit! Jó a Sharingan, de akkor közel sem tudta kiaknázni a lehetőségeit.
Aizen pont leírtad a lényeget: KLÓNOKKAL vitte be a FR-t. kacsint Hisz Narutonak ez az erőssége.
A Yamata no Orochit meg nemtudom minek hozzátok fel állandóan, hisz Orochimaru soha nem használta csak Sasuke legyengülésénél kitört és akkor is csak belerohant a halálba, ezzel nem győzött meg... és biztos nincs tutibb technikája. Oro nem Nagato... A többit rini67 jól megfogalmazta.

Ja igen, Narutonál én is kihagytam az idézéseket.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 15:24:50 írta Tr4nCe » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6211 Dátum: 12 márc 26, 15:31:42 »

Azért nemhatott volna 8 farkúra, mert bee felébreszthette volna genjutsuból, mint ahogy fordítva meg is történt. Ellenben ha elszabadulna egy bijuu úgy hogy  átveszi az irányítást, akkor mégis ki zökkentené ki a genjtusuból? az akit elnyomott úgy, hogy azt se tudja mi van? Visszasírja magát a kyuubi hogy gyorsan segits nekem naruto! ??  ikszdé  De ilyen végletbe amúgy se menjünk bele, kb értelmetlen lenne a harc ha 9farkú döntené el azzal hogy előtör. Ennyi erővel elég narutot kiállítani hinatával, úgyis LEVER mindenkit ha hinata meghal.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian666
Vendég
« Válasz #6212 Dátum: 12 márc 26, 15:41:57 »

Ott van Naruto Gamabuntával és a békafőnökkel -> nagy hatósugarú rohadt erős vízjutsuk, vagy akár még kombinálhatnák is, mint Yamatoval a Fuuton Rasengannal (nem Rasen Shuriken). Narutonak ehhez ott van a rengeteg klón, Oodama Rasengan, Rasengan és béta Rasen Shuriken, amire semmi szükség ezek az ellenfelek ellen (egy Rasengan is elég nekik, nincs öt szívük). Szerintem egy Oodama Rasengannal leszedné Juugot, de gondolom az ő ellenfele Sasuke lenne a harcban. Levegőben békák és klónok segítségével mehetne a manőverezés, de ott mindenképpen Sasuke lenne előnyben, nagyon kell vigyázni, mert egy rossz mozdulat, és kettévágja. Suigetsu szivathatná Kiba-t és Choji, párszor agyon lenne csapva, de nem sok mindent tudnak vele kezdeni (na ide lehet, hogy mégis kéne a Rasen Shuriken), Shikamaru viszont átlyukaszthatná Juugot az arnyékkal, ha Choji segít neki terelni.
Karinnak is ugyanez lenne a sorsa, ha Shikamaru rájön a képességére, rögtön betámadja.

Szóval szerintem egyáltalán nem reménytelen a konohai csapat, de főleg Sasuke ereje miatt mégis a Takának adnám a harcot, mondjuk 60-40-re.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6213 Dátum: 12 márc 26, 20:07:09 »

Jocifradi, remélem csak viccelsz...Orochimaru a Sannin talán legerősebb tagja. Egyenlő ellenfélként küzdött két másik igen erős ninjával, Tsunadéval és Jiraiya-val is. A négyfarkú kyubi-val is felvette a versenyt, pedig akkor már nagyon le volt gyengülve. Sarutobi sensei ellen is képes volt döntetlent kihozni, pedig az nem akármilyen küzdelem volt. Rengeteg kísérletet hajtott végre, számos jutsut ismert, stb, stb. Ezek után hogy is lehetne lebecsülni őt?
Kabuto túlszárnyalta? Ha nem építette volna bele mestere DNS-ét talán soha az életbe nem lett volna képes felülmúlni őt. És ezek a tények, pedig én se szeretem annyira Marcsi-samat.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 20:07:58 írta TsunadeHime » Naplózva

feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6214 Dátum: 12 márc 26, 22:21:53 »

DE azért tényleg nem kéne egy 9farkú szintre tenni,mert egy teljesen egészséges orochimaru is max. 5 farkú narutoval tartaná a tempót,mert hat farkúval semmikép nem. A 4farkú naruto győzött volna ellene,ha yamato nem állítja meg. Azért az elejétől csak fejlődött mindenben FRS-es naruto. De a harc lehet mégis a takának megy 52-48-ra. Legyen egy új:FMS sasuke(attól kiindulva ,hogy eddig mit mutatott) vs mostani tobi,jinchuurikik nélkül(de 7 bijuus gedou mazo-val[csak nem tudja felhasználni őket,hanem a gedou erejét tudja 7 bijuuval ,meg a rinnegnant,meg mindent]). Most hirtelen nincs kedvem leírni a csatát,de ez lehetségesen tobinak menne olyan 60-40 re.
Naplózva
Jocifradi
Újonc
*

« Válasz #6215 Dátum: 12 márc 27, 10:17:37 »

Nem akarok vitába menni, de igen tartotta a lépést a Sannin másik két tagjával, úgy, hogy Jiraiya beteg volt, meg még mennyire elején voltunk a történetnek? Jiraiya egy aprócskát erős csak:) én nem merném ezt mondani, hogy a Sannin legerősebb tagja...De okés, mindenkinek megvan a saját véleménye, nekem ez és kész:) Én nem láttam Orochimarutól semmi olyan huh de extra Jutsut...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6216 Dátum: 12 márc 27, 12:41:23 »

Nem is kell azt mondani, hogy melyik a legerősebb sannin. Ők körülbelül egy szinten teljesítettek abban az időben és ez szerintem azóta sem változott meg. Orochimarunak, Tsunadének és Jirayrának is megvolt a maga specializációja amiben a legtöbbre vitte. Ahogy valaki találóan mondta is. Olyanok mint a kő - papír - olló játék ahol az egyik mindig üti a másikat. Másrészt az valóban a történet elején volt és meglehetősen keveset mutatott belőlük a mostani megjelenő személyekhez képest holott akkor a legnagyobbaknak tartottuk őket.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6217 Dátum: 12 márc 29, 21:04:42 »

A 3 Sannin közül szerintem Jiraya a legerősebb. Orochimaru egy hajszállal marad le mögötte, nem is, inkább mondhatni egálban vannak. Tsunadét meg bármelyikük elverné ez nem kétséges. Orochimaru a Kusanagi kardjával levágja a fejét, Jiraya egy Oodama-Rasengannal meg atomjaira szedné ( érezd a költői túlzást). Persze, ez nem azt jelenti hogy leírom Tsunadét, nem. Csak arra akarok utalni hogy ő csapatmunkában kiváló, gyógyításának köszönhetően.
Fms Sasuke vs. Tobi:

Nos, elemezzünk:
Sasukétol láthattuk olyan Sussanot aminek van egy Enton-pengéje, és láthattuk tőle a Yata tükrét. Mielőtt bárki belekötne abba hogy nincsen neki, mindenki jól nézze meg a képet, mert igenis látszik rajta. És persze nagyon brutál ahogy az Entonnal bánik. És genjutsu terén is 100% hogy sokat fejlődött.
Tobi: Tegyük fel olyan jól használja a Rin'negant mint Nagató, végül is egy Tobiféle karaktertől ez elvárható. Nevet
Ezenkívül ott van neki a teleportációs technikája, amivel gyakorlatilag bárki ellen van esélye. És persze a ,,szellem-mód techika" ami igencsak necces bárki számára. És az izanagi, amit 2 úttal 5 percig tudott használni, (lásd vs. Konan), 3 úttal tovább ugye, vagyis mondhatni most kb. 20 percig sérthetetlen.
És mivel bevan neki ugye ültetve Hashirama dns-e, nem kizárt hogy tud fa elemet használni. Persze, erre kézenfekvő bizonyítékunk nincsen, de én eléggé biztosra veszem.
A másik ami nagyon fontos, a rendkívüli tapasztalat és intelligencia. Mindig egy lépéssel az ellenfelei előtt jár Tobi, és jól tudja, hogyan kell dühbe gurítani bárkit, ami megkönnyíti a harcot számára. Egyszerűen alig van olyan pillanat amikor meglepi valami, és mindig mindenre van terve, semmit se bíz a véletlenre.

A csata menete: Nálam Tobi a nyerő. Ő ültette be Sasukénak a szemeit, valószínűleg tudja mire képes, nem túl sok meglepetést tudna mutatni neki Sasuke, Tobi viszont rengeteget.
Az eddigiek alapján epic Tobi win.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6218 Dátum: 12 márc 29, 21:17:05 »

Az elemzést későbbre hagyom, mert most sajnos nincs időm egy hosszabb kommenthez.

Eddig nekem teljesen más jön le, azaz Tobi közel sem használja Nagato szintjén a Rinnegant. Nagyon messze van tőle. Pont a mostani animében mondta, hogy a lélektépős úttal mindent kiszedhet Yamatoból és a mangában is csak ezt próbálta meg használni Naruto ellen. SEMMI MÁST! Ez eddig 1 út. A GM-et is más, Bijuu chakrával használja, arról pedig nem Nagato tehetett, hogy az ő 6 teste nem tudott semmilyen komoly jutsut.
Fa elem Tobitól? Na azért ez már tényleg túlzás. Köze nincs hozzá, sőt volt már néhány olyan helyzet ahol nagyon kellett volna a fa elem.

A 20 perces (?) Izanagit is elfelejtheted, mert csak a legvégső esetben fogja használni, és akkor sem tudja Sasukét megölni, mert a Susanoo még mindig ott van és már ismeri a technikát is. Azért fog vele a majdnem végső pillanatig várni mert ha elhasználja akkor bukta a teleport és a mindent átengedek magamon technikát. Az a sharinganja (nem MS!) spéci tulajdonsággal rendelkezik, ezért is vigyáz rá annyira.

Sasukéról pedig annyit, hogy lehet neki FMS-e, Yata tükre és egyéb finomságok, ha nincs Itachi, már Kabuto játékszere lenne. (Kissé túloztam, de akkor és ott nem rajta múlt.)

Folyt. köv. később.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 22:45:14 írta CsukiIce » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6219 Dátum: 12 márc 30, 13:56:29 »

Olvasd már el rendesen a hsz-et már bocsi... Azt mondtam, tegyük fel hogy úgy használja a rin'negant mint Nagato, 2 óriási különbség, és azéért mondtam hogy tegyük fel, mert nem kizárt.
A fa elem valóban baromságnak tűnik, de azt arra alapozom, hogy benne van Hashirama dns-e, vagyis lehet képes rá, de ez csak olyan 5% végülis tényleg, mert lett volna pár olyan helyzet amikor tényleg használhatta volna.
De a felvetések alapján amit írtam, Tobi nyerne.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6220 Dátum: 12 márc 30, 17:26:08 »

Valóban nem tudjuk, hogy képes-e használni a 6 rinnegan technikát, de mért ne lenne rá képes? Eddig gyakorlatilag a biijuk harcoltak, Ő semmit nem csinált. Kabuto is azt mondta fél összecsapni vele, mert előnybe van a rinnegannal. Ebből leszűrtem egyértelműen hogy maximális hatásfokon pörgeti. Szerintem ez a 2 karakter (tobi és sasuke) nem sokat mutatott az új erejéből, majd ha véget ér a harcuk tudunk tippelni ikszdé
Felvetnék egy új harcot: Salamander Hanzou vs fiatal Sarutobi
Hanzou gyakorlatilag földbe nyomta a 3 sannin fejét az előző háborúba, míg Sarutobi öreg lerágott csontként is majdnem megölte orochimarut. Én kicsivel adnám a harcot saurotibnak, mivel Ő egy zseni; kitalálna valami böszmét úgyis. 55-45 neki

Módosítom akkor úgy hogy ereje teljében lévő sarutobi, nem a  fiatalra gondoltam hanem arra, mikor a legerősebb volt. A fiatal jelző csak úgy értendő hogy nem 80éves papesz hanem pl 30
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 19:35:17 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6221 Dátum: 12 márc 30, 17:48:39 »

Valóban, Hanzou "a földbe nyomta" a három fiatal jounin (valószínüleg azok lehettek) fejét. És még ez sem igaz így: sarokba szorították őt többször is-ezt ő maga mondta. Akkor még közel sem lehettek olyan erősek, mint a mostaniak.
Hanzo vs Hiruzen

Ha a fiatal Hiruzent vesszük, nem hiszem, hogy nyerne. Hogy miért? Ha három fiatal jounin nem tudta legyőzni, akkor egy fiatal Hiruzen miért tudná? Akkoriban még azt a halálistenes technikát sem ismerte, amivel sikerült döntetlent kihoznia az Orochimaruval vívott harcban. Ott lenne neki Enma (tegyük fel, hogy meg tudta idézni) és néhány erősebb jutsu. Végül is egy (leendő) hokagéról van szó, ezért olyan 35-65 Hanzo javára.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 17:51:19 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6222 Dátum: 12 márc 30, 18:02:08 »

Tobi valószínűleg nem használja magas szinten a Rinnegant (edo tenseit is csak tanknak használta, ninjutsu elszívást és shinra tenseit- a Rinnegan két legnagyobb erősségét pedig nem mutatott) és a fa elem sem igazi nála, csak azért van senju DNS-e, mert Izanagihoz szükséges, meg mert gyűjt minden erőt és utat, amit tud. Kabuto szerintem csak képletesen mondta, hogy a Rinnegannal nem szállna szembe.
Tobi szerintem Itachitól is félt, de 6 bijuuval már lenne esélye a Susano'o és a magas szintű Amaterasu használat ellen. Pár bijuu bomba már odacsapna a Susano'onak is. Sasuke nem vesztegetné az időt és porrá égetné a jinchurikiket, de ők edo zombik, úgyhogy sokra nem menne vele.
Egyébként Tobi, vagy Kabuto élesztette újra a jinchurikiket? Mert ha Kabuto, akkor az nem teljesen fair Sasukével szemben. 1gy egyértelműen Tobié a harc, fa elem és Rinnegan képességek nélkül is.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6223 Dátum: 12 márc 30, 19:24:59 »

Könyörgöm, miért nézitek le ennyire Tobit a Rin'nengan terén? Kijelentette, hogy azért nem használja a Rin'nengan technikáit, mert a négy shinobi akik ellen küzd, tudják a 6 út gyenge pontjait. Valamint miért támaszkodjon a Rin'nenganra (ami mellékesen őt is leszívná rendesen), ha van neki 6 hihetetlenül erős, Bijuu formára is képes teste?
A fa elem meg koránt sem biztos. Tsunade is Senju, szóval az ő DNS-e is Senju DNS, pedig ő a fa elemre való legkisebb hajlamot sem mutatja.
Amúgy én is Tobinak adnám a Sasuke elleni harcot, egyszerűen mögé jut a Shunshin no jutsu-val (Sasuke valószínűleg nem lenne képes tartani a sebességét, elvégre a Yondaime Hokage is egy szinten mozgott vele teleportálás nélkül), majd beszippantja az ellenfelét. Ha baj van, akkor átmegy a szokásos sebezhetetlen módjába/lemegy a föld alá, majd előjön pár méterrel arrébb.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6224 Dátum: 12 márc 30, 20:00:21 »

Tobi vs Sasuke
Akár hogy nézem ez a harc Tobié. Igaz h Sasuke jó harcol (vagyis nem hülye és mikor nyugot) és a védelem és támadás terén is kimagasló de nem helyezném Tobi szintjére.
Gondolok itt ara h Tobinak ott van a két szem,bijuuk,1 Hokage DNS-e és ráadásul a teste ami képed mindent átereszteni magán ha úgy akarja. Naruto is csak azét van vele 1 szinten mert nem egyedül harcol.
Na lásuk Tobi 70% Sasuke 20% és marad 10% a kiszámíthatatlan eseményekre.

Hanzo vs III Hokage
Igaz h zeninek profeszornak nevezték a Hogagét de nem mutatott semmi olyan Oro. elen ami elég védelmet nyulytana Hanzo mérges gáza ellen. Igy ez a harc Hanzoé.
És akkor Hanzo 45% III Hokage 40% és marad 15% mert 1 csatát nem lehet előre megmondani bármi bekövetkezhet.

És felhoznék 1 újat amire nem jutok dűlőre.
Kin-Ginék tesók vs Gaara Mizugage (ha így írják én nem tudom Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 20:13:01 írta naru-kun » Naplózva
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins