24 nov 14, 23:10:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225013 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6180 Dátum: 12 márc 21, 19:04:06 »

6 Pein vs Dei, Hidan és Neji Győznének a Pein-nek. Idézések, lélektépések, jutsu elszívások és egyéb finomságok állnak a rendelkezésükre. Yahiko teste meg küzdött az átalakult Naruto ellen is. A harc szinte egyértelmű.  Pontosan
Viszont még nem reagáltatok a Tsunade és Mei vs Orochimaru harca. Csak én vagyok kíváncsi mi sülne ki ebből?
A vemhes tehén (ezen mindig röhögnöm kell  Nevet ) és a "házsártos" vajon mit csinálna Marcsi ellen?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 19:05:24 írta TsunadeHime » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6181 Dátum: 12 márc 21, 19:12:06 »

Nem is egy ember köztük énis állítom h sárkány kabuto lazán veri őket. Pein vs hidan, dei, neji.. ez még viccnek is rosz...
Eleve kezdjük azzal hogy maga csak az isteni út leverné őket, nem még hogy a 6. Hidan lenne az első aki megmurelne  me vagy szét robbantják, vagy pedig kiszívják a lelkék.Robbantásra idézések meg a cyber pein menne.
NEji meg? cöh.. kaitennel semmise ér a shinra tensei ellen...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6182 Dátum: 12 márc 21, 19:23:38 »

Orochimaru is lazán szétszedné őket. A sárkány-sennin forma még nem tudjuk it tud, de KAbuto kígyóit Itachi félig csontváz susanooja lazábban szedte szét, mint a kész a Yamata no Orochit, ez ha azoknak még nem votl közük a sennin módhoz (és gondolom enm igazán volt), akkor ad egy jó viszonyítási alapot azért.
Oké, az sem erőltette magátt túl ellene, de azért láttuk, hogy sebességben, meg erőben is közelebb volt hozzá, mint ezek a kígyók a félkészhez. Orochimaru regenerációs  képességei meszse verik Tsunadéét a pecsét feloldása után is, és neki ez akármeddig tart.
EGy ksi víz, sav, vagy láva sem fogja különösebben megfogni, max lelassítja.
HA Tsunade átüti a mellét, kiröhögi, és ha úgy ttartja kedve, lefejezei a Ksuanagival.
HA az egész feje szétloccsan egy ütéstől, abba talán belehal, de elég kemény fejű, a részlegesen feloldott pecséttel TSunade a már eleve kb. félholt, karok nélküli Orochiamrut is csak másodpercekre tudta kiütni.
Ezt, meg a sebességét figyelembe véve nem kapna be oylan ütést szerintem, ami teljesen szétzúzza. Másfelől, szerintem az sem lenen gond, a Yamata no jutsunál, mikor Itachi átszúrta a testét (jobban is mint Tsuanadét MAdara) kapásból kiröhögte Itachit... aztán mikro elkezdett beszopódni a tökbe, és teljesen kijött Sasukéből, még test nélkül "chakra-kígyókkal" próbált menekülni, egyenlőre ismeretlen eredménynel.
Az ereje elég volt a háromfarkú Kyiuubi NArut csapásának megálltíásához, és a sebssége is haosnló volt az övéhez, ha meg nagyon sok vére kifröcsög, csak bebénítják magukat az elelnfelei.
Persze MEi megolvasztaotta a Susanoot, de zárt térben, és ideális körülményke között, Orochimaruank meg ott a vedlés is, plusz szél elemet hazsnál, ami pont ideális lehet védekezni az iylen jutsuk ellen.
A mizuklage közelharcban totál esélytelen ellene.
Jó csapatmuinkával adnék nekik egy húsz százalékot. KAbuto új sárkánysennin formája ellen meg látatlanban is nullát.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 19:24:22 írta STM » Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #6183 Dátum: 12 márc 21, 20:09:23 »

Elég érdekes hozzászólásokat lehet olvasni az utsó 2 oldalon, de inkább no komment. kakashi vs gai    itt kakashi nyerne sharingannal tudja követni lee 5 kapuját, gai sem sokkal gyorsabb, 7 kaput kinyit, kakashi még tudná követni a sebességét, az már más kérdés, hogy a teste reagálni is tudna-e rá olyan rövid idő alatt. kakashi a raikirivel és kamuival meg nyerhetné a harcot. 55-45 kaksi.    a vs gai      nah ez az a csata, ami még viccnek is rossz alias itachi vs konohamaru. gainak esélye sincsen. kakashival szinte ugyanez a helyzet. A kettő együtt szerintem viszönt legyűrné, mert 5 bijut tartott fennt a gai kakashi duó egyszerre, ha azt elbírják, ezt is. A raikage gyors, erős, de nem valami okos, kakashi okos, gyors, nem olyan erős(fizikailag) gai fizikailag erős, agyilag kevésbé, kakashi ezt kiegészíti, fizikai erőt pediig gai pótolja. Jó párosítás ha egy ellenfél ellen harcolnak, nem sok  ember van, akit ne tudnának legyőzni (itt ilyen madara félékre gondolok). Tsunade viszontkikéri magának, nem vemhes tehén gyorsaságú, sima tehán gyorsaságó. Nah mindegy, azért tsunadéra sem lehet mondani, hogy lassú, de nem is gyors. Minden  dolog ami csak létezik, és létezett, létezni fog, relatív/viszonylagos(ahogyan azt már előttem is elhangzott). Nos ennek ellenére igaz, lehet kicsit naiv vagyok(sőtt biztos) minato vs kakashi&gai(kakashiék a legvégső tobi és bijuk elleni harcba képviselt erejükkel) nos? nekem ötletem sincs.
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6184 Dátum: 12 márc 21, 22:02:26 »

Én is úgy gondolom,hogy kabuto nyer Tsunade és Mei ellen,meg se haragudj renato,de ez már szánalmas,hogy hogyan próbálsz védekezni,de ez sem az én dolgom. Edo tensei nélkül gondoltam kabutot,de így is nagyjából úgy lerendezi őket ,mint Sabaku leírta. És napokban kicsit elszálltam tsunade-tól,tényleg lenyomná őt A. Habár nem tudjuk a sárkányos mód képességeit,de aki már ennyi ideig bírja két ilyen uchiha ellen,az alapban lenyomja a két kagét. ÉS nem becsülöm le őket,de még itachit is meglepte,hogy kabuto elsajátította még azt a technikát is,mert kb. az első sage lehet a kígyóknál,és szerintem erősebb(vagy legalább egyszintű)lesz,mint a béka bölcs mód. De tényleg hanyagoljuk egy ideig ezt a témát,de akkor is így kígyós jutsukkal is elkenné a szájukat(szerintem). Bár sima kígyókkal(meg az idézésével) eléggé erős,de akkor is lehet,hogy megizzasztanák őt. Meg pluszban ott van neki a csakraszike is ,amit kár elfelejteni,hisz jó kis jutsu.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6185 Dátum: 12 márc 22, 15:04:24 »

Azért ott még nem tartunk, hogy te oktass ki arról, hogy mi a szánalmas, és mi nem. Mellékesen nem vagyok gondolatolvasó, nyugodtan írd oda, hogy Edo Tensei nélkül gondolod. Bár sokat nem változtat a harcon, maximum a kage-k élete félperccel hosszabb lesz.

A vs. Kakashi és Gai:
A másik két harcnál egyértelmű a Raikage győzelme, azokat nem is nagyon kommentálnám, itt viszont szerintem a két jounin nyerhetne.
Gai hetedik kapuval úgy nagyjából a Raikage közeli szintre emelhetné a sebességét, így komoly párharc alakulhatna ki kettejük között. Ez idő alatt Kakashi előkészülhetne valahogy a Raikage megállítására (például a Sasuke ellen használt föld alá rántós jutsuval), majd amint ezt véghezviszi, egy gyors zárótűzzel (Hirutora-Kamui) elintézhetik az öreget. A kérdés, hogy ez mennyi ideig tartaná vissza a Raikage-t.. esélyes, hogy kiszabadul, és kivégzi mindkét ellenfelét, ezért kap 45%-ot.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6186 Dátum: 12 márc 22, 18:42:03 »

Orochimaru és Jiraya vs. Danzo: Szerintem Orochimaru egyedül is hozná a meccset.

Kakashi és Yamato vs. Mei: Kakashiék szerintem jól összedolgoznak és nyernének.

... vs. A: A, egyik sem ér semmit a védelme vagy a támadásai ellen, amekkora állat.

Tsunade vs. Sasori: Gondolom Tsunade, hacsak Sasori nem szedi szét vashomokkal (ami már Sakuránál is hülyeség volt, hogy nem tette).

Minato vs. Sasori Kakuzu: Minato, ezek ellen idális, kb. 3-4 kunaiból/ villanásból megoldaná. Sasorit megközelíteni volt nehéz, ez neki pont menne (szerintem villanás nélkül is gyorsabb, mint az a farok) és talán egy jól elhelyezett Rasengan elég is lenne. Kakuzura ugyanez áll, neki kellene mondjuk 2-3, de el nem kapná Minatot, az biztos, szóval nincs esélyük ellene.

Minato vs Mei és Gaara: Gaara védelme ellen szerintem semmit nem ér Minato, ezt már régebben kifejtettem és volt is róla vita. De Minatot meg nem nagyon lehet elkapni, hacsak bele nem villan egy savfelhőbe, szóval Mei-t megölhetné, de gondolom Gaara ezt sem hagyná.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 19:27:06 írta malakian666 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6187 Dátum: 12 márc 22, 18:44:10 »

Orochimaru és Jiraiya vs. Danzou

Hát... ez... érdekes harc. Nevet Jiraiya egyedül szétszedi (vagy ha azt nem is, de biztos hogy elverné) Danzou-t, ha megkapja társnak még Orochimaru-t is, a kivégzés szó nem lenne elég ennek a kifejezésére. ikszdé Nagggyon epic win a Sannin tagoknak.

Kakashi és Yamato vs. Mei

Yamato nagyon kevés ide, ő pár másodpercet élne, max 1-2 faklónnal húzhatná magát tovább. Kakashi vs. Mei lenne a harc fontosabb része, ahol véleményem szerint csak a Kamui-val nyerhet a jounin. Kérdés él-e addig, hogy rávegye magát a használatára...

Sokan A ellen:

A villámpajzsot egyik se tudná áttörni, tehát nem látok a csoport számára esélyt a túlélésre... Max valami kombinált támadással lehet esélyük, mint amit Sasuke ellen verettek a jouninok a találkozón. Csak egy olyan elől meg szerintem kitérne a Raikage.

Tsunade vs. Sasori

Ez a harc érdekesebb lenne, de elég röviden lelehet vezetni. Ha Tsunade regenerációja jó mérgek ellen, akkor nagyon simán elveri Sasori-t, anélkül viszont a bábmester lehozná. Azaz lehet döntetlen lenne, Tsunade szétveri Sasorit, de a Kage a mérgezésbe belehalna.

A Minato-s harcokat szerintem viszonylag simán hozza a Kage, max az Akatsuki duó ellen izzadna meg.

A vs. 2 jounin

A föld alá rántós jutsu itt semmit nem érne Kakashi, egy A fizikai erejével rendelkező valaki pillanatok alatt mászna ki a föld alól. Gai a hetedik kapuval ha el is éri a Raikage sebességét, egy nagy különbség van köztük. A kitartásuk. A Raikage egyszer megüti Gai-t az kb 3 darabra törik, míg ez fordítva nem nagyon mondható el. Ráadásul ha már toltak egy taijutsu kört egymás ellen, nem lesz képes még egy Hirutorára is Gai. Marad Kakashi, aki egy ideig trükközhet a klónokkal, kawarimikkel meg ilyenekkel, de nem verné le A-t.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6188 Dátum: 12 márc 22, 19:38:54 »

Kakashi és Gai vs. A:
Nem kell lerántani nyakig A-t, bőven elég a lábát lehúzni, ez megzavarja a kage-t, így a végső támadások azonnal bevihetők (a Hirutora és a Kamui közül egyik használata sem kerül 2 másodpercnél több időbe), ráadásul a Kamui egyedül is bőven elég lenne, hisz Tobin kívül senki sem lenne képes tovább harcolni egy-egy elteleportálás után.
Ha Gai képes 5 másodpercre feltartani A-t, akkor már elég időt nyert Kakashinak, hogy elbújjon, szóval akár ki is törheti a nyakát, a feladata fontosabb részét elvégezte már.

Kakashi és Yamato vs. Mei:
Azért a kage nem mutatott nagy sebességet, vagy elképesztő fizikai erőt, szóval Yamato hasábjait nem nagyon törhetné szét (pláne úgy, hogy Yamato alattomosan távolról is képes támadni, a kage jutsuja pedig nagyrészt pár méterre hatnak), maximum a nagyon közelieket fújhatja le, viszont ha egyszerre több irányból is támadja Yamato, akkor bajban van. Persze őt egyedül előbb-utóbb megölné, de ott van Kakashi is, aki szinte minden irányból támadhatja, ráadásul hazai pályán mozog ő is a víz elem terén. Véleményem szerint ez a harc a Kakashi csapat két jouninjáé.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6189 Dátum: 12 márc 22, 20:39:55 »

Kakashi és Yamato vs. Mei:
Nos elég szomorú lenne, ha két jounin elég lenne egy kage ellen Szomorú Én Yamato erejét nem tartom nagyra. Főleg, hogy a fa kiválóan ég  Pontosan és ugyebár Meinek ott a láva, ami azonnal elégetheti a fát, és mellesleg maga a tűz is. Emellett Mei vízsárkánya is eléggé tápos és az a vízpajzs, amit nyomott az sem kispályás, hiszen Madara eddigi legerősebb tűzjutsuját is kioltotta. A kirigakure jutsuval talán ki lehet cselezni a sharingant, így kakashit megtámadhatja lesből is. Mivel a két jouninnak nincs semmilyen védelmi jutsuja, ami kiállná a savködöt (hisze még a Susanoo is elolvad tőle részben) ezért ha bekerülnek a ködbe ott olvadnak el. Nos én így gondolom, és lehet, hogy elfogultság miatt írtam így, de várom az ellenérveket Nevet .
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 20:40:33 írta Domynyk » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6190 Dátum: 12 márc 22, 20:44:05 »

Szerinted Kakashi lehúzná a föld alá A-t? Amint megérzi Kakashi kezét, sarokkal kirúgná az agyát vagy agyonbasznáütné. Hirutora pedig lehet, hogy Kisame ellen elég volt, de ő nem védekezett és egyébként sem volt olyan a fizikai ereje, mint A-nak. Ha a villámpajzson átüt, akkor sem marad sok erő benne.
Ha csak úgy, szemtől szembe találkoznak, előkészület nélkül, akkor a Raikage kb 3sec alatt megöli őket. De ha fel tudnak készülni, akkor van esélyük, mondjuk Gai kinyit 8 kaput és lefogja a Raikagét, Kakashi pedig kilövi őket Kamuival (ha ügyes, akkor nem szedi le Gai-t és csak a 8 kapu kinyitása miatt hal meg, ha meg Gai elég erős, akkor elég a 7 kapu és még mindketten túl is élik).

Mei Yamato fáit szerintem lazán szétégetné/ lesavazná 30 méteres körzetben, inkább védekezésre lenne értelme használni. Meit megközelíteni túl veszélyes még Kakashinak is, úgyhogy marad a Kamui itt is. Yamato fedez, csinálhat egy pár fa gátat időhúzásra, aztán Kakashi kilőheti Meit.
Egyébként neki hogy nem olvad le a csini pofija a savtól?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6191 Dátum: 12 márc 22, 21:10:46 »

Azért a két jouninból egynek fél percen múlott, hogy kage legyen, a másik pedig az első Hokage DNS-ével van megáldva+ANBU vezető volt (még ha várakozáson alul is teljesít).
A láva elég lassan égetné el, egy komolyabb tűz jutsuval többre menne, csak abból meg egyet sem láttunk tőle.
A sav a forrás elem lenne amúgy? Az a köd azért nem fed le olyan nagy területet, hogy ne lehessen kitérni előle (lásd: a kage-k életben maradtak a találkozón).
A Kirigakure no Jutsu pedig Zabuza specialitása volt, oké, hogy Mei egy kage, de ha a csendes gyilkolás alól is képes volt kitérni Kakashi, akkor itt sem lenne nagyobb gond számára elhúzni a csíkot.
A víz jutsukból egyet Kakashi úgyszint tud használni (Kisame-val egy szinten, gondolom a Mizukage sem használja nála magasabb szinten), a másik pedig... felesleges lenne, Kakashi a föld alól is meg tudja közelíteni az ellenfelét, valamint láthattuk a rakétánál, hogy a Kamui égen-földön képes átmenni, hogy elkapja a kiszemelt áldozatot.

malakian:
30 méteres körzetben nemigen tudna szétsavazni mindent (azaz eddig nem mutatta, szóval tekintsük úgy, hogy nem is képes rá).

Az A vs. Gai és Kakashihoz:
Azért egy meglepetésszerű támadásnál nem nagyon rúgná szét Kakashi fejét (pláne, ha közben Gai rohamozná különböző irányból), mint mondtam, bőven elég lenne megzavarni, onnantól pedig a két jounin lenne a harc irányítója. Azért a Hirutorát ne írjuk már le ennyire... Tsunade puszta ütése átütné a villámpajzsot, de Gai jelenleg ismert legerősebb mozdulatát elnyelné nagyrészt? Kérlek... azért az apja szintjére ne emeld fel a negyedik Raikage védelmét.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6192 Dátum: 12 márc 23, 14:18:55 »

Kérdem én Tsunade képes lenne lereagálni A sebességét és széttörni maguk alatt a talajt, majd A kibillen (persze Tsunade nem...) és egy ütéssel padlóra küldi A-t?
Ezt vettem ki a Tsunade vs A harcból. Na már most, ha Tsunade képes lereagálni SHARINGAN nélkül, akkor Kakashi miért nem képes?
Plusz, ha Tsunade kibillenti A-t, akkor Kakashi miért nem képes?. Képzeld el: kutya elöl sprintelsz és "belerúgsz" egy fűcsomóba. Tökmindegy milyen az állóképességed, kibillensz és elesel. Jobb esetben talpon maradsz, de a kutya elkap.
Ha Kakashi elkapja A lábát, nem hogy A visszatámad, örülhet ha nem esik pofára... Ráadásul, ha ez nem válna be, akkor simán szétkapja a talajt maguk alatt egy föld jutsu-val (mint Tsunade) és A kibillen, "megáll" egy helybe és a Kamui már is elkapta.
Gai Hirutora-ja nem lenne elég A ellen??? o.O  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/507/5  Tényleg csak egy kis ütés volt... Ha jól tudom A még nem mutatott ekkora ütést, sőt egyik taijutsu beállítású karakter se.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/506/15 Vagy itt van Kisame szövege. Se A se Tsunade nem mutatta, hogy az ütéseivel tüzet hozna létre...
Én azt mondom, hogy Gai a legerősebb taijutsu-s karakter, ha a 7. kapu nem lenne elég A ellen, akkor ott a 8. ami kihozna egy döntetlent. Csak meg kell nézni ég és föld a különbség a 6 és 7. kapu között. Gondolom 7 és 8 között sincs másképp.
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6193 Dátum: 12 márc 23, 15:56:01 »

A vs. Gai-Kakashi:

Esélye sincs a 2 jouninnak. ,,A" egy olyan karakter, akinek a sebessége még villámpajzs nélkül is veri a 7 kapus Gaiét. Elmondom miért: Kisame Gai-sensei 7. kapujával képes volt tartani a lépést. Na mármost, egy Raikage ellen nem tudta volna sebesség terén tartani a lépést, ez biztos. ezenkívül Gai csak egy jounin, A meg egy kage, azért van egy kis különbség... Kakashi földalá meg az életbe nem rántani A-t. Reakcióidő és sebesség, ezzel a 2-vel megakadályozza ezt A.
Ezenkívül a chakratartalékai a többszörösei a 2 jouninénak. Ja, a Hirotora robbánási erejéröl csak annyit: amikor Orochimaru a 4 farkú-kyuubi narutó ellen küzdött, akkor egy egész erdőt lerombolt a kyuubi egyetlen suhintással. Na mármost mint a nem is olyan túl régi mangában láthattuk a Bijuuk-harcában nem volt földrengés egy suhintásnál(mivel itt már teljes farok szám van). A villámpajzs ellen semmit sem ér a Hirotora, Kisame túl élte, A-nak megse kottyanna a villámpajzs miatt.
A chidori is csak megtudná karcolni A-t, egyszerűen szólva nem is tudnak kárt tenni a kagéban, A jóval magasabb szinten van mint a 2 jounin...
Epic ,,A" win.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #6194 Dátum: 12 márc 23, 18:09:03 »

Na lassan megszólalok én is Nevet

Gai és Kakashi vs. A

Idézet
Kisame Gai-sensei 7. kapujával képes volt tartani a lépést

Indian(k)A te mit szívsz? Nekem is jöhet belőle Nyelvesít
Kisame még véletlen sem tudná tartani vele a tempót, amire te gondolsz az az volt hogy Gai 7.ik kapuval is alig
tudta kinyírni azt a 12312312 cápát amit Kisame idézett, Tehát taijutsuban A a jobb. Genjutsuból nem tudok dönteni,
mivel nem tudjuk hogy a Villámaura kihalássza-e a genjutsuból, de SZERINTEM igen, mert a chakráját folyamatos körforgásban tartja és emiatt folytonosan érkezik a chakra kívülről.Ninjutsuban Kakashi jobb Anál( ikszdé ), de nem kicsit, nagyon. DE van egy kis problémó: A a gyorsasága miatt kiugrana minden ninjutsu hatököréből. Talán ha összedolgoznak nagyon jól akkor legyözik At.

55 - 45 2 kezü A-nak
51 - 49 Kakashi és Gainak, 1 kezü A ellen
60 - 40 Kakashi Gainak 8.kapuval

UI:Kamui nem lesz hatásos, mert ha A kitért egy Amaterasu elöl akkor a Kamui elöl is ki tud ugrani.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 18:09:54 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins