24 nov 14, 16:50:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1224300 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6150 Dátum: 12 márc 19, 21:20:20 »

renato: akkor mit szólnál egy Tsundae vs. Kisaméhoz? Nevet (ha jól emlékszem, ő szerinted gyengébb,mint Kakashi)

Tsunade vs. Gai
Két taijutsus egymás ellen, én egyértelműen a jouninnak adom. Tsunade nagyot üt, meg gyógyul, ilyesmi, de ha bekap az arcába egy Hirutorát, akkor max. homunculusként szedi csak össze magát. Gai már 3-4 kapuval legyőzné szerintem,mert gyorsaságban még törött lábbal is mérföldekkel a Godaime előtt áll. Tsunade az ütése erejét a csakra-kontrollnak köszönheti, míg Gai izomból dolgozik. 80-20 szemöldökbajnoknak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6151 Dátum: 12 márc 19, 22:51:00 »

Kakashi vs. Tsunade:
Hiába erősebb Tsunade, Kakashi gyorsabb, és gyakorlatilag a Raikiri miatt még a pusztítóereje is nagyobb. Hiába regenerálódna Tsunade, ha Kakashi továbbra is csak ostromolná, és ostromolná, egyszer kimerülne a chakrája, és az öreg, elnyűtt testével összeesne.

Szerintem ennyire nem egyértelmű, naruto elején mondta kakashi hogy 4 raikiri a maximuma, azóta biztos fejlődöt Faceg; tsunade jobban bírná a regenerálódással mint kakashi raikirivel, az ami homályos hogy ha kamuival pl lebírná tépni a fejét mondjuk  Ördögi, esetleg deréktól lefelé vajon akkor is regenerálódna? Vagy mint cell 1 sejtből... Én tsunadénak adnám a harcot hiába lassabb egy fokkal. Ellenben a többiek ellen veszítene, gai gyorsasága és ereje szinte egyedülálló; taijutsuba szerintem odakenné raikagét is (legfeljebb  megnyitja 7.kaput). Guy a 6-7kapuval gyakorlatilag végigverné a mostani konohát, csak naruto intézné el ^^
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6152 Dátum: 12 márc 19, 23:12:32 »

renato Hidd el, Tsunade chakrája nem merül ki olyan gyorsan... Emlékezz csak vissza, amikor Pein megtámadta a falut:) Tsunade egyszerre több száz embert is gyógyított és a chakrája még így is bírta... Nevet A végén még kómába is esett szegény. Viszont ha 1vs1 -be harcol valakivel, akkor elég ha csak magát gyógyítsa meg. ha a pecsétet feloldja, márpedig Kakashit vagy Gait olyan ellenfeleknek tartom, akik ellen feloldaná, akkor gyakorlatilag másodpercek alatt gyógyul. Gondolom ha csak magát gyógyítja meg, a chakrája is sokkal tovább bírja, míg a Kakashié nem biztos. Persze ettől függetlenül se tudnám megmondani a csata végét, majd kiderül ha más is hozzászól.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 23:14:13 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6153 Dátum: 12 márc 19, 23:34:50 »

Nálam Tsunade lenne a nyerő de a döntetlen lenne a valószínűbb. Jóval több erő lakozik benne mint Kakashiban vagy Gaiban. Egyedül a Kakashi dimenziós képessége tesz bizonytalanná. Tsunadét megközelíteni lenne a legnehezebb hiszen szétrobbantja a talajt a támadó lába alatt egy sarokpöccintéssel. Ha pedig becsapódik egy ütése akkor nagyon nagy a baj. Gainak lenne esélye a 8. kapuval de az csak döntetlenre lenne nálam elég Tsunade regenerálódása miatt.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6154 Dátum: 12 márc 20, 15:05:00 »

Így van Mosolyog És azt hiszem, hogy megfeledkeztünk Tsunade egyik fontos és igen erős technikájáról: a Ranshinshō, vagyis arról, amit Kabuto ellen vetett be, anno még a sima Narutoban, A jutsu lényege az, hogy összezavarja az ellenfél idegeit, a mozgását nem tudja kontrollálni. Szerintem Kabuto csak azért tudott alkalmazkodni ehhez a helyzethez, mivel ő is orvosi ninja. Kakashi, de főleg Gai mit tudnának kezdeni ezzel?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6155 Dátum: 12 márc 20, 15:17:21 »

Sabaku:
Sosem tettem erő szerint Kakashi alá Kisamét, egyedül azt írtam, hogy Kakashi a villám klónnal megszívathatná a halacskát (vagy akár Kamuival el is küldhetné egy másik dimenzióba, de mint kiderült ez egyik sem válna be, mert a Samehada mindenre képes lett volna, csak titkolta).

Yamael:
Ezt akkor mondta, mikor a sima Sharingan leszívta a chakrájának a nagy részét (még csak Raikirit se használt mellette). Azóta picit fejlődött, a chakrájának körülbelül a feléből csinált Pein ellen két Kamuit, ami csöppet magasabb szintű technika, mint a sima Sharingan.
Azért elég merész kijelentés, hogy egy fokkal lassabb, mint Kakashi. Kakashi sebessége a Raikiri alatt hihetetlenül megnövekszik, Tsunade ha a legnagyobb sebességénél 2x gyorsabban futna, akkor sem tudná tartani a jounin gyorsaságát.

TsunadeHime:
Emlékszek, a tetőn ült, és figyelte a lakosokat (Kakashi például meghalt, mire rácsatlakozott a csiga, szóval voltak olyan áldozatai a harcoknak, akikre már chakrát sem kellett pazarolnia), majd beszélgetett Pein-nel, később megpróbálta megtámadni, de Naruto ott termett, és megmentette őfelségét, aki később kidőlt. Valahogy én nem látom olyan kimeríthetetlennek ezt a chakra mennyiséget.
Ha magát gyógyítja, akkor még gyorsabban kifekszik (lásd: Orochimaru&Kabuto vs. Jiraiya, Naruto, Shizune&Tsunade vége).
A Ranshinsho-hoz pedig ugyanúgy hozzászokna Kakashi, mint Kabuto. Orochimaru drága segédje is megnézte, hogy mivel mit képes irányítani, és alkalmazkodott a helyzethez. Ketté állna a szemem, ha Kakashi nem lenne képes erre.
Amúgy érdekelne, hogy mindenféle szenzor képesség nélkül hogy ügyeskedne ki egy klóntámadást Tsunade.

rini:
Szóval ennyit tesz az erő? Akkor az A vs. Tsunade harcot Tsunade-nak adod, mert regenerálódik, és kijelentették, hogy erősebb? Kérlek...
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6156 Dátum: 12 márc 20, 15:28:24 »

renato, szerinted Tsuande hagyná, amíg Kakashi kitapasztal mindent? Kabutonak is csak azért volt elég ideje, mert akkor Tsunade éppen gyógyította magát és nem is számított rá, hogy Kabuto képes lesz irányítani a testét.
 Kabuto egyből átlátta a helyzetet, mivel ő orvosi ninja-és nem is akár milyen.  
Néhány percre (legyen csak néhány másodperc, ha úgy akarod) biztos, hogy lebénul, ami bőven elég.  (úgy Kakashi, mint Gai)
Még egy dolgot elfelejtettem Tsunadéval kapcsolatban, méghozzá a Chakura no Mesu jutsut, amely egy éles chakraszike...Ha közel jönnek hozzá, elég egy érintés, hogy szakadjon a hús...
Ha  Kakashi beveti a Kamuit és el is kapja a Baachant, nyert. Viszont ha nem kapja el teszem azt a harmadik próbálkozásra sem, nem attól készül ki, hogy Tsunade legyőzi, hanem a technika mellékhatásaitól.

szerk Renato, még csak annyit, hogy Tsunade chakrája nem fogy olyan ütemben, amikor csak magát gyógyítja. Ezt ő maga mondta Naruto-nak, amikor a Raikage-val teleportálták magukat a harctérre.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 15:52:40 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6157 Dátum: 12 márc 20, 15:36:15 »

Mondhatod így is de azt tudomásul vehetnéd, hogy a sebesség relatív. Míg Tsunadenek semmit nem kell tennie addig a Raikage biztos, hogy támadni fog. Mire megteszi azt a néhány métert, ez időveszteséget okoz amit a védekező, még ha lassabb is felkészülhet rá. Gondoljál csak arra, hogy rohamoz a Raikage és Tsunadénak csak szétrobbantja alatta a talajt egy sarokpörcintéssel. Egyensúly vesztéssel pedig nehéz támadni, sőt védekezni sem. Ahogy a gyorsaság a Raikage elönye úgy az erőkülönbség Tsunadeé.  Ha ekkor jól időzít Tsunade és kihasználja a lehetőséget akkor bajban van a Raikage mert átüti a villámpajzzsal együtt ha már a Susanoot átvitte. Ráadásul Tsunade többször is kaphat találatot, hiszen a jutsuja azonnal regenerálja is sőt szerveket is képes létrehozni. Ezzel szemben a Raikage nem hibázhat egyszer sem, mert az a vesztét okozhatja.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6158 Dátum: 12 márc 20, 15:56:39 »

TsunadeHime:
Akkor máshogy: a Sharingan a mozgás kielemzésére szolgál. Tsunade-nek gondolom még szerinted sincs akkora sebessége, hogy a Sharingan ne legyen képes követni őt, így a találatainak az esélye elég kevés, míg Kakashi bármikor alkalmazhat különböző támadásokat rajta.
Még mindig nem értem, hogy az alkalmazkodásnak mi köze van az orvosi ninjasághoz. Kabuto számára tök ismeretlen volt ez a jutsu, lehetett volna akár közép-távharcos is, akkor is hozzá tudott volna szokni, mert okos, és Kakashi sem marad le tőle tudás tekintetében.
A chakraszike pedig annyira lenne hasznos Tsunade kezében, mint egy normális ütés. Kakashi látná a mozdulatait, és képes lenne kikerülni, vagy akár klónokkal is húzhatná a banyát.

rini:
Remélem rosszul értettem, és nem mondod, hogy Tsunade nyerne A ellen. Itt olyan szinten nem relatív a sebesség, hogy az hihetetlen. A Minato elé toppant be úgy, hogy azt csak a teleportálás mentette meg, majd pont TSUNADE lesz képes egy esetleges ellentámadásra? Ne tedd ezt velem kérlek.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6159 Dátum: 12 márc 20, 16:12:48 »

Mit ne tennék. Ez az én véleményem. A tied meg más. Maradjunk ennyiben. Nálam Tsunade az esélyesebb míg te  a Raikagét tartod nyerőnek. Az eddig látottak alapján döntöttem így és amíg nem látom ennek ellenkezőjét bebizonyítani valamilyen igazi Raikagés technikával addig ez nem is fog változni. Te gondolom ugyan ezt gondolod a magad által kedvelt karakterrel és kitartasz a magad választottad mellett.

Ui. Mellesleg éppen ezért írtam, hogy a sebesség relatív mert itt a Raikage sebessége nem Tsunade normál sebességével kell, hogy versenyezzen hanem annak reakció idejével. Márpedig a reakcióidő sokszorosan gyorsabb a Raikage sebességénél. Ezért tartok ki Tsunade mellett.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 16:25:07 írta rini67 » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6160 Dátum: 12 márc 20, 16:20:05 »

Így van, én is kitartok Tsunade mellett, legalább is ezekben a harcokban. Bár ő az egyik kedvenc anime szereplőm, mégis, próbálom tárgyilagosan elemezni. Amiket leírtam, az mind igaz. Nem fényeztem Tsunade képességein, csak leírtam amit gondolok. Renato, arra még mindig nem reagáltál, hogy mi történik az idő alatt, amíg az ellenfél próbálja ismét az irányítása alá vonni a testét Mosolyog Gondolom azt még te se állítod, hogy kakashinak vagy Gainak (estleg A nak) ez olyan, mintha meg se érzete volna Mosolyog Gondolj bele, ha lebénul néhány másodpercre, az alatt Tsuande miket tud vele tenni?
A Chakraszikét meg Kakshi kicselezi (mert van sharinganja) de Gai? Gyors, oké, de itt jön az amit rini67 írt: Tsunade egyet pöccint a sarkával  Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6161 Dátum: 12 márc 20, 16:30:04 »

Kakashit és A-t nem fogja eltalálni Tsunade, mivel lassú, ők pedig gyorsabbak nála, sőt, Kakashinak van egy kis meglepi a bal szemében, ami miatt el sem kéne mozdulnia Tsunade mellől, csak elhajolni az ütései elől.
Gai kikapna tőle, nem tudom, hogy őt miért hoztátok most ide, egy hozzászólásomban sem említettem meg a győztesek oldalán az ő nevét.

rini:
Azt ne tedd, hogy Tsunade reflexeit (amik egy kalapnyit sem érnek) és A gyorsaságát egy szintre teszed. Kakashi esetében még úgy ahogy megértem ezt, de A-nál elképzelhetetlennek tartom, hogy Tsunade számára lesz idő rugdalózni. Véleményem szerint a lába felemelése közben már A be is vinné a számára halálos támadást. Azért van egy határa a "nekem ez a véleményem" dolognak is.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6162 Dátum: 12 márc 20, 16:41:43 »

Renato. Egy kérdés. Minato vagy a Raikage vagy Bee a gyorsabb? Csak azért kérdezem tőled mert tudjuk, hogy Minato sokkal gyorsabb volt Bee-nél. És akkor hogy a csodába történhetett meg az az eset, hogy Bee képes volt kardot tartani Minato gyomrához. Úgy hogy a sebesség relatív. Egy védekező személy, márpedig Tsunade ebbe az osztályba tartozik. A védekező személynél soha nem a sebességét vesszük alapul hanem annak reakcióidejét mert nem kell a mozgásra koncentrálnia. Egy védekező kéz felemelése vagy egy sarokpöci előbb aktiválódik, minthogy megtegye azt a pár métert és még üssön is. Mint Narutonál is ez történt. Ha Tsunade nem lenne elég erős ez akkor sem mentené meg hiszen szétörné. A baj az, hogy Tsunade erősebb nála.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6163 Dátum: 12 márc 20, 17:48:14 »

A gond ezzel csak az, hogy Minato hülyére vette őket, majd elkezdtek beszélgetni, és ez idő alatt szegezte a kardját Minato hasára Bee. Itt gyakorlatilag a sebesség olyan szinten meghatározó tényező volt, hogy nélküle meghalt volna Minato, szóval ezt a harcot ne nagyon hozd fel (az orra előtt járt A, mikor elteleportált). Mondjuk lényegtelen, hogy mit mondunk egymásnak, úgysem fogjuk elfogadni a másik véleményét.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6164 Dátum: 12 márc 20, 18:07:37 »

Ahogy mondod. Ettől független nézd vissza azt a mangát mert nem így volt, hogy a duma alatt tartotta oda a kardját. Még tovább is lehet menni Sasuke és Lee vonalán és ide kell venni Kakashit is. Kakashit figyelmeztette Minato, hogy nem tudja lereagálni az ellenfél lépését és ez be is jött pedig a sebessége óriási volt. Lee bevallotta, hogy ő sem tudja ezt megcsinálni mert nem tudja lereagálni a másik cselekvését mint ahogy Kakashi sem. Sasuke volt erre a jó példa, hogy a szeme segítette hozzá amivel előre látta az ellenfele reakcióit. Óriási volt a sebesség különbség mindkettejük részéről Gaara ellen és mégis milyen kellemetlen volt Sasuke számára is lereagálni Gaara homoktüskéit. Gondolod akkor a Raikage képes lereagálni ha Tsunade széttöri a talajt? Nem hinném.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins