Sok embert nem értek... Kabuto azt mondta, hogy Muu-nak nincs chakrája és sokan azt mondták, hogy ezért veszítene ellene Itachi, mert nem hat rá a genjutsu.
Itachi azt mondta, hogy Shisui genjutsu-ja érzékelhetetlen (tehát még ő se venné észre!), de Madara észrevenné, mert ő Madara...
Ha az egyiknek (Kabuto) "elhiszitek" amit állít (szerintem Muu-nak csak akkor nincs, amikor láthatatlan, ezért nem tudják kiszúrni), akkor a másiknak (Itachi), miért nem lehet hinni?
Pontosabban Madara miért venné észre? Mondanátok, hogy Rinnegan, de volt már rá példa? Pein harc óta olvasom a mangát, de én még nem láttam. Még arra se volt példa, hogy EMS-el észrevették volna. Addig viszont maradjunk annál amit Itachi állít (ha már Muu-nál is figyelembe vettétek Kabuto mondatát).
Nem az a kérdés, hogy mikor tudja újra használni Shisui a szemeket hanem arról szól, hogy észre sem veszi Madara és a másik akarata szerint cselekszik egész életében.
Már hogy ne számítana? pont ez az ami a lényeg, hogy nem használhatja korlátlanul hanem csak tíz évente 1x szóval ha harcolt akkor nem mindig bírta ezt bevetni csak kb. tíz évente, ami szerintem eléggé fontos.
Egyáltalán nem számít, ugyanis senki se mondta, hogy Shisui nem használhatja. Ez az ő képessége, minthogy Madara használja a Rinnegan-t és a fa elemet. És nem úgy nézzük/nézitek a harcokat, hogy előtte harcolt valaki mással.
Ennyi erővel Madara csak a chakrája 10%-át képes használni, mert a többit ellőtte egy Shisui előtti harcban.
Az áldozat észre sem veszi hogy irányítva van.
Igen,a többségnél(szerintem).Mert az azért túlzás így,gyakorlatilag shisui legyőzhetetlen lett volna,olyan ember meg nincs,szerintem madara már észre venné hogy írányít va van:rin'negan.
Nem legyőzhetetlen, mert csak 10 évenként tudja használni (Itachi állítása szerint). A 10 év közben egy nála erősebb személy bármikor megölheti.
A Rinnegan-ra fentebb reagáltam.
Nem tudok olyanról aki immunis lenne a szem általi illúziókra.
Én tudok:killer bee,sasuke,nagató,a szemeikkel átlátnak a genjutsukon,kirabinak meg a hachibi kavarja össze a chakráját.
Ők egyáltalán nem immunisak a genjutsu ellen (Nagato miért is lát át rajta?)... Csupán kitudnak belőle szabadulni, de ugyanúgy bekapják ők is. Az lenne az immunitás, ha egyáltalán nem lehetne őket genjutsu-ba ejteni (még 0.001 mp-re se, hogy érthető legyek).
Szerk.: Majdnem elfelejtettem...
Mert az azért túlzás így,gyakorlatilag shisui legyőzhetetlen lett volna,olyan ember meg nincs.
Madara most gyakorlatilag legyőzhetetlen... EMS, Rinnegan és ehhez párosul a fa elem (meg ugye Edo zombi), ez nem túlzás egy kicsit?