24 nov 14, 22:33:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1224924 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6165 Dátum: 12 márc 20, 19:24:26 »

Szóval Tsunade vs A...  Gondolkozik A sokkal gyorsabb nála, ráadásul Tsunade sacc feldughatja a "sarokpöccintését", ha nem tudja, A melyik irányból támad rá... ha minden irányban feltöri a földet, azzal magának okoz hátrányt, mivel a törmelék+por szintén nem neki kedvez, ráadásul az ő lába alatt se marad semmi... Pecsét nélkül meg lehet még gyengébb is nála ütőerő szempontjából... Egyedül azért adom Tsunadének 58-42ra mert a regje minden sérülést begyógyít... (kivéve amit nem... Faceg ) Ha a pecsétet meg nincs ideje kioldani? A epic win...
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6166 Dátum: 12 márc 20, 20:09:42 »

Nos én a felsorolt Tsunade vs xyz harcokban Tsunadénak adom a győzelmet, és nem csak elfogultságból.

Érveim:

Ha Kakashi meg akarja támadni, és nem a kamuijal, akkor kicsit közel kell mennie Tsunadéhoz, ami már veszélyes, mert az gondol egyet és üt, és mint láttuk elég nagyot. Nem hinném, hogy Kakashi ellenállóbb lenne, mint egy Susanoo, szóval belé is ütne egy szép nagy lyukat.

Gai szintén taijutsu harcos, ergo, közel kell mennie Tsunadéhoz, aki nagyon ellenálló a pecsét feloldása nélkül is, hiszen Orochimaru ellen már eléggé lestrapált állapotban harcolt, sikerrel. Az lehet, hogy Gai gyorsabb, és a kapuk is dobnak az erején, de Tsunadénak nem kellenek kapuk, hogy ugyanakkora erővel tudjon harcolni. Plusz ha van állandó pecsét, akkor bírja az iramot.

A ellen szerintem nyerne, de eléggé lefáradna a harc alatt, hiszen A elég gyors, szóval menekülni semmiképp sem tudna, ha arra lenne szükség. Viszont, ha már jön A, akkor egy kis chakra az ökölbe és bumm, A visszarepül Nevet . Amúgy nem tudom, hogy a villámpajzs mennyire véd a fizikai támadásokkal szemben, de biztos nem annyira mint egy Susanoo, szóval a már említett dolog érvényes itt is. És szerintem ne vonjuk kétségbe Kishimoto szavát arról, hogy Tsunade erősebben mint A, végül is csak ő a mangaka és nem mi...

Plusz, a Pein invázió alatt sokáig folyamatosan gyógyított a az egész falut, és a shinra tensei idején pedig mindenkit megvédett a haláltól, szintén a chakrájával. Szóval sztem nem kell attól tartani, hogy 10 perc alatt lefárad.

Ja és még annyi, hogy a pecsét miatt, akár olyan támadásokba is beleállhat, ( vegyük pl Madara Susanoo kardját) amik önmagukban is halálosak, csak azért, hogy közel jusson az ellenfélhez, hogy végül ő vigye be a halálos csapást. Ergo, simán odamehet Gaihoz, aki éppen egy Asa Kujakut nyom rá, hiszen túléli ( valószínűleg..) és mikor Gai befejezte, na akkor üt Tsunade.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 20:18:33 írta Domynyk » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #6167 Dátum: 12 márc 20, 20:46:32 »

Kakashi tudtommal közel-közép távol harcos, aszem lett is említve , vagyis inkább a távolsági harcot szereti.Stunade nagyi meg elég erős elvégre sannin nem kell lebecsülni de! itt a lényeg mind A ellen mind Kakashi mind Gai ellen, veszítene szerintem mert, elvégre ő orvosi ninja,nem beszélve arról hogy a titkos jutsuját amit a 4. pontba említ , nem véletlenül tartogatja végső esetre, mert ha a sima pecsét feloldása öreggé ráncossá tette. akkor ez vajon mit csinál vele? csakis a végső esetben hazsnálná.Gai bírja az ütéseket a chakra kapukkal, és a hirutora is elég tápos neki , és nem csak az van neki pl a tűz öklök v reggeli páva v mi annak a neve. okés h taijutsu de van távolsági támadása is.Kakashi szintén nyerne feltehetőleg, mert a sharinganja ott van és testileg is bírja sebességggel is.Számos jutsuja van.A pedig szerintem sebességben felűl mulja erőben nem biztos.És még sok mindent nem mutatott meg ugy gondolom ő sem.SEzrintem neki is van chakra pengéje, és ha a csakra módos narutoval fel tudta venni a versenyt. akkor nem lehet lassú..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6168 Dátum: 12 márc 20, 20:53:04 »

Beszállok én is ezekbe a Tsunade harcokba mert néhány komment alapján kezdem azt hinni, hogy ismét rossz mangát olvasok.

Tsunade vs A
Már ne is haragudjatok de aki ebben a harcban esélyt lát Tsunade győzelmére az valamit nem jól olvas. Kezdjük a tényekkel:
 - 'A' olyan gyors, hogy Sasuke még MS-nal sem LÁTTA, sőt Tsunade is csak pislogott, mikor Naruto követni tudta a Raikagét, aki akkor még csak 1. szintű villámpajzsot használt --> Tsunade nem is fogja látni a Raikage támadásait
 - Sasuke Chidorija, ami kb egy szinten van Kakashi Raikiriével, épphogy áthatolt 'A' 1. szintű villámpajzsán --> kizárt hogy Tsunade ütése nagyobb erejű legyen, de ha mégis a 2. szintű villámpajzs több mint elég védelmet nyújt 'A'-nak, főleg hogy nem is tudja eltalálni Tsunade, hiszen továbbra sem látja
 - 'A' átütötte Sasuke csontváz Susanooját, ahogy Tsunade is Madara szintén CSONTVÁZ Susanooját --> hiszek Madarának, hogy Tsunade erősebbet üt mint a Raikage, de megnézném mi maradna a Hokagéból ha ő kapna egy ilyet
 - 'A' chakrája Bijuukéval vetekszik, azaz nagyobb mint Tsunade-é --> igen, a Hokage megvédett jópár embert a faluból Pein ellen, aminek meg is lett az eredménye. Gyógyithatja magát de a hosszantartó harc 'A'-nak kedvez, arról nem is beszélve, hogy mi történik akkor ha a Raikage egyik ütése Tsunade néni buksiját kapja el, miközben a kecses nyaka felmondja a szolgálatot
 - nem ide tartozik, de a Minato vs A és Bee jelenetnél ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/543/6 ) Bee nem is láthatta, azaz nem is reagálhatott Minato támadására mert a Hokage nem gyorsan mozgott, hanem teleportált. Azt megjegyezném, hogy az a kard már ott volt Bee-nél az egész harc során: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/542/14. Itt pedig azt látni, hogy a bal kezével támaszkodik Bee (a kard is hátrafelé áll), azaz a beszélgetés alatt mindössze kb 10 cm-t kellett emelni a kezén: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/543/4.

Summa summarum, a Hokage nem látja 'A' támadásait, emiatt reagálni sem tud. Sasuke is csak az Amaterasus Susanoo miatt látta a Raikagét, aki akkor megállt "gondolkodni". A harc során Tsunade akár táncolhat is, attól még nem látja, hogy honnan jön a Raikage támadása. Regeneráció jól jön és tényleg hatásos egy olyan harcban, ahol vissza is tud támadni. Itt sajnos csak annyi haszna van, hogy 5 perc helyett 1 óra lesz a csata hossza.

A másik két harcról a véleményem majd talán holnap leírom mert sajnos zh-ra is tanulni kell vmikor  >.<#. Kb ezek a tippjeim kifejtés nélkül:
Tsunade vs Kakashi: 50 : 50
Tsunade vs Gai: Tsunade win
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 22:16:57 írta CsukiIce » Naplózva

feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6169 Dátum: 12 márc 20, 21:45:41 »

Csukice:Rosszat is olvasol  Faceg . ÉN egyetértek a lányokkal(már ha tsunade hime és rini,stb. lányok). Tsunade átütötte a susanoot. A villám pajzsnál csak nem gyengébb. Amúgy,nem azért,de pont erről beszéltem. Ők is csak kinyilvánították a véleményüket,én is csak azt próbálom,ebben a lehetetlennek tűnő topicban. Renato:nem tudom,hogy mivel sértettem meg a virág lelked,de ha így állunk:te pofázol nekem arról,hogy úgy ragaszkodom a hülye ,meg parasztos véleményemhez,meg minden,miközben (én úgy gondolom,hogy kulturáltan írtam a hozzászólásaimat)te harcolsz itt a nagyja ellen,meg ugyanúgy csak feltevéseket írogatsz ,nem értem miért gondolod ,hogy te valamivel is különb vagy nálam. Ezentúl sz..rok arra,hogy te mit gondolsz rólam,és hogy mit írsz nekem.Amúgy legyen egy új:Csak renato kedvéért tsunade vs A (vagy talán ez nem is olyan új)  Ördögi .
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6170 Dátum: 12 márc 20, 22:11:19 »

Nem lehetetlen itt semmi csak jól kell érvelni. Először a tiédre válaszolok, aztán a többiekére is mert az előző hsz-emben elfelejtettem a korábbiakra reagálni.

Szóval feraaaa32. Linkeld be légyszi azt a fejezetet, amelyikben átütötte Madara Susanoo-ját Tsunade. Ha erre gondolsz, akkor itt nem teljes Susanoo-val harcol Madara, hanem csak a csontvázzal, amivel Sasuke is a Kage találkán a Raikage ellen:
Tsunade vs Madara:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/5
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/7
Ez a két támadás van amit Madara ellen intéz Tsunade. Mindkettő a csontváz Susanoo ellen és korántsem üti át, mindössze a csontok törnek le: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/8

Sasuke vs Raikage:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/463/7
A csontok itt is repednek és törnek, igaz nem ütéstől, de a taijutsu az taijutsu.

A ellen szerintem nyerne, de eléggé lefáradna a harc alatt, hiszen A elég gyors, szóval menekülni semmiképp sem tudna, ha arra lenne szükség. Viszont, ha már jön A, akkor egy kis chakra az ökölbe és bumm, A visszarepül
Korábban írtam, hogy ha Sasuke nem látta a Raikagét, akkor Tsunade biztos nem fogja. Ráadásul Tsunadénak nincs olyan védekező jutsuja mint a Susanoo.

A táncolást pedig a sarokpöccintésre írtam. Oké, hogy maga körül összetöri a földet, de ha nem látja a Raikage támadását, akkor csak a saját védekezését, menekülését nehezíti meg ezzel, főleg hogy sarokpöccintéskor maga alatt is összetöri a földet.

feraaaa32
Normálisan reagáltál az én hsz-emre és szerintem ez is egy korrekt válasz a tiédre. Nem is kell ennél több.
(Azért csak nem bírsz nyugton maradni. Kellett az az utolsó sor renato ellen és az ördög szmájli. Esélytelen a fejlődés smirksweat Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 22:15:22 írta CsukiIce » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6171 Dátum: 12 márc 20, 23:19:36 »

Épp most néztem újra a Pain vs. Kakashi részeket, és miután Kakashi tolt egy raiton bunshint, Chouza megállapította, hogy Kakashi taktikája nem változott, mióta együtt dolgoztak, még mindig klónnal kitapasztalja az ellenfél technikáit, aztán támad. De erre Tsunadénél nem lenne szüksége, hiszen tisztában van a hatalmas erejével és ezért az elejétől kezdve próbálná elkerülni a közelharcot így nem is kerülne sor chakraszike vagy egyéb orvosi ninjutsu felhasználására.

Szerintem könnyebb Tsunadének magát gyógyítania, mert mint ahogy Peinnél is "elveszett" a chakra egy része és gyengébb képességei lettek a Peineknek, mint Nagatonak, úgy a csigákat használva is kárba ment a chakra egy része a távolság miatt szerintem.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6172 Dátum: 12 márc 21, 15:02:40 »

fera: úgy látom nem veszed észre, hogy lassan kezd elegem lenni belőled. Próbálok most (mint ahogy már körülbelül 3 hozzászólás óta) szépen fogalmazni, hidd el, már nagyon nehezen megy. A fenekedet kéne kinyalnom, hogy abbahagyd a siránkozást? Visszanézhetnéd, hogy hány százszor volt már ez a "nem ugyanazt a mangát olvassuk" duma a topicban, és ebből hány eset után tört valakinek ripityára a lelke (segítek: rajtad kívül senkinek). Kis tipp: ha normális, MANGÁRA ALAPOZOTT indokokkal állsz elő, akkor nem fogok tudni beléd kötni. Próbáld ki, szerintem megéri.

Kicsit furcsa, hogy senki sem veszi észre, de Madara egy helyben áll, és így "üti át" a védelmét Tsunade, míg A mozog (nem, Tsunade nem látja őt), ÉS védekezik egyszerre, ergo nem elég, hogy nem találja el Tsunade, de ha véletlen mégis a megpöccintené a szerecsen barátunkat, az ütése java részét el is nyelné a villámpajzs.

Kakashi pedig még mindig nem értem, hogy a Sharingan mellett hogy szedne be egy ütést is Tsunade-tól. Jól használja a doujutsu-ját, hiába nem vér szerinti Uchiha, egyedül a chakra mennyisége okozhat nála problémát (bár enyhén meglepődnék, ha Tsunade-nek sokkal több chakrája lenne, mint a jouninnak). Vagy ha nagyon úgy áll a helyzet átküldheti az ellenfelét a másik dimenzióba (azért a rakétánál és a Susano'o nyilánál legyen lassabb a banya).
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6173 Dátum: 12 márc 21, 18:23:23 »

Ok-ok,mondtam hogy már nem érdekelsz,meg az sem,hogy mit írsz,szóval akár el is mehetsz. Hogy is volt az a kakashi vs kabuto edo tensei-es bábú nélkül? Mosolyog   Ebben nem hiszem ,hogy bárki is kakashinak adná. Kabuto magában eléggé oda ver egy pár karaktert. Pl. szerintem legyen most egy új:(bár nem tudjuk a sárkányos erejét,de)kabuto vs tsunade és mei.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #6174 Dátum: 12 márc 21, 18:34:39 »

Hát feltételezhetjük hogy mivel senjutsu , durván erős, lehet még stunade ütésénél is.Speciális reflexek környezet érzékelése. bár szerintem a kigyó senjutsu és  remete senjutsu külömbözik valamiben egymástól, de ez csak feltételezés.Másik dolog hogy kabutot ismervén tuti felpiszkálta a dolgot, ergo  lehet hogy nincs idő korlátja de ez is feltételezés.Másik ott vannak a kigyós jutsuk is, és a teste is vizzé tud válni.ÉS az edo tensei is.
Stunade  talán talán ha ütő és regenerálódásban talán meg veri, sebességben és egyéb dolgokban semmiképpen sem.
Mei távolsági harcos, de szerintem be is zavarhatják egymást stunadével, hacsak nem hátulról támad.KAbuto ég ha idézget is , epic win 100% hogynyer.HA viszont nem edozik, csak senjutsuzik, akkor is olyan 80% ra saccolnám az esélyeit.MEit 1x elég hasba vágni és szevasz, stunade meg hát ő is kevés.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6175 Dátum: 12 márc 21, 18:34:43 »

Kabuto vs Tsunade és Mei Érdekes lenne, bár még nem tudjuk Kabuto mire is képes. A két kage csaj (azaz banya és csaj) erősek. Mei a kagék közül is az egyik legerősebb, a kettős kekkei genkai-ja miatt. A sav és a láva elem mindenképp kárt tehetne Kabuto-ban.  Tsunade meg püfölné, ahol éri. Mei-t gyógyíthatná folyamatosan, ahogy magát is. Viszont Kabuto és képes gyógyítani magát gondolom. Szerintem ezt a harcot hanyagoljuk egy ideig, amíg Kabuto megmutatja a teljes erejét.

De legyen egy másik harc.

Tsunade és Mei vs Orochimaru
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6176 Dátum: 12 márc 21, 18:40:30 »

Sima Kabutonál erősebb Kakashi. Illetve az első szériában még az volt. Most majd meglátjuk, hogyan boldogul ellen a két Uchiha.

A vs. Tsunde
Ez most komoly? A-t SASUKE nem látta MS-sel, majd pont Tsunade üti ki a vemhes tehénnel vetekedő gyorsaságával. És ha még el is találja, ami kb. lehetetlen, mert majdnem olyan gyors, mint Minato, akkor is csak megcsapja a kettőhúsz.

Ha fizikailag a hokage erősebb is (ergo nyerne szkanderben), akkor is lehet, hogy A ütőereje nagyobb a lendülete miatt. Meg könyörgöm, ha valaki szerint Kakashi legyőné Tsundaét, akkor A ellen hogy állítjátok ki? Nem értem egészen.

Tsunade vs Kakashi VAGY Gai
Alapból Kakashit erősebbnek tartom Gainál, de most szerintem a szemöldökbajnok simábban győzne. Jóval erősebb mint Tsunade, az ütésével a levegőt lobbantja lángba, és gyorsabb is jóval. Gainak 85-öt adok Tsu ellen, Kakashinak csak 69-et.

A Kabuto vs. Tsu és Mei harcot nem kommentálnám, mert nem tudjuk, hogy Kabcsi mekkora powerupot szerzett ezzel a kígyó-bölcs van milyen móddal.

Akkor pár harc:
A vs. Gai
A vs Kakashi
A vs. Kakshi és Gai
A vs. Gaara
Kakashi vs. Gai Faceg

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 18:51:31 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #6177 Dátum: 12 márc 21, 18:45:14 »

Oké, tízévesekkel nem vitatkozok, pláne, ha már hallucinálnak is. Majd ha valami normális, emberek számára érthető hozzászólást is tudsz produkálni, szívesen várlak egy vitára, addig felesleges, mert
1) Bevágod a felénél a durcit Mosolyog
2)Nem értem, hogy pontosan mit akarsz mondani.

Kabuto vs. Tsunade és Mei:
Kicsit nézzünk utána a dolognak:
Madarát Kabuto idézte meg, vele nem bír el 5 kage. Kabuto képes egy csomó Edo Tensei-es zombit idézni, köztük kage szintűeket, és Akatsuki tagokat, ráadásul ő maga képes folyékonnyá válni, etc... én Tsunade-éknak adom a győzelmet, mert gondolom te is, és így megkímélem magam pár sor újabb gyötrelmes szövegtől. De ha lenne kedvem az igen leleményes oltás próbálkozásaid próbababájává válni, akkor Kabuto-t mondanám győztesnek.

Sabaku:
Hát az úgy volt, hogy nagyon rá volt állva a Kakashi vs. Tsunade során mindenki a fizikai erő dologra, majd megkérdeztem, hogy akkor szerintük A-t is legyőzné-e Tsunade, és ez lett belőle (bár be kell ismerni, néhány érvelés tényleg nagyon megalapozottnak tűnt, csak egy-két helyen hibádzott).
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 19:08:16 írta renato » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6178 Dátum: 12 márc 21, 18:54:26 »

renato: Ja, így már értem... illetve nem, mert logikát még így sem látok benne, de ez valószínűleg az én kisebbrendűségem miatt van. Ja, meg mert 'pszihó' vagyok xDD

Még kéne írni valamit, szal akkor: Kabcsi vs. Tsunade és Mei
Régi Kabutot szétcsapkodják az első ház falán, hogy aztán kiskanállal kapargathassák föl a kiloccsant agyvelejét a vakolatról. Mostani Kabuto pont ezt tenné a két Kagéval.

6 Pein vs. Deidara, Hidan és Neji?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6179 Dátum: 12 márc 21, 19:00:08 »

6 Pein vs Deidara, Hidan, Neji?
6 Pein EPIC WIN. Dei ugyan tud robbantgatni, de ott van a mechanikus Pein, aki kicsit hatékonyabban és egyszerűbben viszonozza Deidara "gesztusát"... Faceg Hidan szegényke itt kb semmit nem ér, egy fejnyisszantás elég neki őszintén szólva, vagy kitépik a lelkét.. persze tudom, hogy nem olyan egyszerű, de Hidan itt nem ér semmit, az osztott látótér, a túlerő ellen kevés az, hogy "hallhatatlan". smirksweat
Neji erős, de a Peinek ellen 3 percig nem húzná, Byakugan ide vagy oda... 100% a 6 Peinnek.

Tsunade + Mei vs Kabuto: vemhes tehén és házsártos boszi a sárkány ellen? kapnak 20%ot a csajok, de csak azért mert épp jó kedvem van...  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins